تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830694992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

**قهر کردن نشانه چیست؟**


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


قهر در روابطی كه افراد انتظارات بیشتری از هم دارند و در تعاملات بیشتر هستند به مراتب، بیشتر رخ می.دهد...
گاهی وقت.ها دست خودت نیست؛ بدون اینكه بخواهی قهر میكنی، بدون اینكه فكر كنی قهر می.كنی، اگر چیزی دلخواهت نباشد قهر می.كنی و این قدر این كار را ادامه می.دهی تا درونت آرام شود. حالا فرقی نمی.كند به آن چیزی كه می.خواستی رسیده باشی یا نه. مهم این است كه یك جوری مخالفت خود را اعلام كنی. قهر طبیعی است اما به شرطی كه در حد طبیعی و منطقی باشد، نه مثل تو كه این روزها مرزها را برداشته.ای و سر هر مساله كوچكی قهر می.كنی. به قهر معتاد شده.ای، كلافه.ات كرده، هیچ جوری هم دست از سرت بر نمی.دارد. شاید تو هم از سر او دست بر نمی.داری؛. نه؟!
یكی از نشانه.های تنبیه، قهر است كه افراد در مقابل رفتارهای دیگران به صورت یكی از شكل.های دیداری (ارتباط نداشتن)، چشمی، كلامی (قطع كلام). بروز می.دهند كه می.تواند ریشه در زندگی بدوی یا اولیه افراد داشته باشد. از دیدگاه پرویز رزاقی، روان شناس،. قهر از واكنش.های طبیعی انسان است كه به صورت سرشتی، ژنتیكی یا محیطی به افراد منتقل می.شود تا جایی كه افراد در موقعیت.های كسان به شكل.های گوناگون قهر می.كنند. كودك، زن یا مرد تفاوتی نمی.كند، همه این افراد در موقعیت.هایی كه با ناكامی مواجه می.شوند یا به نیازهای مطلوب خود دست پیدا نمی.كنند، .برای ادای حق و ... به درجات متعددی متوسل به قهر می.شوند. بنا به گفته.های دكتر رزاقی قهر در روابطی كه افراد انتظارات بیشتری از هم دارند و در تعاملات بیشتر هستند به مراتب، بیشتر رخ می.دهد. كنش.ها و واكنش.ها، خوسته یا ناخواسته، افراد را به سمت قهر سوق می.دهد.



قهر استرس زا است به گفته دكتر رزاقی، قهر و عوامل ایجاد آن استرس.زا هستند. اغلب افرادی كه سعی می.كنند با توسل به قهر به سمت خواسته خود قدمی مثبت بردارند متحمل استرس.های زیادی می.شوند.

خیلی از شما شاید تجربه هجوم افكار منفی و خیال بافی را در قهر دارید و این اضطراب.های دوران قهر برایتان نا آشنا نیست اما با این حال در سال.های اخیر به نظر می.رسد افراد بیشتر به این شرایط تن می.دهند كه كم حوصلگی و بی.ارزش شدن روابط می.تواند از جمله دلایل آن باشد.

مردها كمتر قهر می.كنند
اما شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید برخی مردان در برابر این واكنش طبیعی انسان كه جنسیت نمی.شناسد موضع گیری.هایی دارند. به این ترتیب كه وقتی در موقعیتی قرار می.گیرند كه واكنش قهر را می.طلبد با تصور اینكه این عمل متناسب با زنان است از اعمال آن خودداری می.كنند.
دكتر رزاقی در رابطه با چنین اعتقاداتی می.گوید: "قهر در هر دو جنس طبیعی است اما شواهد عینی نشان داده است كه قهر بیشتر در زنان دیده می.شود، هر چند كه تحقیقات منسجمی در این رابطه وجود ندارد اما اغلب زنان برای احقاق حق بیشتر از این رفتار استفاده می.كنند."
شاید یكی از علت.های مهم این تفاوت به نوع نگرش این دو جنس بر می.گردد. اغلب مردان قهر را یك ضعف تلقی می.كنند در حالی كه زنان این گونه به آن نگاه نمی.كنند. به طور معمول بر مردان قانون همه یا هیچ حكم فرما است، یا رابطه.ای را قطع می.كنند یا به آن ادامه می.دهد اما زنان این طور نیستند.
دكتر رزاقی هم با تایید این موضوع می.گوید: "در بسیاری از موارد مردان غریبه پس از یك دعوای اتفاقی با هم دوست و رفیق شده.اند اما خانم.ها برعكس. از سویی دیگر به نظر می.رسد چون ارتباط كلامی در خانم.ها قوی.تر است درنتیجه آنها بیشتر از قهر استفاده می.كنند چرا كه قهر روندی است كه نشان می.دهد ارتباط به طور كامل قطع نشده و دوباره آشتی اتفاق می.افتد كه در این ارتباط و تعامل دوباره ارتباط كلامی كمك كننده است اما چون مردان به طور معمول در ارتباطات كلامی ضعیف.اند رابطه را قطع می.كنند یا ادامه می.دهند و رابطه حد واسطی به نام قهر نمی.شناسند."

قهرت را درمان كن هیچ فكر كرده.ایم ما یا دیگران چرا قهر می.كنیم؟ لطفا این موضوع اگر برایتان مهم نیست سعی كنید مهم باشد چرا كه بیش از دیگر آزاری شما را آزار می.دهد.

دكتر رزاقی درباره افرادی كه بیشتر قهر می.كنند، می.گوید: "این افراد احتیاج به مطرح شدن، حل مشكلات یا جلب توجه دارند و بسیاری از مواقع از نداشتن اعتماد به نفس رنج می.برند. در حالی كه این قهرها راه درمان دارد و اگر نمی.خواهید بیش از این دوستان و آشنایان خود را از دست بدهید و می.خواهید كمتر خودتان را آزار بدهید دست به كار شوید و از .این دارو.ها برای درمان قهر استفاده كنید:

7 توصیه پایانی 1. قوه شناخت خود را نسبت به عوامل تنبیه دیگر بالا ببرید و بدانید قهر به تنهایی چاره.ساز نیست. برای مثال پاداش و امكانات را حذف كنید.

2. از روش.های ارتباطی جایگزین برای اعلام احساس و نظر خود استفاده كنید.
3. اعتماد به نفس خود را فزایش دهید.
4. مهارت.های كلامی خود را تقویت كنید.
5. چون افراد درون.گرا ارتباط كلامی.شان ضعیف.تر است به نسبت بیشتر از قهر استفاده می.كنند پس یكی از راهكارها افزایش تعاملات اجتماعی است.
6. به دیگران هم برای ابراز نظر و احساس اجازه بدهید. شاید دیگران حرفی برای گفتن دارند كه موجب رفع قهر می.شود.
7. افكار و رفتار منفی را كم.كم دور بریزید و بیشتر به موضوع.های مثبت فكر كنید.

6 شرط قهر جوانمردانه 1. موضوع قهر را برای طرف مقابل مشخص كنید.

2. از قهر در جمع استفاده نكنید.
3. راه آشتی را باز بگذارید و هر چیزی از دهانتان بیرون آمد، نگویید.
4. قهر نباید طولای مدت باشد چون از میزان تاثیرگذاری آن كم می.شود.
5. اگر موضوع قهر برای طرف مقابل مهم نیست قهر چاره كار شما نیست.
6. در قهر و آشتی به ویژه در رابطه مادر و فرزندی، والدین بلافاصله عذرخواهی مكرر كودك را نپذیرند. چرا كه این امر موجب تكرار رفتار غلط و تقویت عذرخواهی مكرر و درنتیجه اصلاح نشدن رفتار نامناسب و درنهایت كاربرد نامناسب قهر از سوی والدین می.شود، البته در نپذیرفتن عذرخواهی هم زیاده روی نكنید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 430]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن