تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817149928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سال 2015؛ سفر هوايي دور دنيا در كمتر از يك روز


واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: سال 2015؛ سفر هوايي دور دنيا در كمتر از يك روز
اخيرا برخي متخصصان علوم و سفرهاي فضايي اعلا‌م كرده اند به كمك فناوري‌هاي نو مسافران تا نيمه دهه آينده قادر مي‌شوند فاصله لندن تا نيويورك را تنها ظرف 45 دقيقه طي كنند‌.
‌" والتر پيتر" رئيس دانشگاه بين المللي علوم فضايي استراسبورگ از اين دسته است كه اظهارات او به معني تحقق روياي بشر براي سفرهاي سريع السير در داستان‌هاي روز علمي-تخيلي است.به گزارش ديلي تلگراف؛ درصورت ادامه روند كنوني در توسعه فناوري سفرهاي فضايي، در آينده نزديك سفر از لندن به استراليا ظرف دو ساعت و نيم و سفر به توكيو نيز در زماني كمتر از سفر با ترن در فاصله لندن تا منچستر ممكن مي‌شود.
به گفته "والتر پيتر" رئيس دانشگاه بين المللي علوم فضايي استراسبورگ اين اتفاق در واقع يكي ديگر از موضوعات مطرح در داستان‌هاي علمي-تخيلي است كه به واقعيت نزديك مي‌شود.والتر پيتر ازجمله دانشمنداني است كه اطمينان دارد توريسم فضايي و نيز سفر از نقطه اي به نقطه اي ديگر زير مدار زمين‌(SPTP) ، اكنون در وضعيتي است كه درشمار صنايع پررونق جهان قرار گرفته است.
طرفداران برنامه‌هاي ‌ (SPTP ) اين پديده را درقرن 21 هم ارز با ايده سفر با كنكورد و ايجاد متقاضياني براي اينگونه سفرها مي‌دانند. اين گزارش تاكيد دارد كه به‌رغم همه اين اميدواري‌ها؛ چنين سفرهايي به طور يقين ارزان نخواهند بود. زيرا بررسي‌هاي آماري حكايت از آن دارد كه بهاي يك بليت براي سفر به لندن، توكيو و نيويورك بيش از 43000 پوند انگليس خواهد بود‌.اما والتر پيتر در اين زمينه مي‌گويد:" مي‌توان تصور كرد كه كرايه‌هاي تعيين شده در اواسط دهه آينده برابر با همان امكاناتي خواهد بود كه مسافران براي پرواز با كنكورد(نوعي هواپيما باسرعت مافوق سرعت صوت) و استفاده از اوج لذتي كه طي اين پرواز مي‌برند، مي‌پردازند.‌" علا‌وه بر اين در دوره زماني مشخصي كرايه‌ها درست قابل مقايسه با همان هزينه اي است كه مردم در سال 1939 براي استفاده از اولين پرواز به آن سوي اقيانوس اطلس توسط "هواپيماي تندرو پان آمريكن" پرداخت كرده بودند.
به گفته والتر پيتر؛ پرواز از طريق تجهيزات فضايي به مسافت‌هاي دور زمين ظرف چند سال آينده به شما كمك مي‌كند كه از فرودگاه‌هاي عادي بلند شده و بتوانيد پرواز بر فراز منطقه تخيلي در ارتفاع 80 كيلومتري را تجربه كنيد. اين تجهيزات همچنين سرعت حركت را به بيش از 4.600 مايل در ساعت افزايش مي‌دهند كه چيزي بيش از سه برابر سرعت كنكورد است.به گفته وي؛ هرچه ارتفاع شما بيشتر مي‌شود اتمسفر رقيق تر و نازك تر مي‌شود و در نتيجه ميزان اصطحكاك كمتر مي‌شود و شما احساس شناور شدگي مي‌كنيد.
او مي‌گويد:" اگر براي اين صنعت سرمايه لا‌زم را تامين كنيد، اين موضوع محقق مي‌شود اما سرمايه لا‌زم براي اين منظور 1 ميليارد دلا‌راست.‌" هم اكنون در مراكز سفرهاي فضايي، سفر يا گردش تفريحي به فضا به دو صورت پرواز زيرمداري و سفر مداري انجام مي‌شود كه در پرواز زيرمداري، در مسيري شبيه به مسير پرتاب سنگ به آسمان، فضاپيما قادر است تا ارتفاع 100 كيلومتر بالا‌ ‌رود و در بالا‌ي كمان مسير، مسافر فضايي بدون خروج از فضاپيما، پس از تماشاي منظره زمين، درك تاريكي، فضا و احساس بي‌وزني، به زمين بازمي‌گردد.
اما متخصصان ديگر با اندكي احتياط بيشتر معتقدند تعيين زمان 2015 به عنوان زمان تحقق اين امكانات قدري مبالغه آميز است‌.‌" جف فراست" متخصص و از اعضاي "شركت فوترون" در امريكا ضمن طرح اين موضوع مي‌گويد:" در اين زمينه جنبه‌هاي مختلف فناوري هم مطرح است. نياز به موتور و نيز سيستم حمايت دما براي تامين قدرت اين موتور يكي از اين جنبه‌هاست. به علا‌وه در ساخت اين تجهيزات شما نيازمند به موادي هستيد كه بادوام و مقاوم بوده و بارها قابل مصرف باشند. يعني يك بار مصرف نباشند.‌" به گفته وي؛ جنبه‌هاي قانوني و مقررات نيز در فعاليت اين تجهيزات مطرح است و اين سوال كه آيا اينگونه سفرها توسط يك آژانس فضايي صورت مي‌گيرد يا آژانس‌هاي هواپيمايي؟
 جمعه 24 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سياست روز]
[مشاهده در: www.siasatrooz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن