تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه براى زنده كردن حق يك مسلمان، شهادت حقّ بدهد، روز قيامت در حالى آورده مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829213245




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گلايه مردم از افزايش شهريه و كاهش كيفيت آموزش در مدارس غيرانتفاعي


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: گلايه مردم از افزايش شهريه و كاهش كيفيت آموزش در مدارس غيرانتفاعي
51 مدرسه غيردولتي در مقاطع ابتدايي، راهنمايي و متوسطه با اهدافي نظير ارتقا، كيفيت آموزش، كاهش حجم تصدي گري دولتي، كاهش بار مالي دولت و ... وارد عرصه آموزش و پرورش استان شده است. درحال حاضر 5 هزار و 947 دانش آموز در 278 كلاس اين مدارس مشغول به تحصيل هستند.

وقتي از پدر يكي از دانش آموزان در خصوص شهريه مدارس غيردولتي سوال مي كنم مي گويد: متاسفانه شهريه اين مدارس هر ساله با افزايش زيادي همراه است. وي مي افزايد: زماني كه براي ثبت نام فرزندم به يكي از اين مدارس مراجعه كردم آن قدر شهريه بالايي را مطالبه كردند كه از ثبت نام او در آن مدرسه منصرف شدم.

وي اضافه مي كند: ميزان شهريه در مدارس غيردولتي متفاوت است و هر مدرسه اي مبلغ خاصي را عنوان مي كند.

وي اظهار مي كند: چرا بر نحوه دريافت شهريه توسط اين مدارس نظارتي صورت نمي گيرد تا تمام دانش آموزان بتوانند از مزاياي اين مدارس برخوردار شوند.

يكي ديگر از والدين در اين خصوص مي گويد: نرخ شهريه مدارس غيردولتي علاوه بر بالا بودن، در مدارس مختلف نيز متفاوت است در حالي كه نحوه آموزش آنان يكسان است.

وي تصريح مي كند: والدين شهريه هاي سنگين مدارس غيردولتي را به دليل كيفيت آموزش پرداخت مي كنند در حالي كه با اين وضعيت كيفيت آموزش اين مدارس بستگي به همكاري والدين با معلمان دارد.

يكي ديگر از والدين مي گويد: در حال حاضر كيفيت آموزشي در مدارس غيردولتي با مدارس دولتي يكسان است و همين امر باعث شده استقبال ازاين مدارس تا حدودي كاهش يابد.

وي اضافه مي كند: خانواده اي كه براي تحصيل فرزندش هزينه اي را متقبل مي شود انتظار دارد كيفيت آموزش نسبت به ساير مدارس دولتي بيشتر باشد.

وي اظهار مي كند: تعداد دانش آموزان دركلاس هاي مدارس غيردولتي نسبت به مدارس دولتي كمتر است كه اين از نظر اغلب والدين يكي از مزاياي اين گونه مدارس محسوب مي شود.

وي بيان مي كند: در حال حاضر مدارس دولتي وغيردولتي از نظر امكانات و آموزش تفاوتي آن چناني با هم ندارند. وي خاطرنشان مي كند: اين مدارس نسبت به گذشته افت آموزشي دارد و خدمات دهي آن ها با ميزان شهريه اي كه از خانواده ها دريافت مي شود مطابقت ندارد.

يكي از دانش آموزان نيز عنوان مي كند: كيفيت آموزش در بيشتر مدارس غيرانتفاعي تفاوتي نسبت به مدارس دولتي ندارد زيرا از دبيران و مربيان مجرب در آن ها كمتر استفاده مي شود.

وقتي از مدير يكي از مدارس غيردولتي مي پرسم چرا شهريه مدارس غيرانتفاعي آن قدر بالا و كيفيت آموزش كاهش يافته است مي گويد: نرخ شهريه مدارس غيردولتي را آموزش و پرورش تعيين مي كند و هزينه هاي بالاي آن مربوط به اجاره بها، دستمزد معلمان و هزينه هاي جانبي است.

وي معتقد است: براي اداره بهتر اين مدارس بايد دخل و خرج به صورت هماهنگ باشد تا منجر به تعطيلي مدرسه نشود.

جعفرزاده مدير يك مدرسه غيردولتي با اشاره به نرخ تورم مي گويد: شهريه مدارس غيردولتي هر ساله با افزايش نرخ تورم و متعاقب آن اجاره بها و وسايل و امكانات موردنياز افزايش مي يابد كه اين امر موجب نارضايتي شهروندان مي شود.

وي اظهار مي كند: اين گونه مدارس به صورت خودگردان اداره و تمام هزينه هاي آن از محل شهريه هاي دانش آموزان تامين مي شود. وي خاطرنشان مي كند: براي افزايش كيفيت آموزش در اين مدارس بايد از معلمان مجرب و باتجربه استفاده شود كه متاسفانه امسال هيچ نيروي جديدي به مدرسه ما اختصاص نيافت.

وي كمبود مكان را يكي از مشكلات اساسي مدارس غيرانتفاعي ذكر مي كند و مي گويد: باوجود اين كه امسال استقبال از اين مدارس مناسب بود اما به دليل كمبود مكان از ثبت نام دانش آموزان جديد خودداري كرديم.

وي اظهار مي كند: شهريه هاي مدارس غيردولتي در بجنورد نسبت به ساير شهرستان هاي استان كم تر است و بنابراين شهروندان نبايد به اين ميزان شهريه اعتراضي داشته باشند.

معمارياني يكي ديگر از مديران مدارس نيز در اين رابطه مي گويد: شهريه مدارس باتوجه به اولويت بندي هاي صورت گرفته از نظر امكانات، آموزش و ... تعيين مي شود كه همين امر موجب تفاوت شهريه ها در مدارس مختلف مي شود.

وي با اشاره به شهريه دبيرستان هاي غيردولتي مي گويد: همه ساله ميزان شهريه مدارس از سوي آموزش و پرورش بر مبناي اجاره بها، قبوض آب و برق و ... تعيين و با برگزاري كلاس هاي فوق برنامه بر ميزان شهريه ها افزوده مي شود.

وي خاطرنشان مي كند: در سال هاي اخير استقبال از مدارس غيردولتي به دليل افزايش تعداد مدارس از قبيل تيزهوشان، نمونه دولتي، شاهد و ... كاهش يافته است. وي معتقد است: دانش آموزان به صورت ناعادلانه غربال مي شوند به طوري كه دانش آموزان سطح يك در مدارس تيزهوشان، سطح 2 نمونه دولتي، سطح 3 شاهد و ... ثبت نام و بر همين اساس معلمان مجرب نيز جذب مدارس مي شوند.

وي مي افزايد: براي ارتقاي كيفيت آموزش در مدارس غيردولتي بهتر است، آموزش و پرورش همكاري ويژه اي داشته باشد و معلمان باتجربه را در اختيار اين مدارس قرار دهد.

وي تصريح مي كند: بارها شنيده شده كه شهروندان به دليل نبود معلمان باتجربه در اين مدارس از ثبت نام فرزندان خود در آن ها خودداري مي كنند.

وي اظهار مي كند: اگر سازمان آموزش و پرورش همكاري ويژه اي با اين مدارس داشته باشد و نيروهاي موظفي را در اختيار ما بگذارد به طور حتم استقبال، خانواده ها از اين گونه مدارس افزايش خواهد يافت.

وي اضافه مي كند: سال گذشته 5 مدرسه غيردولتي به دليل حمايت نشدن از سوي دولت و استقبال اندك از آن ها تعطيل شد. معمارياني مي افزايد: در حال حاضر ديدگاه ها نسبت به اين مدارس منفي است زيرا دلسردي هاي ايجاد شده موجب بي انگيزگي مديران مدارس شده است.

وي بيان مي كند: به دليل استقبال اندك، تعداد دانش آموزان در هر كلاس به حد استاندارد تعريف شده نرسيده است كه يكي از معضلات اساسي مدارس غيردولتي محسوب مي شود.

يك كارشناس آموزش، مشاركت مردم را در گرفتن خدمات آموزشي و تربيتي در مدارس غيردولتي بيشتر از ساير مدارس ذكر مي كند و مي گويد: محيطي كه تحت نظارت آموزش و پرورش وخانواده ها با حداقل هزينه ها شكل مي گيرد به طور حتم مي تواند با نوآوري و كيفيت بخشي در خدمات آموزشي قدر حمايت هاي مردمي را بداند.

محمودي مي افزايد: فعاليت هاي آموزشي از قبيل پژوهش، فناوري مهارت هاي زندگي، كارگروهي دانش آموزان و شخصيت پروري فرهنگي و معنوي مي تواند تا حدودي انتظارات خانواده ها را از اين مدارس برآورده سازد.

وي اعتقاد دارد: رويكرد توجه به اين مدارس نبايد تنها جنبه اقتصادي داشته باشد بلكه بايد خدمت و كيفيت آموزش مورد ارزيابي را در آن ها قرار داد.

وي اضافه مي كند: مديران آموزش و پرورش به منظور كيفيت بخشي در مدارس غيردولتي بايد مديران را هدايت و راهنمايي كنند. وي بيان مي كند: براي برگزاري برنامه ها و افزايش كيفيت آموزش بايد از هرگونه پشتيباني خانواده ها از اين گونه مدارس حمايت كرد.

وي خاطرنشان مي كند: مدارس غيردولتي بايد به تجلي گاه استعدادهاي مديران، دبيران و مربيان تبديل شود.

در اين ميان، مدير مشاركت هاي مردمي سازمان آموزش و پرورش خراسان شمالي در اين خصوص مي گويد: مدارس غيردولتي با هدف توسعه حضور مردم و همراهي آنان با آموزش و پرورش تاسيس شده است كه اكنون انتظار داريم با سرمايه گذاري هايي كه توسط اين سازمان صورت مي گيرد كيفيت آموزش در اين مدارس افزايش يابد.

يوسفي خاطرنشان مي كند: در حال حاضر با همين ميزان امكانات استقبال از اين مدارس وجود دارد و اميدواريم همكاران براي ارتقاي كيفي سطح آموزشي و خدمات دهي بهتر تلاش كنند.

وي با بيان اين كه مدارس غيردولتي 5/3 درصد مدارس را تشكيل مي دهد مي گويد: امسال باتوجه به تورم، بخشي از هزينه ها افزايش يافته اما در صورتي كه شهريه دريافتي از سوي مدارس خارج از عرف باشد، اوليا مي توانند به آموزش و پرورش مراجعه كنند و مراتب را گزارش دهند.

وي اظهار مي كند: براي دريافت شهريه، فرم هايي از سوي سازمان ارائه مي شود كه براساس فعاليت ها، ساعات تدريس، تعداد معلمان، اجاره بها، هزينه هاي آب، برق و گاز و ... تعيين مي شود.وي وجود برنامه هاي فوق برنامه در برخي از مدارس غيردولتي را علت تفاوت شهريه ها ذكر مي كند و مي افزايد: در حال حاضر شهريه در مدارس غيردولتي ابتدايي از 2 ميليون و 170 هزار ريال تا 2 ميليون و 290 هزار ريال تعيين شده است كه با تاييد انجمن اوليا دريافت مي شود.وي ميانگين شهريه در مقطع راهنمايي را 3 ميليون و 950 هزار ريال و در مقطع دبيرستان 5 ميليون و 700 هزار ريال ذكر مي كند و اظهار مي دارد: براساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي كلاس فوق برنامه در مدارس ابتدايي 180، راهنمايي 200، متوسطه 400 و پيش دانشگاهي 500 هزار ريال تعيين شده است.

وي بيان مي كند: از 184 هزار دانش آموز استان 4/3 درصد در مدارس غيردولتي تحصيل مي كنند.وي اضافه مي كند: با وجود 51 مدرسه غيردولتي در استان هنوز از سوي شوراي نظارت، تخلف شهريه اي گزارش نشده است. وي خاطرنشان مي كند: براي بقا و افزايش كيفيت آموزش، بهتر است در مدارس غيردولتي علاوه بر مسائل آموزشي به مسائل تربيتي نيز پرداخته شود.

وي اضافه مي كند: براي تحقق اين امر بايد اوليا نيز هم فكري و هماهنگي لازم را با مدارس داشته باشند تا مجموعه تعامل در مدارس غيردولتي به رشد و شكوفايي دانش آموزان بينجامد.
 يکشنبه 5 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 248]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن