محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854863564
تكرار/دانشجو در همايش خانه احزاب: رئيس ستاد انتخابات كشورم نه ستاد انتخابات احمدينژاد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تكرار/دانشجو در همايش خانه احزاب: رئيس ستاد انتخابات كشورم نه ستاد انتخابات احمدينژاد
خبرگزاري فارس: معاون سياسي وزير كشور كه رياست ستاد انتخابات كشور را برعهده دارد، گفت: بنده رئيس ستاد انتخابات هيچ كس حتي احمدينژاد نبوده و نخواهم بود و با ملت عهد ميبندم كه فقط قانون را ملاك عمل قرار دهم.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، كامران دانشجو قائم مقام و معاون سياسي وزير كشور كه روز گذشته در همايش فصل پائيز خانه احزاب ايران سخن ميگفت، اظهار داشت: اداره كشور با اتكاء به آراء مردم بر اساس انتخابات بهترين شيوه كشورداري و مردم سالاري ديني بهترين و برترين الگو براي اداره جوامع بشري در عصر كنوني است.
وي افزود: مردم همواره با درك صحيح از شرايط زماني و مكاني ضمن استفاده از حقوق شهروندي به تكاليف ديني و ملي خود عمل ميكنند كه حضور در عرصه انتخابات از جمله بارزترين جلوههاي استفاده از حقوق شهروندي و اداي تكليف ديني و ملي است.
قائم مقام وزير كشور با تاكيد بر اينكه در ايام انتخابات همه مسائل تحتالشعاع اين فرايند دموكراتيك قرار مي گيرد، اظهار داشت: هنوز 7 ماه با برگزاري انتخابات دهم رياست جمهوري فاصله داريم و بحث زودهنگام در اين زمينه مناسب نيست و بايد با نزديك شدن به زمان برگزاري آن فضا را انتخابي تر كنيم و فعاليت هاي انتخاباتي توسعه يابد.
دانشجو افزود: اگر انتخابات بر اساس شاخص هاي يك انتخابات سالم و با نشاط برگزار شود، موجب اتحاد ملي و عزت و اقتدار مي شود، اما در برخي كشورها، به دليل آنكه انتخابات سالم و رقابتي نيست، نه تنها باعث اتحاد ملي و عزت و اقتدار نمي شود، بلكه باعث تفرقه و گسستگي مي شود.
وي با تاكيد بر اينكه برگزاري هر انتخاباتي بايدها و نبايدهايي دارد، مهمترين بايدها در برگزاري انتخابات را "قانون گرايي و رعايت قانون" دانست و گفت: همه كساني كه خود را در برگزاري انتخابات دخيل مي دانند، بايد در موضع گيري هاي خود مصالح عمومي و منافع ملي را در نظر بگيرند.
معاون سياسي وزير كشور افزود: نظارت دقيق بر عملكرد ستادهاي انتخاباتي از سوي نامزدها، ديگر بايدهاي عرصه انتخابات است كه حتما بايد از سوي فردي كه قرار است رئيس جمهوري كشور اسلامي ايران بشود، مد نظر قرار گيرد و از اين رو نحوه تبليغات افراد در كشور ما، با تبليغات كانديداهاي پست رياست جمهوري در آمريكا و فرانسه متفاوت است.
دانشجو بر همين اساس تاكيد كرد: هزينه اي كه صرف تبليغات انتخاباتي مي شود، حتما بايد از راه مشروع به دست آمده باشد تا خداوند به آن بركت دهد و از نظر دين مبين اسلام، هدف وسيله را توجيه نمي كند و از هر ابزاري نميتوان براي نيل به مقصود حتي مقصود مبتني بر ارزش ها استفاده كرد.
قائم مقام وزير كشور از رعايت انصاف و اعتدال در تبليغات، رعايت صداقت و امانتداري در انتشار اخبار و گزارشات از سوي رسانهها و رعايت اصل بيطرفي توسط مجريان به عنوان ديگر بايدهاي انتخابات ياد كرد و گفت: برگزاري انتخابات سالم فقط منوط به عملكرد مسئولان اجرايي نيست و همه كساني كه در اين فرآيند دخالت دارند، بايد در جهت سالمسازي آن همدلي كنند.
دانشجو افزود: مسئول اجرايي انتخابات بايد با كنار گذاشتن سلايق و گرايشات حزبي و جناحي اين نكته را مد نظر قرار دهد كه به عنوان مجري انتخابات نبايد براي او مهم باشد كه چه كسي پيروز انتخابات مي شود و بايد انتخابات را رقابتي و سالم و برگزار كند و بدون تفاوت گذاشتن بين كانديداها برگزار كند.
وي ادامه داد: مجري انتخابات بايد پاسدار آراي مردم باشد و ما امانتدار راي مردم هستيم و از بزرگان دين ياد گرفتيم كه امانتداري و وفاي به عهد و احسان به والدين در هيچ شرايطي اجتهادپذير نيست و نميتوان تصور كرد چون به نظر بنده فلان فرد كشور را بهتر اداره ميكند و يا فلان حزب برنامه بهتري براي اداره امور دارد، پس بايد آن فرد يا گروه پيروز انتخابات باشد.
معاون سياسي وزير كشور بر همين اساس به عنوان رئيس ستاد انتخابات كشور خاطر نشان كرد كه با ملت عهد مي بندد كه جز "قانون" هيچ مولفه و عنصر ديگري را ملاك عمل خود قرار ندهد و از آراي مردم صيانت كند و در چارچوب قانون آنگونه عمل كند كه به حاشيه كشيده نشود و آخرت خود را براي دنياي كسي نفروشد.
دانشجو در ادامه به تبيين شاخص هاي يك انتخابات سالم پرداخت و مهمترين شاخص براي تمايز انتخابات در كشور اسلامي با كشورهاي معتقد به دموكراسي را "حاكميت اخلاق" عنوان كرد و گفت: دستاندركاران امر انتخابات به ويژه مسئولان اجرايي بايد در همه مراحل انتخابات، از ابتدا تا انتها و حتي پس از انتخابات، شئونات اخلاقي را رعايت كنند.
"بايد جامعه اخلاقي بنا كنيم و انتخابات از بهترين عرصههاي بروز اخلاق حسنه است و همه ما از مجريان و ناظران انتخابات تا آحاد ملت، احزاب و گروهها، رسانهها و كانديداها و طرفداران آنها، نبايد اين موقعيت را تحت هيچ شرايطي از دست بدهيم".
قائم مقام وزير كشور گفت: دروغ، افترا، شايعهپراكني و جنگ رواني و سياهنمايي، تخريب نظام و تخريب رقيب مورد پذيرش مردم نيست و بايد بر اساس دين و قانون از اين مسائل زشت پرهيز شود و اخلاق سرلوحه كار ما قرار گيرد.
دانشجو از رقابت به عنوان ديگر شاخصه برگزاري انتخابات سالم ياد كرد و گفت: اگر رقابت نباشد معناي اصلي انتخابات از بين خواهد رفت و بايد رقابت، آن هم رقابت سالم مد نظر قرار گيرد و رقابتي سالم است كه باعث اقتدار، عزت و اتحاد و همبستگي ملي بشود و در چارچوب قانون و شرع انجام گيرد.
وي ادامه داد: رقابت سالم آنست كه كانديداها بدون پرداختن به رقبا فقط خود را معرفي كنند و هواداران آنها به عرضه كردن ديدگاهها و برنامهها و شناساندن نقاط قوت گزينه مورد نظر خود در جامعه بپردازند و اگر رقابت سالم باشد، حتما ميتواند مشاركت حداكثري مردم كه اساسيترين مساله در انتخابات است، تحقق مي يابد.
قائم مقام وزير كشور با اشاره به لزوم مسئوليتپذيري از سوي همه عوامل موثر در انتخابات، تصريح كرد: مسئوليت برگزاري انتخابات سالم فقط بر دوش مسئولان اجرايي نيست و همه بايد در مسير تحقق مشاركت حداكثري تلاش كنند و حضور حداكثري آحاد ملت در انتخابات، چشم فتنه را كور كرده و طمع دشمنان را از كشور ميبرد و دشمن هم با آگاهي از همين مسئله است كه تلاش ميكند از تحقق آن جلوگيري كند.
دانشجو در بخش پاياني سخنان خويش به ذكر نبايدهاي انتخابات نيز، پرداخت و از لزوم "پرهيز از تخريب چهره و عملكرد نظام، تخريب شخصيت رقيب، پرهيز از تحريك احساسات و حساسيتهاي قومي و ملي، پرهيز از بيارزش جلوه دادن انتخابات و راي مردم و پرهيز از موضعگيريهايي كه به اعتماد مردم لطمه ميزند" سخن گفت.
وي تاكيد كرد: بايد برآيند كار همه دستاندركاران انتخابات، اميد بخشيدن به آحاد ملت نسبت به آينده و افزايش اعتماد آنها به نظام باشد و افراد دقت كنند كه نه براي دنيا بلكه حتي براي آخرت ديگران نيز، آخرت خود را خراب نكنند كه اين تجارت براي آنها سودي ندارد.
قائم مقام وزير كشور در ادامه جلسه به پرسش هاي چند تن از دبيران كل و نمايندگان احزاب عضو خانه احزاب ايران پاسخ داد و در پاسخ به اين سئوال كه چگونه با وجود آنكه در انتخابات رياست جمهوري نهم مسئول ستاد انتخابات محمود احمدينژاد بوده، انتخابات بي طرف و سالم برگزار مي كند، گفت: بنده رئيس ستاد انتخابات آقاي احمدينژاد نبوده، نيستم و نخواهم بود.
وي افزود: بنده تفكرات دكتر احمدينژاد را قبول دارم و اكنون نيز در دولت وي مسئوليت دارم اما مسئول ستاد انتخابات كشور هستم؛ نه مسئول ستاد انتخابات آقاي احمدي نژاد و نه هيچ شخص ديگر.
معاون سياسي وزير كشور در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص فعاليت احزاب در انتخابات، اظهار داشت: احزابي كه بر اساس قانون عمل كرده و از وزارت كشور اجازه فعاليت دارند، ميتوانند در انتخابات حضور داشته باشند اما احزاب فاقد شناسنامه و مجوز، نميتوانند در انتخابات فعاليت كنند و با ابزارهاي قانوني حتما جلوي فعاليت آنها را خواهيم گرفت.
دانشجو در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص نگاه دولت نهم به احزاب، گفت: دولت نهم برآمده از احزاب و وامدار آنها نيست اما بدون ترديد نبايد چنين نگرشي را دليلي بر مخالفت با احزاب فعاليت هاي حزبي دانست و بنده نيز، با احزاب قانوني مخالفتي ندارم و جناح ها و احزاب را به نفع كشور ميدانم، ولي معتقدم مجري انتخابات نبايد در برگزاري انتخابات نگرشهاي جناحي و حزبي و سلايق شخصي را مد نظر قرار دهد.
معاون سياسي وزير كشور در پاسخ به اين سئوال كه آيا در شرايطي كه مسئولان و ناظران به نفع يك كانديدا عمل كنند، مي توان شاهد تحقق مشاركت حداكثري مردم در انتخابات بود، گفت كه در اين صورت نمي توان انتخابات سالم برگزار كرد اما او در عين حال همسويي مسئولان اجرا و نظارت بر انتخابات را بدون اشكال خواند و آن را در شرايطي كه برگزاري انتخابات مطلوب نيازمند همدلي است، مفيد نيز دانست.
دانشجو افزود: همسو بودن دليلي بر نفي و ناديده گرفتن نقش نظارت نيست و بنده به عنوان مسئول ستاد انتخابات كشور، قائل به نظارت نافذ بر امر برگزاري انتخابات هستم كه همان نظارت استصوابي از سوي نهادهاي نظارتي و مردم است.
وي در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص حمايت وزارت كشور از احزاب به ويژه براي داشتن ارگان رسمي براي تشكل هاي سياسي و تخصيص يارانه به آنها، گفت: تلاش مي كنيم وزارت كشور در حد وسع از احزاب حمايت كند و بنده معتقدم احزاب حتما براي ارائه ديدگاههاي خود نيازمند ارگان هستند و در صورت تقاضاي احزاب، موضوع را از وزارت ارشاد پيگيري ميكنيم.
قائم مقام وزير كشور در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص مرز تخريب و ابراز نظر درباره عملكرد افراد، گفت: مرز تخريب و انتقاد سازنده، رعايت قانون و اخلاق است، اما به هيچ وجه مناسب نيست چهره افراد خصوصا آنها كه طي 30 سال گذشته براي انقلاب اسلامي زحمت كشيدهاند، تخريب شوند.
استاندار سابق تهران در خصوص علت ريزش آراء مردم در دور دوم انتخابات مجلس هشتم در پايتخت نيز، گفت: اعتقاد بنده اين است كه انتخابات سالم به مشاركت حداكثري مردم منتهي ميشود و اگر اين ادعا صحت داشته باشد كه در انتخابات گذشته با ريزش آرا مواجه بودهايم، بايد همه عوامل دخيل در اين امر يعني احزاب و مردم و رسانهها را در نظر بگيريم و نميتوان آن را به گردن عامل اجرا انداخت و انتخابات گذشته مي تواند درسي براي ما باشد كه با همدلي به سوي برگزاري انتخاباتي با مشاركت حداكثري گام برداريم.
دانشجو در پاسخ به سئوال يكي از حضار كه گفت با وجود اعتقاد آقاي كردان به حكومت ولايي و بي توجهي وي به راي ملت بر اساس اظهارات يكي از نمايندگان مجلس هشتم در روز راي اعتماد به وزير كشور، چگونه ميتوان به برگزاري انتخابات سالم اميدوار بود، گفت: ولي معظم فقيه فرمودند مردمسالاري ديني بهترين الگوست و وزيري كه ولايي است، حتما فرمايش رهبري و مردمسالاري ديني را الگو قرار مي دهد.
يكي از حضار از قائم مقام وزير كشور سئوال كرد اگر رسانهها در ايام انتخابات از محدوده قانون خارج شوند، با كدام ابزار با آنها مقابله خواهد شد و دانشجو پاسخ داد: وزارت كشور دنبال آنست كه با پرهيز از حاشيهها به متن كه برگزاري انتخاباتي سالم است بپردازد و اميدواريم رسانهها نيز در همين مسير گام بردارند تا نيازي به ابزار براي مواجهه با آنها نباشد.
دانشجو در پاسخ به درخواست يكي از اعضاي شوراي مركزي خانه احزاب براي ايجاد ميز احزاب براي نظارت بر فرآيند انتخابات رياست جمهوري دهم در ستاد انتخابات كشور، اظهار داشت: نظارت بر انتخابات در قانون پيش بيني شده و بنده نص قانون را انجام ميدهم و همه مجموعههاي نظارتي پيش بيني شده در قانون ميتوانند در اين چارچوب ناظر بر برگزاري انتخابات باشند.
وي در پايان در پاسخ به سئوالي در خصوص توجه وزارت كشور به نقش احزاب زنان در جامعه، اظهار داشت: اگر زنان بيشتر از مردان در مراحل مختلف انقلاب نقش آفرين نبوده باشند، قطعا كمتر از آنها نبوده اند و انقلاب هم امر مستمري است و حتما نقش زنان در اين مسير مستمر بايد مستمر و فعال باشد.
* دانشجو: وزارتكشور از فعاليت انتخاباتي تشكلهاي بدون مجوز جلوگيري ميكند
كامران دانشجو قائم مقام وزير كشور كه روز گذشته در حاشيه همايش پاييزه خانه احزاب ايران با خبرنگاران گفتگو مي كرد، اظهار داشت: فعاليت انتخاباتي هر گروه و حزب فاقد مجوز وزارت كشور غيرقانوني است و از فعاليت آن جلوگيري ميكنيم و در اين زمينه بين گروهها تبعيض قائل نميشويم.
وي در عين حال افزود: حزب با جبهه و ائتلافات تفاوت دارد و جبهه و ائتلاف در واقع دربرگيرنده چندين حزب واجد مجوز هستند كه تشكيل آنها در قالب ائتلاف يا جبهه نياز به مجوز مجدد از وزارت كشور ندارد.
خبرنگاري از معاون سياسي وزير كشور در خصوص زمان فعاليت قانوني ستادهاي انتخابات سئوال كرد و دانشجو پاسخ داد: قانون زمان فعاليت ستادهاي انتخاباتي را مشخص كرده و تاكنون نيز گزارشي مبني بر آغاز زودهنگام فعاليت چنين ستادهايي نداشتهايم و چنانچه گروهي پيش از موعد مقرر ستادهاي انتخاباتي خود را فعال كند، با ابزار قانوني از فعايت آن جلوگيري خواهيم كرد.
وي در عين حال توضيح داد كه احزاب و فعالان سياسي حق دارند در طول مسير فعاليت خود به موضوع انتخابات بپردازند و براي آن برنامهريزي و فعاليت درون تشكيلاتي كنند اما فعاليت دروني احزاب براي زمينه سازي جهت حضور در اين عرصه، با فعاليت علني كه زمان آن مشخص است تفاوت دارد.
خبرنگار ديگري از قائم مقام وزير كشور در خصوص استيضاح علي كردان سئوال كرد كه وي پاسخ داد: استيضاح از حقوق قانوني نمايندگان ملت است و دولت نيز، كار خود را در اين زمينه انجام مي دهد و معني نظام مردم سالار ديني آن است كه اركان نظام در مسير مسئوليت خويش گام بردارند كه نظام پرافتخار ما اينگونه است.
خبرنگاري از قائم مقام وزير كشور در خصوص شايعه جانشيني وي پس از كردان سئوال كرد و او پاسخ داد: هنگامي كه بنده تازه 6 روز بود حكم استانداري تهران را دريافت كرده بودم، برخي شايعه كردند كه 9 روز است بنده سر كار نيامدهام و از اين مسئوليت استعفا دادهام.
وي ادامه داد: آنچه در خصوص وزارت بنده مطرح ميشود، در حد شايعات رايج است و اگر بخواهيم به همه اين مسائل پاسخ بدهيم از كار اصلي خود باز ميمانيم؛ در حالي كه دولت نهم سعي ميكند كمتر به حاشيهها بپردازد.
دانشجو تاكيد كرد: در حال حاضر به عنوان قائم مقام وزير كشور آنچه كه از سوي كردان به بنده تفويض ميشود، پيگيري ميكنم و در مقام معاون سياسي وزارتخانه نيز آنچه در حيطه وظايف اين معاونت بر عهده دارم، انجام ميدهم.
خبرنگاري از قائم مقام وزير كشور در خصوص راهكارهاي تحقق مشاركت حداكثري در انتخابات آينده سئوال كرد كه دانشجو در پاسخ، گفت: اگر فضاي همكاري را به فضاي همدلي تبديل كنيم و در فرصت كوتاه باقيمانده تا انتخابات، مردم همچون گذشته ببينند كه سياست با صداقت تضاد ندارد و بداخلاقي صورت نگيرد، حتما انتخاباتي پرشور با حضور حداكثر مردم خواهيم داشت.
خبرنگاري از دانشجو سئوال كرد آيا طرح تحول سياسي كه از سوي عليرضا افشار معاون سياسي سابق وزير كشور تدوين و اجرايي شد، تداوم مييابد كه وي پاسخ داد: اينجانب در مراسم معارفه خود 6 اولويت كاري را مطرح كردهام و آنها را با جديت و با همه توان پيگيري خواهم كرد.
وي افزود: يكي از اين موارد، ايجاد همدلي درون دستگاههاست كه ميتوان گفت در قالب طرح تحول سياسي ميگنجد و از اولويتهاي كاري بنده است كه در كنار ساير موارد آن را پيگيري مي كنم.
خبرنگار ديگري از قائم مقام وزير كشور سئوال كرد آيا وزارت كشور آمادگي آن را دارد كه يارانههاي معوقه به احزاب كه ميزان آن 600 ميليون ريال عنوان شده، پرداخت كند كه وي پاسخ داد: بنده اين مساله را پيگيري و نتيجه را به رئيس خانه احزاب اعلام ميكنم و اگر طلبي باشد، بايد آن طلب را پرداخت اما گاهي برداشت مي شود كه احزاب طلب دارند كه اين مساله بايد بررسي شود.
خبرنگار ديگري از معاون سياسي وزير كشور در خصوص برخورد با تخلفات انتخاباتي سئوال كرد كه وي پاسخ داد: وزارت كشور به وظيفه خود در اين زمينه عمل ميكند، اما مهمتر آن است كه در راستاي تلاش همگاني براي برگزاري انتخاباتي سالم، جوي به وجود آيد كه افراد متخلف، از كار خود خجالت بكشد.
دانشجو در پايان همچنين در پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص طرح نظام جامع انتخاباتي كه از سوي مصطفي پورمحمدي وزير كشور سابق تقديم رهبر معظم انقلاب شده است، گفت كه اين طرح را پيگيري خواهد كرد.
انتهاي پيام/
جمعه 10 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]
-
گوناگون
پربازدیدترینها