واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: پزشکان زن بحريني ضمن تشريح فجايع بازداشت و شکنجه خود در زندان هاي رژيم آل خليفه، تاکيد کردند که نگران بازداشت دوباره خود و وضعيت و سرنوشت همکارانشان هستند که هنوز آزاد نشده اند.
برغم مصونيت ها و حمايت هايي که کادر پزشکي برخوردار هستند، تاکنون شمار زيادي از پزشکان و پرستاران که عموما شيعه هستند توسط نيروهاي نظامي و امنيتي رژيم ديکتاتوري بحرين با محدوديت هاي زيادي مواجه شده و برخي به زندان افتاده و شکنجه شده اند.
نيروهاي رژيم بحرين که درصدد دامن زدن به اختلافات طايفه اي است ، کادر پزشکي را که تنها براساس وظايف ذاتي خود به مجروحان و صدمه ديدگان جنايات نيروهاي نظامي و امنيتي بحريني و سعودي، کمک و امدادرساني مي کنند ، به سوء استفاده از شغل خود و طرفداري از شيعيان بحرين که اکثريت جمعيت اين کشور را تشکيل مي دهند، متهم ، بازداشت و شکنجه مي کنند در حاليکه معترضان اعم از شيعه و سني خواستار تغييرات دموکراتيک در کشورشان و رهايي از ظلم ها و جنايات رژيم حاکم آل خليفه هستند.
دستگاه امنيتي رژيم بحرين که با فشارهاي بين المللي و منطقه اي مواجه شده است، براي انتقام از پزشکان و پرستاران اين کشور بويژه کادر بيمارستان السلمانيه که نزديک ميدان اللولوه در مرکز منامه قرار دارد، آنها را به دروغگويي و بزرگنمايي جنايات اين رژيم عليه مردم معترض ، متهم کرده و اين در حالي است که اين جنايات را شبکه هاي تلويزيوني ماهواره اي فاش کرده اند.
تعدادي از پزشکان زن بحريني که از سياه چال هاي رژيم آل خليفه رها شده اند، در مصاحبه با خبرگزاري فرانسه گفته اند که چگونه تحت شکنجه جسمي و روحي قرار گرفته و نيروهاي امنيتي بحريني به آنها فحاشي و توهين کرده اند تا به اتهامات وارده اعتراف کنند.
شکنجه با شوک برقي
اين پزشکان از ترس اين که مبادا دوباره بازداشت و شکنجه شوند، خواسته اند که به نامشان اشاره نشود.
يک پزشک زن بحريني گفت: يک مامور امنيتي مي گفت که از شما اعتراف مي گيريم ، مي توانيد داوطلبانه همه چيز را بگوييد يا با اعمال زور ، زير ضرب و شتم و شکنجه وادار مي شويد، اعتراف کنيد.
وي افزود: بازپرس ها از من مي خواستند تا از نقش " انقلابيون 14 فوريه " سخن بگويم و يک بازپرس زن با سيلي به صورتم کوبيد هنگامي که پاسخ دادم فقط به زخمي ها کمک مي کردم.
اين پزشک زن بحريني اضافه کرد : يک بازپرس زن ديگر هنگام سيلي زدن به صورتم، مي گفت که چرا کيسه هاي خون را روي زخمي ها مي ريختيد تا به شبکه هاي ماهواره اي وانمود کنيد، جراحات آنها شديد است .
يکي ديگر از پزشکان زن بحريني فاش کرد: هيچگاه وارد مسائل سياسي نشده ام اما به جرم کمک به زخمي ها ، بازداشت و با شوک برقي از ناحيه سر شکنجه شدم ؛ در حالي که چشم ها و دستهايم بسته بود روي زمين انداخته شده و با چيزي شبيه سيم برق يا شيلنگ از ناحيه کف پا بشدت کتک خوردم.
تهديد به تجاوز
وي با بيان اينکه "گاهي توسط بازپرسان زن و گاهي توسط بازپرسان مرد بازجويي شده ام"، اضافه کرد: روز بعد بازپرسان مرا به تجاوز جنسي تهديد کردند تا سرانجام از ترس تجاوز تعهدنامه اي را امضاء کردم، اما 20 روز ديگر در زندان ماندم و پس از دادن چند تعهد براي شرکت نکردن درهيچ تظاهراتي و مصاحبه نکردن با رسانه ها آزاد شدم.
اين پزشک زن بحريني گفت که "بازپرسان مرد، مرا به داشتن روابط نامشروع با تظاهرکنندگان متهم مي کردند". برخي پزشکان زن بحريني که بيش از 20 سال سابقه کاري دارند ، از ضرب و شتم و توهين نيروهاي امنيتي به خود خبر دادند. يک پزشک زن بحريني گفت که " انتظار اين برخوردها را نداشتم، فکر مي کردم پزشکان از هرگونه تعرض و توهين مصون هستند".
وي در ادامه افزود: نيروهاي امنيتي بحريني ما را کتک مي زدند تا به کارهايي که نکرده بوديم، اعتراف کنيم، ما را متهم مي کردند که جراحات زخمي ها را بازتر مي کنيم تا مقابل دوربين هاي شبکه هاي ماهواره اي ، ناگوار جلوه کند.
يک پزشک ديگر بحريني تصريح کرد: نيروهاي امنيتي بحريني از من خواستند تا شهادت دروغ بدهم که پزشکان مرد همکاران شان را به پيوستن به جمع معترضان تحريک مي کردند.
يک پزشک زن ديگر گفت: نمي فهميدم که از کدام سو به صورتم سيلي زده مي شود در حاليکه چشم هايم بسته بود و بازپرسان با فرياد هاي بلند به من توهين مي کردند.
وي که مادر چند بچه است، افزود: مجبور مي شدم شب ها را تا صبح روي صندلي بخوابم و همکارم با دست هاي بسته روي زمين رها شده بود و مي ناليد.
اين پزشکان زن هر چند آزاد شده اند، ولي ممنوع السفر هستند، حق کار کردن ندارند، حقوق خود را از ماه مارس دريافت نکرده اند و مي ترسند که به دادگاه احضار شوند. رژيم حاکم بحرين مدعي شده است که پرونده تنها 24 پزشک مرد و زن و 23 پرستار را به دادگاه ويژه احاله کرده است. رژيم آل خليفه دادگاه ويژه را طبق قانون وضعيت فوق العاده تشکيل داده است.
شيخ "حمد بن عيسي آل خليفه" پادشاه بحرين 16 ماه مارس يعني يک روز پيش از متفرق کردن متحصنين از ميدان اللؤلؤه به کمک نيروهاي سعودي، قانون وضعيت فوق العاده را اعلام و اعمال کرد.
پزشکان زن بحريني آزاد شده تاکيد کرده اند که نگران وضعيت پزشکان و پرستاراني هستند که همچنان در زندان هاي مخوف آل خليفه بسر مي برند و آزاد نشده اند.
يک پزشک زن بحريني گفت: اين رفتارهاي غيرقانوني و هولناک را با پزشکان زن کرده اند، معلوم نيست که پزشکان مرد تحت چه شکنجه هاي روحي و جسمي قرار دارند.
کادر پزشکي بحرين اعلام کرده است که نگران وضعيت "رولا الصفار" مدير بخش پرستاري بيمارستان السلمانيه است که هنوز آزاد نشده است.
سازمان هاي حقوقي بين المللي بشدت از برخورد خشونت آميز نيروهاي امنيتي بحرين با معترضان و نقض حقوق پزشکان، معلمان و کارمندان بخش هاي مختلف اين کشور انتقاد کرده اند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]