تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826636653




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با اعلام افزايش خشونت و پرخاشگري در بين جوانان؛ رييس انجمن مبارزه با آسيب‌هاي رفتاري: خشونت در ايران هنوز آسيبي تهديدآميز محسوب نمي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: با اعلام افزايش خشونت و پرخاشگري در بين جوانان؛ رييس انجمن مبارزه با آسيب‌هاي رفتاري: خشونت در ايران هنوز آسيبي تهديدآميز محسوب نمي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آسيب‌هاي اجتماعي

رييس انجمن مبارزه با آسيب‌هاي رفتاري اعلام كرد كه خشونت و پرخاشگري در جامعه به ويژه جامعه جوان كشور به دلايلي همچون فقر و فقدان مهارت‌هاي زندگي رو به رشد است و در عين حال پرسيد: با توجه به اين كه هنوز در ايران خشونت، آسيبي تهديدآميز محسوب نمي‌شود، چه زمان مي‌توان به تحقق آموزش‌هاي پيشگيرانه از اين آسيب در كشور اميدوار بود؟

دكتر بهرام يگانه در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعي» ايسنا، با اشاره به تحقيقات ميداني آكادميك انجام شده در دهه اخير، اعلام كرد: نيمي از جمعيت 20 تا 50 ساله كشور، دچار خشونت و پرخاشگري اكتسابي پيش‌رونده هستند كه به اين موضوع، با توجه به فقدان آموزش جدي مهارت‌هاي زندگي در جامعه و تبعات آن، يعني افزايش خشونت و پرخاشگري به ويژه از سوي جوانان، بايد توجه شود.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: سوءمصرف دارو، مواد مخدر و محرك‌ها، شكست‌ها و ناكامي‌ها، همنشيني با افراد پرخاشگر، بيماري‌هاي رواني و مشكلات شخصي، سوءاستفاده جسمي و جنسي، قدرت طلبي و سلطه‌جويي، رشد بي‌رويه شهرنشيني و از هم پاشيدگي‌هاي خانوادگي از علل اصلي گرايش ناخواسته به خشونت و پرخاشگري به شمار مي‌رود.

يگانه، فقر، عوامل محيطي، نداشتن قدرت و اختيار، بي‌عدالتي، ‌تقليد، تنبيه‌هاي مكرر، بدآموزي‌ها، احساس بي‌كفايتي، داشتن اضطراب‌ از وجود مانع دستيابي به هدف و از دست دادن عزت نفس را از ديگر عوامل عمده خشونت و پرخاشگري اكتسابي برشمرد.

رييس انجمن مبارزه با آسيب‌هاي رفتاري همچنين فرار از قانون، مخالفت با ارزش‌هاي اجتماعي، حضور در مكان‌هايي كه رفتارهاي پرخطر در آن‌ها انجام مي‌شود، گرايش به دخانيات، كم توجهي به تغذيه سالم و بهداشت جسمي و رواني و بهداشت محيط، فرار از ازدواج و تن دادن به بدرفتاري جنسي ناسالم، فرار از مطالعه،‌ ناديده گرفتن مسووليت‌هاي خانوادگي، فرار از ارتباط‌هاي گروهي سالم و در مجموع بي‌توجهي به كيفيت زندگي را از عمده رفتارهاي خشونت آميز و پرخاشگرانه ذكر كرد.

رييس انجمن مبارزه با آسيب‌هاي رفتاري در عين حال، خشونت را در فرهنگ لغات، به معناي «تندخويي، درشتي‌كردن و پرخاشگري در معناي تندي و درشتي از روي خشم» تعريف كرد و افزود: در منابع علمي، خشونت را رفتاري توصيف كرده‌اند كه با زور، قدرت و يا تهديدي عليه خود، ديگري يا حتي جامعه اعمال مي‌شود.

وي پرخاشگري را نيز رفتاري ناميد كه قصد آن، صدمه‌رساندن زباني و جسماني به افراد ديگر و نابود كردن دارايي‌هاي آن‌هاست.

يگانه در عين حال، خشونت‌هاي جسمي و كلامي، خشونت‌هاي فردي و گروهي، خشونت‌هاي سازمان يافته، خشونت‌هاي خانگي يا محيطي، خشونت‌هاي فعال جسمي (تجاوز و سوءاستفاده جنسي)، خشونت حاد و مزمن، پرخاشگري وسيله‌اي و پرخاشگري خصومت‌آميز را از انواع خشونت و پرخاشگري برشمرد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، تهديدات دو آسيب‌ مهم رفتاري، يعني خشونت و پرخاشگري، بر سلامت جسمي، روحي و رواني انساني، تا حدي حائز اهميت شد كه خشونت، بر اساس قطعنامه سال 1996 سازمان بهداشت جهاني، يكي از اولويت‌هاي مراقبت از سلامت انسان اعلام شد و به موجب اين قطعنامه، همه دولت‌ها و ملت‌هاي جهان به پيشگيري و مبارزه با آن فراخوانده شدند.

مطابق تاكيد كارشناسان، سلامت همگاني و كنوني جامعه ايراني در گرو مشاركت قوي دولت اعم از دستگاه‌هاي قضايي و مرتبط با سلامت از جمله وزارتخانه‌هاي بهداشت و درمان و آموزش و پرورش، وزارت كشور و همچنين پژوهشگران اجتماعي و سازمان‌هاي غيردولتي در مبارزه جدي با خشونت و پرخاشگري است.

انتهاي پيام
 جمعه 8 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن