تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817255236




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پسورد شما چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: پسورد شما چیست؟





.از این پس با پسووردهای هشت.حرفی و بدردنخور کامپیوتری خداحافظی کنید عصر امنیت دوازده.حرفی اینترنت فرا رسیده.است.محققان برای شکستن رمزهای هشت.حرفی از دسته.هایی از کارت.های گرافیکی استفاده کردند و با این کار توانستند در عرض کمتر از دو ساعت از پسوورد عبور کنند اما وقتی محققان همین قدرت پردازشی را بر روی پسووردهای دوازده.حرفی امتحان کردند متوجه شدند شکستن این رمز ۱۷ هزار و ۱۳۴ سال کار دارد.جاشوآ دیویس، یکی از دانشمندان پژوهشگر مؤسسه تحقیقاتی جورجیا تک، می.گوید: «طول گذرواژه شما در بعضی موارد می.تواند مشخص.کننده میزان آسیب.پذیری باشد.»ریچارد بوید نیز که از پژوهشگران ارشد این پروژه است می.گوید: «این.که در آینده چطور خواهد شد معلوم نیست اما فعلاً گذرواژه.های دوازده.حرفی باید تبدیل به استاندارد کار بشود.»


یک تریلیون حدس
پژوهشگران، پسووردهای دوازده.حرفی را (به جای یازده.حرفی یا سیزده.حرفی) انتخاب کرده.اند زیرا رقمی است که بین «آسانی کار و امنیت» قرار دارد.فرض آن.ها این است که یک هکر کارکشته ممکن است بتواند ۱ تریلیون رمز را در ثانیه امتحان کند. در چنین حالتی شکستن رمز یک پسوورد یازده.حرفی ۱۸۰ سال به طول می.انجامد اما تنها با افزودن یک حرف دیگر به رمز، این مدت به ۱۷ هزار و ۱۳۴ سال افزایش می.یابد.پسووردها طی سال.ها مرتباً طولانی.تر شده.اند و کارشناسان امنیتی توصیه می.کنند که به.جای حروف از جمله.های کامل استفاده شود، جمله.هایی مانند: «من دو تا بچه دارم، جک و جیل.» او می.گوید بهترین کار اینست که از پیچیده.ترین پسووردی که یک سایت به شما اجازه می.دهد استفاده کنید. برای نمونه اگر وب.سایتی می.گذارد تا از نویسه.های غیرحرفی مثل “@y;}v%W$5” استفاده کنید این کار را بکنید. این کار باعث می.شود حدس رمز شما توسط دیگر رایانه.ها دشوار بشود.


برخی از وب.سایت.ها اجازه وارد کردن پسووردهای بسیار طولانی را می.دهند، طولانی.ترین موردی که بوید دیده Fidelity.com است؛ یک سایت مالی که به کاربرانش اجازه داشتن رمزهای ۳۲-حرفی را می.دهد.در یکی از وب.سایت.های مایکروسایت می.خوانیم که مردم بهتر است از به.کار بردن کلمات موجود یا ترکیباتی منطقی از حروف بپرهیزند. این کار باعث می.شود که «حمله.های لغت.آزما» که از لیست واژه.ها و ترکیب حروف استفاده می.کنند نتوانند از سد شما عبور کنند.محققان «جورجیا تک» پیش از رسیدن به این نتیجه که پسوورد دوازده.حرفی مناسب است «حمله.ای خشن» را ترتیب داده.بودند. آن.ها برای این کار از کارت.های گرافیکی رایانه.ای ارزان و بسیار پرسرعت استفاده کردند. پردازشگرهای این کارت.ها همه به.طور هم.زمان کار می.کنند و از این راه سعی می.کنند همه ترکیب.های ممکن پسووردها را حدس بزنند. هر چه تعداد حروف و نویسه.های پسوورد بیشتر باشد تعداد حدس.های لازم هم بیشتر می.شود.







مشکل یادسپاری
اما پژوهشگران جورجیا تک هم اذغان دارند که به خاطر سپردن دوازده حرف آن.هم برای سایت.های مختلف کاری دشوار است. البته آن.ها چند راه حل هم برای این مسئله برمی.شمرند. وب.سایتی به نام «پسوورد سیف» فهرستی از کلمه.های عبور را برای شما ذخیره می.کند ولی بوید و دیویس می.گویند این فهرست هم از دسترس هکرها در امان نیست. شرکت.های دیگر، ژتون.هایی می.فروشند که می.توانید همراه خود ببرید. این دستگاه.ها که به اندازه زنجیر سوئیچ هستند هر چند دقیقه یک.بار رقم.هایی تصادفی نشان می.دهند که کاربر می.تواند این ارقام را به اضافه پسووردی کوچک.تر وارد کند.بعضی سایت.ها مانند فیس.بوک تبلیغ می.کنند که کاربر با ورود به سیستم آن.ها و داشتن نام کاربری در آن.ها، می.تواند به سایت.های سراسر وب دسترسی پیدا کند.


محققان می.گویند که این ممکن است کار کاربر را راحت.تر کند اما خطرهای بالقوه.ای هم دارد، برای نمونه اگر هکرها راهی برای دست یافتن به یک پسوورد پیدا کنند خواهند توانست به پایگاه.های مختلف اطلاعاتی وارد بشوند.پژوهشگران جورجیا تک می.گویند دلیل این که پسووردها هر بار طولانی.تر می.شوند اینست که رایانه.ها و کارت.های گرافیکی رفته.رفته پرسرعت.تر می.شوند. شاید مغز ما هم مجبور باشد بزرگ.تر و سریع.تر بشود. به هر حال باید راهی برای از بر کردن این رشته.های دور و دراز از حروف پیدا کنیم.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن