تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816889755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار كوتاه


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار كوتاه
بحران كمبود گاز، منطقه خاورميانه را تهديد مي كند
نشريه اقتصادي ميد با اشاره به رشد فزاينده مصرف و كمبود سرمايه گذاري نسبت به بروز بحران كمبود گاز در منطقه خاورميانه در آينده نزديك هشدار داد. به گزارش فارس به نقل از نشريه ميد، افزايش چشمگير تقاضا و بي انگيزگي شركتهاي نفتي براي سرمايه گذاري در پروژه هاي توليد گاز، به اين معني است كه كشورهاي خاورميانه در آينده نزديك با بحران كمبود گاز طبيعي روبرو خواهند شد. اگرچه خاورميانه سرشار از منابع غني گازي است ولي عدم سرمايه گذاري كافي در پروژه هاي گازي موجب شده تا كشورهاي منطقه براي تامين گاز مورد نياز خود با مشكلات و چالشهاي زيادي روبرو شوند. از پنج كشور جهان كه داراي بزرگترين ذخاير گازي جهان هستند، چهار كشور در منطقه خاورميانه هستند ولي تنها قطر ظرفيت قابل توجهي براي صادرات گاز در اختيار دارد. در ايران، فشارهاي تحريمي، بوروكراسي و فشارهاي سياسي داخلي، مانع از سرمايه گذاري كافي در پروژه هاي گازي شده و عراق نيز براي تبديل شدن به يكي از صادر كنندگان بزرگ گاز جهان نيازمند سالها زمان است. البته قطر نيز براي توسعه ظرفيت توليد و صادرات گاز، با محدوديتهايي روبرو است. توسعه ظرفيت توليد گاز و ال ان جي در الجزاير نيز از برنامه هاي تعيين شده عقب تر است. رشد تقاضاي داخلي نيز موجب شده تا هدف مصر براي افزايش صادرات گاز طبيعي محقق نشود. صنعت گاز ليبي نيز با چالشهاي فراواني روبرو است. در عين حال اميدواري هايي نيز وجود دارد. الجزاير قصد دارد با اجراي برنامه هاي ويژه اي به دومين صادر كننده بزرگ ال ان جي جهان تا سال 2012 تبديل شود. الجزاير در حال احداث دو خط لوله جديد صادرات گاز به اروپا است. دولت مصر نيز قصد دارد با استفاده از كمكهاي شركتهاي بين المللي، ظرفيت توليد ال ان جي خود را افزايش دهد. در ليبي نيز شركتهاي اني ايتاليا و شل انگليس قصد دارند تا ظرفيت توليد و صادرات گاز را افزايش دهند. شركت بريتيش پتروليوم نيز قصد دارد ترمينال جديد توليد ال ان جي را در ليبي راه اندازي كند.

كاهش بهاي نفت در بازارهاي جهاني
با مشخص شدن نتيجه انتخابات رياست جمهوري آمريكا، بهاي نفت در بازارهاي جهاني افزايش يافت، ولي روز گذشته اين محصول دوباره با كاهش قيمت دو درصدي مواجه شد. به گزارش ايسنا، پس از آن كه مشخص شد باراك اوباما رئيس جمهور آينده آمريكا خواهد بود، در ابتدا ارزش دلار در برابر ارزهاي مهم جهان به ويژه يورو افزايش يافت و همين امر منجر به افزايش بهاي نفت شد، اما روز گذشته قيمت اين محصول با دو درصد كاهش به حدود 69 دلار در هر بشكه رسيد. در بازار مبادلات كالاي نيويورك (نايمكس) بهاي نفت خام سبك شيرين آمريكا براي تحويل در ماه دسامبر يك دلار و 46 سنت كاهش يافت و به 69 دلار و هفت سنت رسيد. در همين حال در بازار لندن نفت خام برنت درياي شمال شاهد كاهش قيمت يك دلار و 44 سنتي بود و هر بشكه آن با بهايي معادل 65 دلار معامله شد. اين در حالي است كه كاهش 5.1 ميليون بشكه اي از توليد روزانه اوپك، تاثير چنداني در بهاي نفت در بازارهاي جهاني نداشته است، به طوريكه نفت اوپك هم اكنون بين 55 تا 57 دلار در هر بشكه قيمت دارد.

نماينده ايران در هيئت عامل اوپك:
احتمال كاهش بيشتر توليد اوپك وجود دارد
نماينده ايران در هيئت عامل اوپك اعلام كرد كه احتمالا نياز به كاهش بيشتر توليد نفت اوپك در آينده وجود خواهد داشت اما هم اكنون براي اعلام اين نياز خيلي زود است. به گزارش شانا، محمد علي خطيبي در گفت و گو با رويترز افزود: هم اكنون براي اعلام موفقيت آميز بودن توافق كاهش توليدي ابتداي ماه نوامبر اوپك خيلي زود است و بايد صبر كنيم و ببينيم.وي ادامه داد: اما اگر كاهش بهاي نفت همچنان ادامه يابد احتمالا نياز به كاهش بيشتر توليد اوپك وجود خواهد داشت.اين در حالي است كه اعضاي سازمان كشورهاي صادركننده نفت خام (اوپك) در نشست قبلي خود توافق كردند توليد نفت اين سازمان به ميزان يك و نيم ميليون بشكه در روز از اول ماه نوامبر كاهش يابد.

7 نيروگاه خصوصي 2 ميليارد دلار تسهيلات مي گيرند
با ابلاغ معاون اول رئيس جمهوري، 2 ميليارد دلار از حساب ذخيره ارزي براي ساخت 7 نيروگاه به بخش خصوصي اختصاص يافت. به گزارش مهر، هيئت وزيران با پيشنهاد وزارت نيرو براي اختصاص 2 ميليارد دلار از حساب ذخيره ارزي براي ارائه به صورت وام به بخش خصوصي در راستاي ساخت 7 نيروگاه موافقت كرد.بر اين اساس، اين اعتبار به نيروگاههاي سيكل تركيبي اصفهان(2)، سيكل تركيبي كهنوج، سيكل تركيبي پره سر، فاز(2) نيروگاه سيكل تركيبي خرمشهر، سيكل تركيبي كرمانشاه، سيكل تركيبي گناوه و نيروگاه سيكل تركيبي غرب مازندران اختصاص مي يابد.

تشكيل بورس برق به سال آينده موكول شد
مديرعامل شركت مديريت شبكه برق از برنامه ريزي وزارت نيرو براي توسعه نيروگاههاي برقابي خبر داد وگفت: تشكيل بورس بازار برق به سال آينده موكول شد. مسعود حجت درگفت وگو با برنا، ساخت و گسترش نيروگاههاي برقابي در كشور را از اهداف وزارت نيرو اعلام كرد و افزود:با توجه به اينكه در سال جاري مساله خشكسالي استفاده بهينه از نيروگاههاي برقابي را در توليد برق غيرممكن ساخت; ولي برنامه ريزي براي توسعه نيروگاههاي برقابي ادامه دارد.معاون وزير نيرو با بيان اين كه نيروگاههاي برقابي در سدهاي چند منظوره احداث مي شوند اظهارداشت:بنابراين وقوع خشكسالي استفاده از اين نيروگاهها را متوقف نمي كند;ولي مي تواند از راندمان توليد بكاهد.قائم مقام وزير نيرو در ادامه از پيگيري تشكيل بورس بازار برق در سال آينده خبر داد و گفت: تشكيل بورس بازار برق يك كار علمي است كه به تدريج در حال پيگيري است. مديرعامل شركت مديريت شبكه برق افزود: به دليل كمبودهايي كه در شبكه برق كشور اتفاق افتاد انجام اين كار به سال آينده موكول شده است. وي تاكيد كرد: دستيابي و راه اندازي بورس برق در كوتاه مدت امكان پذير نيست و نمي توان به سرعت وارد مسائل اجرايي آن شد.

گاز استان تهران با افتتاح خط پنجم تا سال 1404 تامين مي شود
مديرعامل شركت گاز استان تهران از بهرهبرداري خط پنجم تهران و افزايش ظرفيت ورودي روزانه 35 ميليون مترمكعب گاز به اين استان در آينده نزديك خبر داد. به گزارش شانا، يعقوب علي حسين نيا در توضيح اين خبر افزود: اين خط انتقال گاز با هدف تامين گاز استان هاي تهران، سمنان، گلستان و خراسان، همچنين ايجاد توازن ميان عرضه و تقاضاي گاز احداث شده است.وي با بيان اين كه خط انتقال پنجم تهران هم اكنون آماده بهره برداري است و به زودي نيز به طور رسمي بهره برداري از آن آغاز خواهد شد، اظهار داشت: اين خط انتقال گاز در مسيري به طول 242 كيلومتر احداث شده كه 196 كيلومتر آن 56 اينچ و 46 كيلومتر بقيه 48 اينچ است.حسين نيا اظهار داشت: خط انتقال گاز ياد شده از منطقه نيز از قم شروع مي شود و تا تقاطع اتوبان شهيد بابايي و جاده آبعلي در شرق استان تهران ادامه مي يابد.مديرعامل شركت گاز استان تهران يادآورشد: با احداث اين خط انتقال گاز، ظرفيت ورودي گازطبيعي به استان تهران از روزانه 75 ميليون متر مكعب به روزانه 110 ميليون مترمكعب افزايش خواهد يافت و تا سال 1404 تامين كننده گاز مورد نياز اين استان خواهد بود.
 جمعه 17 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن