تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827890575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

طریقه انتخاب یک دوربین دیجیتال مناسب


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: رنجبر با زیادتر شدن مدلهای دوربین دیجیتال، انتخاب یک مدل مناسب که مطابق سلیقه ما بوده و کارآمدی مناسب داشته باشد سخت.تر می.شود. در این مقاله به طور خلاصه مواردی را که باید هنگام خرید یک دوربین دیجیتال در نظر بگیریم، ذکر خواهم کرد.
اگر تا بحال به فکر خرید یک دوربین دیجیتال افتاده و سری به بازار زده باشید، متوجه خواهید شد که مدلهای متنوعی از مارک.های مختلف در پشت ویترین فروشگاهها صف کشیده.اند. با توجه به اینکه امروزه تقریبا تمام شرکتهای تولید کننده وسایل الکترونیکی دست به تولید دوربین دیجیتال نیز زده.اند، انتخاب یک دوربین مناسب از میان این همه مدل واقعا دیوانه کننده است. نگران نباشید، با خواندن این مقاله خواهید دانست که دوربین مناسبتان را چگونه انتخاب نمایید.

چه چیزی مورد انتظار شماست؟

یک خبر خوب این است که اکنون با بودجه.ای در حدود 400 هزار تومان می.توانید یک دوربین اتوماتیک دیجیتال بخرید که کیفیت آن خیلی از دوربین.های عکاسی نگاتیوی بهتر باشد. ممکن است این موضوع برای خیلی.ها عجیب باشد، زیرا بیشتر مردم فکر می.کنند که وضوح یک دوربین فیلمی 35 میلیمتری بیشتر از وضوح یک دوربین دیجیتال معمولی است (که البته درست است).

در اینجا توجه به وضوح بالای فیلم باعث گردیده که از یک جزء مهم در دوربین غافل شویم و آن لنز دوربین است. دو عامل به شدت بر پیچیدگی و قیمت لنز تاثیر گذار است: فاصله کانونی و قطر لنز. بعبارت دیگر، هر چه یک لنز طویل.تر و پهن.تر باشد، ساخت آن سخت.تر است.

از آنجا که حساسه یا سنسور دوربین دیجیتال بسیار کوچک است – حدود یک سوم سانتیمتر – لنز یک دوربین دیجیتال را می.توان بسیار کوتاه.تر و باریکتر از لنز یک دوربین فیلمی که نیاز به تنظیم تصویر روی کادر فیلم 35 میلیمتری دارد، ساخت.

تمام این قضایا منجر به این می.شود که سازنده دوربین می.تواند روی دوربین دیجیتال نسبت به دوربین فیلمی با قیمت مشابه از لنزی با کیفیت بالاتر استفاده نماید. بنابر این اگر شما نگران قربانی شدن کیفیت در استفاده از دوربین دیجیتال هستید، نگرانی شما بی مورد است (مگر اینکه دوربین فیلمی شما یک دوربین حرفه.ای قطع بزرگ با لنزهای حرفه.ای باشد).

انتخاب رزولوشن (وضوح)

دوربین.های دیجیتال در تمام اشکال و اندازه.ها در بازار یافت می.شود و شما گزینه.های زیادی برای انتخاب در پیش رو دارید. از لحاظ قیمت دوربین.های دیجیتال با توجه به رزولوشن.شان در دسته.های مختلفی جای می.گیرند. بنابر این شما با توجه به بودجه.ای که در اختیار دارید براحتی و سرعت می.توانید محدوده رزولوشن قابل خریدتان را مشخص نمایید.

هرچند که گفتن این که "هر چه رزولوشن بالاتر کیفیت بهتر"، راحت.تر است، ولی این موضوع همیشه صدق نمی.کند، چون عوامل زیادی وجود دارند که بر کیفیت یک دوربین دیجیتال تاثیر گذارند. با توجه به حداکثر اندازه.ای که می.خواهید پرینت بگیرید، خرید دوربینی با رزولوشن بالاتر تنها اتلاف پول و حافظه خواهد بود.

رزولوشن دردرجه نخست حداکثر اندازه پرینتی را که می.توانید از عکسهای دوربین.تان بگیرید مشخص می.نماید. بطور کلی، یک دوربین 2 مگاپیکسلی یک عکس 10*15 سانتیمتری خوب با یک پرینتر رنگی معمولی جوهر افشان ایجاد می.نماید. از یک دوربین 3 مگاپیکسلی می .توان یک پرینت 15*25 سانتیمتری گرفت.

بنابر این واضح است که اگر فکر می کنید که نیازی به گرفتن (یا امکان گرفتن) پرینتهایی بزرگتر از 15*25 ندارید، احتمالا نیازی به خرید یک دوربین با رزولوشن بالا نخواهید داشت.
البته رزولوشن اثری بیشتر از اندازه پرینت دارد. اگر شما نیاز دارید بخشهایی از تصویری که گرفته.اید را ببرید و آنرا با دقت مناسبی بزرگ نمایی کنید، نیاز به دوربینی با رزولوشن بالاتر خواهید داشت.
بنابراین واقع گرایانه در مورد اندازه پرینت و نوع نیازی که به عکس دارید فکر کنید و بی محابا نگویید که میلیونها و میلیونها پیکسل بی برو برگرد بهترین تصویر را ایجاد می.کند!

اگر دوربین را فقط برای ارسال تصاویر روی وب و ایمیل و یا تماشای تصاویر روی کامپیوتر می.خواهید، با رزولوشن پایینتر کارتان راه می.افتد. بهر حال، در چنین حالتی هم دقیقا معلوم نیست که چه وقت به پرینت یا بزرگنمایی یک عکس نیاز خواهید داشت، بنابر این بهتر است یک دوربین حداقل 2 مگاپیکسلی بگیرید.

زوم

تولید کنندگان دوربین.های دیجیتال پس از متقاعد کردن شما در مورد رزولوشن مگاپیکسلی، سعی دارند که دوربین را بر اساس میزان زوم دیجیتال آن به شما غالب نمایند! مثلا 200 برابر زوم دیجیتال! اصلا به این حرفها توجه نکنید.

همانند دوربین.های اتوماتیک فیلمی، دوربین.های دیجیتال اتوماتیک کنونی نیز بیشتر با لنزهای زوم عرضه می.شوند. متاسفانه این دوربین.ها دارای زوم دیجیتال نیز می.باشند که بطور مجازی با بزرگنمایی و برش دیجیتالی تصویر حالتی شبیه به زوم با لنز را بصورت مصنوعی ایجاد می.نمایند.
نتیجه کار همیشه وحشتناک است! در واقع هنگامی که دوربین دیجیتال می.خرید، بدون توجه به نوع دوربین، باید اول از همه زوم دیجیتال آن را غیر فعال نمایید. اگر به بزرگنمایی تصویر نیاز دارید بهتر است این کار را در کامپیوتر با استفاده از یک نرم افزار مناسب ویرایش تصویر انجام دهید.
بیشتر دوربین.های دیجتال مشخصه لنزهایشان را بر اساس ضریب بزرگنمایی آن بیان می.کنند. مثلا عنوان می.شود که یک دوربین زوم 3X دارد. متاسفانه این عدد هیچ چیزی در مورد فاصله کانونی واقعی لنز به شما نمی.گوید. برای اینکه بفهمید این لنز چقدر باز (واید) یا بسته (لانگ) است (برای دانستن مشخصات تله فتوی لنز) مجبورید کمی تحقیق بکنید.

اگر قبلا با یک دوربین فیلمی 35mm کار کرده.اید، احتمالا با اندازه.های فاصله کانونی لنزهای معمولی آشنایی دارید. مثلا یک لنز 50mm تقریبا معادل میدان دید چشم انسان است. یک لنز بلندتر 100 میلیمتری برای مثال، تله فتو.تر است و یک لنز کوتاهتر 28mm دارای زاویه بسیار بازی است.
دوربین.های دیجیتال بخاطر صفحه تصویر کوچکشان (CCD)، معمولا فاصله کانونی.های بسیار کمتری بین 8 تا 20mm دارند. خوشبختانه بیشتر تولید کنندگان دوربین.های دیجیتال میزان معادل 35mm فاصله کانونی دوربین.هایشان را بیان می.کنند. بنابر این، فاصله کانونی یک دوربین معمولی، باید چیزی در حدود 8-20 mm (معادل 35-120) باشد که به این معنی است که لنز زوم این دوربین همانند یک لنز 35-120mm روی یک دوربین 35mm است. یعنی کمی بازتر از یک لنز نرمال 50mm و دارای یک تله فتو نسبتا خوب است (حدود 3X).

این مقدار زوم برای یک دوربین دیجیتال اتوماتیک مقدار متعادل و مناسبی است. اگر شما بخواهید دوربینی با قدرت تله فتوی بالاتر از نیازتان بخرید باید دوربینی بزرگتر و تا حد زیادی گرانتر بخرید.

مشخصات دوربین

از آنجا که معیار نهایی شما برای انتخاب یک دوربین دیجیتال کیفیت آن است، شما باید مطمئن شوید که استفاده از دوربینی که می.خرید راحت است و دارای مشخصات مورد نیاز برای گرفتن عکسهای مورد نظر شماست.

چون این دوربین.ها نیازی به محل نصب فیلم و مکانیزم حرکت فیلم ندارند، نسبت به مدلهای فیلمی دارای تنوع بیشتری از لحاظ شکل می.باشند. بعضی از دوربین های دیجیتال طراحی.اشان را از دوربین.های فیلمی گرفته.اند، در حالی که بعضی دیگر با بدنه.های دوتکه ومنظره یاب متحرک دارای تفاوت زیادی با این دوربین ها می.باشند. البته تفاوت طراحی یکی از مزایای دوربین.های دیجیتال است و بهترین راه برای انتخاب شکل دوربین رجوع به سلیقه و احساس راحتی با دوربین هنگام در دست گرفتن آن است. در اینجا چند مورد را ذکر می.کنم که هنگام انتخاب طراحی دوربین آنها را مد نظر قرار دهید:


- منظره یاب اپتیکی (Optical Viewfinder): بیشتر دوربین.های دیجیتالی همانند دوربین.های فیلمی منظره یاب اپتیکی دارند. ولی در بیشتر دوربین.های دیجیتال منظره یاب اپتیکی کمتر مورد استفاده قرار می.گیرد. چون بیشتر اطلاعات مربوط به نور و تنظیم.ها و 80 تا 90 درصد از تصویر واقعی روی مانیتور دوربین نشان داده می.شود شما بیشتر به آن اتکا می.کنید. ولی با این وجود برای شرایطی که نور محیط شدید است و مانیتور LCD دوربین دیده نمی.شود و یا باتری دوربین ضعیف شده و مجبورید مانیتور را خاموش نمایید داشتن منظره یاب اپتیکی لازم است.

-مانیتور منظره.یاب LCD: کوچکترین دوربین.های دیجیتال امروزی نیز دارای یک مانیتور LCD هستند که هم به عنوان منظره یاب و هم برای مرور عکسها مورد استفاده قرار می.گیرد. در بعضی از دوربین.های دیجیتال صفحه LCD تنها منظره یاب تعبیه شده روی دوربین است. هنگامی که دنبال یک دوربین دیجیتال می.گردید مطمئن شوید که LCD آن در شرایط نوری مختلف قابل مشاهده باشد و مثلا در نور روز یا زیر نور درخشنده یک لامپ، رنگ و روی آن نپرد. مشخصه دیگری که وجود آن برای مانیتور دوربین مفید است متحرک بودن و قابل چرخش بودن آن است. این مشخصه برای گرفتن عکسهای ماکرو، عکاسی از خود یا نگه داشتن دوربین در بالای سر برای عکاسی در میان جمعیت بسیار مهم است.

- کنترل.های جبران نوری (Exposure Compensation): بیشتر دوربین.های امروزی دارای کنترلهای ساده جبران نوری هستند که برای تنظیم نور در شرایط عکاسی دشوار ضروری است. حتی اگر خودتان را به عنوان یک عکاس قبول ندارید، کسب اطلاع و آشنایی با کنترل.های جبران نوری ارزش وقت گذاردن را دارد.

-ISO قابل تنظیم: همانند فیلمها که با حساسیت.های مختلف نوری عرضه می.شوند، در بسیاری از دوربین.های دیجیتال هم شما می.توانید ISO مجازی آنها را برای افزایش حساسیت دوربین جهت عکاسی در نور کم تنظیم نمایید. ISO قابل تنظیم برای شرایطی که فلاش مناسب یا کارآمد نیست ضروری است.

-تراز سفیدی قابل تنظیم (White Balance) : بطور ایده.آل باید دوربین شما اجازه تنظیم دستی تراز سفیدی را به شما بدهد. هنگام انتخاب دوربین مطمئن شوید که دوربین حتما تنظیم تراز سفیدی برای نورخورشید، لامپ فلورسانت، تنگستن و فلاش را داشته باشد.پ

-کنترلهای دستی: بر اساس دانش عکاسی شما، ممکن است نیاز به کنترلهای دستی بیشتر یا کمتری داشته باشید. تمام دوربین.های دیجیتال دارای مد برنامه.ریزی شده اتوماتیک هستند و بیشتر آنها مد دستی نیز دارند. اگر فکر می.کنید که نیاز به کنترل نور دستی دارید باید دوربینی بگیرید که حداقل دارای مدهای اولویت شاتر (Shutter Priority) و اولویت دیافراگم (Aperture Priority) باشد. اگر در مورد کنترل.های دستی کاملا جدی هستید، باید دوربینی با مد کنترل دستی فوکوس بگیرید. به خاطر داشته باشید که مدهای اولویت شاتر و دیافراگم و جبران نوری معمولا کنترلهای لازم حتی برای یک عکاس حرفه.ای را فراهم می.آورند.

-فلاش همزمان (Flash Sync): عکاس حرفه.ای نیاز به کنترل سیستم فلاشهای خارجی از طریق یک کابل یا محل نصب فلاش روی دوربین دارد. اگر شما نیز چنین احساس نیازی دارید، هنگام خرید یک دوربین دقت نمایید که چنین مشخصه.ای را داشته باشد.

-تاخیر شاتر: هر چند در بیشتر دوربین.ها چنین مشکلی وجود ندارد، ولی در بعضی از دوربین.های دیجیتال تاخیر شاتر اندکی مشکل آفرین است. هنگام آزمایش یک دوربین، مطمئن شوید که بین فشردن دکمه شاتر و زمان واقعی گرفتن عکس توسط دوربین فاصله.ای وجود نداشته باشد. حتی یک تاخیر اندک ممکن است به قیمت از دست دادن یک لحظه مهم تمام شود.

حافظه و باتری

بیشتر دوربین.های دیجیتال امروزی از یکی از سه نوع حافظه معروف CF (CompactFlash) ، SM (SmartMedia) یا MS (MemoryStick) استفاده می.نمایند. هیچکدام از این انواع برتری محسوسی نسبت به دیگری ندارد و نمی.تواند مبنای انتخاب باشد. ولی باید انتظار داشته باشید که دوربین شما یک حافظه کوچک به همراه داشته باشد و حتما خرید یک حافظه اضافه را در برنامه داشته باشید. خوشبختانه قیمت این حافظه.ها نسبت به سابق کاهش یافته و یک کارت حافظه 128 MB را می.توان در حدود 60000 تومان خریداری کرد. اگر دوربین مورد نظر شما از اسمارت مدیا استفاده می.کند توجه نمایید که حداکثر ظرفیت قابل پذیرش دوربین محدودیت دارد. دوربین.های قدیمی.تر که از اسمارت مدیا استفاده می.کنند لزوما کارت.های حافظه جدیدتر با ظرفیت بالاتر را نمی.پذیرند. دوربین.هایی که از کامپکت فلش و مموری استیک استفاده می کنند چنین مشکلی ندارند. قبل از خرید کارت حافظه ظرفیت بالا، حتما مشخصات دوربین را بررسی نمایید.

دوربین.های دیجیتال یا از باتری شارژی و شارژر مخصوص همراه دوربین و یا از باتریهای اندازه AA غیر شارژی استفاده می.کنند. اگر دوربین مورد نظر شما از باتریهای AA استفاده می.کند، حتما خرید یک دست باتری قابل شارژ NiMH و شارژر یا LiIon را در برنامه خریدتان قرار دهید. چون به علت مصرف بالای دوربین.های دیجیتال بدون استفاده از باتریهای شارژی با ظرفیت بالا (بالای 1500 MAh) حتما بزودی ورشکست خواهید شد!

کیفیت عکس

همانطور که قبلا ذکر شد، کیفیت عکس حرف آخر را در انتخاب یک دوربین عکاسی می.زند. راه.های زیادی برای قضاوت و بررسی کیفیت یک دوربین وجود دارد، ولی در نهایت نمی.توان به طور قطع خوب یا بد بودن یک تصویر را مشخص نمود. اگر یک عکس مطابق سلیقه و نظر شماست، پس خوب است. ولی اگر با تعداد زیادی تصویر مختلف روبرو هستید و در قضاوت درمانده.اید موارد زیر را به عنوان راهی برای داوری در مورد کیفیت عکس یک دوربین پیشنهاد می.کنم:

-رنگها چقدر دقیق هستند؟ ممکن است یک دوربین، عکسی با رنگهای بسیار زیبا و شفاف بگیرد ولی باز هم به نظر جالب نیاید. بنابر این اگر شما دنبال دیدن رنگهای واقعی در عکس هستید و نه صرفا رنگهای زیبا و شفاف، دنبال دوربینی بگردید که دقت رنگی آن مناسب باشد. سعی کنید که ببینید آیا دوربین در ثبت طیفهای مختلف یک رنگ و رنگهای مختلف دقت دارد یا نه؟ مثلا ببینید آیا رنگهای آبی را به همان دقت رنگهای قرمز ثبت می.کند یا نه؟ اگر در مورد دقت رنگها خیلی اصرار ندارید، جذابیت رنگهای ایجاد شده توسط دوربین را مد نظر قرار دهید. مثلا اینکه آیا شما رنگهای کمتر یا بیشتر اشباع شده را دوست دارید. و یا کنتراست بیشتر یا کمتر؟ و از این قبیل.

-جزئیات تصویر در سایه و نور زیاد چگونه است؟ آیا دوربین در عین اینکه سایه.های تاریک و نورهای زننده موجود در رنگهای روشن را بخوبی نشان می.دهد، قادر به نشان دادن جزئیات تصویر در سایه و نور زیاد می.باشد؟ سعی نمایید تصاویری از دوربین در شرایط نوری مختلف را بررسی نمایید تا قابلیتهای نوری دوربین را تشخیص دهید. به ویژه به عکسهای منظره دقت نمایید و اطمینان حاصل نمایید که دوربین تصویر آسمان را بدون سفید شدن رنگ آن و دقت کافی در نشان دادن الگوی ابرها می.گیرد.

-آیا دوربین رنگهای مصنوعی ایجاد می.کند یا نه؟ بعضی از دوربین.های دیجیتال هنگام گرفتن عکسهای دارای کنتراست..های شدید رنگهای غیرعادی در تصویر ایجاد می.نمایند. بعضی اوقات لبه.ها یا حاشیه.های بنفش (Purple Fringing) و انعکاسهای قرمزرنگ در نواحی با کنتراست بالا بخصوص هنگام عکاسی با زوم بالا بوجود می.آیند. حذف این مشکلات در نرم افزارهای ویرایش تصویر کار آسانی نیست، بنابر این سعی نمایید دوربینی بخرید که چنین مشکلاتی کمتر داشته باشد.

-تصاویر چقدر نویز دارد؟ بیشتر دوربین.های دیجیتال دارای نویز در تصویر هستند، اما بعضی از آنها بدتر از بقیه می.باشند. هر چه از ISO بالاتری استفاده نمایید نویز تصویر بیشتر می.شود. به نحوه زیاد شدن نویز عکس دوربین در نواحی تاریکتر دقت نمایید. احتمالا قادر به یافتن دوربینی بدون نویز نخواهید بود، ولی می.توانید دوربینی با حداقل نویز پیدا نمایید یا حداقل، نویز زیباتری از بقیه داشته باشد!

-تصاویر چقدر دقیق (شارپ) هستند؟ بیشتر دوربین.های دیجیتال تا حدودی عمل افزایش دقت دیجیتالی (شارپ کردن) را روی تصاویرشان انجام می.دهند. با این کار تا حد زیادی می.توان جزئیات و کنتراست.های تصویر را بهبود بخشید. ولی با شارپ کردن بیش از حد ممکن است تصویر زننده و با کنتراست زیاد به نظر برسد. اگر تصویر دارای شارپنس بالا به نظر می.آید، بررسی نمایید که آیا دوربین دارای تنظیم شارپنس قابل غیر فعال شدن هست یا نه؟

تصمیم.گیری بزرگ

در انتها ممکن است باز هم قادر نباشید دقیقا بگویید که کدام دوربین بهتر از دیگری است. این انتخاب معمولا ترکیبی از کیفیت تصویر، سلیقه و احساس راحتی است. قبل از خرید مطمئن شوید که انتخاب شما بر اساس نیازهای شما و نه احساس نیاز کاذب مربوط به تبلیغات بازار باشد. یک دوربین گرانتر لزوما دارای کیفیت تصویر بهتر و دارای مطابقت بیشتر با نیاز شما نیست. اگر سوالاتی را که در اینجا مطرح شد از خود بپرسید، به دوربینی می.رسید که دارای کیفیت مطلوب شما و قدرت تصویربرداری دیجیتالی مطابق نیازهای شما خواهد بود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 370]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن