واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك كارگردان:خانوادهها در نظام تفكيك سني بازيهاي رايانهاي سهيم شوند
فرهنگي. فيلم. بازيهاي رايانه اي. سينما
عباس رافعي از كارگردانان سينما، بسياري از بازيهاي رايانهاي را با دنياي مخاطبان بويژه كودكان و نوجوانان ناهمخوان دانست و گفت: تدوين نظام ملي رده بندي سني بازيهاي رايانه اي، امنيت روحي و رواني را براي خانوادهها به ارمغان ميآورد.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا از بنياد ملي بازيهاي رايانهاي معاونت امور سينمايي، اين كارگردان افزود: فناوري با سرعت بسيار زيادي در حال پيشرفت و دگرگوني است و همين امر تاثير بسزايي در حوزه بازيهاي رايانهاي گذاشته است.
وي يادآور شد: در دسترس بودن و پيشرفت اين فناوري، موجب شده است تا هر روز شاهد ساخت و عرضه بازيهاي جديدي به بازار جهاني و استقبال بيش از پيش مخاطبان اعم از كودكان و نوجوانان و بزرگسالان باشيم.
رافعي، با ابراز نگراني از ساخت بازيهايي مملو از صحنههاي غيراخلاقي و همراه با خشونت خارجي، تصريح كرد: فناوري جديد، علاوه بر محاسني كه دارد، موجب شده تا بازيهايي در خارج از كشور طراحي شود كه با دنياي مخاطب كودك و نوجوان به هيچ وجه همخواني ندارد، به همين دليل، تفكيك سني بازيهاي رايانه اي، امري ضروري و قابل تقدير است.
اين كارگردان، با اشاره به نقش و جايگاه رسانهها در تبيين برنامههاي مختلف، تاكيد كرد: صدا و سيما ميتواند با امكانات در اختبار خود، در تبيين نظام ملي رده بندي سني بازيهاي رايانهاي تعامل شايستهاي را با بنياد بازيهاي رايانهاي انجام دهد.
نظام ملي رده بندي سني بازيهاي رايانه اي، پس از حدود يكسال كار كارشناسي با تعامل استادان، صاحب نظران حوزه و دانشگاه، روانشناسان و جامعه شناسان توسط بنياد ملي بازيهاي رايانهاي آماده رونمايي شده است.
متذكر ميشود، اين بنياد كه ۳۰تير ۱۳۸۶كار خود را آغاز كرد، طبق اساسنامه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، موظف به حمايت از عرصه توليد بازيهاي رايانهاي است، به گونهاي كه شرايط توليد و بسترسازي هاي مورد نياز براي توليد محصولات با كيفيت و قابل رقابت با محصولات خارجي براي توليدكنندگان، كارشناسان و متخصصان فراهم شود.
موضوع نظارت در حوزه بازيهاي رايانهاي و ارتباط با مراكز نظارتي و برگزاري جشنواره و مسابقه در حوزه بازيهاي رايانه اي، ضمن ارتباط با مجموعهها و نهادهاي فعال در اين زمينه، از جمله وظايف اين بنياد است.
نگاه به آموزش، تربيت نيروي متخصص در اين حوزه به صورت عام و خاص، نگاه به بخش پژوهشهاي مورد نياز براي توليد بازيهاي رايانهاي ايراني، نگاه ويژه به ارزشهاي ملي و مذهبي، بسترسازي صادرات بازيهاي رايانه اي، برگزاري سمينارها و همايشهاي تخصصي و به صورت كلي نگه داشتن و ارتقاي سطح توليد بازيهاي رايانهاي با نگاه حمايتي از اين عرصه، در دستور كار بنياد قرار دارد.
سه شنبه 12 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]