واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: درمراسم افتتاح برج قطعهسازان خراسان رضوي وزيركشور: صنعت پيش قراول اقتصاد كشوراست در حد توان از صنايع قطعه سازي حمايت ميكنيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: صنعت و معدن
وزير كشور گفت: توليد علم در كنار توليد ثروت از عوامل توليد قدرت در كشور است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد صادق محصولي در مراسم افتتاح برج قطعه سازان خراسان رضوي با بيان اين مطلب افزود: دولت نهم بيشترين توجه را به بخش توليد داشته و با تمام توان از توليد و صنعت حمايت مي كند.
وي صنعت را پيش قراول اقتصاد كشور و بخش خودرو را لوكوموتيو صنعت عنوان كرد و گفت: وزارت كشور در حد توان خود از صنايع به خصوص صنايع قطعه سازي حمايت خواهد كرد.
همچنين محمدجواد محمدي زاده ـ استاندار خراسان رضوي ـ در اين مراسم با اشاره به فعاليت چهار هزار و900 واحد صنعتي در استان اظهار كرد: خراسان رضوي به لحاظ شاخصهاي توسعه يافتگي در رتبه چهارم و به لحاظ اشتغال در بخش صنعت در رتبه سوم كشور قرار دارد.
محمدي زاده به اجراي760 پروژه صنعتي جديد با پيشرفت فيزيكي بيش از50 درصد با سرمايه گذاري 10 هزار ميليارد ريال و اشتغال زايي براي 20 هزار نفر اشاره كرد و گفت: در سه سال گذشته در صنايع خودرو و قطعه سازي پيشرفتهاي خوبي در استان صورت گرفته است.
استاندار خراسان رضوي افزود: كارخانه ايران خودرو خراسان در ابتداي فعاليت دولت نهم هفت هزار خودرو توليد ميكرد كه امروز اين رقم به100 هزار خودرو افزايش يافته است.
وي ادامه داد: خراسان رضوي علاوه بر صنعت خودرو و خوشههاي صنعتي قطعهسازي، در صنايع معدني و فولاد نيز شتاب فزايندهاي داشته است به گونهاي كه با سرمايه گذاري سه ميليارد دلاري در حوزه سيمان و فولاد ميزان توليد سيمان در آينده اي نزديك از يك و نيم ميليون تن به 9 ميلون تن و توليد فولاد از700 هزار تن به شش ميليون تن خواهد رسيد.
محمدي زاده با بيان اينكه 95 درصد توسعه صنعتي خراسان رضوي متعلق به بخش خصوصي است، افزود: علاوه بر سرمايهگذاري در بخش خصوصي، رشد فني مهندسي نيز مد نظر بوده است و در حال حاضر توان مهندسي خراسان رضوي در ساخت كارخانجات سيمان، قند، نفت و گاز، فولاد، قطعات، بدنهسازي و كورهها در رتبه نخست كشور قرار دارد.
وي از وجود 9 درصد تعداد واحدهاي تحقيق و توسعه و11 درصد واحدهاي فني مهندسي كشور در خراسان رضوي خبر داد و گفت: 61 درصد منابع مربوط به بنگاههاي زودبازده اقتصادي در استان به بخش صنعت جذب شده است كه نشان از توان بالاي توسعه صنعت در استان دارد.
وي به پيشرفت خوب ايجاد دانشگاه صنعت و معدن در استان اشاره كرد و افزود: تلاش كرديم توسعه فيزيكي صنعت با پشتوانه علمي صورت گيرد تا با صادرات توان فني مهندسي و محصولات خود به سراسر جهان پيام صلح و دوستي و قدرت ايران اسلامي را انتشار دهيم.
انتهاي پيام
شنبه 9 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]