واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: در ديدار نخست وزير سابق فرانسه با رييس اتاق ايران عنوان شد بررسي اهميت تامين امنيت انرژي و بخش واقعي اقتصاد جهاني
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: در ديدار "دومينيك دوپلين" نخست وزير سابق فرانسه، حقوقدان و عضو كانون وكلاي پاريس با رئيس اتاق ايران، توجه به بخش واقعي اقتصاد و اهميت مسئله تامين امنيت انرژي در جهان مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
به گزارش روز جمعه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، به نقل از روابط عمومي اتاق ايران، "دكتر محمد نهاونديان" رئيس اتاق ايران در اين ديدار تصريح كرد: با تغيير اهميت از بخش مالي به بخش واقعي در دهه آينده، اين بخش جايگاه مهم تري خواهد يافت و انرژي، بازارهاي بزرگ و سرمايه انساني تحصيل كرده از عوامل تعيين كننده در تشخيص اقتصادهاي مهم جهان خواهند بود.
وي با تاكيد بر اهميت مساله امنيت انرژي در جهان، يادآور شد: از آنجايي كه تامين امنيت انرژي، از اولويت هاي كشورهاي اروپايي است، سرمايه گذاري در توسعه منابع انرژي به نفع جامعه اروپا خواهد بود و بي توجهي به اين امر مشكلات زيادي را در آينده براي بخش واقعي اقتصادايجاد خواهد كرد.
رئيس اتاق ايران با اشاره به بحران هاي مالي و اقتصادي جهان، عنوان كرد: چنانچه درك عاقلانه اي از موضوع داشته باشيم مي توانيم بحران ها را به فرصت تبديل كنيم.
نهاونديان افزود: مشكلات سياسي نبايد با مسايل اقتصادي آميخته شود، بلكه با گسترش روابط اقتصادي بايد بتوانيم به حل مشكلات سياسي كمك كنيم.
وي همچنين خاطر نشان كرد: اكنون با ابلاغيه اصل 44 قانون اساسي، تغييرات مهمي در اقتصاد ايران در حال شكل گيري است و زمينه هاي بسياري براي حضور بخش خصوصي فراهم شده لذا كشورهاي اروپايي مي توانند در زمينه هاي مختلفي نظير پتروشيمي، نيروگاه و ديگر زمينه هاي قانوني لازم فراهم شده با بخش خصوصي ايران در ابعاد داخلي و خارجي همكاري كنند.
نهاونديان همچنين با اشاره به افزايش مبادلات تجاري بين ايران و ساير كشورها خاطرنشان كرد: با وجود تحريم هاي اقتصادي، همچنان حجم مبادلات تجاري ايران در حال افزايش بوده و هزينه هاي تحريم محدود به ايران نيست بلكه دامن گير تحريم كنندگان نيز شده است.
وي همچنين تحريم ها را وضعيتي باخت - باخت خواند و افزود: ايران كشور مهمي است و مي تواند تاثيرات زيادي بر منطقه داشته باشد، بنابراين كشورهاي اروپايي بايد از فرصت هاي موجود براي گسترش روابط اقتصادي بلندمدت با ايران استفاده كنند.
نهاونديان با اشاره به روابط سياسي و اقتصادي خوب بين ايران و فرانسه در گذشته تصريح كرد: هم اكنون با توجه به پتانسيل هاي موجود مي توانيم روابط بين دو كشور را به بالاترين ميزان ممكن افزايش دهيم.
رئيس اتاق ايران همچنين اعلام كرد: بيش از دو دهه است كه سرمايه گذاري هاي زيادي در زمينه آموزشي و تحصيلي در ايران انجام شده است و كشور ايران با داشتن درصد بالايي از افراد تحصيل كرده و توانمندي هاي بسيار، مي تواند شريك تجاري خوبي براي فرانسه باشد.
وي در خاتمه يادآور شد: در شرايط جديد كنوني جهان و براي رفع مشكل بحران و اختلافات شايسته است اروپا پيشقدم شده و دست به ابتكار عمل جديدي بزند.
در جريان اين ديدار "دومينيك دوپلين"، نخست وزير سابق، حقوقدان و عضو كانون وكلاي پاريس نيز با تاكيد بر جايگاه غيرقابل انكار ايران در فرهنگ و تاريخ جهاني و موقعيت ويژه ايران در منطقه به اهميت افزايش روابط تجاري بين ايران و فرانسه پرداخت و گفت: ما بايد به دنبال يافتن راه حلي براي مشكلات موجود باشيم و بتوانيم راه را براي توسعه هر چه بيشتر روابط اقتصادي و تجاري بين ايران و فرانسه، ايران و اروپا و همچنين جامعه جهاني هموار كنيم.
وي سپس با تاكيد بر تاريخ و فرهنگ غني ايران و رابطه طولاني فرهنگي بين ايران و فرانسه ابراز اميدواري كرد: با واقع بيني و استفاده از شرايط جديد جهاني مشكلات موجود برطرف شود و براي انجام اين امر نبايد زمان را از دست داد.
وي سپس براي گسترش همكاري هاي اقتصادي، توجه به تامين امنيت بين المللي و منطقه اي را امري ضروري دانست./02
جمعه 1 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]