تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوش بختى تبديل و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826015357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تشخيص زودرس آلزايمر از طريق معاينه چشم


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: خبرگزاري آريا- تحقيقات جديد اميد به تشخيص آلزايمر در مراحل ابتدايي بيماري را افزايش داده است، آلزايمر زماني بروز مي.يابد که ديگر دير شده است؛ اما تحقيقات جديد مي.گويند نگاهي به چشم.هاي بيمار مي.تواند اين راز خاموش را فاش سازد.
به گزارش آريا،کارشناسان با توجه به بالا رفتن ميانگين طول عمر انسان.ها پيش.بيني.مي.کنند که تا سال 2050 شمار بيماران مبتلا به آلزايمر به 2 تا 3 برابر امروز برسد.
امروزه نزديک به 25 ميليون نفر در سراسر جهان از آلزايمر رنج مي.برند، تنها در آلمان حدود يک ميليون نفر به آلزايمر مبتلا هستند.
آلزايمر شايع.ترين نوع از انواع بيماري.هاي دمانس (زوال عقل) است؛ اين بيماري کابوس بسياري در دوره سالمندي است، چرا که آنها نه تنها حافظه.بلکه در نهايت شخصيت خود را از دست خواهند داد.
در مغز بيمار مبتلا به آلزايمر ميزان پروتئين "بتا آميلوئيد" چه در خارج و چه در داخل سلول عصبي بالا مي.رود.
چه عاملي باعث اين تغيير مي.شود؟ هنوز کسي پاسخ را نمي.داند! اما در هر صورت افزايش اين پروتئين باعث مي.شود که عملکردهاي حياتي سلول.هاي عصبي و تبادل اطلاعات بين آنها مختل شود.
نتيجه آن است که سلول.هاي مغزي رفته رفته مي.ميرند و مغز تا 20 درصد کوچک.تر مي.شود، حافظه.ي بيمار دچار اختلال شده و شخصيت او تغيير مي.يابد، بيمار حس زمان و مکان را از دست مي.دهد و ديگر قادر نيست زندگي روزانه.اش را به تنهايي سامان دهد.
در مراحل پيشرفته بيمار شخصيت خود را از دست داده و بدون پرستار قادر به زندگي.نخواهد بود.
ده.ها هزار محقق براي درمان يا تشخيص زودرس آلزايمر
حدود 20 سال طول مي.کشد تا نخستين علائم شايع بيماري يعني فراموشي و سردرگمي بروز يابد، تا پيش از رسيدن به اين زمان مغز توانسته اين تغييرات را به نحوي جبران کند که در رفتار ظاهري بيمار تغيير جدي مشاهده نشود، اما مشکل اين جا است که تا آن زمان حدود يک.سوم سلول.هاي مغزي تخريب.شده.اند و ديگر نمي.توان با درمان.هاي موجود جلوي پيشرفت بيماري را گرفت.
آيا مي.توان با اين کابوس مقابله کرد؟ بين 20 تا 30 هزار محقق در سراسر جهان به دنبال يافتن پاسخي براي همين پرسش.اند، آنها در تلاش.اند تا «امکاني .اساسي» براي درمان يا تشخيص زودرس اين بيماري پيدا کنند.
پژوهشگران مونيخ آلمان با تحقيقات خود اميد به رهايي از اين بن.بست را افزايش داده.اند، پروفسور يوخن هرمس، متخصص نوروپاتولوژي در دانشگاه مونيخ و تيم 20 نفره.اش معتقدند که شايد در آينده بتوان تنها با معاينه.ي چشم.ها بيماري آلزايمر را در مراحل اوليه.ي آن تشخيص داد.
هرمس معتقد است که در شبکيه.ي چشم مبتلايان به آلزايمر تغييراتي ديده مي.شود؛ اين تغييرات با تغييرات مغز اين بيماران ارتباط دارد و سال.ها قبل از آنکه علائم شايع بيماري ظاهر شود قابل تشخيص است.
اگر آنچه که هرمس مي.گويد درست باشد بنابراين مي.توان از راه معاينه چشم.ها قبل از آنکه آلزايمر به مراحل غير قابل درمان برسد آن را تشخيص داد.
پروفسور هرمس در حال حاضر مشغول تحقيقاتي براي اثبات ارتباط بين تغييرات شبکيه.و مغز بيمار مبتلا به آلزايمر و توضيح آن است، اين تيم تحقيقات خود را بر روي مغز و شبکيه جان.باختگان مبتلا به آلزايمر و موش.هاي مبتلا به اين بيماري ادامه مي.دهد.
تحقيقات مشابه در آلمان
همزمان با پژوهشگران مونيخ محققان مؤسسه کلمنز ـ شوپف دانشگاه صنعتي دارم.اشتات و دانشگاه ينا نيز تحقيقات مشابهي را در دستور کار خود قرار داده.اند.
پژوهشگران مؤسسه کلمنز ـ شوپف دانشگاه صنعتي دارم.اشتات در صددند، با کمک برخي مواد رنگي تغييرات شبکيه.ي چشم را مشهود سازند.
در کلينيک چشم.پزشکي دانشگاه يناي .آلمان نيز بر روي شبکيه.ي بيماران مبتلا به آلزايمر پيشرفته تحقيق مي.شود؛ مدت اين پروژه 3 سال است و هزينه..ي آن که حدود 3 ميليون يورو برآورد شده از محل کمک.هاي تحقيقاتي و آموزشي دولت آلمان تأمين مي.شود.
قرار است نتايج نهايي اين پروژه.ي تحقيقاتي در پايان سال 2011 ارائه شود، با ارائه.ي نتايج اين تحقيقات شايد آرزوي ميليون.ها بيمار در سراسر جهان نيز برآورده شو






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن