واضح آرشیو وب فارسی:موج: شهردار تهرانمسئله منوريل با ابلاغ يا كار سياسي حل و فصل نمي شود
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي شهردار تهران گفت: موضوع منوريل يك بحث كارشناسي است و با ابلاغ و كار سياسي موضوع حل و فصل نمي شود.
به گزارش خبرنگار موج، محمد باقر قاليباف در حاشيه يكصد و سي و نهمين جلسه علني شوراي شهر تهران بعد از امضاي توافق نامه همكاري شهراري تهران با وزارت نيرو به منظور مديريت و حفاظت از رودخانه ها و مسيل ها در جمع خبرنگاران تصريح كرد: در كنار كليه مشكلات شهر، مجموعه دولت و شهرداري بايد پاسخگوي آب بهداشتي شهر باشند.
وي با بيان اين كه در مواقعي مشكل اعتباري وجودندارد، بيشترين مشكلات مربوط به هماهنگي بين دستگاه ها است، ادامه داد: ناهماهنگي ها نه تنها موجب به تعويق افتادن و طولاني شدن اجراي پروژه ها مي شود بلكه موجب اتلاف منابع و تحميل هزينه هاي سنگين بر شهر مي شود.
شهردار تهران با اشاره به زيباسازي رودها و تبديل آن به محل نقاط تفريحي براي شهروندان ضمن رفع تهديدات ناشي از آنها، اظهار داشت: مشكلات اساسي مربوط به عدم تحقق مديريت واحد شهري است. حالا يا بايد نسبت به تحقق آن نااميد شويم يا محقق نمي شود. اگر نمي توانيم در چارچوب يك طرح ساختاري مشكلات شهر را حل كنيم مي توان درقالب اين قبيل توافق نامه ها وارد عمل شد.
وي خاطر نشان كرد: مردم وقتي مشكلاتشان رابا من مطرح مي كنند، نمي توانم بگويم كه به من ربطي ندارد. مي گويم چشم، پيگيري مي كنم. مردمي كه با من بحث ساختاري ندارند و اين قبيل مشكلات هم به مردم ربطي ندارند.
قاليباف با اشاره به اقدامات انجام گرفته در 3 تا 4 مورد از رود درهها تاكيد كرد: هرچند كه اقداماتي كه در اين زمينه در دست انجام است، جلوي چشم مردم نيست اما شهرداري پيگيري هاي خود را در اين رابطه انجام مي دهد.
وي با تاكيد بر اين كه رسانه ها نيز بايد در فرهنگ سازي كمك كنند، اظهار داشت: با توجه به اقداماتي كه درون مجموعه شهرداري انجام گرفته است، درحال حاضر حداكثر زمان مورد نياز براي صدور پروانه ساخت 20 روز است اما ممكن است صدور پروانه براي پرونده اي 290 روز طول بكشد. طولاني شدن اين روند به شهرداري بر نمي گردد. شهرداري مكلف به دريافت استعلام از ساير دستگاه هاي اجرايي است. در سيستم مكاتبات، دريافت جواب ممكن است 3 ماه طول بكشد. طولاني شدن اين روند باعث مي شود مردم فكر كنند شهرداري كار را معطل مي كند.
قاليباف تاكيد كرد: شهرداري تهران هيچ اطلاعات سري ندارد و آمادگي دارد تا هماهنگي و همكاري لازم را براي ارائه اطلاعات به دستگاه هاي اجرايي داشته باشد و از اطلاعات ساير سازمان ها استفاده كند تا كار مردم سريع تر انجام شود. همانند توافقي كه شهرداري تهران با سازمان ثبت اسناد انجام داده است.
شهرداري تهران در پاسخ به پرسش خبرنگاري در رابطه با به تعويق افتادن عمليات اجرايي اتوبان بابايي بر خلاف زمان بندي تعيين شده براي آن گفت: هيچ تاخيري در اين رابطه وجود ندارد. در بخش انتهايي اتوبان با لوله هاي نفت و گاز مواجه شده ايم كه با رفع آن، براي اجراي ادامه پروژه با مشكلي مواجه نيستيم.
وي ادامه داد: ادامه سه راه آزمايش تا پل تقاطع بابايي تا قبل از زمستان به پايان مي رسد.
قاليباف در ادامه اظهارات خود در رابطه با مشاهدات خود از اتوبان هاي چند طبقه در ژاپن گفت: مي خواستم به دوستاني كه مي گفتند 2 طبقه كردن اتوبان ها امكان پذير نيست؛ بگويم كه به هنگام بازديد از توكيو شاهد اتوبان هاي 4 طبقه هم بوديم.
وي با تاكيد بر اين كه منظورم اين نيست كه تمام شهر را به اتوبان 2 طبقه تبديل شود، ادامه داد: درتوكيو حتي لاين هاي رفت و برگشت هم 2 طبقه كرده بودند. به ترافيك تهران نبايد تك بعدي نگاه كرد. بايد ساير عوامل نيز موردتوجه قرار گيرددر غير اين صورت نمي توان مشكلي از ترافيك شهر را حل كرد.
قاليباف در پاسخ به پرسش ديگري در رابطه با دستاوردها و نتايج سفر به ژاپن و سيدني گفت: اطلاعات خوب كارشناسي در اين كشورها به خصوص در حوزه حمل و نقل به دست آوردم. برخي از اقداماتي كه در توكيو ديدم در هيچ يك از كشورهايي كه تاكنون سفر كرده بودم، نديدم. نگاهم را نسبت به برخي از مسايل عوض كرد.
وي در پاسخ به پرسش ديگري در رابطه با اظهارات اخير پور محمدي رييس سازمان بازرسي كشور (وزير سابق كشور) در رابطه با اقتصادي نبودن منوريل بر خلاف اظهاراتي كه در دوران وزارتش مطرح مي كرد، آيا شهرداري به استناد گزارش سازمان بازرسي در برابر فشارهاي مربوط به منوريل از احداث اين سيستم امتناع خواهيد كرد، گفت: بارها گفته ام كه بحث منوريل يك بحث كارشناسي است. با ابلاغ يا كار سياسي حل و فصل نمي شود.
سه شنبه 7 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]