تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826611511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نکاتی درباره پدر شدن


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نکاتی درباره پدر شدن




"قبل از اینکه فرزندم به دنیا بیاید، می.ترسیدم زندگیم که همیشه فقط مربوط به خودم بوده به انتها برسد. چیزی که در آن زمان نمی.دانستم این بود که وقت گذراندن با فرزندم خیلی بهتر از کارها و فعالیت.های شخصی بود که قبل از پدر شدن انجام می.دادم."

--از یک پدر

وقتی در انتظار فرزند هستید

زنان باردار انواع و اقسام احساسات و تغییرات زندگی را تجربه می.کنند. اما اکثر مردهایی که می.خواهند برای بار اول پدر شوند هم احساسات و نگرانی.های خود را دارند.

اگر احساس شوکه شدن، ترس و نگرانی می.کنید یا حس می.کنید که هنوز آماده نیستید، بدانید که تنها نیستید. این نیز مثل هر تغییر دیگری نیاز به کمی سازگاری دارد. و اگر این بارداری برنامه.ریزی.شده نبود—که تقریباً نیمی از بارداری.ها اینطور هستند—این احساسات شدیدتر خواهد شد.

نباید بخاطر این احساسات احساس گناه یا نگرانی کنید؛ کاملاً طبیعی هستند. و می.توانید برای احساس راحتی بیشتر با بارداری و فکر پدر شدن اقداماتی انجام دهید.

در زیر به بعضی نگرانی.هایی اشاره می.کنیم که ممکن است اذیتتان کند و راه.هایی برایتان پیشنهاد می.دهیم که آن.ها را برایتان ساده.تر کند:

آیا قدرت نگهداری بچه را خواهم داشت؟

هیچکس از بدو تولد نگهداری از بچه را یاد نمی.گیرد، همسر باردارتان هم همینطور—کلاس.های آموزش نگهداری از کودک برای همین برپا می.شود. می.توانید در کنار همسرتان در این کلاس.ها شرکت کنید.

در این کلاس.ها به شما آموزش داده می.شود چطور پوشک بچه را عوض کنید، بچه را در آغوش بگیرید، به او غذا دهید یا کمک کنید که آروغ بزند، بچه را بخوابانید، صندلی ماشین برای او نصب کنید و خانه را برای بچه ایمن کنید. همچنین به شما آموزش می.دهند که برای رفتن به بیمارستان چطور اتومبیلتان را پارک کنید، چطور وضع .حمل را پشت سر بگذارید و وقتی از بیمارستان به خانه می.آیید چطور از همسر و فرزندتان نگهداری کنید.

درکنار این درس.ها، با کسانی آشنا می.شوید که تجربیات مشابه شما دارند و با همان احساسات دست و پنجه نرم می.کنند و این می.تواند کمک خوبی برایتان باشد. پرستاران و متخصصینی که این کلاس.ها را اداره می.کنند، پدرهای زیادی را در انواع و اقسام حالات و احساسات دیده.اند، بخاطر همین لازم نیست برای کمک خواستن از آنها احساس خجالت کنید.

آیا پدر خوبی خواهم شد؟

یادتان باشد که قرار نیست همه جنبه.های پدر بودن را یکباره نشان دهید. چند سال اول، بیشتر به مهارت.هایی نیاز است که در کلاس.های قبل از زایمان آموزش داده می.شود و با تمرین در آن استاد می.شوید.

درست مثل نقش.های مختلف دیگری می.ماند که در زندگی می.گیرید. اگر ازدواج کرده باشید، مطمئناً یکدفعه.ای نفهمیدید که چطور می.توانید شوهر خوبی باشید. به مرور زمان و در طول زندگی آن را یاد گرفتید.

قبل از اینکه بخواهید قوانین و مقررات خانه را بگذارید، رانندگی کردن را به فرزندتان یاد بدهید و به او نصیحت.هایی برای روابط و کارش ارائه کنید، وقت زیادی دارید. وقتی این فرصت.ها برای آموزش فرزندتان پیش می.رسند، مثل یک پیشرفت طبیعی می.مانند. اگر نیاز به راهنمایی داشتید، می.توانید در کلاس.های آموزشی برخورد با فرزندتان شرکت کنید.

می.توانید با پدرهای دیگر هم وقت بگذرانید و درمورد مشکلاتی که برای تربیت فرزندانتان برایتان پیش آمده، حرف بزنید. اگر فکر می.کنید با پدر خودتان مشکلاتی دارید که باید حل شود، سعی کنید قبل از اینکه فرزندتان به دنیا بیاید با یک نفر—مثل مشاور روانشناس یا یکی از اعضای خانواده—حرف بزنید تا آن مشکلات در روابط بین شما و فرزندتان اخلال ایجاد نکنند.

چطور می.توانم از پس مخارج آن برآیم؟

جای شک نیست که غذا، پوشاک و آموزش یک انسان دیگر هزینه مالی زیادی برای شما در بر دارد. اما می.توانید استرستان درمورد هزینه.ها را کمتر کنید.

درست بعد از تولد بچه باید هزینه.ها را ارزیابی کنید. می.توانید از کارفرمای خود یا همسرتان هم در این رابطه سوال کنید زیرا بسیاری از شرکت.ها و سازمان.ها برای پدر شدن و مادر شدن پاداش می.دهند.

برای مدیریت مسائل مالیتان می.توانید با یک مشاور مالی مشورت کنید. همچنین می.توانید با والدین دیگر که به تازگی صاحب بچه شده.اند صحبت کنید تا ببینید آنها چطور از پس هزینه.های غیرقابل.پیش.بینی بچه.دار شدن برآمدند.

می.توانید یک حساب بانکی مخصوص باز کنید تا برای هزینه.های جدیدتان در آن پس.انداز کنید. می.توانید هر هفته یک مقدار پول برای خرید وسایلی مثل شیرخشک یا پوشک بچه در آن نگه دارید.

به خاطر داشته باشید که نیاز نیست بعضی از هزینه.ها را پرداخت کنید. مثلاً اگر همسرتان تصمیم بگیرد که خودش به بچه شیر بدهد، می.توانید هزینه تغذیه نوزاد را پس.انداز کنید. همچنین، خانواده.های زیادی لباس.های بچه یا بارداری را اشتراکی استفاده می.کنند زیرا زنان باردار و نوزادان یک سایز خاص لباس می.پوشند که فقط متعلق به یک دوره خاص است و بعد از آن بی.مصرف خواهد بود.

آیا این پایان استقلال من است؟

پدر شدن به معنی پایان لذت.ها نیست. درست است، ممکن است طی چند ماه اول تولد نوزاد به اندازه قبل نتوانید بخوابید یا وقت برای خودتان نداشته باشید اما به محض اینکه بعد از گذشت چند مدت کودک بتواند مدت بیشتر و طولانی.تری بخوابد، همسرتان وقت بیشتری خواهد داشت تا بتوانید در کنار هم یا به تنهایی خوش بگذرانید.

خیلی مهم است که با هم همکاری داشته باشید و مشکلات را با هم مطرح کنید، مسئولیت.ها را تقسیم کنید تا هرکدامتان بتوانید به نیازهایتان هم رسیدگی کنید. همچنین خوب است که با والدین دیگری هم آشنا شوید تا از رویکرد آنها به مدیریت زمان استفاده کنید.

در سال.های ابتدایی، می.توانید فرزندتان را وارد خیلی از فعالیت.ها بکنید. مثلاً وقتی مسابقه فوتبال تماشا می.کنید یا کتاب و روزنامه می.خوانید، نوزادتان می.تواند در صندلی مخصوص خود بنشیند.

ممکن است از اینکه قرار است اوقات فراغتتان را از دست بدهید، احساس ترس کنید اما مادرها و پدرها خیلی زود متوجه می.شوند که وقتی فرزندشان به دنیا می.آید، می.توانند از زمانی که با فرزندشان می.گذرانند لذت ببرند.

تولد بچه چه تاثیری بر روابط من و همسرم و زندگی جنسی ما خواهد داشت؟

زنان باردار تغییرات جسمی، هورمونی و احساسی شگرفی را تجربه می.کنند درحالیکه پدرها هم با همان تغییرات در زندگی دست و پنجه نرم خواهند کرد. با پیش رفتن بارداری، ممکن است هر دو طرف از نظر احساسی تاثیر ببینند.

کنار آمدن با دمدمی مزاجی این دوران بسیار سخت است، حال دلیل آن هر چه که باشد، اما صبر و درک شما بسیار سودمند خواهد بود. سعی کنید به همسرتان کمک کنید استرس.های خود درمورد بارداری و مادر شدن را از بین ببرد.

اگر احساس خوبی به رابطه.تان ندارید، سعی کنید مشکلات را خیلی زود حل کنید. زوج.های بسیاری به اشتباه تصور می.کنند که آمدن بچه آنها را به هم نزدیک می.کند. اما بچه قادر به درست کردن یک رابطه مشکل.دار نیست—این وظیفه شما و همسرتان است. و هرچه زودتر راهی برای حل مشکلات پیدا کنید، خیلی زودتر احساس راحتی بیشتری برای تبدیل شدن به یک پدر یا مادر پیدا می.کنید.

اگر بارداری همسرتان کم.خطر باشد می.توانید از رابطه.جنسی با هم نیز لذت ببرید. درمورد این موضوع با پزشک همسرتان مشورت کنید. نباید احساس خجالت کنید، آنها به شنیدن چنین سوالاتی عادت دارند. در این مورد نیز مثل سایر جنبه.های بارداری، خیلی مهم است که شما و همسرتان آزادانه با هم گفتگو کنید تا به نتیجه معقول برسید.

البته فقط به این دلیل که داشتن رابطه.جنسی در طول بارداری ایمن است به این معنی نیست که شما و همسرتان بخواهید آن را داشته باشید. زوج.های بسیاری متوجه می.شوند که لذت جنسی آنها—و سطح راحتیشان—طی مراحل مختلف بارداری دستخوش نوسان می.شود. باز هم رمز موفقیت این است که راحت درمورد مسائل مختلف با هم صحبت کنید.

چطور باید با بارداری همسرم کنار بیایم؟

ممکن است پزشکتان به شما درمورد مشکلاتی که ممکن است پیش آید، هشدار دهد، مخصوصاً اگر سن شما و همسرتان بالا باشد. و این احتمال نیز هست که آزمایشاتی برای هر دوی شما انجام شود تا نوزاد برای نقص.های مادرزادی و سایر مشکلات جسمی تحت بررسی قرار گیرد.

شنیدن همه اینها ممکن است وحشت.آور باشد. اما برای کمک به سلامت همسرتان—و نوزاد در راه—کارهای زیادی می.توانید انجام دهید.

اگر خانواده.های دیگری را می.شناسید که به تازگی صاحب فرزند شده.اند، بد نیست که با آنها وقت بگذرانید.

حتماً همراه همسرتان برای ویزیت.های منظم دکتر بروید زیرا می.توانید در این جلسات سوالات خود را از دکتر پرسیده و اطلاعات خوبی جمع.آوری کنید. ضمناً به صدای قلب فرزندتان هم می.توانید گوش دهید و تصویر او را از طریق سونوگرافی مشاهده کنید.

با ایجاد اصلاحات و تغییرات لازم خانه را برای آمدن فرزند تازه آماده کنید.

یادتان باشد که اضطراب بارداری و پدرشدن درست مثل اضطرابی است که درمورد هر چیز دیگری ممکن است پیدا کنید. سعی کنید از تکنیک.هایی برای تخلیه استرس استفاده کنید، مثل ورزش کردن، فیلم دیدن، کتاب خواندن و گوش دادن به موسیقی.

حرف زدن درمورد آن

گفتگو و برقراری ارتباط برای زوج.هایی که در انتظار تولد فرزند هستند می.تواند دشوار باشد. حتی قبل از بارداری، مادرها می.دانند که قرار است باردار شوند و زندگیشان شدیداً تغییر کند. ازاینرو ممکن است همسرتان دوست داشته باشد که درمورد بارداری صحبت کند درحالیکه شما هنوز مشغول وفق دادن خودتان با آن هستید.

اگر برای حرف زدن با او آمادگی ندارید، انتخاب.های دیگری پیش رویتان است. می.توانید با دوستان، آشنایان و پدرهای دیگر در این مورد حرف بزنید، کسانی که بتوانند اطمینان لازم را به شما بدهند و توصیه.های مفیدی برایتان ارائه دهند.

یادتان باشد که میلیاردها مرد در سراسر جهان قبل از اینکه شما پدر شدن را تجربه کنید آن را تجربه کرده.اند و با آن کنار آمده.اند. مطمئناً قرار نیست که از همان ابتدا بدانید که چطور باید پدر خوبی باشید. فقط باید برای تولد فرزندتان همه تلاشتان را بکنید و برای کسب اطلاعات بیشتر از منابع و مراجع موجود نهایت استفاده را ببرید.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن