واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: كشور نيازمند 3 هزار و 600 ميليارد دلار سرمايهگذاري است
حاجي بابايي:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:يك عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: بايد در چشمانداز 20 ساله كشور معادل 3 هزار و 600 ميليارد دلار در كشور سرمايهگذاري كرده و رشد اقتصادي را به 8 درصد برسانيم.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران،" حميدرضا حاجيبابايي"با بيان اين مطلب افزود: امكان اجراي اين اهداف ميسر نيست، مگر با اجراي سياستهاي اصل 44 كه بنابراين اصل، 80 درصد كارهايي كه دولت بر عهده دارد، بايد از او جدا شده و به مردم داده شود.
وي با اشاره به اهميت نقش مهندسي عمران گفت: در بحث رشتههاي عمراني بايد سرعت و كيفيت ايجاد كرد و ضروري است رشتههايي مانند عمران در تعالي زير ساختهاي عمراني كشور حضور داشته باشند.
نماينده مردم همدان در مجلس گفت: اگر امروز كشور ما نتوانسته به جايگاه واقعي خود برسد، دليل آن عدم حضور كافي مهندسان در پروژهها و رعايت نكردن اصول اساسي مهندسي است و اكنون اين نياز كاملا احساس ميشود.
حاجيبابايي افزود: تمام نظام هستي با مهندسي خاصي صورت گرفته و اينكه ما بتوانيم شهري بسازيم كه از هر جهت بياشكال باشد نياز به علم همراه با معنويت دارد.
وي ادامه داد: تفكر بسيجي در تمام تخصصهاي گوناگون ريشه دوانده و هر كس در جامعه بتواند با آموزههاي ديني حركت كند، بسيجي است.
مشاور فني مدير عامل شركت توسعه و ايرانگردي كشور نيز گفت: سند چشمانداز 20 ساله كشور تصويري از ايران آرماني خواهد بود.
اصلاني افزود: بر اساس اين سند ايران كشوري توسعه يافته با جايگاه اول اقتصادي، علمي و فن آوري در سطح منطقه با هويت اسلامي و انقلابي و الهام بخش در جهان اسلام است.
وي ويژگيهاي برجسته چشمانداز را آيندهنگري، ارزش گرايي، واقع گرايي و جامع گرايي برشمرد و گفت: چشمانداز حاوي عناصري شامل توسعه يافتگي متناسب با مقتضيات فرهنگي و جغرافيايي، ارتقاي نسبي سطح درآمد و برخوردار از دانش پيشرفته و توانا در توليد علم است.
اصلاني با اشاره به نقش مهندسي عمران در حفظ محيط زيست افزود: اگر روي اين كره خاكي بخواهيم دستمايههاي مهندسي عمران را حذف كنيم، ديگر جايي براي زيست نخواهد بود و ضروري است از طريق تدوين سبك سياق نوين در طراحي شهري و نوآوري در مصالح و توجه به طرحهاي جامع و تفصيلي همچنين ابداع سيستمهاي حمل و نقل درون شهري در حفظ محيط زيست كوشا باشيم.
مشاور فني مدير عامل شركت توسعه و ايرانگردي كشور افزود: تنها زماني ميتوانيم مهندس به كشورهاي ديگر صادر كنيم كه تكنولوژي و علم ما بر ساير كشورها برتري داشته باشد.
اصلاني اهميت تحقيق و پژوهش و ابزار سازي متناسب با اهداف را مورد توجه قرار داد و گفت: ما بايد تا جايي كه ميتوانيم بحث تحقيق و پژوهش را در كشور عملياتي كنيم.
انتهاي پيام//
دوشنبه 11 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]