تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827775797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرويس پيام چندرسانه اى، چاقويى دولبه!


واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: سرويس پيام چندرسانه اى، چاقويى دولبه!
ارائه سرويس پيام چندرسانه اى (MMS) براى مشتركان ايرانسل در حالى آغاز مى شود كه نكاتى درباره امكان سوءاستفاده از اين سرويس در سيم كارت هاى اعتبارى و پيام رسان اين اپراتور به علت هزينه كمترشان و يا قابليت ساده نقل و انتقال آن ها از سوى كارشناسان گوشزد مى شود و اين سوال وجود دارد كه ضمانت اجرايى قانون و آيين نامه مرتبط با تلفن همراه در قبال مزاحمت هاى احتمالى چيست و چگونه مى توان و بايد قبل از ارائه چنين سرويسى، زيرساخت هاى فرهنگى و حقوقى آن را در كشور فراهم كرد؟
به گزارش ايسنا، يكى از مواردى كه اپراتورها براى جلوگيرى از امكان سوء استفاده از سرويس پيام هاى چندرسانه اى عنوان مى كنند، اين است كه بايد قبل از فعال سازى اين سرويس، ضوابط و مقررات مربوط و تعهداتى توسط متقاضى پذيرفته و او به عنوان مشترك متعهد شود كه در استفاده از اين سرويس نكاتى را رعايت كرده و به تخلف نكردن از آن ها متعهد باشد و بديهى است كه هرگونه تخلف از اين موارد موجب پيگرد قانونى مطابق با موازين قانونى جارى كشور خواهد بود. مشترك همچنين بايد به ياد داشته باشد كه براى فعال سازى سرويس پيام چندرسانه اى پس از مطالعه شرايط و ضوابط اين سرويس، فرم را به طور كامل تكميل و امضاء كرده و با ارائه اصل شناسنامه يا كارت ملى (و يا گذرنامه براى اتباع خارجى) و يك كپى از آن كه شماره همراه ايرانسل روى آن درج شده است به فروشندگان مجاز ايرانسل تحويل دهد. او در فرمى متعهد مى شود، در زمان درخواست استفاده از سرويس MMS مشخصات دقيق فردى و نشانى كامل خود را ارائه كرده و هرگونه تغيير آدرس خويش را حداكثر ظرف مدت ۱۰ روز به ايرانسل اطلاع دهد. متقاضى همچنين تعهد مى دهد در ارائه اطلاعات از اسم مستعار يا غيرواقعى استفاده نكند و در صورت انتقال، فروش يا سرقت تلفن همراه (سيم كارت) نسبت به انجام مراحل قانونى (بر اساس مقررات مربوطه) اقدام كند. در غير اين صورت، عواقب ناشى از هرگونه سوء استفاده از سيم كارت و سرويس هاى مرتبط، به عهده شخص او خواهد بود. مشترك در واقع با اين تعهدنامه اعلام مى كند كه مطلع است ارسال پيام هاى چندرسانه اى حاوى اطلاعات طبقه بندى شده، اطلاعات منافى امنيت ملى، اطلاعات مربوط به حريم خصوصى افراد يا پيام هايى كه به هر نحو موجب تخريب و يا هتك حرمت افراد حقيقى يا حقوقى شود، پيام هاى حاوى ويروس، نرم افزارهاى مخرب، بازى هاى حاوى ويروس، كرم و هرزنامه، پيام هاى مستهجن و خلاف شئونات ايرانى / اسلامى، پيامدهاى تهديد آميز و يا ارسال هرگونه پيام حاوى اطلاعاتى كه موجب خدشه دار شدن امنيت روانى، اقتصادى و اجتماعى افراد حقيقى و حقوقى شود به لحاظ قانونى اكيدا ممنوع است.
با اين اوصاف، درست است كه متقاضى با امضاى اين تعهدنامه به رعايت محدوديت هاى مذكور متعهد مى شود و بديهى است تشخيص اين موارد مطابق با قوانين و مقررات جارى كشور برعهده مراجع ذى صلاح قانونى خواهد بود، اما اين پرسش به وجود مى آيد كه به راستى ضمانت اجرايى آيين نامه پيام هاى چندرسانه اى و عمل به اين تعهدات در شرايطى كه خريد سيم كارت هاى اعتبارى با هزينه ارزان و نقل و انتقال آسان آن در بازار رواج داشته و پيگيرى مزاحمت هاى احتمالى را دشوار مى كند، چيست؟ يكى از پيشنهادهايى كه براى كاهش سوء استفاده از قابليت هاى سرويس تلفن همراه از سوى كارشناسان ارائه شده اين است كه نبايد اين سرويس را در مرحله اول به مشتركان سيم كارت هاى اعتبارى ارائه دهند. يعنى در مرحله اول بايد اين سرويس فقط براى سيم كارت هاى دائمى كه داراى مالك مشخص هستند، ارائه شود تا درصورت هرگونه خطا امكان پيگيرى آن وجود داشته باشد. طبق اين پيشنهاد در مرحله بعد اين سرويس بايد در اختيار مشتركان سيم كارت هاى اعتبارى آن هم با شرط مشخص بودن سند مالكيت آن انجام شود، همچنين اين سرويس نبايد به مشتركان زير ۱۸ سال ارائه شود. طبق اعلام، همه مشتركان ايرانسل كه مى خواهند از سرويس MMS استفاده كنند بايد بالاتر از ۱۸ سال سن داشته باشند اما والدين افراد زير ۱۸ سال مى توانند اين درخواست را اعلام كنند كه در اين صورت اين گونه مشتركان نيز مى توانند با اجازه والدين خود و پذيرش قوانين از سرويس مربوطه استفاده كنند. از سوى ديگر، يكى از مواردى كه باعث شد تا ارائه سرويس پيام چندرسانه اى ايرانسل براى مدتى متوقف نگه داشته شود، تهيه آيين نامه مربوط از سوى سازمان تنظيم مقررات ارتباطات راديويى و مراجع ذى صلاح بود كه به نوعى مى توان آن را به عنوان تضمينى براى جلوگيرى از سوءاستفاده دانست، اما در حالى كه كارشناسان بر لزوم اطلاع رسانى از سوى نهادهاى مربوطه درباره آيين نامه مرتبط براى خانواده ها در كشور تاكيد دارند و شفاف سازى در اين زمينه بيش از پيش احساس مى شود، جزييات آيين نامه MMS تلفن همراه تصويب شده هنوز به اطلاع عموم رسانده نشده است. پس اين نگرانى ها همچنان وجود دارد كه به راستى چه اطمينان خاطرى براى آحاد جامعه در برخورد با يكى ديگر از مظاهر رشد ديجيتالى وجود دارد و آيا در صورت بروز ناهنجارى هاى احتمالى، ضوابطى با ضمانت اجرايى محكم براى برخورد با آن ها وجود دارد؟ در صورت وجود، چه اطلاع رسانى دقيقى براى آگاهى مردم از حقوق حقه و قانونى شان در برخورد با موارد احتمالى صورت گرفته است؟ علاوه بر همه اين موارد، آيا خسارتى كه به عنوان مثال از انتشار يك تصوير مربوط به حريم خصوصى افراد، ولو در حد محدود و حتى يك مرتبه به وجود مى آيد، چگونه جبران پذير خواهد بود؟! و... قطعا پاسخ منطقى به اين پرسش هاى اساسى و موارد ديگر، نه تنها ما را از محاسن پيشرفت فنى بشر محروم نخواهد ساخت، بلكه ما را به هدف اصلى علم كه همانا به كارگيرى امكاناتى براى راحتى زندگى تك تك فراد جامعه است، رهنمون خواهد ساخت.
 يکشنبه 12 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن