واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: فلاحت پيشه با حضور در غرفه ايلنا:لاريجاني نظر فراكسيون اصولگريان را به احمدي نژاد ابلاغ كرده استاصولگريان به محصولي راي كبود ميدهندفكر ميكنم محصولي انصراف دهد
تهران- خبرگزاري كار ايران
يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به 79 راي مخالف اعضاي مجمع اين فراكسيون به صادق محصولي در جلسه عصر ديروز اظهار داشت: تصميم جمعي فراكسيون اصولگرايان عدم ارايه راي اعتماد به وزير پيشنهادي كشور است.
حشمت الله فلاحتپيشه؛ عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفتوگو با خبرنگار"ايلنا"، در محل نمايشگاه مطبوعات اظهار داشت: قرار بر اين بود كه آقاي لاريجاني به عنوان رئيس فراكسيون اصولگرايان نظر جمعي اعضاي فراكسيون را در مورد عدم ارايه راي به صادق محصولي به رئيسجمهور ابلاغ كند.
وي افزود: تصور ميكنم ايشان تاكنون نظر فراكسيون را به رئيسجمهور ابلاغ كرده باشند. بر اين اساس فكر ميكنم كه آقاي محصولي انصراف دهد چرا كه به نظر نميرسد مجلس به ايشان راي اعتماد بدهد، از اين رو انصراف وي از حضور در جلسه فرداي مجلس منطقي خواهد بود.
وي با اشاره به سوالات جدي كه در جلسه فراكسيون اصولگرايان از محصولي پرسيده شد، ادامه داد: از آنجا كه پاسخ هاي ايشان قانع كننده نبود ، اعضاي مجمع عمومي فراكسيون به ايشان راي اعتماد ندادند، براين اساس منطقي است كه رئيسجمهور فرد ديگري را به عنوان وزير پيشنهادي كشور به مجلس معرفي كند در غير اين صورت احتمال راي منفي نمايندگان به محصولي بسيار زياد است.
فلاحت پيشه با بيان اينكه نمايندگان مستقل و نمايندگان عضو فراكسيون اقليت به محصولي راي اعتماد نخواهند داد، خاطرنشان كرد: اصولگرايان نيز براساس ميثاقي كه با يكديگر بستهاند به نظر جمعي فراكسيون پايبند بوده و در جلسه بررسي راي اعتماد محصولي به او راي نخواهند داد. حتي سران اصولگراي مجلس كه در جلسه ديروز فراكسيون اصولگرايان به محصولي راي سفيد دادند، براساس ميثاق اعضاي اين فراكسيون در جلسه فردا به او راي كبود خواهند داد.
به گفته وي، عمده مسايلي كه در جلسه ديروز فراكسيون اصولگرايان در موردمحصولي مطرح شد ، عبارت بوده از عضويت وي در ستاد انتخاباتي آقاي احمدي نژاد در انتخابات رياست جمهوري گذشته، پروندههاي محصولي در كميسيون اصل 90 ، پرونده مالي وي و همچنين بحث ميان مصلحت و اصول.
فلاحت پيشه با تاكيد بر اينكه مجلس بايد اصولگرايانه عمل كند نه مصلحت انديشانه ،تصريح كرد: اين وظيفه دولت بود كه مصحلت سنجي كند و كسي ديگري را براي وزارت كشور به مجلس معرفي كند.
وي با اشاره به روابط دولت نهم با مجالس هفتم و هشتم ابراز عقيده كرد: دولت با هيچ يك از اين مجالس تعامل خوبي برقرار نكرد و اين از نقاط ضعف اين دولت است چراكه نگاه تعاملي دولت با مجلس ضعيف بوده و حتي خبر معرفي محصولي به عنوان وزير پيشنهادي كشور را نيز نمايندگان از طريق رسانهها مطلع شدند و نه از طريق دولت.
پايان پيام
كد خبر: 458189
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]