واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مجيدي: درسريالهاي دفاع مقدس بايد ارزشهاي شهدا رابه نسل جوان معرفي كرد
داخلي. فرهنگي. سريال. دفاع مقدس.
كارگردان سينما و تلويزيون و مشاور هنري سريال شهيد بابايي گفت : ساخت سريالهاي دفاع مقدس بايدطوري باشد كهارزشهاي شهدا بهنسل جوان كشور منتقل كند.
به گزارش ايرنا، "مجيد مجيدي" روزجمعه در جلسه هماهنگي سريال ساخت شهيد بابايي افزود: هنر و هنرمند نقش عمدهاي درانتقال ارزشهاي دفاع مقدس به جامعه خصوصا نسل جوان را ايفا ميكنند.
وي ادامه داد: هنر سينما و تلويزيون درطي سالهاي اخير اين ارزشها را به خوبي به مخاطبان خود انتقال داده است.
اين كارگردان سينما و تلويزيون هدف از ساخت سريال شهيد بابايي را تغيير معيارهاي استاندارد حاكم بر ساخت سريالهاي تلويزيوني در عرصه دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: با تحقق اين امر شيوه وسبك جديدي درعرصه صنعت سينماي كشور و در حوزه دفاع مقدس به وجود خواهد آمد.
وي با اشاره به اينكه در معرفي شخصيت شهيد بابايي درقالب يك سريال بايد از اتخاذ يك زبان قالب و كليشهاي پرهيزكرد، افزود: پرداختن بهابعاد شخصيتي، وجودي، اخلاقي و اجتماعي شهيد بابايي باعث خواهد شد تااين شهيد بزرگوار بتدريج به جامعه شناسانده شود.
استاندار قزوين نيز شهيد بابايي را يك شخصيت والگوي قابل دسترسي به نسل جوان كشور معرفي كرد.
سيد "علي اكبر طاهايي" بيان كرد: بايد ابعاد شخصيتي شهيد بابايي را به نسل جوان انتقال داد تااين نسل بتواند از ويژگيهاي اخلاقي، اجتماعي، معنوي و شخصيتي اين شهيد الگو برداري كند.
وي اظهار داشت: در ساخت سريال شهيد بابايي بايدبهعقبههاي فرهنگي و بسترهاي مذهبي، اعتقادي و تاريخي استان قزوين در شكلگيري شخصيت اين شهيد بزرگوار اشاره شود.
استاندار قزوين در پايان بر همكاريهاي دستگاههاي اجرايي در ساخت اين سريال تاكيد كرد.
سريال "شوق پرواز" درخصوص زندگي شهيد بابايي در ۱۳قسمت در حال ساخت است.
بيش از ۸۰درصد اين سريال تلويزيوني در شهرستان قزوين تصويربرداري خواهد شد.
شهيد "عباس بابايي" در روز چهاردهم آذرماه سال ۱۳۲۹در شهر قزوين و در خانوادهاي مذهبي متولد شد.
وي پس از موفقيت دركنكور سراسري، درحالي كه در رشته پزشكي پذيرفته شده بود به خاطر علاقه به خلباني داوطلب تحصيل در دانشكده خلباني نيروي هوايي شد.
اين شهيد پس از گذراندن دورهآموزشمقدماتي براي تكميل تحصيلات درسال ۱۳۴۹ به آمريكا رفت و در پايگاه "ريس " آمريكا، فرمانده پايگاه او را به عنوان كاپيتان تيم واليبال معرفي كرد.
ايشان پس از بازگشت به ايران همراه چند نفر ديگر ازهم دورهاي هايش براي پرواز با هواپيماي "اف - "۱۴انتخاب و به اصفهان منتقل شد.
با شروع مبارزات پنهاني مردم عليه رژيم شاه ، شهيد بابايي نيز از اين موقعيت استفاده كرد و دست به فعاليتهايي در پايگاه اصفهان زد.
درطول خدمت به خاطركارداني وفعاليتهاي شبانه روزياش درنهم مرداد ۱۳۶۰ ضمن ارتقابه درجه سرهنگ دومي به فرماندهي پايگاه هوايي اصفهان نيز منصوب شد.
شهيدبابايي ضمن فرماندهي پايگاه ازپرواز دست نكشيد و دربيشترعملياتهاي برون مرزي شركت داشت و با بيش ازسه هزار پرواز، كارنامه درخشاني براي خود وميهنش به جاي گذاشت و درنهم آذرماه ،۱۳۶۲ضمن ترفيع به درجهسرهنگ تمامي ، به سمت معاونت عمليات فرماندهي نيروي هوايي منصوب شد و به ستاد فرماندهي در تهران عزيمت كرد.
شهيد عباس بابايي پس از چهار سال خدمت در مقام معاونت عمليات نيروي هوايي به علت لياقت و رشادتهايي كه در دفاع از اسلام و ميهن از خود نشان داده بود، در ارديبهشت ۱۳۶۶به درجه سرتيپي نايل گرديد.
در پانزدهم مرداد همان سال درحالي كه قرار بود به همراه همسرش در مراسم حج حضور داشته باشد، در سن ۳۷سالگي در حين يك عمليات برون مرزي به شهادت رسيد.ك/۲
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]