واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: همانديشي علمي سومين دوره پودماني تبليغ برگزار شد
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: نخستين همانديشي علمي سومين دوره پودماني تبليغ عصر ديروز در سالن اجتماعات مركز آموزشهاي فرهنگي كاربردي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم برگزار شد.
به گزارش روز چهارشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، مدير مركز آموزشهاي فرهنگي كاربردي تبليغ گفت: همزمان با سال نوآوري و شكوفايي تلاش ميكنيم گامهايي را در تبليغ برداريم و زمينه تخصصي شدن تبليغ با توجه به نيازهاي گروههاي مختلف فراهم شود.
هدايتيزاده افزود: با توجه به نيازهاي ادارات و چشماندازي كه براي آنها ترسيم شده بايد وظيفه خود را در جامعه اسلامي ايفا كنيم و در مراحل بعدي در ابعاد بينالمللي رسالت خود را انجام دهيم.
وي گفت: تلاش كردهايم امكانات مناسبي را فراهم كنيم و در دوره سوم نيز گروههاي علمي را شكل دادهايم و 7 نفر از اساتيد مجرب به عنوان مديران گروههاي علمي مشخص شدهاند و در ارتباط با درسهاي دانشپژوهان فعاليت ميكنند و راهنمايي لازم را در تمام عرصهها به دانشپژوهان ارايه ميكنند.
وي با بيان اينكه جلسات مختلفي با گروههاي علمي تشكيل شده گفت: دورههاي تكميلي پودماني تبليغ با نگاه كاربردي متناسب با نيازهاي جامعه تدوين شده است و تربيت نيروهاي توانمند ازديگر اهداف اين دوره است.
هدايتيزاده افزود: محيطهاي ورزشي با توجه به حضور جوانان فضاي تبليغي مناسبي است كه طلاب ميتوانند حضور فعال تبليغي داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه دورههاي تخصصي تبليغي را نيز دردست طراحي داريم گفت: در اين دوره عمومي دو برنامه جانبي نيز ارايه ميدهيم كه شامل نشستهاي فرهنگي و تبليغي با حضور بزرگان حوزوي و شخصيتهاي علمي و كشوري است و نيز اردوهاي علمي و تبليغي را در محيطهاي اقتصادي، به منظور آشنايي مبلغين با دستاوردهاي نظام اسلامي درتمام عرصهها برگزار ميكنيم.
حجتالاسلام آقاجاني مدير علمي دوره سوم پودماني تبليغ نيز با اشاره به اهداف آموزشي اين دوره گفت: سازماندهي تبليغ از دغدغههاي اصلي است كه اين دورهها آن را تامين ميكند.
وي افزود: يك دوره علمي عمومي را طراحي كردهايم و بعد از آن نيز دورههاي تخصصي با هدف جهتدهي به تبليغ برگزار خواهد شد.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از مركز خبر حوزه ،حجتالاسلام آقاجاني در خصوص هدف دوم اين طرح گفت: افزايش توانمندي طلاب و دانش تبليغي و جهتدهي و نگرش ديني به تبليغ و مخاطبشناسي و چگونگي ايجاد ارتباط با آنان و افزايش مهارتهاي مبلغين و توجه به مباحث اخلاقي در تبليغ از ديگر اهداف تشكيل اين دورههاست.
وي افزود: آموزش كامپيوتر، خوشنويسي و تجويد از ديگر برنامههاي ارايه شده به مبلغين است.
حجتالاسلام شفيعي، مدير گروه علمي فنخطابه و سخنرانيديني با اشاره به جايگاه خطابه در فرهنگ ديني گفت: خطابه براي ارتباط با ديگران كمنظير است و حوزهها همواره با آن مرتبط بودهاند.
وي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري براي توجه به فن خطابه تصريح كرد: در آغاز راه هستيم ولي چارچوب آموزش فنخطابه طراحي شده و با نگاه تخصصي به خطابه و بهرهمندي از شيوههاي نوين امروزي، طراحي و در اختيار دانشپژوهان قرار ميگيرد.
حجتالاسلام دلير، مدير گروه اخلاق و تهذيب نيز در ادامه اين نشست با اشاره به جايگاه اخلاق و تهذيب در تبليغ گفت: عرفانهاي كاذب در ايران جايگاهي براي خود باز كرده و طلاب و مبلغين بايد با آنها آشنا و پاسخگو باشند و عرفان نبوي و علوي را فرا گيرند و به جامعه ارايه دهند./01
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]