محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827913188
.:: بررسی علل موفقیت "ستایش" در گفت.وگو با نرگس محمدی بازیگر اصلی سریال ::.
واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
<TABLE style="TEXT-ALIGN: justify; FONT-FAMILY: Tahoma; DIRECTION: rtl; FONT-SIZE: 10pt" id=yiv1000261456table121 border=0 width="100%"><TBODY><TR><TD _yuid="yui_3_1_1_3_1311451783750166">
مخاطبان قطعاً دیگر از من تكرار نقشی مانند ستایش را نخواهند دید
"ستایش" جزو معدود سریال.های هفتگی است كه در سال.های اخیر حسابی گل كرده و توانسته توجه مخاطبان را به خود جلب كند و ثابت كند آن چیزی كه برای دیده شدن یك سریال مهم است صرفاً زمان و نوع پخش آن نیست بلكه قصه.ای است كه در آن روایت می.شود و بازی.ای است كه بازیگران از خود به نمایش می.گذارند. قصه این سریال در مورد زنی است كه با مشكلات زیادی دست و پنجه نرم می.كند و همین قصه پركشش باعث شد كه عوامل این سریال به فكر ساخت سری دوم آن بیفتند. بار اصلی این اثر برعهده نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش است؛ فردی كه چند تجربه سینما و تئاتر در كارنامه هنری.اش داشت؛ اما آن چیزی كه باعث دیده شدنش شد، سریال ستایش و یك نقش پرچالش بود. او فارغ.التحصیل رشته پرستاری است اما در كنار تحصیل به آموزشگاه.های بازیگری رفت و این حرفه را زیر نظر پرویز پرستویی و حبیب رضایی آموخت. با او پیرامون نقشش و نگاهی كه به آینده بازیگری.اش دارد به گفت.وگو نشستیم. خواندن این گفت.وگوی متفاوت را از دست ندهید.
• "ستایش" جزو نقش.هایی بود كه توانست شما را خیلی زود در سطح یك بازیگر سرشناس مطرح كند، فكر می.كنید چه اتفاقی افتاد كه برای این نقش انتخاب شدید؟
فكر می.كنم بهتر است این سؤال را از آقای سعید سلطانی بپرسید چرا كه ایشان بود كه مرا برای این نقش انتخاب كردند. من قبل از بازی در این سریال نقشی را در سریال "شاید برای شما اتفاق بیفتد" بازی كرده بودم و تهیه.كننده "ستایش" قسمتی را كه من در آن اثر بازی كرده بودم دیدند و به آقای سلطانی معرفی كردند. ظاهراً ایشان هم ملاكشان برای انتخاب این نقش مثبت بودن چهره و فیزیك بازیگر بود. وقتی من به جمع بازیگران این سریال پیوستم حدود هشت ماه از كار گذشته بود كه شرایط را هم تا حدی برای من سخت می.كرد.
• وقتی فیلم.نامه كار را برای اولین بار خواندید "ستایش" را چگونه شخصیتی دیدید؟
وقتی فیلمنامه را می.خواندم هر چه بیشتر جلو می.رفتم بر تعجبم بیشتر اضافه می.شد چرا كه شباهت عجیبی با این نقش داشتم. ستایش دختر خانواده.دوست و مهربانی بود و خب گاهی اوقات فكر می.كردم كه اگر من هم در یك سریال قرار می.گرفتم برخوردی مشابه او در مصیبت.ها داشتم. همین رفتار را از خودم نشان می.دادم طوری كه اوایل پخش سریال هم وقتی دوستانم این اثر را می.دیدند به من می.گفتند كه خصوصیات رفتاری ستایش شبیه خود توست.
• پس رسیدن به كاراكتر "ستایش" برای شما كه احساس این همه شباهت با این نقش را می.كنید چندان سخت نبود؟
اتفاقاً اصلاً این طور نبود و رسیدن به این نقش برای من كار چندان ساده.ای نبود و حدود یك ماه طول كشید تا بتوانم با آن نقش ارتباط برقرار كنم. از طرفی قصه این سریال در دهه شصت می.گذرد و طبیعی است كه من حال و هوای آن دهه را آن طور كه باید به یاد ندارم چرا كه من اساساً جوانی.ام را در دهه هشتاد گذرانده.ام و قطعاً نمی.توانم تفكرم را به راحتی به یك جوان دهه شصتی نزدیك كنم ولی خب بر اساس فیلمنامه و راهنمایی.های آقای سلطانی به این كاراكتر نزدیك شدم، در هر حال ستایش جزو نقش.هایی بود كه من خیلی آن را دوست دارم.
• شما اولین تجربه جدی بازیگری.تان با یك نقش اول آن هم در یك سریال پربازیگر و پرمخاطب بود. این قضیه ضمن اینكه مسئولیت شما را سنگین.تر می.كرد ممكن بود باعث شود كه نتوانید آن طور كه باید توانایی.هایتان را نشان دهید.
من تا حدی با تحلیلتان موافق هستم. نقش.هایی از این دست با اینكه جذابیت.های خاص خود را دارند اما ایفای آن با این حجم كار ساده.ای نیست البته من قبل از بازی در این سریال نقشی را در فیلم.سینمایی "ریسمان باز" معیریان ایفا كردم كه نقش محوری بود اما در این سریال قضیه فرق می.كرد. محوریت كلی قصه به گونه.ای بود كه همه نگاه.ها ناخواسته به سمت ستایش بازمی.گشت و تمام اركان. به گونه.ای چیده شده بود كه در دیده شدن این كاراكتر تأثیر به سزایی داشتند.
• وقتی برای اولین بار جلوی دوربین سریال ستایش قرار گرفتید، چه احساسی داشتید؟
اولین سكانس من با مهدی پاكدل بود و می.دانستم كه در طول كار بیشترین بازی را با او دارم، پس طبیعی بود كه تعامل من با ایشان تأثیر زیادی در ارائه بازی مطلوب من داشته باشد. وقتی كار فیلمبرداری تمام شد آقای پاكدل حسابی به من انرژی داد و گفت بازی.ات خیلی روان و خوب بود و این همه حس خوب باعث شد كه روحیه من برای ادامه كار صدچندان شود.
• غیر از ایشان كدام بازیگر روی بازی بهتر شما تأثیرگذار بود؟
داریوش ارجمند واقعاً مرد نازنینی است. ایشان در طول كار به من انرژی زایدالوصفی را می.دادند و پدرانه و صبورانه با من همفكری می.كردند. مهدی سلوكی هم چنین شرایطی داشتند وقتی با هم روی دیالوگ.ها كار می.كردیم برادرانه به من كمك می.كرد طوری كه وقتی فكر می.كردم در سریال او قرار است از دنیا برود، دلم می.گرفت و بغض می.كردم. دلم نمی.خواست برادری به این مهربانی را در طول كار از دست بدهم.
• به نظر می.رسد ستایش در برخی از صحنه.ها رفتارهایی كه انجام می.دهد كمی دور از واقعیت است، دختری این همه مهربان كه مصیبت.ها به سمت او سرازیر است.
من با شما موافق نیستم، اتفاقاً ستایش كاراكتری بود كه همواره نویسنده و كارگردان كار تلاش می.كرد كه او دچار شعارزدگی و اغراق.های رایج نشود. شاید به همین خاطر است كه ما شاهد هستیم او در عین حال كه دختر مهربانی است یك جاهایی هم بسیار لجباز است، طوری كه من نرگس محمدی هم ممكن بود به این رفتار او اعتراض داشته باشم. اگر قرار بود كه او را صرفاً یك كاراكتر مثبت نشان دهند دیگر نمی.آمدند این رفتارها را نشان دهند. شاید او در مقابل خانواده.اش بسیار ایثارگر بود یا رفتاری كه در مقابل مرگ برادرش داشت متأثركننده بود، اما همه این رفتارها برای مردم قابل درك بود. ما هیچ جا نمی.دیدیم كه مخاطب صحنه.هایی كه مربوط به ستایش است را پس بزند. پس ما می.بینیم كه مخاطب آن را باور دارد چراكه وقتی با او همذات.پنداری می.كند به این نتیجه می.رسد كه اگر خودش هم در این موقعیت قرار داشت احتمالاً همین رفتارها را از خود نشان می.داد به همین خاطر من ستایش را شخصیتی برگرفته از دل جامعه می.دانم.
• پس فكر می.كنید ستایش با دختران همسنش در آن مقطع به لحاظ فكری و رفتاری كاملاً مطابقت داشت؟
همینطور است، به همین خاطر است كه می.گویم ستایش مثبت است ولی نه آنقدر كه به نظر می.رسد چراكه او دختری است كه شبیه هم.نسلانش رفتار می.كند. دختران دهه 60 اكثراً دختران مطیع، حرف گوش.كن و صبور بودند و شاید به همین خاطر میزان توقعاتشان از خانواده و جامعه تا این حد بالا نبود. پرواضح است كه شما وقتی توقع.تان از محیط پیرامون و خانواده كمتر است، قدرت سازگاری.تان بیشتر است و می.كوشید تا در مقابل مشكلات استقامت بیشتری را از خودتان نشان دهید و صبورانه رفتار كنید، ستایش هم چنین دختری بود كه براساس تربیت دهه خودش رفتار می.كرد.
• كار كردن با سعید سلطانی چطور بود و چقدر دستتان را در ایفای یك نقش باز می.گذاشت و اجازه می.داد كه نظرتان را در كار دخیل كنید؟
من نمی.توانم حرف زدن در مورد سعید سلطانی را فقط در چند جمله بگنجانم. او فرد كم.نظیری است و با رفتاری كه از خود نشان می.داد حس می.كردم با یك فرد كاملاً حرفه.ای طرف هستم. او در طول كار كه نسبتاً هم طولانی بود رفتار فوق.العاده.ای با بچه.ها داشت و به همه احترام می.گذاشت! و به خوبی می.توانست اتفاقاتی كه پشت و جلوی دوربین می.گذرد را كنترل كند و شاید به همین خاطر تمام توجه.ها به كار معطوف می.شد تا حواشی.اش... در هر حال او صبورانه نظر همه بازیگران را می.شنید و اگر نظر بچه.ها روی ارتقای كیفیت كارشان تأثیر می.گذاشت از آن دریغ نمی.كرد. در هر حال من از او چیزهای زیادی را در حین كار آموختم.
• با اینكه در سال.های اخیر مخاطب دیگر تمایل چندانی به تماشای آثار هفتگی ندارد و ترجیح می.دهد كه بیننده سریال.های روتین باشد اما "ستایش" با موفقیتی كه كسب كرد نشان داد اگر یك فیلم همه اركانش درست سر جای خودش قرار گرفته باشد، دیده می.شود حتی اگر پخش آن مغایر با شرایط رایج باشد.
خوشحالم كه این مسئله را مطرح كردید و از این زاویه به آن اشاره كردید. قصه.ای كه سریال "ستایش". داشت آنقدر جذاب بود و به آن متفاوت پرداخته شده بود كه ناخودآگاه مخاطب را با خود همراه می.كرد. قصه این سریال راجع به یك زن زجركشیده بود؛ زنی كه تقدیر سر سازش با او نداشت و دائم سر راه او مشكلاتی را قرار می.داد، قصه. این كار آنقدر روان بود كه مخاطب هر لحظه خودش را كنار ستایش می.دید، چرا كه در اطرافش قصه.هایی مانند سرگذشت این دختر را شنیده بود و شاید فقط احتیاج به كسی بود كه می.آمد و قصه این كار را برای آنها تعریف می..كرد. به نظر من جای یك چنین داستان.هایی واقعاً در تلویزیون ما خالی است. قصه.هایی كه تصویر واقعی از یك جامعه را نشان دهد و مشكلات یك زن را با خانواده همسرش حسادت.ها، تهدید.ها و یا مصیبت.هایی كه ممكن است در یك زندگی تجربه كند، نشان دهد. به نظر من لج بازی كردن ستایش و یا شخصیت.پردازی انیس و یا حشمت فردوس آنقدر قوی و حساب.شده است كه مخاطب هر لحظه حق را به یكی از آنها می.دهد یعنی كارگردان با خلاقیت خود توانسته بیننده را در جایگاه قضاوت بنشاند و دائم با خودش همراه كند. در هر حال من عامل موفقیت این كار را ورای كارگردانی خوبش، فیلمنامه قوی.اش می.دانم.
• پس به نظر شما كاراكتر.هایی مانند "حشمت فردوس" و "انیس" در مقام پدر شوهر و جاری در جامعه عینیت دارد و به خاطر همین حس همذات.پنداری است كه مخاطب آن را دنبال می.كند؟
بله، ما پدر شوهر.هایی مانند "حشمت فردوس" را ممكن است در جامعه خودمان هم ببینیم. مردی كه دوست دارد برای سرنوشت پسر و عروسش تصمیم بگیرد. شاید یك جاهایی فردوس فكر كند كاری كه انجام می.دهد دخالت نیست بلكه سرو سامان دادن به زندگی پسرش است اما... انیس زن صابر هم از كاراكتر بسیار پیچیده.ای. برخوردار است. رفتارهای پدر شوهرش باعث شده كه او به خودش این اجازه را بدهد كه در زندگی ستایش دخالت كند و زندگی را برای خودش و او تا این حد تلخ كند. من این رفتارها را جدا از بخشی از جامعه نمی.بینم.
• چهره شما این قابلیت را دارد كه شما را بیشتر برای نقش.های مثبت انتخاب كنند و از این حیث حسابی در معرض كلیشه شدن قرار دارید. با این اوصاف نمی.ترسید از اینكه تنها به شما بازی در نقش.هایی از این دست پیشنهاد شود؟
حق با شماست. چهره من و نقشی كه تجربه كرده.ام باعث می.شود كه اكثر كارگردان.ها به خاطر ایفای نقش.هایی از این دست به سراغ من می.آیند در حالی كه من این مسئله را به خوبی می.دانم كه اگر من دوباره بخواهم نقشی مانند "ستایش" را تجربه كنم نزد مخاطب خیلی زود به تكرار كشیده می.شوم. در همین مدتی هم كه از پخش سریال ستایش گذشته است پیشنهادهای زیادی را با این مضمون داشتم اما همه آنها را رد كرده.ام. در هر حال آن چیزی كه مخاطبان قطعاً دیگر از من نخواهند دید تكرار نقشی مانند ستایش است. با اینكه من این نقش را خیلی دوست دارم و برایم بسیار عزیز است اما فكر می.كنم بعد از ایفای كاراكتری این چنین بهترین فرصت برای ارائه توانایی.های من این است كه به سراغ یك نقش خاكستری یا منفی بروم.
• اگر نتوانید در آن قالب هم به اندازه نقش مثبت خوب ظاهر شوید ممكن است كه به لحاظ بازیگری و شهرت لطمه بخورید.
بالاخره ترس.هایی مانند این مسئله همیشه همراه یك بازیگر است اما مهم این است كه شما بر این ترس.ها و احتمالات غلبه كنید و بازی را از خودتان در یك قالب جدید نشان دهید كه برای همه جالب باشد و هیچ كس شما را دیگر با نقش قبلی.تان مقایسه نكند و كاملاً شما را در این قالب جدید باور كند. من همه تلاشم را به كار می.بندم و امیدوارم كه موفق شوم.
• این روزها خبر ساخت سری دوم سریال "ستایش" هم به گوش می.رسد. به نظرتان سری دوم می.تواند موفقیت سری اول را تكرار كند؟
چرا كه نه، در ساخت سری دوم ما این شانس را داریم كه ری.اكشن مردم را دریافت كردیم و راحت.تر می.توانیم خودمان را به سلیقه آنها نزدیك كنیم. از طرفی موفقیت "ستایش" باعث شده است كه انگیزه كلیه عوامل بالاتر رود و آن.ها به موفقیت این سریال بیشتر خوشبین باشند.
• این طور كه شنیدم این روزها مشغول بازی در یك فیلم سینمایی به نام "ساعت شلوغی" هستید.
بله، این فیلم آخرین ساخته آرش معیریان است. معیریان هم كارگردان بسیار توانایی است و با توجه به فیلمنامه.ای كه این كار دارد انتظار دارم كه این اثر هم در گیشه به موفقیت برسد.
• شما جزو بازیگرانی هستید كه فعالیتتان را در این عرصه با تئاتر آغاز كردید و بعد جذب كار تصویری شدید، در تلویزیون درخشیدید و دوباره روانه سینما شدید، اساساً رسانه.ای كه در آن فعالیت می.كنید چقدر برایتان مهم است؟
من خیلی اهل مرزبندی كردن نیستم كه مثلاً بگویم من صرفاً در تئاتر یا سینما و تلویزیون فعالیت می.كنم. به نظر من آن چیزی كه مهم.تر از رسانه.ای است كه در آن حضور دارید نقشی است كه قرار است آن را ایفا كنید به همین خاطر من در انتخاب.هایم دائم به فیلمنامه.ها توجه می.كنم و به اینكه قرار است با چه عواملی كار كنم، چرا كه مطمئن هستم اگر اركان. یك اثر خوب فراهم باشد فرای رسانه.ای كه قرار است آن اثر در آن پخش شود دیده می.شود، به همین خاطر خودم را در ژانر و رسانه خاصی محدود نمی.كنم و ممكن است شما هر بار من را در رسانه.ای ببینید.
• در جایی از قول شما خوانده بودم كه بازیگری را از آموزشگاه كارنامه شروع كردید. به نظرتان آموزشگاه.های بازیگری چقدر در موفقیت یك بازیگر اثرگذار است؟
من جزو آخرین گروه مؤسسه "كارنامه" بودم كه در آن استادهایی مانند پرستویی و حبیب رضایی حضور داشتند. آقای رحمانیان، پیام دهكردی، رؤیا تیموریان، مسعود رایگان و ... هم جزو استاد.های ما محسوب می.شوند و چون من از مؤسسه..ای آموختن را شروع كردم كه همه چیزش سرجای خودش قرار داشت طبیعی است كه نقش چنین آموزشگاه.هایی را در میزان موفقیتم بسیار پررنگ می.بینم. به نظرم چنین كلاس.هایی باعث می.شود كه شما دیدگاهتان نسبت به بازیگری كاملاً تغییر كند و در ابتدای راه متوجه شوید كه پشت آن دیوار شیشه.ای شهرت باید چه سختی.هایی را متحمل شوید.
در مجموع من از آموزشی كه در آن مقطع دیدم بسیار راضی هستم. یادم است وقتی برای اولین بار سر كلاس رفتم آقایان پرستویی و رضایی گفتند اگر صرفاً به دنبال شهرت یا رنگ و لعاب بازیگری آمدید بهتر است رهایش كنید چون ما در اینجا آنقدر به شما سخت می.گیریم كه تنها عصاره.ای از آن آدم.های علاقه.مند و واقعاً پیگیر باقی بماند و در عمل هم واقعاً همین اتفاق افتاد چرا كه از بین چهل، پنجاه هنرجویی كه در كلاس شركت كرده بودند تنها 15 نفر تا آخر كلاس. باقی ماندند. من از همان ابتدا می.دانستم كه با چه كار پرچالشی طرف هستم اما آن را پذیرفتم چون می.دانستم فردی كه زحمت می.كشد بالاخره روزی مزد تلاش و زحمت شبانه.روزی.اش را می.بیند به همین خاطر به آنهایی كه به كار بازیگری علاقه دارند پیشنهاد می.كنم كه از راهش وارد شوند كه همان آموزش است.
• فكر می.كنید ارائه یك بازی مطلوب حسی به یك بازیگر بیشتر كمك می.كند یا تكنیك؟
به نظر من حس و تكنیك مكمل یكدیگر هستند تا یك بازیگر بتواند بازی خوبی را از خود ارائه دهد. فردی كه می.خواهد در این حرفه پیشرفت كند باید بداند كه تكنیك و حس تا چه حد می.تواند به او كمك كند و باید هر كدام را به طور جداگانه بیاموزد مثلاً اگر یك بازیگر صرفاً بخواهد به تكنیك فكر كند بازی او شبیه یك مجسمه می.شود و اگر هم صرفاً روی حس تكیه. كند نمی.تواند آن طور كه باید بازی خوبی را از خود ارائه دهد. در طول مدتی كه در آموزشگاه مشغول آموزش بودم دائم روی مسئله تلفیق حس و تكنیك كار می.كردیم.
• این روزها سینمای ما به دو بخش تجاری و هنری تقسیم شده و سینماگران معمولاً در یكی از این دو دسته قرار می.گیرند. نظرتان در این باره چیست؟
به نظر من این چیزی نیست كه بخواهیم به آن دامن بزنیم و من چندان به این تقسیم.بندی معتقد نیستم چون به عقیده من سینمای تجاری و هنری مانند پازل كامل.كننده یكدیگر هستند و نباید یكی را به خاطر دیگری حذف كرد. به نظر من حركت كردن صرفاً در یك مسیر باعث تك بعدی بودن سینمای ما می.شود. من فكر می.كنم یك بازیگر همانقدر كه باید در آثار تجاری حضور داشته باشد و با مخاطب عام ارتباط برقرار كند و چرخه اقتصاد سینما را بچرخاند از طرفی باید نیم.نگاهی هم به آثار هنری داشته باشد تا ثابت كند كه سینما برای او در چه جایگاه باارزشی قراردارد اما در مجموع من فكر می.كنم كارگردانی موفق است كه بتواند تلفیقی كار كند یعنی فیلمی بسازد كه در عین حال كه تم فاخر و هنری دارد در عرصه گیشه هم موفق باشد و مخاطبان زیادی را با خود همراه كند.
• این روزها در میان بازیگران باب شده است كه وقتی می.خواهند خودشان را از كلیشه دور كنند سراغ نقش.های منفی می.روند. به نظرتان چرا نقش.های منفی قابلیت بیشتری برای بروز توانایی.های یك بازیگر دارد؟
معمولاً نقش.های مثبت یك سری المان.هایی شبیه به هم دارد و معمولاً چون یك قالب مشخص دارد بازیگر دستش برای ارائه آن چندان باز نیست در حالی كه نقش.های منفی كه این روزها بازیگران سرشناس دنیا به آن رو می.آورند به دلیل پیچیدگی.های بیشتری كه دارند دست یك بازیگر را بیشتر باز می.گذارند كه بخواهند قابلیت.های متفاوتی از خود به نمایش بگذارند. در هر حال نقش.های خاكستری و منفی شانس بیشتری را به یك بازیگر مطرح می.دهد اما خب بهتر است كه بازیگر در هر دو جنبه یعنی نقش مثبت و منفی بتواند بازی خوبی را ارائه دهد.
• این روزها موجی از عشق به بازیگری در میان مردم به راه افتاده است و جوان.ها دوست دارند وارد این عرصه شوند. به نظرتان در این گرایش عامل شهرت و دیده شدن چقدر مطرح است؟
مسئله شهرت را در میزان علاقه.مندی افراد به بازیگری نمی.توان انكار كرد. واقعیت این است كه اگر شما درست وارد این حرفه شوید و در این زمینه با استعداد باشید می.توانید به پول و شهرت دست یابید اما نباید این نكته را فراموش كرد كه اگر شما صرفاً انگیزه.تان از ورود به این حرفه پول و شهرت باشد نمی.توانید در این زمینه موفق باشید چرا كه با وجود مشكلات و دشواری.های احتمالی كه سر راهتان قرار دارد عطای این كار را به لقایش می.بخشید اما زمانی كه می.خواستم وارد این عرصه شوم اصلاً به مسئله پول یا شهرت فكر نمی.كردم و بیشتر دوست داشتم به آرزویم كه همان بازیگر شدن است دست پیدا كنم.
• پس چه چیزی باعث شد كه به بازیگری علاقه.مند شوید؟
نمی.توانم به راحتی از آن حسی كه من را به سمت بازیگری كشاند حرف بزنم چرا كه یك حس عجیبی در من وجود داشت كه من را به سمت بازیگری می.كشاند. احساسی كه از بچگی در من وجود داشت و دلم می.خواست جای دیگران قرار بگیرم. آن زمان یكی از بهترین تفریحات زندگی من فیلم تماشا كردن و تخیل.پردازی با آن بود.
• آن طور كه شنیدیم شما تحصیلات آكادمیك بازیگری ندارید و در رشته پرستاری فارغ.التحصیل شدید.
من دوست داشتم در رشته هنر ادامه تحصیل بدهم و در دانشگاه هم بازیگری بخوانم اما در روزی كه باید امتحان ورودی می.دادم اتفاقی برایم پیش آمد كه از امتحان دادن بازماندم به همین دلیل این موضوع را پای قسمت گذاشتم. در رشته پرستاری آزمون دادم و پذیرفته شدم و زمانی هم كه به دانشگاه می.رفتم همزمان در كلاس.های بازیگری شركت می.كردم.
• خانواده.تان نسبت به علاقه شما به بازیگری چه نظری داشتند؟
آنها نه تنها مخالف این قضیه نبودند بلكه همواره من را مورد حمایت قرار دادند چرا كه مادر من كارمند صدا و سیما بود و نسبت به هنر و به ویژه بازیگری دیدگاه كاملاً مثبتی داشت به همین خاطر وقتی از میزان علاقه.مندی من مطلع شدند امكانات بیشتری را در اختیارم قرار دادند و مسیر را برای ورود من هموار كردند. منتها آنها برای من یك شرط تعیین كرده بودند و آن این بود كه اول درسم را تمام كنم و بعد وارد دنیای بازیگری شوم. به نظر من نگاه و طرز رفتار خانواده.ام در بازیگری.ام تأثیر به سزایی دارد.
• این روزها حاشیه جزء لاینفك هنر به ویژه بازیگری محسوب می.شود و گاهی كار به جایی می.رسد كه بیشتر از خود هنر در مطرح شدن بازیگر نقش دارد. كمی راجع به این موضوع صحبت كنید و اینكه شما چطور این حاشیه را كنترل می.كنید؟
به نظر من یكی از نكته.هایی كه یك بازیگر حرفه.ای باید به خوبی بداند و سعی كند از آن عدول نكند همین حاشیه.هاست هر چند كه بعضی.ها این حاشیه را باعث موفقیت یك بازیگر می.دانند اما تصور من بر این است كه عملكرد حاشیه.ها مقطعی است یعنی شما ممكن است در كوتاه مدت موفق شوید اما زمانی كه حاشیه.ها شما را احاطه كرد، می.بینید اوست كه جای شما تصمیم می..گیرد و به نوعی زندگی حرفه.ای و شخصی.تان را مدیریت می.كند به همین خاطر تصمیم گرفتم همیشه از حاشیه دور باشم و تنها به پیشبرد كارم فكر كنم چرا كه در نهایت تنها چیزی كه از شما باقی می.ماند كارنامه هنری.تان است.
• در سال.های اخیر معمولاً آثاری در تلویزیون بیشتر گل می.كند كه قصه حول و حوش یك زن مظلوم و ستم.كشیده باشد و برخی علت محبوبیت سریال "ستایش" را هم به این موضوع ربط می.دهند.
من خیلی با شما هم.نظر نیستم. شاید اشاره شما در بخش اول درست باشد و آثاری كه محوریتش یك زن مظلوم باشد مخاطب را بیشتر جلب كند اما واقعیت این است كه من اصلاً ستایش را زن مظلومی نمی.بینم كه بخواهد در شرایطی كه به او ستم می.شود سكوت كند بلكه او همواره در حال مبارزه است. او یك زن فداكار است كه در مقابل همه مشكلات می..ایستد تا از خانواده.اش دفاع كند. یك زن مدیر و درس خوانده و دنیا دیده است و من شرایط و نوع زندگی او را بسیار می.پسندم.
نگار حسینی
منبع : سینمای ما
</TD></TR></TBODY></TABLE>
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 265]
-
گوناگون
پربازدیدترینها