واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مبناي اعطاي تسهيلات به واحدها، ايجاد بيشترين ارزش افزوده است
اقتصاد. صنايع . نشست
وزير صنايع و معادن اعلام كرد: مبناي اعطاي تسهيلات به واحدها، ايجاد بيشترين توليد و ارزش افزوده است.
علي اكبر محرابيان روز يكشنبه در نشست روساي سازمانهاي صنايع و معادن استانها، گفت: پايش توليد، فراهم كردن ملزومات توليد و رفع مشكلاتي كه منجر به كاهش توليد ميشود، از مهمترين اولويتهاي كاري سازمانهاي صنايع و معادن سراسركشور است.
وي افزود: با راه اندازي ستاد كنترل توليد در اين وزارتخانه، تسهيلات به توليد گره خورده است به
اين معنا كه هر واحدي كه بيشترين توليد و ارزش افزوده را ايجاد كند، تسهيلات بيشتري دريافت خواهد كرد.
وي با اشاره به اينكه طرحهاي نيمه تمام يكي ديگر از مسائل مورد توجه ستاد حمايت از توليد است، تاكيد كرد: براي تكميل طرحهاي نيمه تمام با اولويتهاي تعريف شده، اعم از بيشترين پيشرفت، بيشترين تاثير در ارزش افزوده و ميزان اشتغال و بيشترين تاثير سياسي و اجتماعي استان، اعتبار خوبي پيش بيني شده است.
محرابيان تصريح كرد: اين طرحها با اولويتهايي كه لحاظ شده است، شناسايي ميشوند و مانند ۱۷طرح نيمه تمام سيماني كه با ۳۰۰ميليارد تومان تسهيلات به سرعت به بهره برداري رسيدند ، در اولويت دريافت تسهيلات قرار خواهند گرفت.
وي با اشاره به طرح نظام اعتبارسنجي ملي گفت: براي اين منظور كارگروههايي تشكيل و در اين نظام نيز ميزان اعتبار هر بنگاه از تسهيلات مشخص شده است.
وزير صنايع و معادن در ادامه اين نشست، با اشاره به مصوبات دور دوم سفرهاي استاني گفت:
در دور دوم اين سفرها شاخصترين و مهمترين مصوبات دولت در خصوص حوزه صنعت و معدن بوده كه اين نشانگر توجه بيشتر و ويژه دولت به اين بخش است.
محرابيان افزود: يكي از مهمترين بندهاي اين مصوبات اجراي طرحهاي آمايش صنعتي و معدني كشور بود كه خوشبختانه اجراي اين طرحها به خوبي در حال پيشرفت است.
وي خاطرنشان كرد: براي پيگيري مصوبات سفرهاي استاني دولت و تصميمگيري عملياتي آنها ستادي در تهران راه اندازي شده است.
وزير صنايع و معادن در خصوص طرح تحول اقتصادي، گفت: نكته مهم آن است كه واحدها و سازمانهاي استاني كه زودتر اين طرح را اجرا كنند، زودتر از مرحله انتقال عبور كرده و در زمان كوتاه تري به شرايط مساعد خواهند رسيد.
محرابيان بر ضرورت لزوم برنامه ريزي سازمانهاي استاني براي تامين سوخت زمستان واحدهاي صنعتي كشور تاكيد كرد و افزود: سازمانهاي استاني بايد از هم اكنون در اين زمينه تلاش و اقدام كنند.
وي با اشاره به نزديك شدن به سي امين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، تصريح كرد: تا پايان امسال حدود ۱۱۰طرح شاخص صنعتي با ۷۸هزار ميليارد ريال سرمايهگذاري به بهره برداري خواهد رسيد كه از جمله اين طرحها فولاد هرمزگان ميباشد كه تاكنون پيشرفت مطلوبي داشته است.
گفتني است، در اين نشست همچنين آخرين اقدامات درخصوص طرحهاي آمايش صنعتي و معدن استان ها، تامين سوخت واحدهاي توليدي و نحوه توزيع اعتبارات ارزي سرمايه در گردش بنگاههاي زودبازده و كارآفرين با حضور مسئولان مربوطه بررسي شد.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]