تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830804686




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

10 نكته جالب در مورد گوشي.هاي موبايل كه نميدانستيد! + عكس


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: 10 نكته جالب در مورد گوشي.هاي موبايل كه نميدانستيد! + عكس







نخستين گوشي موبايل هوشمند، سيمون Simon نام داشت و در جريان همايش جهاني در مورد وسايل بي.سيم كه در سال ۱۹۹۳ در فلوريدا برگزاري شده، به نمايش گذاشته شد.


1- نخستین گوشی موبایل: نخستین تماس تلفنی با گوشی موبایل در سال ۱۹۷۳، توسط کارمند شرکت موتورلا، مارتین کوپر، صورت گرفت، وی در آن تماس تلفنی، از یکی از خیابان های نیویورک با رقیب اش -جوئل انگل- از شرکت AT&T تماس گرفت. در آن زمان موتورلا شرکت کوچکی بود، اما AT&T یکی از بزرگ ترین شرکت های دنیا به شمار می آمد. او در این تماس حسابی دل رقیب اش را سوزاند و به او گفت که دارد که با گوشی موبایل واقعی قابل حمل با او صحبت می کند و به این ترتیب به او فهماند که نخستین گوشی موبایل را ساخته است. در آن سوی خط، جوئل، لحظه ای سکوت اختیار کرد، احتمالا در آن لحظه، او داشت دندانش هایش را از شدت حسادت و عصبانیت بر هم فشار می داد!





آن گوشی موبایل، یک نمونه اولیه از مدل DynaTAC موتورلا بود که یک دهه بعد، به صورت تجاری وارد بازار شد و مبدل به نخستین گوشی موبایل تجاری شد. در سال ۱۹۸۴، این گوشی موبایل نزدیک به چهار هزار دلار قیمت داشت که با در نظر گرفتن تورم این سال ها، این مبلغ معادل ۹ هزار دلار این روزها می شود! این گوشی در آن زمان، نمادی از فناوری بود و در فیلم ها به رخ کشیده می شد.

در انگلستان، نخستین تماس با گوشی موبایل، در سال ۱۹۸۵ صورت گرفت.

۲- نخستین گوشی موبایل هوشمند: نخستین گوشی موبایل هوشمند، سیمون Simon نام داشت و در جریان همایش جهانی در مورد وسایل بی سیم که در سال ۱۹۹۳ در فلوریدا برگزاری شده، به نمایش گذاشته شد. این گوشی را شرکت BellSouth Cellular ساخته بود و بیشتر از ۴۰۰ گرم وزن داشت. این گوشی، کارایی یک PDA را هم داشت و یک صفحه نمایش LCD لمسی اولیه داشت.






در آن زمان خیلی هیجان انگیز بود که یک گوشی علاوه بر امکان برقرار گرفتن تماس تلفنی بتواند، یک پیچر، یک تقویم و ابزار چک کردن ایمیل و سامان دهنده قرارهای روزانه، دفتر نشانی یا ماشین حساب هم باشد. قیمت این گوشی ۸۹۹ دلار بود. از این وسیله، تنها دو هزار دستگاه ساخته شد.
۳- فلسفه ۱۶۰ کاراکتری بودن پیامک ها: شخصی که بیش از همه در راه افتادن SMS یا پیامک نقش داشت، مردی آلمانی به نم فریدهلم هیلبرند بود. او که برای گروه GSM کار می کرد، ایده ارسال پیام های متنی ۱۲۸ بایتی به وسیله شبکه تلفن همراه را داشت.
گرچه محدودیت پیام های متنی ارسالی، قابل درک است، اما ممکن است این سؤال برایتان پیش آمده باشد که چرا ۱۶۰ کاراکتر؟ چرا ۱۴۰ یا ۲۰۰ کارکتر طول استاندارد پیامک ها در نظر گرفته نشد؟
گفته می شود که در سال ۱۹۸۵، هیلبرند، برای اینکه دریابد عملا در قالب چند کاراکتر می شود به صورت کوتاه یک مفهوم را منتقل کرد، دست به یک آزمایش زد و با ماشین تحریر خود، یاددداشت های فرضی را در قالب حروف و اعداد، علایم نقطه گذاری و فاصله گذاری ها، نوشت و دریافت که در بیشتر اوقات پیام های کوتاه، زیر ۱۶۰ کاراکتر هستند. به علاوه او فهمید که مطالب نوشته در پشت کارت پستال ها و یا تلگراف ها غالبا زیر ۱۵۰ کاراکتر طول دارند. به همین علت زمانی که گروه GSM در سال ۱۹۸۵، استاندارد SMS را تهیه می کرد، همین ۱۶۰ کاراکتر را مبنا گرفت و بعدها همه گوشی های موبایل و خدمات دهندگان شبکه های موبایل همیت استاندارد را پذیرفتند.

گرچه این روزها می شود، پیامک های بیشتر از ۱۶۰ کاراکتر را هم ارسال کرد (البته نه با هزینه یک پیامک!)، اما میراث آقای هیلبرند، در توییتر، تجلی دیگری یافته است. در توییتر هم کاربر نمی تواند بیش از ۱۴۰ کاراکتر بنویسد. ۲۰ کارکتر هم که برای نام کاربری او در توییتر در نظر گرفته می شود.

۴- تماس های تلفنی ناخواسته با ۹۱۱: بسیاری از گوشی های موبایل قدیمی طوری ساخته شده بودند که اگر کسی شماره ۹ را می گرفت و رها نمی کرد یا اگر دو شماره را با هم فشار می داد، گوشی به صورت خودکار به ۹۱۱ زنگ می زد، این ویژگی را در آن زمان برای سهولت تماس های اورژانسی، ایجاد کرده بودند.

اما با وجود اینکه صفحه کلید گوشی ها را می شود به راحتی قفل کرد، همین ویژگی باعث شده است، که روزانه تماس های ناخواسته بسیاری با ۹۱۱ در امریکا و انگلستان صورت بگیرد. طوری که در بعضی از مناطق آمریکا، ۷۰ درصد تماس های گرفته شده با ۹۱۱ ناخواسته هستند و ناشی از فشرده شدن اتفاقی دکمه های موبایل ها در جیب کنار یا پشت مردم هستند!
اما جالب است بدانید که همین مسئله باعث شده است که در مواردی دزدان و خلاف کارها به چنگ پلیس بیفتند، مثلا پیش آمده که در جریان جنب و جوش راهزن ها در حین دزدیدن خودرو، گوشی یکی از آنها به صورت ناخواسته با ۹۱۱ تماس گرفته باشد و باعث گرفتار شدن آنها شود.
۵- گران ترین گوشی دنیا: جواهرسازی انگلیسی ، به نام -استوارت هیوز- ادعا می کند که گران ترین گوشی دنیا را ساخته است. گوشی جواهرکاری شده آی فون ۴ او ، پنج میلیون یورو، قیمت دارد که معادل چیزی بیشتر از ۸ میلیون دلار می شود.




پانصد الماس با وزن بیشتر از ۱۰۰ قیراط، روی این گوشی نصب شده است و لوگوی اپل هم مزین به ۵۳ تکه الماس شده است. روی دکمه Home هم یک جواهر ۷٫۴ قیراطی قرار داده شده است.
۶- درخت های پلاستیکی تقلبی: در آمریکا، دو میلیون برج و دکل موبایل نصب شده است، بنابراین انتظار دارید که در هر گوشه خیابانی، یکی از آنها را ببینید. اما این طور نیست و اغلب، آنها به صورت استتارشده نصب شده اند، مهندسان باهوش، در قالب علایم راهنمایی و رانندگی، صفحات ساعت های بزرگ، ناودانی ها، سقف کلیساها و عبادت گاه ها و حتی بادنماها، این تجهیزات ضروری را استتار می کنند.



اما یکی از جالب ترین شیوه های استتار این آنتن ها، درخت های پلاستیکی هستند. جالب است که بیشتر مردم، از این واقعیت، آگاهی ندارند.
۷- استرس ها و اختلالات رونپزشکی مرتبط با تلفن های همراه: وقتی گوشی های موبایل اینقدر وارد زندگی ما شده اند و به این میزان ما را مشغول خود کرده اند، جای تعجب نیست که روی اعصاب و روان ما هم اثر بگذارند. بنابراین برخی از اختلالات اضطرابی و هراس های روانپزشکی، اختصاصا به گوشی های موبایل ارتباط دارند.
مثلا Telephonobia به هراس از دریافت یا برقرای تماس تلفنی اشاره دارد، برعکس Nomophobia به هراسی اشاره دارد که در نتیجه ترس از عدم امکان برقراری تماس ناشی از خط ندادن یا گم کردن گوشی، ایجاد می شود.
Ringxiety، یعنی شنیدن صدای زنگ خوردن گوشی به صورت کاذب. Frigensophobia هم یعنی ترس از آسیب دیدن مغز به خاطر استفاده از موبایل!

۸- اختراع وُیس میل: یک جوان ۲۶ ساله پژوهشگر MIT به نام اسکات جونز در سال ۱۹۸۶، سیستم voicemail را اختراع کرد. البته خدمات دهندگان موابیل آمریکا، مدت ها برای ارائه این سرویس به مشتری هایشان با مسائل قانونی دست و پنجه نرم کردند.

۹- Textonyms: شما شاید با اصطلاح Textonyms آشنا نباشید، اما حتما با آن برخورد داشته اید.
هنگامی که شما پیامکی را تایپ می کنید، ممکن است، دستتان به جای قرار گرفتن روی دکمه های درست، بلغزد و روی دکمه های مجاور قرار بگیرد، وقتی مشکل فقط تایپ نادرست یکی یا دو حرف یک کلمه باشد، مشکلی ایجاد نمی شود، اما وقتی تصادفی به جای یک کلمه، کلمه دیگری تایپ شود که مفهوم دیگری را برساند، شما ممکن است به مشکل بربخورید! در این صورت شما ممکن است به جای home، کلمه good یا gone را تایپ کنید.
گرچه این روزها صفحات کلید QWERTY معمول شده اند و نرم افزارهای هوشمند هم به یاری مان آمده اند، اما مشکل حل نشده است و سیستم اصلاح خودکار ممکن است در بعضی موارد، مشکلات مشابهی برایمان ایجاد کند.
۱۰- پرفروش ترین گوشی موبایل: شما ممکت است تصور کنید که اپل با گوشی آی فون، پرفروش ترین گوشی دنیاست، مخصوصا اگر خبرهای جدیدی را که به فروش ۱۰۰ میلیون دستگاه از گوشی آی فون اشاره دارند، خوانده باشید.






اما واقعیت این است گه گوشی ۱۱۰۰ نوکیا، پرفروش ترین گوشی دنیاست، ۲۵۰ میلیون عدد از این گوشی ساده که در سال ۲۰۰۳ ساخته شد، به فروش رسید.
دیگر گوشی ها پرفروش بعد از ۱۱0۰ نوکیا، آی فون اپل، ۳۲۱۰ و ۳۳۱۰ نوکیا و گوشی RAZR موتورلا هستند.


منبع : 1pezeshk.com







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن