واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: در راستاي بهينه.سازي حمل.و.نقل روستايي؛
24.هزار دستگاه "ون " تا پايان سال وارد سيستم حمل و نقل روستايي مي.شود
خبرگزاري فارس: مدير.عامل تعاوني مجري ساماند.هي حمل و نقل روستايي ضمن اشاره به برنامه.ريزي دولت مبني بر به.كارگيري 24 هزار دستگاه ون در سيستم حمل و نقل روستايي، گفت: در حال حاضر اين شركت منتظر ابلاغ هيئت دولت است تا هشت.هزار دستگاه از اين 24 هزار دستگاه ون را به كشور وارد كند.
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» غلامعلي عرب.خدايي طي نشست خبري در جمع خبرنگاران ضمن بيان اين مطلب، اظهار داشت: در راستاي ساماندهي حمل و نقل مسافري در بخش روستايي، در اولين قدم 700 دستگاه خودروي ون توليد داخل از يكي از شركت.هاي خودرو.سازي داخلي تحويل گرفته شد كه هم.اكنون وسايل نقليه مذكور در سه استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل فعال هستند.
وي ادامه داد: طي برنامه.ريزي دولت مبني بر لزوم به كارگيري 24 هزار دستگاه ون در سيستم حمل و نقل روستايي، در حال حاضر منتظر ابلاغ هيئت دولت هستيم تا ..هشت.هزار دستگاه از اين 24 هزار دستگاه ون مذكور را به كشور وارد كنيم.
عرب.خدايي ضمن تأكيد بر اينكه قطعأ تا پايان سال جاري هشت.هزار دستگاه ون به كشور وارد مي.شود، اظهار داشت: در حال حاضر ناوگان روستايي كشور وسايل نقليه استاندارد و ايمن چنداني ندارد.
وي ادامه داد: در طول يك سال گذشته تمامي ون.هاي موجود در دنيا از لحاظ فني و كيفيتي بررسي شد و پس از برنامه.ريزي.هاي مدون، محصول مطلوبي از لحاظ فني، از يكي از كشورهاي مسلمان خريداري شد.
عرب.خدايي افزود: ون.هاي شناسايي شده همگي 16 نفره هستند كه در مرزهاي ايران به قيمت پايين.تر از 200 ميليون ريال وارد كشور مي.شوند.
عرب.خدايي ضمن اشاره به اينكه وزارت راه و ترابري در راستاي ايجاد رقابت و كنار گذاشتن ناوگان نا.ايمن .حمل و نقل روستايي فعاليت.هاي مفيدي را انجام داده است، تصريح كرد: لازم است در راستاي اهداف دولت خدمت.گذار، ارائه خدمات به محرومان و روستاييان افزايش يابد.
وي ضمن اشاره به لزوم توسعه و بهينه.سازي حمل و نقل روستايي، گفت: ناوگان حمل و نقل روستايي بايد به طرز مطلوب و استاندارد به مسافران خدمات ارائه دهد؛ ضمن آنكه لازم است اين ناوگان تأييديه پليس راهنمايي و رانندگي، محيط زيست و وزارت راه و ترابري را نيز داشته باشد و با كم.ترين هزينه بيشترين خدمات به مسافران ارائه شود.
عرب.خدايي با اشاره به اينكه طبق. هدف.گذاري.هاي انجام شده، هدف بعدي از ورود خودروهاي حمل و نقل روستايي به كشور، اشتغال.زايي است، گفت: استفاده از اين خودروها علاوه بر امكان توسعه و نوين.سازي حمل و نقل روستايي، موجب اشتغال.زايي نيز خواهد شد و هم.چنين چهره روستا را مناسب.تر جلوه مي.دهد.
وي با اشاره به اينكه زنجيره خدمات پس از فروش خودروهاي ون توليد خارج نيز طراحي شده است، اظهار داشت: هم.اكنون نزديك به 13 ميليون خودرو در كشور وجود دارد كه تنها يك هزار و 600 دستگاه خودرو امدادي در كل كشور براي ارائه خدمات به اين تعداد خودرو.ها در جاده.ها فعال هستند.
عرب.خدايي افزود: طبق برنامه.ريزي.هاي انجام شده دو هزار و 400 واحد امدادي سيار و ثابت در سطح جاده.هاي كشور مستقر خواهد شد كه اين رقم شامل يك هزار و 200 دستگاه خودرو امدادي و يك هزار و 200 واحد ثابت امدادي در سطح جاده.هاي اصلي و روستايي كشور است.
وي اظهار داشت: خدماتي كه در واحدهاي امدادي ارائه مي.شود علاوه بر خدمات فني وسايل نقليه، شامل خدمات مالي، پزشكي و از اين قبيل است.
.مدير.عامل تعاوني مجري ساماند.هي حمل و نقل روستايي ضمن اشاره به هدف.گذاري دولت مبني بر ايجاد دولت الكترونيك ادامه داد: طبق توافق با بانك ملي دستگاه.هاي خودپرداز ATM در اين واحدهاي امدادي مستقر شده است و در 24 ساعت شبانه.روز مسافران مي.توانند هر نوع عمليات بانكي لازم را از طريق اين دستگاه.هاي ATM انجام بدهند.
وي با اشاره به اينكه هدف از مستقر كردن واحدهاي امداد خودرو سيار و ثابت در سطح جاده.اي روستايي و اصلي كشور انجام تعميرات زير سه ساعت در جاده است، افزود: در صورتي كه خودروها در جاده.ها دچار مشكلات فني اساسي شوند از طريق واحدهاي امدادي سيار خودرو، به مراكز معتبر تعميراتي انتقال مي.يابند.
عرب.خدايي ادامه داد: هر يك از واحدهاي سيار و ثابت امدادي در سطح جاده.ها مجهز به دستگاهي به نام "دياك " هستند كه نرم.افزارهاي مربوط به تعمير تمامي خودروها بر روي آن نصب مي.شود و سپس با استفاده از اين دستگاه.ها مي.توان عيب فني خودرو را تشخيص داد.
وي با اشاره به اينكه خدمات اوليه امدادي براي مشتركان اين سيستم كاملا رايگان است، افزود: جانبازان بالاي 70 درصد و خبرنگاران و عكاسان مي.توانند از خدمات اين واحدهاي امدادي به صورت رايگان استفاده كنند.
* صدور مجوز تأسيس صنف امداد.خودرو از سوي سازمان راهداري
عرب.خدايي ضمن اشاره به اينكه در حال حاضر هيچ.يك از واحدهاي "امداد خودرو " مستقر در جاده.هاي كشور از طرف سازمان راهداري مجوز فعايت ندارند، اظهار داشت: در حال حاضر خودروسازان تنها با استقرار واحدهاي سيار امدادي در جاده.ها به خودروهاي ساخت خود خدمات مي.دهند اما سازمان راهداري به دنبال تشكيل صنف امداد خودروها است.
مديرعامل شركت تعاوني راحت.سفر ايثارگران با اشاره به اينكه طبق اعلام رييس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده.اي در 22 بهمن.ماه تمامي دو هزار و 400 واحد امدادي در سطح جاده.هاي كشور مستقر مي.شوند، اظهار داشت: تمامي متوليان در اين واحدهاي امدادي آموزش.هاي لازم را گذرانده.اند.
.عرب.خدايي با اشاره به اينكه در تمامي واحدهاي امدادي در طول شبانه.روز صدور بيمه نيز براي اتومبيل.ها صورت مي.گيرد، اظهار داشت: طي تعامل با شركت بيمه توسعه، تمامي مجوزهاي لازم در اين.باره اخذ شده است.
وي ضمن اشاره به اشتغال مستقيم هفت.هزار و 200 نفر در دو هزار و 400 مركز امداد خودرو ثابت و سيار، اظهار داشت: طي توافق با شركت ملي پخش فرآورده.هاي نفتي مجوز توزيع سوخت از طريق اين واحدهاي امدادي نيز كسب شده است؛ اراضي لازم نيز در سطح جاده.هاي كشور از طرف وزارت راه و ترابري تامين و واگذاري آن به ادارات كل راه و ترابري استان.ها ابلاغ شده است؛ همچنين جايگاه.هاي ارائه سوخت آماده است و با توجه به تصميم.گيري.ها براي قيمت نهايي سوخت، به دنبال اخذ مجوز ميزان سهميه.ها هستيم.
عرب.خدايي با اشاره به اينكه تمامي خودروهاي امدادي اين شركت مجهز به امكانات لازم نظير لوازم نوين آتش.نشاني و جعبه كمك.هاي اوليه است، اظهار داشت: مسافران در هر نقطه از جاده.هاي كشور مي.توانند طي تماس تلفني با شماره چهار رقمي كه در روز 22 بهمن.ماه اعلام مي.شود، نسبت به رفع مشكل فني وسيله نقليه خود اقدام كنند.
عرب.خدايي ضمن تأكيد بر اينكه اينكه نگرش ما فرهنگ.سازي است، اظهار داشت: امدادگران اعم از پليس، مسئولان هلال.احمر و راهداران در واقع با خدمات شبانه.روزي خود به مسافران و مردم احسان مي.كنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]