تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827701845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

باربر پیشرفته اروپایی به ایستگاه فضایی متصل شد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: باربر پیشرفته فضایی اروپا، موسوم به اِی تی وی، در کنار ایستگاه بین المللی فضایی در مدار زمین پهلو گرفته است.باربر پیشرفته فضایی اروپا، موسوم به اِی تی وی، در کنار ایستگاه بین المللی فضایی در مدار زمین پهلو گرفته است.این سفینه بی سرنشین کمتر از پنج تن آذوقه، آب، مخازن اکسیژن، سوخت و تجهیزات را برای سه خدمه ایستگاه فضایی برده است.
ای تی وی (وسیله انتقالی خودکار) با استفاده از سیستم کامپیوتری خود در ساعت 14:45 گرینویچ به ایستگاه فضایی متصل شد.
کنترل کنندگان زمینی و خدمه ایستگاه فضایی فقط برای احتیاط و بروز شرایط غیرمترقبه درحال آماده باش بودند اما اتصال بدون نقص انجام شد.الن ترکتل، مدیر برنامه ایستگاه فضایی آژانس فضایی اروپا، اِسا، گفت این یک دستاورد بزرگ مهندسی است.
وی به بی بی سی گفت: "این یک اولین در جهان است - یک فضاپیمای کاملا خودکار که خود را صد در صد کنترل می کند و این هرگز توسط هیچ کس دیگر انجام نشده است؛ بنابراین از نقطه نظر صرفا تکنیکی، دستاوردی واقعا باورنکردنی است."

نیکلاس چاموسی از شرکت "EADS Astrium" که سازنده اصلی فضاپیماست، گفت از زمان پرتاب سه هفته قبل تا زمان پهلوگیری، دوره ای فوق العاده برای تیم های سازنده بوده است.انتظار می رود فضانوردان ایستگاه روز جمعه بتوانند وارد ای تی وی شده و به تدارکات حمل شده توسط آن دسترسی پیدا کنند.



یکی از وظایف اصلی ای تی وی در این ماموریت افزودن بر ارتفاع ایستگاه فضایی است که هم اکنون در ارتفاع 340 کیلومتری قرار دارد. ایستگاه فضایی به مرور زمان و به تدریج در مدار حرکت خود به سوی زمین کشیده می شود و ارتفاعش باید تنظیم شود.
خدمه ایستگاه همزمان با مصرف تدارکات این سفینه، قفسه های خالی شده انبارهای آن را با آشغال پر می کنند. ظرف چند ماه، احتمالا در ماه اوت، ای تی وی که برای این ماموریت "ژول ورن" نامگذاری شده از ایستگاه فضایی جدا خواهد شد و در اقیانوس آرام فرود خواهد آمد.

از هم اکنون برای انجام چهار پرواز دیگر با ای تی وی به ایستگاه تا سال 2015 برنامه ریزی شده است. اروپا حق عضویت خود در ایستگاه بین المللی فضایی را با ماموریت های ای تی وی پرداخت می کند. اما اهمیت "ژول ورن" از وظایف باربری محض بس فراتر می رود.

سیستم خودکار آن که امکان تعقیب یک شیء با سرعت 27 هزار کیلومتر در ساعت (در این مورد ایستگاه فضایی) با دقت 2 سانتیمتر را فراهم می کند، فراتر از توانی است که دیگر کشورهای سفر کننده به فضا از جمله آمریکا و روسیه دارند.
آقای ترکتل گفت: "ای تی وی گامی عمده در زمینه لیاقت و توانایی صنایع اروپایی است و همچنین برای برنامه فضایی اروپا."
"ما نشان داده ایم که می توانیم کارهایی کنیم که قبلا هرگز قادر به انجام آن نبودیم و این در زمینه مکاشفات آینده کمک بزرگی خواهد بود."
انتظار می رود فناوری های این باربر فضایی در ماموریت های بسیار بیشتری که نیازمند تعقیب و پهلوگیری اتوماتیک است به کار آید. اینها شامل ماموریت هایی می شود که انسان را به ماه یا حتی به مریخ خواهد برد.

خودکفایی اروپا
اما در ستاد مرکزی اِسا در پاریس، مقام های فضایی حتی ایده های بزرگتری در سر دارند.
آنها معتقدند که فناوری های به کار رفته در ساخت ژول ورن را نهایتا می توان در یک سفینه سرنشین دار اروپایی - احتمالا چیزی شبیه به مفهوم اورایون که آمریکا اکنون درحال ساخت آن برای جایگزین کردن شاتل است - به کار گرفت.
در حال حاضر، فضانوردان اروپایی برای رفتن به فضا کاملا به آمریکا یا روسیه وابسته هستند.
اروپا با راکت های آریان خود نشان داده است که در زمینه فناوری پرتاب بسیار تواناست؛ و اکنون با ای تی وی ظرفیت خود برای ساخت فضاپیمای سرنشین دار با توان ناوبری بالا را به نمایش گذاشته است.

با توسعه فنی بیشتر - به خصوص سیستم های بازورود به جو - اروپا مجموعه ای کامل از مهارت های مهندسی لازم برای بردن انسان ها به فضا و بازگرداندن آنها را خواهد داشت.
قرار است در نشست بعدی وزرای هوا فضای کشورهای اروپایی در ماه نوامبر، برای بررسی این مساله از آنها درخواست شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن