تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816891853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اقتصاد - ميوه جادويي


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: اقتصاد - ميوه جادويي
اقتصاد - ميوه جادويي

زادگاه انار كه نام علمي آن «پونيكا گرانتوم» مي‌باشد، ايران است؛ هر چند نوع خودروي آن در هندوستان( در كوه‌هاي هيماليا)، افغانستان و سوريه مي‌رويد. انار ميوه‌اي بسيار لذيذ و آبدار است و از روزگاران بسيار قديم به عنوان ميوه‌اي خوراكي و هم براي مصارف پزشكي اهميت بسيار داشته است. در باغ‌هاي معلق بابل درختان انار بسيار خوبي كاشته بودند و در مصر باستان انار را مي‌شناختند. در زمان حضرت موسي انارهايي بسيار مرغوب در فلسطين، سوريه و لبنان كاشته مي‌شد. شهر رِمن به واسطه انار مرغوب آن، رمان(انار)، شهري معروف بود. كاشت انار در منطقه مديترانه و كشورهاي شرقي مانند هندوستان در زمان‌هاي آخر متداول شد. اما پس از نفوذ اسلام در اسپانيا كاشت انار در آن سرزمين معمول شد و در قرن سيزدهم ميلادي در انگلستان متداول گرديد. بعدها اسپانيايي‌ها اين ميوه پرارزش را به دنياي جديد يعني مكزيك و فلوريدا بردند. كاشت آن كم‌كم در ديگر كشورها گسترش يافت و اكنون تقريبا در تمام كشورهاي منطقه گرمسير و معتدل مي‌رويد.

اكنون نوع مرغوب انار از ايران، تركيه، افغانستان، سوريه، مراكش و اسپانيا وارد مي‌شود. شهر شلاپور(شعله‌پور) هند به داشتن انارهاي شيرين شهرت دارد. در ضيافت‌هاي بزرگ در تركيه، انار از جمله ميوه‌هايي است كه ميهمانان را با آن پذيرايي مي‌كنند.

فوائدي كه ديده نمي‌شود
انار ماده‌اي غذايي مطبوع و داراي خواص طبي بسيار است. ارزش انرژي‌زايي ميوه انار 65 درصد اعلام شده. ميوه‌اي كه به آن خون‌ساز مي‌گويند به همين علت بهترين موقع براي مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. مقوي قلب، مفرح، دفع‌كننده چربي، رفع‌كننده سموم اغلب عفونت‌هاي داخلي، دافع حرارت مي‌باشد و خوردن انار با پرده‌هاي سفيد آن شكم را دباغي مي‌كند، دانه‌هاي ميوه جنگلي انار كه به (نار دان) شهرت دارد در معالجه اسهال بسيار موثر است. آب انار شيرين نيز شربتي بسيار عالي است و به هنگام اسهال تشنگي را برطرف مي‌كند. در درمان اسهال ساده و اسهال خوني موثر است. آب انار براي انواع ناخوشي‌ها از قبيل التهاب قولون، كم‌خوني، يرقان، فشارخون، بواسير و درد مفاصل دارويي مفيد است. و اگر با عسل خورده شود صفرا را كم مي‌كند. در بسياري از ناراحتي‌هايي كه با روش هومياپاتي- هومياپاتي(Homeopathy) يك روش درماني كه در آن بيماران را با داروهايي درمان مي‌كنند كه همان داروها در بدن سالم علايم همان بيماري را ايجاد مي‌كند.( فرهنگ پزشكي انگليسي- فارسي، احدوت)- معالجه مي‌شوند ميوه انار تجويز مي‌شوند. با اين حال خوردن دانه‌هاي انار بيش از نوشيدن آب آن توصيه مي‌شود. زيرا خود انار خون را تصفيه كرده و تقويت‌كننده قلب و كليه است. اشتها‌آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. در رفع اوره و كلسترول، دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهمي را ايفا مي‌كند.

مصرف انار شيرين، ايجاد شادي نموده و رنگ رخسار را باز مي‌كند و همچنين تقويت‌كننده كبد است ؛ در معالجه يرقان( زردي) مفيد است. انار ترش و شيرين( ملس) باعث كاهش فشار خون مي‌شود. مصرف آن در معالجه راشيتيسم، كم‌خوني و ضعف اعصاب موثر است و به بدن نيرو مي‌بخشد. در ضمن انار خاصيت‎ ضدسرطاني‎ آب‎ دارد. پژوهش‌هاي‎ جديد نشان مي‎دهد آب‎ انار خاصيت‎ ضدسرطاني‎ دارد. طبق تحقيقات سازمان كشاورزي ايالات متحده آمريكا (USDA) انار منبع خوبي از آنتي‌اكسيدان‌ها، پتاسيم و ويتامين C است پژوهشگران‎ آكادمي‎ علوم‎ آمريكا دريافته‌اند كه، مصرف‎ آب‎ انار از ابتلا بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگيري‎ مي‎كند. احسان‎‎ مختار استاد سرطان‌شناسي‎ دانشگاه‎‎ ويسكانسين‎ و رئيس‎ گروه تحقيق در اين‌باره مي‌گويد كه با كشف‎ جديد راه‎‎ دستيابي‎ بـه خواص‎ ضدسرطاني‎ و نحوه‎‎ معالجه سرطان‎ با آب‎ انار هموارتر شده‎ است‎. متخصصان‎ تغذيه‎ مصرف‎ آب‎ انار را صبح‎ و پيش‎ از صبحانه‎‎ توصيه مي‎‌كنند. با اين حال انار براي برخي افراد مضر است.1- انار براي اشخاصي كه دچار يبوست هستند، مضر است.2- انار ميوه‌اي سرد است، بنابراين اشخاصي كه سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداري آب‌جوش با نبات بايد بخورند.3- انار براي كساني‌كه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زياده‌روي در مصرف انار ترش ايجاد زخم‌معده مي‌كند. 4- جوشانده پوست درخت و پوست ريشه آنكه براي رفع كرم به‌كار مي‌رود ممكن است ايجاد سرگيجه و استفراغ كند.
منبع: پايگاه جامع اطلاع‌رساني پزشكان ايران
 پنجشنبه 23 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن