واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: ارتباطات بينالمللي ايران به شبكه فلگ متصل ميشود
شركت ارتباطات زيرساخت به منظور تامين شبكه ارتباطي بينالمللي خود، بهزودي توافقنامه قرارداد 1000 ميليارد ريالي پروژه فيبر نوري فالكون را امضا ميكند و به شبكه جهاني فلگ متصل خواهد شد.
با اجراي اين قرارداد براي نخستين بار دو نقطه اتصال بينالملل چابهار و بندرعباس در كشورمان ايجاد خواهد شد و به اين ترتيب انحصار تامين ظرفيت اينترنت كشور، ازكابل جاسك - فجيره در امارات، خارج ميشود و به مدت 15 سال، ظرفيت اينترنت كشورمان مستقيما از طريق شبكه فلگ با تمامي نقاط اصلي ارتباطي جهان برقرار خواهد شد.
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در ادامه افزود: با امضاي اين قرارداد بهزودي ارتباطات بينالملل تلفن و ديتا و ساير سرويسهاي ارتباطي از طريق ايستگاه بندرعباس تامين خواهد شد. علاوه بر اين شركت ارتباطات زيرساخت به منظور افزايش ظرفيت اينترنت بينالملل كشورمان توافقنامهاي در حد ظرفيت پروژه فالكون امضا كرد كه براساس آن شركت فلگ طي دو سال 40 لينك 1STM به كشورمان واگذار ميكند.
ظهوريفر ميگويد: پروژه فلگ شامل يك حلقه پرظرفيت كابل فيبر نوري دريايي با چندين نقاط اتصال در تمامي كشورهاي حاشيه حوزه خليج فارس است و با اتصال به مصر در غرب و همچنين اتصال به بمبئي در شرق براي نخستين بار در جهان يك حلقه عبوري كاملي را تشكيل ميدهد كه سه قاره اروپا، آسيا و آمريكا را به يكديگر متصل ميكند و به اين ترتيب امكان دسترسي كشورمان به بزرگراههاي ارتباطي بينالمللي در كشورهايي كه داراي نقاط اتصال مشترك هستند، فراهم ميشود.
وي با اشاره به ديگر مزاياي اين قرارداد براي كشورمان ميگويد: با توجه بهend-to-end بودن سرويسها در پروژه فلگ و نپرداختن هزينههاي اضافي تا نقاط انتهايي، هزينه دسترسي به اينترنت در كشورمان كاهش خواهد يافت و در عين حال امكان كسب درآمد از طريق ترانزيت يا فروش پهناي باند به كشورهاي همسايه و يا كشورهاي آسياي ميانه فراهم ميشود.
ناگفته نماند شركت ارتباطات زيرساخت ظرفيت اينترنت و ارتباطات بينالملل خود را از هشت درگاه بينالمللي (Gate Way) تامين ميكند.
درگاههاي بينالمللي نقاطي هستند كه امكان اتصال شبكه ملي فيبر نوري زيرساخت را با شبكههاي بينالمللي فيبر نوري ديگر كشورها به منظور تامين، برقراري، واگذاري و تبادل ترافيك در زمينههاي صوت، تصوير، ديتا و اينترنت را با ديگر كشورها فراهم ميكند.
برخوردار مديركل بازرگاني و واگذاري مدارات اين شركت در معرفي درگاههاي بينالملل در سمت جنوبي كشورمان با اشاره به كابل دريايي جاسك - فجيره كه به امارات متصل است ميگويد: اين مسير امكان اتصال شبكه فيبر نوري زيرساخت را با كابلهاي FOG ، FLAG، 3 SMW،FOGفراهم ميكند.
وي ميافزايد: همچنين در مركز گناوه، از طريق كابل دريايي ايران و كويت، شبكه زيرساخت به كابلهاي دريايي FALCON و FOG متصل ميشود.
برخوردار درباره درگاههاي بينالملل در سمت غرب كشور ميگويد: در اين مسير مركز بازرگان در نقطه مرزي ايران با تركيه، امكان اتصال شبكه فيبرنوري زيرساخت را با كابلهايKAFOS ،SMW3 TUR ، TAEI فراهم ميكند. همچنين در مسير درگاههاي بينالمللي در مرزهاي شمالي كشور در مركز آستارا در مرز ايران و جمهوري آذربايجان، شبكه زيرساخت كشور به شبكه كابل جمهوري آذربايجان و از آنجا به روسيه و گرجستان متصل ميشود.
وي ميافزايد: همچنين در اين سمت، در مرز ايران با تركمنستان، ايستگاه باجگيران را داريم كه در اين مركز از طريق كابل TAE به كشورهاي تركمنستان، ازبكستان، قرقيزستان، قزاقستان، تاجيكستان و چين متصل ميشود و در مرز ارمنستان نيز از طريق ايستگاه جلفا و توسط كابل TAE به شبكه ارمنستان وصل هستيم. همچنين در نقطهي مرزي با كشور نخجوان، از طريق ايستگاه جلفا، به وسيله كابلTAE ، ارتباط باكو را با نخجوان تامين كردهايم و در سمت شرق كشور نيز از طريق ايستگاه تايباد، در مرز افغانستان از طريق كابل TAE به افغانستان متصل هستيم.
برخوردار درباره درگاهها و نقاط اتصال بينالملل كه به زودي در كشورمان ايجاد ميشود، ميگويد: ازطريق نقاط مرزي جنوبي و غربي با كشور عراق، اتصال شبكه فيبر نوري دو كشور بهزودي برقرار خواهد شد.
پنجشنبه 23 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]