واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رييس مركز تحقيقات ساختمان و مسكن: سهم صنعتي سازي در ساختمانها كمتر از 3 درصد است//ساختمانهاي سريع الاحداث موقت در كمتر از 36 ساعت قابل سكونت مي شوند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رييس مركز تحقيقات ساختمان اعلام كرد: ساختمان هاي سريع الاحداث موقت طراحي شده در مركز تحقيقات در كمتر از 36 ساعت نصب و قابل سكونت مي شوند.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، سيد محمود فاطمي عقدا در نشست خبري خود با اصحاب رسانه اظهارداشت: صنعتي سازي ساختمان از ابتداي سال 87 كليد خورد و با ورود فن آوري هاي نوين ساخت و ساز و تاييد آن توسط مركز تحقيقات ساختمان شش ماهه دوم سال 87 به عنوان شروع صنعتي سازي مطرح شد.
وي افزود: 33 فن آوري كه شامل سيستم هاي ساختماني و زير سيستم ها و روش هاي ساخت هستند مورد تاييد مركز قرار گرفتند.
رييس مركز تحقيقات مسكن اعلام كرد: از حدود 200 متقاضي صنعتي سازي ساختمان 70 مورد تاييد فني گرفتند و اين اقدامي در جهت ورود فن آوري هاي نوين در صنعت ساختمان كشور محسوب مي شود.
**تدوين شاخص هاي ارزيابي فن آوري هاي نوين
فاطمي عقدا با اشاره به تدوين اين شاخص ها اظهارداشت: معيارهايي براي ارزيابي فن آوري هاي نوين مبتني بر بحث سازه ساختمان، اجزاي معماري و همينطور تاسيسات در شاخص هاي فوق در نظر گرفته شده است.
وي گفت: طرح ارزيابي فن آوري هاي منتخب كه بر اساس تدوين شاخص ها است با يك كار ميداني در مركز تحقيقات نهايي و آماده چاپ است.
معاون وزير مسكن خاطرنشان كرد: سه تيم سازه، معماري و تاسيسات بررسي شاخص ها در مركز تحقيقات بر عهده گرفته و با انجام اين طرح راه براي بهينه سازي سيستم هاي ساختماني كه تقاضاي ورود به بازار را دارند فراهم مي شود.
وي گفت: اكثر ساختمان ها در كشور به روش سنتي ساخته مي شوند و سهم صنعتي سازي كمتر از سه درصد است كه تلاش مي كنيم آن را به 20 درصد برسانيم.
وي گفت: در راه صنعتي سازي در قدم اول از ساخت سنتي عبور و به سمت نيمه صنعتي خواهيم رفت به اين معنا كه ساخت و سازها بهينه شوند.
فاطمي عقدا ادامه داد: به اين منظور طرح مشتركي را با مركز تحقيقات ساختمان برلين شروع كرده و هدفمان در نظر گرفتن تمام مقررات ملي ساختمان كشور در ساخت يك بلوك پنج طبقه در هشتگرد جهت بهينه سازي ساخت است.
وي گفت: هدف اين طرح بهينه كردن مصرف انرژي در اين ساختمان با جايگزيني مصالح نوين و اقتصادي كردن ساخت است.
رييس مركز تحقيقات ساختمان ادامه داد: در قدم ديگر شناخت مصالح موجود را در راس كار قرار داديم و از طريق تشكيل بانك مصالح ساختماني در مركز تحقيقات به اين شناخت دست يافتيم.
**مدولارسازي ساخت و سازها لازمه صنعتي شدن
رييس مركز تحقيقات ساختمان مدولارسازي ساختمان را براي صنعتي شدن الزامي دانست و گفت: براي رسيدن به توليد سري ساختمان طرح هايي در مركز تحقيقات متناسب با فرهنگ كشور بررسي شد.
وي عنوان كرد: در اولين قدم در اين راستا ساختمان سري الاحداث موقت در دو مرحله ساخت و اجرا در دستور كار مركز قرار گرفت و انجام شد.
وي خاطرنشان كرد: در ساخت اين سازه ها علاوه بر رعايت استانداردهاي حريق و آكاستيك، ارزان سازي و نصب سريع و راحت در نظر گرفته شده است.
معاون وزير مسكن خاطرنشان كرد: سازه هاي سريع الاحداث در كمتر از 36 ساعت نصب شده آماده سكونت بوده و تمام ويژگي هاي خانه هاي معمولي را دارند.
وي اذعان داشت: در بخش ديگري ساختمان هاي دايمي سريع الاحداث در دستور كار بوده، 90 درصد مطالعات طرح پيش رفته و پي ساختمان در حال اجراست و تا آخر آذرماه تكميل شده و عموم مردم از ساخت آن مطلع خواهند شد.
فاطمي عقدا اضافه كرد: طرح سازه دايمي بعد از نمونه سازي با آموزش عمومي جايگزين شيوه سنتي خواهد شد اين سازه ها تا دو طبقه طراحي شده اند كه در برنامه هاي آينده تا پنج طبقه ارتقاء مي يابند.
وي در خاتمه گفت: سازه دايم سريع الاحداث به صورت كاملا پيش ساخته كمتر از يك هفته و در غير اين صورت حداكثر تا يك ماه آماده نصب و آماده سكونت خواهد بود./07 /144/125
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]