تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830700848




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند!
دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود.
سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ اعلام‎ کردند غـذاهـايـي مانند چيپس‎ هاي‎ سيب‎ زميني‎، قهوه‎ و محصـولات‎ غله‎‎اي‎ مانند نان‎ و بيسکويت‎‎ که در حـرارت بسيار بالا توليد مي‎ شوند، ممکن‎اسـت‎ حـاوي‎ ترکيبي‎ سرطان‎ زا به‎ نام‎ آکريلاميد باشند. 35 کارشنـاس‎ از 12 کشور که ‎‎اين‎ گـزارش‎ را تهيـه کرده‎‎اند اعلام‎ کردند غذاهايي‎ که مـيـزان‎ کربوهيدرات‎‎ آنهـا بالا و پروتئين آنها کـم‎ است‎‎ در صورت تهيه‎ در دماي‎ بالاتر از 120 درجـه‎، در آنهـا آکريلاميد تـوليـد مـيشود.

آکريلاميد يک ماده اسيدي سرطان زا است که هنگام سرخ کردن مواد کربوهيدراتي (که داراي ترکيبات کربن ، اکسيژن و هيدروژن هستند) ايجاد مي شود، اما مقدار آن در چيپس سيب زميني بيشتر است.

هنگام سرخ کردن يک کيلوگرم چيپس سيب زميني تا 3544 ميکروگرم آکريلاميد ايجاد مي شود. اما هنگام آب پز کردن مواد غذايي ، اين اسيد سرطان زا توليد نمي شود.
طبق پژوهش هاي دانشمندان مختلف،آکريلاميد در مقايسه با مواد سمي ديگر شناخته شده درگوشت گاو يا انواع بيماري هاي پوستي مي تواند براي انسان ها تا صد برابر خطرناک تر باشد. آکريلاميد زماني خود را نمايان مي کند که محصولات غذايي بر اثر حرارت و خشکي تغيير حالت دهند.
دکتر آمري نيا، متخصص تغذيه در مورد آکريلاميد مي گويد:
ماده ي سمي آكريلاميد (ACRYLAMIDE) ، موجود درسيب زميني سرخ كرده و چيپس منجر به مرگ ميشود. آكريلاميد با تضعيف سيستم ايمني بدن، ابتلا بهبيماريهاي عفوني و سرطان را افزايش ميدهد.
عوارض عصبي اين سم شامل اختلال در هوشياري ، ضعف، تحريك پذيري و تغييرات رفتاري است. اختلالات باروري همچون تغيير در رفتارهاي جنسي، ناباروري و سقط ، تحريك و قرمزي پوست و نيز قرمزي چشمها و عفوتهاي چشمي از ديگر عوارض آكريلاميد مي باشد.
آكريلاميد در مقايسه با ساير موادسمي شناختهشده در مواد غذايي ميتواند صدها برابر خطرناكتر باشد. در صورت سرخ شدن مواد غذايي حاوي قند و آلبومين، سم آكريلاميد توليد ميشود.




بنابراين تا جايي که ممکن است از خوردن سيب زميني سرخ كرده و چيپس پرهيز کنيد.اما اگر نتوانستيد در برابر نخوردن اين مواد غذايي مقاومت کنيد،
براي كاهش آكريلاميد در سيب زميني سرخ كرده و چيپس، اين موارد را به خاطر بسپاريد:

* سيب زميني را هيچگاه در يخچال نگهداري نکنيد.
* بايد از سرخ كردن سيب زمينيهاي لک دار خودداري كنيد و آن را در حرارت كم و مدت زمان كوتاه سرخ كنيد.
* قبل از استفاده و پخت سيب زميني، آن را پوست کنده و لااقل به مدت يک ساعت در آب قرار دهيد. قرار دادن سيب زميني در آب قبل از سرخ كردن ، قند موجود در سيب زميني را جذب كرده و به اين ترتيب امكان تشكيل آكريلاميد كاهش مييابد.
* اگر سيب زميني را در آب نگذاشتيد،آن را قبل از سرخ کردن آب پز کنيد. سيب زميني آب پز شده در هنگام سرخ کردن آکريلاميد کمتري توليد مي کند.
* استفاده از روغن جامد به جاي روغن مايع، به دليل جلوگيري از داغ شدن بيش از حد روغن و اکسيداسيون سريع آن، در كاهش توليد آكريلاميد موثر است.

يك سري مواد غذايي مانندگوشت قرمز، ماهي، شير، پنير، ماكاروني، برنج، سبزيجات و انواع ميوهها آکريلاميد ندارند و حتي درصورت سرخ شدن نيز آكريلاميد توليد نميكنند. براي همين سعي کنيد که در برنامه ي غذايي روزانه ي خود بيشتر از اينگونه مواد غذايي استفاده کنيد.
کارشناسان توصيه‎ مي‎ کـننـد بــا مصـرف‎ ميوه‎‎ و سبزي‎‎ در وعدههاي غذايي خود،‎ ضـرر اين‎ ماده‎ سرطان‎ زا را تعديل‎ کنيد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن