تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826659896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مهارتهاي ارتباطي همسران


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:











گفتگو فقط راهي براي رسيدن به مقصد نيست بلکه خودش هدف و مقصد است. به عبارت ديگر گفتگو در ازدواج مي.تواند کمک شاياني به برقراري ارتباط مثبت و حل مشکلات کند.


گفتگو يکي از چند نياز مهم احساسي ما را برآورده مي.سازد و آن هم نياز به صحبت کردن با فردي ديگر است. زماني که شما مي.دانيد که چگونه اين نياز همسرتان را برآورده سازيد مي.توانيد بر محبت ميان خود و همسرتان نيز بيفزاييد.

وقتي به جايي برسيد که احساس کنيد تمام حرف.هاي شما و همسرتان براي ديگري تکراري شده چه مي.کنيد؟ و از آن بدتر همسرتان شما را به خاطر منظوري که هرگز نداشته.ايد مقصر مي.داند و مسائل جور ديگري تفسير مي.شوند چه مي.کنيد؟

اين مورد در بين بسياري از زوج.ها اتفاق مي.افتد و گفتگوها جذابيت و مفهوم خود را از دست مي.دهند.

شما و همسرتان به دلايلي مرتب حالت دفاعي به خود مي.گيريد و احساس مي.کنيد نه تنها ديگر حرف.ها بلکه احساسات يکديگر را نيز درک نمي.کنيد. پس سعي مي.کنيد هر چه ممکن است کمتر حرف بزنيد.

آنچه که بايد بدانيد اين است که ويژگي.هاي يک گفتگوي خوب چيست؟ دشمن يک گفتگوي خوب چيست؟ و چه چيزهايي مي.تواند گفتگو را به جاهاي بدي بکشاند؟

ما در اين بخش به موارد فوق خواهيم پرداخت:

اگر خوب فکر کنيد خواهيد ديد که يکي از راه.هايي که مي.توانيد براي همسرتان مطلوب باشيد اين است که در گفتگوها از او حمايت کرده و به تحسين و تمجيد او بپردازيد. درک متقابل و همدلي اهميت بسياري دارد و انگيزه گفتگو را افزايش مي.دهد.

از طرفي شما نياز داريد که از محبت و توجه همسرتان به خود مطمئن شويد تا بتوانيد عقايد و احساسات خود را با او در ميان بگذاريد.

وقتي با يکديگر صحبت مي.کنيد در واقع قصد داريد يکي از نيازهاي مهم خود که نياز به گفتگو ست را بر آورده سازيد. پس اگر اينکار را آموخته باشيد هم گفتگوي دلنشيني خواهيد داشت که طرف مقابل را خسته نمي.کنيد و هم اينکه نيازتان به بهترين شکل برطرف مي.شود.

اين که از چارچوب فکري يکديگر آگاه باشيد باعث مي.شود که بتوانيد بال.هاي پرواز خود را بسازيد بدون اينکه بال.هاي طرف مقابل را با شکستن حريم.هايش بشکنيد!

جنبه اخباري و درک متقابل

يکي از ويژگي.هاي گفتگوي خوب دادن اطلاعات به طرف مقابل و درک وي مي.باشد. شما و همسرتان همه چيز را در باره يکديگر نمي.دانيد اما گاهي اوقات به دلايلي مانع از دادن اين اطلاعات نيز مي.شويد و اين امر موجب کسل کننده شدن بحث مي.شود.

شما مي.توانيد در مورد گذشته خودو خاطراتي که داشته ايد يا در مورد تجربياتي که در زمان حال کسب مي.کنيد و يا حتي برنامه.هايي که براي آينده داريد با همسرتان صحبت کنيد و واکنش.ها و عکس.العمل.هاي وي را در مورد اين برنامه.ها ديده و از احساسي که نسبت به آنها دارد آگاه شويد. شما با بستن پيوند ازدواج نسبت به يکديگر متعهد مي.شويد پس براي اين تعهد نياز به آموختن مهارت.هاي همکاري و رابطه تعامل مي.باشيد.

اين که از چارچوب فکري يکديگر آگاه باشيد باعث مي.شود که بتوانيد بال.هاي پرواز خود را بسازيد بدون اينکه بال.هاي طرف مقابل را با شکستن حريم.هايش بشکنيد!

خب. حالا شايد اين سوال پيش آيد که چرا صرفا اطلاعات ندهيم؟

اکثر افراد اطلاعاتي که مي.دهند فقط راجع به خود و احساسات عميقشان نيست. زيرا طرف مقابل علاقه و رغبتي نشان نمي.دهد. پس اگر شما نسبت به همسرتان کنجکاوي نشان ندهيد او نيز تمايلي به دادن اطلاعات به شما نخواهد داشت و روند گفتگو مختل مي.شود.

اعتماد بسيار مهم است

اعتماد در روابط ميان افراد به ويژه همسران نقش قابل توجهي ايفا مي.کند. فرد قبل از اينکه راجع به خود و احساساتش با شما صحبت کند بايد به شما اعتماد داشته باشد.

البته وقتي پاي گفتگوي موثر در ميان باشد هر دو طرف بايد در مورد مسائل تفکرات برنامه.ها و تجربيات خود با يکديگر صحبت کنند؛ و هر دو نيز بايد نسبت به شنيده.ها واکنش مناسب نشان دهند. در غير اين صورت صميميت لازم ايجاد نشده و نياز احساسي به گفتگو تامين نخواهد شد.

درک و همدلي

پس از رغبت داشتن به شنيدن اطلاعات طرف مقابل و ردو بدل کردن اطلاعات نوبت به احساس همدلي و درک مي.رسد. اين درک دو طرفه احساسات پايه گذار انگيزه و محبت بيشتر خواهد بود. بدين ترتيب موانع احتمالي از بين رفته و از نظر روحي بيشتر به يکديگر نزديک خواهيد شد. زيرا هيچ يک از شما دليلي براي پنهان کردن مسائل و حتي نقطه ضعف.هاي خود از طرف مقابل نداريد.

پرداختن به نکات مورد علاقه همسر

اگر دقت کرده باشيد جهت اصلي هر گفتگويي را موضوع و عنوان آن مشخص مي.کند و همه ما برخي موضوعات را بيشتر از برخي ديگر مي.پسنديم.

وقتي صحبت مي.کنيم با علاقه و واکنش همسرمان مي.توانيم دريابيم که از طرح چه موضوع.هايي بيشتر لذت مي.برد و با گفتگو در مورد آنها بحث را لذت بخش.تر مي.کنيم.

اما نکته اينجاست که اين علايق نيز تغيير مي.کنند. شايد موضوعاتي که چند سال يا حتي چند وقت قبل براي همسرتان جالب بوده حالا ديگر بنا بر شرايط يا وضعيت حاکم جذابيتي برايش ندارد. يا شايد موضوعاتي که زماني برايتان چندان جالب نبوده يا حتي خسته کننده به نظر مي.رسيدند حالا شما را به سمت خود جذب مي.کنند. پس نمي.توان انتظار داشت موضوعي که در اوايل ازدواج همسرمان را خوشحال مي.کرده حالا پس از گذشت چندين سال باز هم قابل توجه وي باشد. از اين رو بايد مرتب از علايق و مشغوليت.هاي همسرمان آگاه باشيم.

وقتي همسرمان ببيند که ما از آنچه دوست دارد اطلاع داريم و به آن مي.پردازيم خوشحال شده و اين انرژي مثبت بر صميميت ميان ما مي.افزايد

اما اگر با وجود اينکه مي.دانيم طرف مقابل به چه موضوعاتي علاقه.مند است وقتي راجع به آن صحبت مي.کنيم باز هم گفتگويي خسته کننده داشته باشيم چه بايد کرد؟

صدها عامل در اين ميان دخيل است پس بهتر است در اين صورت به مسائلي بپردازيد که براي هر دو جذاب باشد تا هردوي شما نسبت به آن هيجان و واکنش مناسب نشان دهيد. توافق و هماهنگي در اين ميان بسيار اهميت دارد و بايد از طرح مسائلي که فقط به دلايل کاري يا شغلي براي خودتان اهميت دارد به پرهيزيد.

تعادل در گفتگو

گفتگو مانند يک خيابان دو طرفه است پس سعي در يک طرفه نمودن آن نکنيد. چنانچه هر يک از زوجين بخواهند صرفاً گوينده يا صرفاً شنونده باشند اصل گفتگو دچار مشکل مي.شود.

يکي از مسائل مهم اين است که هرگز صحبت طرف مقابل را قطع نکنيد. منتظر شويد تا حرفش تمام شود سپس شما صحبت کنيد؛ و زماني که يکي از شما احساس مي.کند که مدام در حال صحبت است و به عبارتي پر حرفي مي.کند بهتر است خودش مکثي کند تا طرف مقابل نيز فرصت ابراز عقيده و اظهار نظر پيدا کند. وقتي هر دو طرف در گفتگو شرکت کنند برايشان لذت بخش تر خواهد بود.

هرگز سعي نکنيد که وقتي مشغول کاري هستيد به صحبت.هاي همسرتان گوش دهيد. زيرا ارتباط چشمي يکي از عوامل مهم در برقراري ارتباط موثر است. وقتي همسرتان مي.خواهد با شما صحبت کند و شما کاري را که مشغول آن بوده.ايد کنار مي.گذاريد و به صحبت.هايش گوش مي.دهيد در واقع به وي پيام مي.دهيد که او برايتان مهم است و اين امر به صميميت ميان شما کمک مي.کند.

اگر هم بسيار مشغول هستيد حداقل مي.توانيد در طول هفته زماني را فقط به همسرتان اختصاص دهيد تا راجع به مسائل.تان با يکديگر گفتگو نماييد. اين زمان اگر به طور موثر اعمال شود حتي مي.تواند ?? دقيقه در هفته باشد تا تأثير مناسب بگذارد.

البته اين حداقل زمان است و در صورتي موثر است که با توجه محبت و علاقه همراه باشد. در بخش آينده در مورد آفت.هاي يک گفتگوي خوب ميان همسران صحبت خواهيم کرد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن