واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ملكيان درگفتوگو باايسنا: ـ بعيد ميدانم تشكل سياسي موجود پايگاه رسانهيي نداشته باشند ـ رسانهها قوانين و آييننامههاي مربوط به انتخابات را رعايت كنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: تشكلهاي سياسي ميتوانند خارج از نوبت، درخواست مجوز نشريه بدهند.
عليرضا ملكيان در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار كرد: تاكنون محدوديتي براي آنكه احزاب و تشكلهاي سياسي داراي نشريه باشند، وجود نداشته است، بلكه هيات نظارت در آييننامه داخلي خود براي آنان در زمينه درخواست مجوز نشريه اولويت قايل شده كه ميتوانند خارج از نوبت، درخواست خود را ارايه دهند؛ البته لازمه آن رعايت ساير مفاد قانون مطبوعات و داشتن صلاحيتهايي است كه در قانون پيشبيني شده است.
وي خاطرنشان كرد: ما با مديران مسوول مطبوعات، به صورت ماهانه، نشستهايي داريم، مگر آنكه دلايل خاصي پيش آيد كه نشست را به تعويق بيندازد. در اين جلسات از مسوولان دستگاهها به ويژه وزيران نيز دعوت ميكنيم و مسايل روز جامعه به صورت خيلي شفاف در اين نشستها مطرح ميشود؛ مديران مسوول نشريات و خبرگزاريها موضوعات مورد نظر خود را خيلي صريح و روشن مطرح ميكنند و مسوولان نيز توضيحات لازم را ارايه ميدهند.
وي افزود: قطعا هرچه بيشتر به انتخابات نزديك ميشويم اين جلسات با مديران مسوول خبرگزاريها و مطبوعات به صورت جديتر ادامه خواهد يافت و سعي خواهيم كرد از مسوولان دستگاههاي سياسي نيز دعوت كنيم كه هم آنها از نقطه نظرات مديران مسوول مطبوعات مطلع شوند و هم مسوولان سياسي نظام برنامههاي خود را با صاحبان رسانهها در ميان بگذارند.
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: با توجه به اينكه اوايل سال آينده انتخابات رياست جمهوري را پيش رو داريم، گروههاي سياسي و احزاب از همين حالا فعاليتهايي را آغاز كردهاند و هرچه به زمان انتخابات نزديك ميشويم اين فعاليتها، شكل جديتر به خود ميگيرد، در اين راستا از احزاب و گروههاي سياسي انتظار داريم يك رقابت منصفانه را رقم بزنند و اخلاق انتخاباتي را رعايت كنند و از رسانهها نيز تقاضا داريم قوانين و آييننامههاي مربوط به انتخابات را رعايت كنند و از اينكه خداي ناكرده در مطبوعات هتك حرمت نسبت كانديدايي صورت بگيرد جدا مراقبت كنند تا انشاءالله بتوانيم انتخابات پرشوري را با مشاركت حداكثري مردم داشته باشيم.
وي با بيان اينكه " مهمترين رسالت مطبوعات در بحث انتخابات آگاه كردن جامعه است" تاكيد كرد: رسانهها بايد برنامههاي نامزدهاي انتخاباتي را بيطرفانه و به دور از حب و بغضها و گرايشهاي سياسي مطرح كنند.
وي در پاسخ به انتقاد برخي احزاب از اين كه فاقد رسانه هستند، گفت: بعيد ميدانم در حال حاضر تشكل سياسي در كشور وجود داشته باشد كه به هر حال پايگاه رسانهيي نداشته باشد، ممكن است امتياز آن رسانه به نام يك حزب نباشد اما به هر حال، بسياري از نشريات ما گرايشهايي به احزاب و تشكلهاي سياسي دارند و قطعا احزاب و تشكلهاي موجود ميتوانند از اين رسانهها براي بيان برنامهها و نقطه نظرات خود استفاده كنند.
انتهاي پيام
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]