واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: در نشست مديران شركت ارتباطات سيار عنوان شداحتمال كاهش تعرفه سرويس GPRS
در نشست خبرى كه با حضور مدير عامل شركت ارتباطات سيار ايران، معاونان و مديران اين شركت برگزار شد، مباحثى مانند هزينه پيامكهاى به مقصد نرسيده، دلايل فعال نشدن سرويس GPRS همراه اول و اجراى طرح توسعه شبكه تلفن همراه مطرح و بررسى شد.
در ابتداى اين نشست حميدرضا نيكوفر - عضو هياتمديره شركت ارتباطات سيار ايران - فاصله مشترك از نخستين BTS و پيچيدگى نوع گوشى مشترك را از جمله موارد مهم در زمينه GPRS و فعال سازى اين سرويس در گوشى برشمرد و اظهار كرد: ما سرعت را در اين زمينه تقريبا به سه برابر براى مشتركان افزايش خواهيم داد كه با اين سرعت تضمين مىكنيم همه مشتركان بتوانند كار ثبتنام خود را انجام دهند. نيكوفر با اشاره به توسعه مراكز و شهرها در زمينه GPRS گفت: برنامهاى داريم كه از ماه آينده براى مراكز استان و پس از آن به كل كشور سرويس GPRS را ارايه دهيم اما آنچه كه اكنون پيادهسازى شده براى دو ميليون مشترك است كه فكر مىكنيم با اقدامات انجامى آن را به چهار ميليون و تا پايان سال حداقل به 10ميليون برسانيم و به لحاظ فنى اين امكان را به وجود مىآوريم. در ادامه محمدمهدى عطوفى - معاون بازاريابى و امور مشتريان شركت ارتباطات سيار ايران - درباره تعرفه استفاده از سرويس GPRS تصريح كرد: بر اساس مصوبه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويى اين ميزان در زمان پيك 8 ريال به ازاى هر كيلوبايت در فاصله ساعت 8 صبح تا 23 است اما در فاصله ساعات 23 تا 8 و روزهاى تعطيل به مبلغ 4 ريال محاسبه مىشود. به گفته عطوفى اين شبكه براى 2 ميليون نفر پيشبينى شده اما با توجه به ثبتنام صورت گرفته قسمت فنى نيز اعلام آمادگى كرده كه اين ظرفيت را به راحتى افزايش دهد. عطوفى با بيان اين كه در قرارداد بيلينگ 14 ماژول مطرح است گفت: پنج ماژول كه درواقع نياز حياتى شركت بود مطرح شده و ما در حال تحويلگيرى اين سيستمها هستيم و ماژولهاى بعدى را بر اساس اولويت و ضرورت خواهيم داشت. معاون بازاريابى و امور مشتريان شركت ارتباطات سيار ايران با اشاره به پرداختهاى غيرحضورى مشتركان يادآور شد: طبيعتا اين نوع پرداخت صرفهجويىهاى بسيارى را در پى خواهد داشت و بهتر است مشتركان به جاى مراجعه حضورى از اين روش استفاده كنند. عطوفى با اظهار تعجب در مورد برخى اظهارنظرهايى كه سيستم بيلينگ را مورد انتقاد قرار مىدهد، خاطر نشان كرد: قبوض مشتركان حداقل با سه سيستم بيلينگ كنترل و در هر دوره اين سيستم رفع اشكال مىشود تا بهترين قبوض را با كمترين اشكال داشته باشيم و اظهار نظرهاى منفى كه در رابطه با بيلينگ مىشود به اعتقاد ما از نبود آگاهى با مفاهيم اوليه بيلينگ است و ما حاضريم با كارشناسان يا كسانى كه معتقدند در اين زمينه نقيصهاى وجود دارد بحث كنيم.
وحيد صدوقى - مدير عامل شركت ارتباطات سيار ايران - هم از احتمال كاهش تعرفه GPRS خبر داد و گفت: ما حدود هفت ميليون مشترك در تهران داريم و سرويس GPRS را به مرور در استانهاى ديگر هم انتشار خواهيم داد و در مراحل بعدى نيز اين نرخ بررسى خواهد شد. وى با اشاره به شبكه GSM روستايى افزود: در 120 استان شبكه GSM روستايى داريم كه تستهاى لازم در آن انجام شده و امكان ارتباط وجود دارد. صدوقى همچنين درباره تعرفه سرويس GPRS در سيمكارتهاى اعتبارى گفت: اين نرخ را بعدا اعلام خواهيم كرد كه مىتواند در زمان ارايه اين سرويس به سيمكارتهاى اعتبارى 20 درصد مىتواند گرانتر باشد. وى با بيان اين كه سقف تعرفه را سازمان به ما اعلام كرده است اظهار كرد: در زمينه استفاده از سرويس GPRS اولويتى را براى مشتركان داشتيم تا كسانى كه با اينترنت كار مىكنند و به اين حوزه آشنا هستند در اولويت قرار بگيرند و پس از آن بقيه مشتركان بتوانند استفاده كنند و قطعا ساير شيوههاى ثبتنامى و كاهش نرخ در مراحل بعدى انجام خواهد شد. صدوقى با بيان اين كه مشتركان 80 درصد پيامكهاى خود را فارسى ارسال مىكنند گفت: ما علىرغم افزايش درآمد شركت، در زمينهى پيامك كاهش درآمد داشتيم. صدوقى درباره بحث حذف هزينه پيامكهاى به مقصد نرسيده گفت: بر اساس مصوبهاى كه داريم بايد پيامكى كه ارسال مىشود را شارژ كرده و هزينه آن را حساب كنيم اما در حال حاضر ما ديگر اين هزينه را براى مشترك محسوب نكرده و تا زمانى كه گزارش دليور شدن پيامك ارسال نشود هيچ هزينهاى برايش محسوب نخواهد شد و اين به دليل تقاضاهاى انجام شده از ما شده بود. وى ادامه داد: هر زمانى كه پيامكى ارسال مىشود اگر به مقصد نرسد اين كار در حدود 10 بار توسط مركز ما تكرارمىشود و در واقع مىتوان گفت به طور كلى چهار درصد از مشكلات ارسال نشدن مربوط پيامك به شبكه مرتبط است و در حدود 96 درصد به مشترك مربوط مىشود كه از آن جمله پرشدن حافظه گوشي، خاموش بودن و يا در دسترس نبودن مشترك است. صدوقى همچنين درباره ميزان درآمد شركت از محل پيامك در شش ماهه اول سال گفت: اين ميزان رقمى معادل 94 ميليارد تومان است كه بيش از 80 درصد پيامك به صورت فارسى ارسال شد. مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران همچنين درباره نگرانىهايى كه در مورد سرويس MMS وجود دارد تصريح كرد: دغدغهاى كه براى مسوولان مطرح بود به مزاحمتهايى مربوط است كه احتمال دارد با استفاده از اين سرويس صورت بگيرد اما در اين زمينه اقدامات لازم را انجام داديم و اين امكان وجود دارد كه در هر زمانى شكايتى در مورد ارسال عكس يا كليپى به ما گزارش شود، سريعا از ادامه ارسال آن پيام تصويرى جلوگيرى شده و اولين و آخرين نفرى كه آن پيام را ارسال كرده را شناسايى و با او برخورد شود. صدوقى همچنين در بخشى از سخنان خود با بيان اين كه ما همكارى لازم را با توليدكنندگان داخلى در اين حوزه داشتيم گفت: اگر بخواهيم تاخيرهايى كه از طرف توليدكنندگان صورت گرفت را ناديده بگيريم نمىتوانيم سرويسهاى خود را به موقع ارايه دهيم زيرا ما نيز برنامه توسعه داريم و نمىتوانيم زياد معطل شويم. صدوقى با بيان اين كه هر روز آخرين وضعيت GPRS براى ما ارسال مىشود خاطر نشان كرد: قرارداد SLA را با پيمانكار امضا كرديم كه با اين كار قطعا سطح سرويس ارتقا خواهد يافت. وى درباره نبود پوشش و آنتندهى شبكه در برخى مناطق تصريح كرد: ما قطعا در برخى نقاط براى پوشش ضعف داريم كه شايد در برخى نقاط بيش از سه بار مردم و همسايگان آن مناطق مانع از نصب سايت شدند و اين به خاطر نگرانى از خطرات ناشى از تشعشعات است.
جمعه 17 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]