محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829215299
گزارش كامل ايسنا از بازديد خبرنگاران از پيشرفت اجراي مصوبات دولت در مازندران
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش كامل ايسنا از بازديد خبرنگاران از پيشرفت اجراي مصوبات دولت در مازندران
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
در ادامه بازديد از روند اجراي مصوبات و پروژههاي سفرهاي استاني رييسجمهور، خبرنگاران در روزهاي دوشنبه و سهشنبه به استان مازندران سفر كردند تا در جريان روند پيشرفت اين مصوبات در اين استان قرار بگيرند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مرحله نخست اين بازديد سيد محمد كريمي استاندار مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به اين كه روز چهارشنبه و پنجشنبه هيات دولت براي بار دوم در اين استان حاضر ميشود تا پيگير مصوبات دور اول باشد، افزود: استان مازندران از استانهاي سرسبز، مسافرپذير و در عين حال داراي مردمي خونگرم، مهماننواز و با فرهنگ است و سالانه 15 ميليون مسافر را جذب ميكند.
وي افزود: به ويژه در مسير سفر به مشهد تعداد مسافران اكثرا بيشتر ميشود؛ چرا كه هم مردم براي زيارت از مازندران عبور و هم از موقعيتهاي گردشگري آن استفاده ميكنند.
كريمي تصريح كرد: امسال از سالهايي است كه به دليل شروع زودرس فصل سرما راهداريهاي استان كار خود را شروع كردهاند و اقدامات لازم از سوي پليس و راهداريها در جادهها در حال انجام است.
استاندار مازندران در ادامه گفت: با توجه به اقليم و موقعيت چهارگانهي استان مازندران دولت توجه ويژهاي به اين استان و براي مردم آن داشته باشد. همچنين به دليل توريستپذيري و مسافرپذيري استان لازم است توجه بيشتري به اين استان صورت گيرد؛ البته اقدامات خوبي در سفر اول رياستجمهوري در سال 85 انجام شده و مصوباتي نيز داشتهايم.
وي گفت: در حقيقت 237 بند مصوبه و توافق براي استان داشتهايم كه در قالب آن 923 پروژه تعريف شده كه 101 مصوبه با 564 پروژه با اعتبار بالغ بر 1200 ميليارد ريال رهاورد سفر دور اول بوده كه به بهرهبرداري رسيده و مابقي در طول برنامه در دست اقدام است.
استاندار مازندران به چند پروژهي مصوب اشاره كرد و افزود: يكي از اين پروژهها تكميل فاز اول بندر اميرآباد بوده كه با حضور رييسجمهور يا هر شخصيت ديگري از دولت در دور دوم به افتتاح ميرسد.
كريمي آزادسازي سواحل درياي خزر را از ديگر پروژهها دانست و گفت: با توجه جدي فرمانداران 60 متري حريم دريا تا كنون آزاد شده است و تابستان امثال مردم نسبت به سالهاي گذشته بهتر توانستند از امكانات دريا استفاده كنند. همچنين افتتاح تالار فرهنگ ساري كه تا كنون 12 ميليارد ريال براي آن هزينه شده از ديگر پروژهها بوده است.
استاندار مازندران، تكميل و تجهيز بيمارستان نوشهر، احداث بيمارستان 320 تختخوابي بابل و بيمارستان جايگزين در چالوس و آمل و راهاندازي چند منطقهي گردشگري را از ديگر مصوبات سفر دور اول دانست كه تعدادي از آنها انجام شده و عدهاي در حال انجام است.
كريمي اظهار اميدواري كرد با انجام سفر دوم هيات دولت شرايط براي مسافران و هموطنان براي استفاده از بخشهاي گردشگري استان بيشتر فراهم شود.
استاندار مازندران همچنين گفت: براي توسعهي استان مازندران شش محور استراتژيك شامل منطقهي ويژهي انرژي، مهار آبهاي سطحي، تراكم كشت، توسعهي شبكههاي مواصلاتي، توسعهي گردشگري به ويژه در غرب استان و توسعهي صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران پس از سخنان استاندار مازندران از پروژهي بيمارستان 10 تختخوابي واناي اميري آمل بازديد كردند.
به گفتهي اكبريان فرماندار آمل به دليل اين كه در مسير جادهي هراز بعضا تصادفاتي رخ ميدهد كه به مصدوميت هموطنان منجر ميشود، اين پروژه براي كمك به مصدومان با اعتباري بالغ بر 5 / 6 ميليارد تصويب شد و تا كنون 75 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
همچنين خبرنگاران از طرح توسعه و تعريض محور هراز به طول 104 كيلومتر بازديد كردند.
در همين رابطه رحيمي مدير كل راه و ترابري استان درباره اين پروژه گفت: بحث چهارخطه كردن جادهي هراز از امامزاده هاشم تا آمل در دست اقدام است كه براي تعريض و توسعهي آن صحبتهاي زيادي صورت گرفته است. از سال قبل در سه قطعهي 20 كيلومتري اين مسئله در حال مطالعه است كه مطالعهي فاز اول آن به اتمام رسيده و بخش تعريض از دو ماه قبل به صورت جدي شروع شده و پيمانكار در حال اجراي كار است.
به گفتهي وي براي اين پروژه 10 ميليارد تومان اعتبار تخصيص داده شده كه 65 درصد آن تا كنون اختصاص داده شده است.
مدير كل راه و ترابري استان مازندران، با اشاره به كوهستاني بودن محور هراز و سخت بودن كار گفت: در سفر اول رياست جمهوري تاكيد بر بحث تعريض محور هراز صورت گرفت كه با مطالعات انجام شده كار شروع شد و پيمانكاران قطعات مختلف آن نيز مشخص شدند.
به گفتهي وي اعتبارات و كمكهاي ملي به اين بخش بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
رحيمي تصريح كرد: در بحث مصوبات راه و ترابري 27 مصوبهي حمل و نقل داشتهايم كه 17 مصوبه مربوط به بخش راه بوده كه در قالب آن 14 پروژه تعريف شده كه اين پروژهها 70 تا 80 درصد پيشرفت داشته است.
به گزارش ايسنا؛ خبرنگاران در ادامه پيگيري مصوبات سفر اول رييسجمهور به استان مازندران از پيچ شيطان يكي از پيچهاي خطرناك و ناامن و حادثهخيز مازندران كه تا كنون جان بساري از هموطنان را گرفته است، بازديد كردند. اين پروژه به گفته مسوولان با سرعت خوبي در حال اجراست و گالري بتوني آن تاكنون 65 تا 70 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است و اعتبار تخصيصيافته براي اين پروژه 45 ميليارد ريال بوده است.
در همين راستا داود متقالچي مسوول شركت پيمانكار اين پروژه به خبرنگاران، گفت: تا قبل از سال 85 در اين بخش 196 كشته داشتيم و شاهد سقوط اتوبوسي نيز به دره آن بوديم. به همين دليل بحث مطالعاتي در خصوص اين پروژه مطرح شد و بعد از مطالعات گسترده طرح گالري براي اين پروژه در نظر گرفته شد. از اوايل سال 86 نصب قطعات آن شروع شد كه تاكنون 67 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است و پيشبيني ميشود در خرداد سال 88 اين پروژه به اتمام برسد.
در ادامه خبرنگاران از منطقه عبوري بلده بازديد كردند. اين منطقه يك منطقه عبوري براي مسافران است كه به گفته مدير راه و ترابري استان مازندران بهسازي و چهارخطه كردن آن در حال اجراست، ولي به دليل وجود تيرهاي برق و لولههاي گاز و امثال آن و عدم جابهجايي آنها كار تا حدي با مشكل مواجه شده است.
همچنين خبرنگاران از احداث سد منگل بازديد كردند كه به گفته عسگريان فرماندار آمل مطالعات بخش اول اين سد به پايان رسيده و مرحله دوم آن در حال اتمام است و اعتبار اين پروژه 10 ميليارد ريال ميباشد و با احداث اين سد هيچ روستايي زير آب نخواهد رفت.
به گزارش ايسنا، در ادامه بازديدها خبرنگاران از بيمارستان 160 تختخوابي امام خميني(ره) آمل بازديد كردند كه رضوان طريقي سرپرست نظارت بيمارستان در خصوص اين پروژه، گفت: اين پروژه از ماه پنجم86 عمليات اجرايي خود را شروع كرده و در ابتداي كار به خاطر عمليات آزمايش خاك براي تحكيم بستر آن چند ماهي كار به طول انجاميد.
وي افزود: 80 درصد از كل اسكلت بتوني اين بيمارستان انجام شده كه سال گذشته به دليل كمبود سيمان و مشكلات آب و هوايي و يخبندان از برنامه پيشبيني شده كمي عقب افتاديم.
طريقي ادامه داد: از نظر وضعيت پروژه اجراي اسكلت بتوني آن 80 درصد پيشرفت داشته است و خوشبختانه شرايط مالي خوبي دارد و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
فرماندار آمل هم در اين زمينه گفت: 5 / 6 ميليارد تومان اعتبار براي اين پروژه در نظر گرفته شده است.
همچنين با حضور خبرنگاران، استاندار، فرمانداران و جمعي از خانوادههاي شهداء و ايثارگران، روز دوشنبه خط انتقال آبرساني به 53 روستاي مازندران افتتاح شد.
خورشيدي رييس و مديرعامل پروژه در اينباره گفت: 46 درصد مردم مازندران در روستاها زندگي ميكنند كه 576 خانوار روستا فاقد شبكه آب هستند و از نظر تامين منابع آبي به سه شيوه اين روستاها از آب آشاميدني و شبكه آبي استفاده ميكنند؛ روستاهايي كه از طريق چاههاي عميق به آب دسترسي پيدا ميكنند. همچنين روستاهايي كه از آب شهري استفاده ميكنند و 14 درصد مشتركان نيز از منابع آبي چشمهها استفاده ميكنند.
وي ادامه داد: ميزان اعتبار براي 576 خانوار روستايي فاقد شبكه آب، 160 ميليارد تومان در نظر گرفته شده ولي هنوز 660 روستاي مازندران را نتوانستهايم بهسازي كنيم.
وي گفت: از اين پروژه آبرساني كه محل احداث انتقال آن در روستاي طولهكلا ميباشد 14 هزار خانوار با 53 هزار جمعيت با اعتبار 150 ميليون ريال بهرهمند خواهند شد.
خبرنگاران همچنين از پروژه منطقهي ويژهي اقتصادي بندر اميرآباد مازندران بازديد كردند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه پيگيري ميزان پيشرفت مصوبات سفر هيات دولت، خبرنگاران بعدازظهر روز دوشنبه به مدت دو ساعت با كشتي از بندر اميرآباد مازندران بازديد و در جريان اين پروژه قرار گرفتند.
به گفتهي مسوولان امر، عمليات اجرايي احداث اين بندر از سال 75 آغاز شده و به دليل وجود پتانسيلها و استعدادهاي بالقوه و مكانيابي موجب شد در سال 76 از سوي شوراي عالي مناطق آزاد، اين بندر به عنوان منطقه ويژه اقتصادي به تصويب برسد. اين بندر در سال 80 افتتاح و در مدت كوتاهي توانست مورد استقبال تجار، صاحبان كالا و سرمايهگذاران قرار گيرد.
در ادامه، خبرنگاران از سكوي حفاري البرز واقع در بندر اميرآباد بازديد كردند.
مهندس سيامك شيرزادگان مسوول راهاندازي اين سكو در اين باره گفت: اين اولين سكوي نيمهشناور ساختهشدهي ايران در كشور است و قابليت حفاري تا عمق هزار متر را دارد كه براي اسكان 120 نفر خدمه طراحي شده است. ارتفاع اين دكل از طرف بالا 60 متر است.
وي مهمترين مشكل فعلي اين سكو را نبود يدكها براي كشاندن آن به محل مورد نظر دانست و گفت: اين سكو دو شناور لازم دارد.
به گفتهي شيرزادگان كار شروع ساخت اين سكو در سال 81 آغاز شده و مراحل مهندسي و خريد آن تا كنون طول كشيده است. همچنين وزن سكو حدود 14 هزار تن است و كل مراحل ساخت آن از سوي خود ايرانيان انجام شده است.
در ادامه بازديد خبرنگاران از ميزان پيشرفت مصوبات دور اول سفر استاني دولت به مازندران، استاندار مازنداران دوشنبه شب در نشست مطبوعاتي هم به تشريح اقدامات انجامشده در اين زمينه پرداخت.
به گزارش ايسنا، سيدمحمد كريمي در اين نشست با تبريك ميلاد امام رضا (ع) گفت: ما براي جلوانداختن سفر هيات دولت به مازندران تلاش زيادي كرديم و رييسجمهور نيز اين مساله را پذيرفت.
وي افزود: در واقع هدف ما رساندن مصوبات و اهداف سفر براي فصل بودجه و تكميل آن چه در دور اول سفر در نظر بوده است كه اميدواريم سفر دور دوم همانند ساير سفرهاي هيات دولت به استانها بركات زيادي براي مازندران نيز داشته باشد.
كريمي با اظهار اميدواري نسبت به استقبال خوب مردم مازندران در روز چهارشنبه از هيات دولت و رييسجمهور گفت: توافقاتي كه در چند روز گذشته صورت گرفته مورد تصويب قرار گرفت. آنچه مسلم است استان مازندران از استانهاي موثر و خوب كشور است كه از لحاظ كشاورزي و تامين بخشي از مايحتاج مردم و همچنين گردشگري، دامپروري و استفاده از دريا و ذخاير و انرژي نفت در دريا و در زمينههاي جنگل، مرتع و معادن از وضعيت خوبي برخوردار است كه با اين توصيف اميدواريم در سفر دور دوم نيز مصوبات خوبي داشته باشيم.
كريمي تصريح كرد: در بخش صنعت و استخراج معدن براي رفع بيكاري نيز مصوباتي خواهيم داشت. همچنين در استفاده از ريل، جادهها و دريا در حمل و نقل و ترانزيت از موقعيت خوبي براي راهاندازي كريدور شمال جنوب برخورداريم.
وي مصوب شدن هزار هكتار از اراضي پايين دست بندر اميرآباد به عنوان منطقه ويژه اقتصادي را از مصوبات ديگر برشمرد و گفت: واگذاري بندر فريدونكنار در راستاي اصل 44 و فعالكردن فرودگاه مازندران براي جذب توريست از موقعيتهاي خوب استان است.
كريمي خاطرنشان كرد: مصوب شدن احداث راهآهن خراسان به گرگان و گيلان به مازندران در حال فراهمشدن است. همچنين در دور اول بحث بزرگراه شرق به غرب شمال كشور و حمل و نقل ريلي نيز مصوب شد كه تحولات خوبي در شمال كشور از نظر حمل و نقل بار و مسافر بهوجود ميآورد.
وي همچنين تسهيل نقل و انتقال كالا و ارتباط تهران با استان مازندران را از جمله كارهاي خوبي دانست كه در دست اقدام است و افزود: در بخش آزادراه تهران شمال نيز تغييرات خوبي در حال انجام است. در بخش گل و گياه نيز پايانه بزرگي در تنكابن در حال احداث است كه با احداث آن گلكاران باسليقه مازندران گلهاي خوبي را پرورش ميدهند و به اين وسيله ارتباط خوبي با كشورهاي دنيا ايجاد ميشود.
استاندار مازندران به مهار آبهاي سطحي استان نيز اشاره كرد و گفت: اين مساله نيز از فرصتهاي خوب مازندران است كه در سفر دور اول و دوم مقدماتي براي آن انجام شده است؛ در واقع آغوش مازندران در بخشهاي مختلف بر روي سرمايهگذاران باز است و از آنها حمايت ميكنيم.
به گفتهي وي صادرات آب سالم و بهداشتي نيز در دستور كار مسوولان اين استان است و در نقاط مركزي و شرق مازندران با ايجاد سد زمينهاي كشاورزي از خشكسالي نجات پيدا ميكنند.
به گزارش ايسنا، در ادامه استاندار مازندران به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
كريمي درباره مصوبهي ساخت پالايشگاه در مازندران گفت: در ارتباط با پالايشگاه سرمايهگذار وجود دارد اما براي پايين دست مازندران سازمان محيط زيست حرفهايي دارد. بحث اين است كه آنها معتقدند پالايشگاه براي محيط زيست ضرر دارد، درحالي كه سرمايهگذار عنوان ميكند هيچ آلودگي براي محيطزيست ندارد؛ از اين رو اگر سرمايهگذار جدي در اين راستا وجود داشته باشد از او حمايت ميكنيم تا اين كار انجام شود.
وي گفت: اما قبل از بحث محيط زيست، بحث خوراك پالايشگاه مهم است و اينكه آيا اين مساله به صرفه است يا خير؟ و آيا اكتشافات و حفاريها نتيجه ميدهد؛ منتها كسي بهطور جدي در اين باره وارد نشده است.
كريمي درباره بنگاههاي زودبازده و تاثير آن در اشتغال در مازندران نيز اظهار كرد: بحث بنگاههاي زودبازده يك پروژهي مثبت براي رفع بيكاري است؛ در واقع هدف اين بود كه دولت بنا ندارد جوانان تحصيلكرده فارغالتحصيل را در بدنهي دولت قرار دهد. منطق بزرگ نشدن دولت هدف بنگاههاي زودبازده بود و در رفع مشكل بيكاري موضوع مهمي محسوب ميشد.
وي ادامه داد: اين كار از پايان سال 84 شروع و در سال 85 به اوج خود رسيد.
كريمي افزود: بررسيها نشان ميدهد بنگاههاي زودبازده در مازندران كمترين انحراف را از اهداف خود داشته و بخشي از مشكل اشتغال نيز به اين طريق حل و فصل شده است، اما عدم نظارت بانكها در اوايل كار مشكلاتي را ايجاد كرد كه كمكم اين مساله هم حل شد .
وي همچنين در پاسخ به خبرنگاري درباره ميزان بيكاري در استان مازندران گفت: ضريب نرخ بيكاري ما در سال 84 ، 84 / 10 بوده كه در پايان سال 86 به 8 / 9 رسيد كه اميد است از اين مقدار نيز پايينتر بيايد.
وي همچنين درباره پروژه خودروسازي بابل گفت: اگر قبل از مصوبشدن اين پروژه استاندار مازندران بودم تحت هيچ شرايطي نميگذاشتم اين كار انجام شود؛ چرا كه قرار است در داخل يك جنگل خوب اين كار صورت بگيرد، ولي با اين وجود اينكار كلنگزني شده است؛ هرچند به خير و صلاح بابل نيست و بهتر بود در زمينهايي غير از جنگل اين كار صورت ميگرفت، ولي با اين وجود به دليل مصوب شدن بايد انجام شود.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران همچنين صبح روز سهشنبه از بيمارستان سوختگي زارع ساري بازديد كردند.
قاسم مختارپور مدير فني دانشگاه علوم پزشكي مازندران درباره اين بيمارستان گفت: ساخت اين بيمارستان از مصوبات سفر اول هيات دولت است كه داراي 70 تخت بستري شامل 29 تخت مخصوص سوختگي، 29 تخت مخصوص ترميمي و 12 تخت براي بيماريهاي حاد است. همچنين اين بيمارستان داراي 6 اتاق عمل است. كل پروژه 5 هزار و 200 متر زيربنا دارد و از نظر فيزيكي تا كنون 60 درصد پيشرفت و از نظر ريالي 40 درصد پيشرفت داشته است.
به گفتهي مختارپور تا كنون 6 / 1 ميليارد تومان براي اين بيمارستان هزينه شده كه براي تكميل آن به5 / 2 ميليارد تومان ديگر نياز است.
اين بيمارستان در سال 81 ساخت خود را شروع كرده ولي در سفر هيات دولت با اعتباري كه به آن اختصاص يافت سرعت كار بيشتر شد. همچنين اين بيمارستان ميتواند علاوه بر مازندران، به استانهاي همجوار نيز سرويس دهد و در صورت تخصيص اعتبار، تا سال 88 به بهرهبرداري كامل ميرسد.
به گفتهي وي، 5 / 4 ميليارد تومان تنها براي تجهيزات اين بيمارستان نياز است.
به گزارش ايسنا، همچنين خبرنگاران از تالار مركزي شهر ساري بازديد كردند.
به گفتهي محمداسماعيل امامزاده مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران، اين تالار در زميني به مساحت 5 هزار و 296 متر مربع با مساحت بناي 10 هزار و 600 متر مربع احداث ميشود و از بزرگترين تالارهاي بزرگ شمال كشور محسوب ميشود.
اعتبار اوليهي اين پروژه 5 ميليارد و 400 ميليون تومان بوده و براي تكميل آن 3 ميليارد تومان ديگر نياز است.
به گفتهي امامزاده، اين پروژه در سال 86 از سوي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كلنگ زده و پيشبيني شده در 30 ماه به بهرهبرداري برسد، آن هم در صورت تخصيص اعتبار. اين پروژه داراي 3 سالن آمفيتئاتر با ظرفيت حداقل 1500 نفر بوده و تا كنون 35 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است كه اميد ميرود تا سال 88 به اتمام برسد.
به گفتهي مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران، در دولت نهم اقدامات خوبي در بخش فرهنگ استان مازندران صورت گرفته و اگر اين كار شتاب گيرد تا 5 سال آينده مازندران ميتواند خود را به معيارهاي كشوري برساند.
به گفتهي امامزاده، در دولت نهم 85 درصد به فضاي فرهنگ استان اضافه شده است.
وي افزود: اين استان داراي 12 سينماست ولي اگر بخش خصوصي وارد كار شود زمينههاي لازم را براي آنها در اين باره فراهم كردهايم.
وي در پاسخ به پرسشي درباره علت بستهبودن برخي سينماها در مازندران گفت: علت اصلي، فضاي فرسودهي سينماها بوده است. تا كنون 400 ميليون تومان كمك بلاعوض در اختيار سينماها قرار گرفته و عمليات بازسازي 5 سينما تمام شده است . همچنين با تخصيص اعتبار، 3 سينماي ديگر نيز امسال به مرحلهي بازسازي خواهند رسيد.
در ادامه بازديد خبرنگاران از روند اجراي پروژههاي مصوب سفر استاني دولت به مازندران، نمايندگان رسانهها روز سهشنبه از پروژه بيمارستان 300 تختخوابي بابل بازديد كردند.
نادر كمالي، سرپرست كارگاه اين پروژه درباره آن گفت: مطالعات اوليه پروژه در سال 69 آغاز و عمليات اجرايي آن در ضلع جنوب شرقي سايت دانشگاه علوم پزشكي بابل در سال 71 شروع شد.
وي افزود: طبق طرح مشاور تحكيم پروژه و بعد از آن طرح سازهي بتني و سفتكاري آن و مرحلهي بعد نازككاري آن انجام شد.
سرپرست كارگاه پروژه بيمارستان 300 تختخوابي بابل، درباره علت طول كشيدن اين پروژه، اظهار كرد: اين پروژه اعتبارات زيادي ميخواست كه تامين نشده بود ولي در حال حاضر روند خوبي دارد.
به گفتهي وي تا امروز 18 ميليارد تومان براي اين پروژه هزينه شده و حدود هفت ميليارد تومان نيز براي تجهيزات آن در نظر گرفته شده، ولي بابت اتمام آن هنوز اعتبار آنچناني تخصيص نيافته است.
كمالي تصريح كرد: اين پروژه در زميني به مساحت 40 هزار متر مربع و سطح بناي ساختمان 17 هزار متر مربع احداث شده ولي در مجموع مساحت پروژه به 100 هزار متر مربع ميرسد.
به گفته سرپرست كارگاه پروژه بيمارستان 300 تختخوابي بابل، اين پروژه داراي 12 بخش بستري و هر بخش داراي 26 تخت است. همچنين اين بيمارستان داراي 10 اتاق جراحي و دو بخش اورژانس عمل جراحي است. همچنين اين پروژه بتني طراحي شده و مساحت محوطهي آن حدود 23 هزار متر مربع است.
به گفتهي وي اين بيمارستان آماده بهرهبرداري است و فقط نصب تجهيزات آن باقي مانده است.
به گزارش ايسنا، در همين رابطه دكتر مكانيكي رييس دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت: قرار بود از سال 71 به بعد ظرف سه سال اين بيمارستان با بودجهي 8 / 1 ميليارد تومان تحويل شود كه تا كنون طول كشيده است و در دولت نهم با اختصاص بودجهي لازم در حال اتمام است.
وي گفت: در واقع قرار بود بخش مسكن و شهرسازي بيمارستان را به اتمام برساند و وزارت بهداشت نيز تجهيز آن را برعهده گيرد ولي در اين باره ميتوان گفت سهلانگاري يك بخش تا حدودي كار را به تعويق انداخته است.
در همين رابطه مهدي نوري فرماندار بابل نيز گفت: قريب به 15 سال از عمليات اجراي اين بيمارستان ميگذرد كه با سفر هيات دولت 100 درصد مصوبهي دولت درباره تجهيز بيمارستان عملياتي شد و در سال 87 فشارهايي به بخش مسكن و شهرسازي وارد آورديم تا پايان امسال اين بيمارستان را به ما تحويل دهد. اين كار تا كنون 99 درصد پيشرفت داشته و يك درصد آن رفع نواقص خواهد بود.
فرماندار بابل همچنين درباره ميزان پيشرفت مصوبات هيات دولت در بابل گفت: بسياري از پروژهها اجرايي شده به غير از دو پروژه فاز دوم دانشگاه دندانپزشكي و خودروسازي بابل.
نوري گفت: كلنگ خودروسازي بابل از سوي وزير صنايع و معادن زده شده ولي به نظر ميرسد در اين باره ايرانخودرو تعلل ميكند؛ در حالي كه اين مصوبه از مطالبات اصلي مردم بابل است و ادامهي كار نيز مورد تصويب رييس جمهور و وزير صنايع و معادن بوده است.
به گزارش ايسنا، در ادامه مهندس واحد مديرعامل آب و فاضلاب مازندران درباره منابع آبي مازندران گفت: ساخت بزرگترين سدهاي خاكي كشور از جمله سد لفور (البرز) در مرحلهي نهايي است. همچنين به لحاظ آب تجديدشونده يازدهمين استان كشور هستيم كه در سال هشت ميليارد متر مكعب آب تجديدشونده داريم. همچنين در مازندران چهار هزار و 200 كيلومتر رودخانه داريم، اما مهمترين مشكل فعلي آب ما آلودگي است.
به گفتهي وي از ويژگيهاي آب استان مازندران اين است كه از سمت غرب به شرق تغييرات محسوسي در بارش باران را شاهد است به طوري كه در غرب مازندران متوسط باران 1400 ميليمتر ولي در منطقهي مركز و شرق آن 700 تا 800 ميليمتر است.
مديرعامل آب و فاضلاب مازندران، از پروژههاي مهم مصوبات هيات دولت را انتقال طرح آب از غرب به شرق مازندران با هزينهي 38 ميليارد تومان برشمرد و گفت كه اين مبلغ تا امروز تخصيص يافته است.
به گفتهي واحد، همچنين مطالعات ساخت سد هراز تمام شده و سال آينده مراحل اجراي آن آغاز ميشود. اين سد 600 ميليون متر مكعب ظرفيت ساخت دارد.
مديرعامل آب و فاضلاب مازندران، همچنين به ساخت سد لفور (البرز) اشاره كرد و گفت: اين سد 150 ميليون متر مكعب ظرفيت دارد و تا كنون 93 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران همچنين در پايان اين سفر از پروژهي سد لفور (البرز) بازديد كردند.
محسن سماك مهندس ناظر و سرپرست دستگاه نظارت اين پروژه به خبرنگاران گفت: در اين قسمت سه شاخه رودخانه بهم ميپيوندد و در پشت سد البرز جمع ميشود.
به گفتهي وي سد البرز سدي سنگريزهاي به حجم بدنهي هشت ميليون و 80 هزار متر مكعب است كه براي احداث آن هفت ميليون و 300 هزار متر مكعب خاكبرداري صورت گرفته است.
سماك حجم درياچه پشت سد را 150 ميليون متر مكعب خواند و گفت: طول تاج سد 838 متر و عرض آن 12 متر، همچنين عرض پي آن 45 متر است و مرحلهي اول آبگيري آن به مقدار هشت ميليون متر مكعب صورت گرفته است.
مهندس ناظر و سرپرست دستگاه نظارت پروژهي سد لفور (البرز)، اهداف استفاده از آب اين سد را در درجهي اول براي بخش كشاورزي و بعد از آن براي استفادهي آب شرب برشمرد و گفت: اين سد تا پايان اتمام 10 هزار فرصت شغلي ايجاد ميكند و 220 روستا از اين پروژه بهرهمند ميشوند.
سماك خاطرنشان كرد: تا امروز 90 ميليارد تومان براي ساخت اين سد هزينه شده و براي احداث بدنهي آن 5/3 متر مكعب مصالح از كوه روبروي آن به سد آورده شده است.
مهندس ناظر و سرپرست دستگاه نظارت پروژهي سد لفور (البرز) در پايان گفت: شروع كار اين پروژه از سال 74 بوده كه از سال 74 تا سال 87 تنها شش درصد پيشرفت داشته است ولي بعد از اختصاص بودجه پيشرفت آن قابل توجه است.
انتهاي پيام
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 216]
-
گوناگون
پربازدیدترینها