واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آرين منش:فرسوده بودن شبكه هاي آب فاضلاب مشهد از مشكلات اساسي شهر است
مشهد - خبرگزاري مهر: نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي گفت: فرسوده بودن شبكه هاي آب فاضلاب مشهد از مشكلات اساسي شهر است.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد جواد آرين منش امروز در نشست مطبوعاتي مجمع نمايندگان استان در جمع خبرنگاران افزود: انتقال آب سد دوستي تا كنون 92 درصد پيشرفت داشته و قرار است امسال در دهه فجر فاز اول آن با تامين 2 متر مكعب آب مشكل كمبود آب را در اين شهر بر طرف كند.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي افزود: فرسوده بودن شبكه هاي آب فاضلاب مشهد يكي ديگر از مشكلات اين شهر است كه برآورد هزينه بازسازي اين سيستم 280 ميليارد تومان است كه تا كنون 210 ميليارد تومان آن تامين شده و نيازمند 60 ميليارد تومان باقي مانده براي تاسيسات است.
وي در خصوص مشكلات قطار شهري مشهد اظهار داشت: در ماه هاي اخير ما با مشكل عقد قرارداد و مسايل ضمانت ها از سوي بانك ها و باز كردن ال سي مواجه بوديم كه خوشبختانه با همكاري بانك تجارت موفق به عقد قرارداد جهت خريد واگن شديم كه از تاريخ عقد قرارداد به مدت 18 تا 20 ماه واگن ها تحويل داده خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه فاز اول قطار شهري مشهد آماده بهره برداري است، گفت: 400 ميليارد تومان اعتبار به اين فاز اختصاص داده شده است كه از اين ميزان 220 ميليارد تومان آن دولت و 80 ميليارد تومان توسط شهر داري هزينه مي شود.
وي در ادامه افزود: با تلاش هايي كه نمايندگان استان و مشهد داشتند از 160 ميليارد اعتبار منظور شده 48 ميليارد تومان پرداخت شده است كه قرار داد فاز دوم ان با قرارگاه خاتم منعقد شده است.
وي در خصوص حاشيه نشيني شهر مشهد گفت: جمعيت حاشيه شهر مشهد برابر با استان هاي كوچك كشور است كه حداقل ساكنين آن 600 هزار نفر جمعيت است كه مشكلات عديده اي از جمله حمل و نقل، بهداشت و درمان، نا امني را براي مردم منطقه به همراه داشته است.
وي تاكيد كرد: راهكار حل مشكلات شهر مشهد نيازمند عزم ملي و بسيج همگاني از سوي دستگاه هاي خدمات رسان به ويژه مسكن و شهر سازي و غيره است.
آرين منش با اشاره به اينكه قانون حدود و حريم و محدوده شهر هاي بزرگ در مشهد انجام شد، گفت: با رعايت اين قانون تعدادي از روستاهاي اطراف مشهد كه معلوم نبود روستا يا شهر بودن مشخص شد.
وي با بيان اين مطلب كه تعيين تكليف در مورد مديريت صدا و سيماي جمهوري اسلامي از اولويت هاي كميسيون فرهنگي است، افزود: در اين خصوص انتخاب مديريت به عهده رهبر است اما چگونگي اداره اين سازمان قانوني وجود ندارد كه مجلس اين مهم را پيگيري ميكند.
آرين منش در ادامه افزود: در روند توسعه صدا و سيما جايگاهي براي فعاليت بخش خصوصي كه مغاير با قانون نباشد مطرح شده است كه اين مسئله پيگيري مي شود.
وي در خصوص افتتاح شبكه رضوي گفت: آستان قدس رضوي توانايي ايجاد شبكه تلويزيوني و راديويي را دارد چرا كه هزاران نفر مايل هستند با حرم حضرت رضا (ع) ارتباط بر قرار كنند كه اگر به اين سمت پيش روند تنوع شبكه را خواهيم داشت.
وي در خصوص انتزاع سازمان ميراث فرهنگي از رياست جمهوري و الحاق آن به وزارت ارشاد گفت: اين طرح در جهت تقويت نظارت مجلس بر سازمان هاي زير مجموعه رياست جمهوري بوده ولي چون كارشناسي نبود كميسيون فرهنگي و اجتماعي اين طرح را رد كرد.
وي در خصوص استيضاح وزير كشور گفت: طرح استيضاح وزير كشور اينگونه نيست كه در صدد تضعيف دولت باشد بلكه در راستاي تقويت دولت در مجلس مطرح شده است چرا كه در دو سه ماه اخير چهره دولت و مجلس به دليل طرح دو موضوع اختصاص وام 100 ميليون توماني مخدوش شده است.
نائب رييس كميسيون فرهنگي با بيان اين مطلب كه مخدوش شدن باعث سلب اعتماد مردم مي شود گفت: ادامه كار كردان بهانه اي را به مخالفان خواهد داد تا انتخابات آينده زير سوال برود بنابراين من شبه زدايي از چهره دولت را جزو وظايف اصلي مجلس و رييس جمهور مي دانم.
وي انجام استيضاح وزير كشور را كمك به دولت و مفيد خواند و افزود: مفيد تر از آن اين است كه كردان با توجه به شرايط موجود استعفا دهد چرا كه حضور ايشان نه به نفع خودشان و نه به نفع دولت و مجلس است.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي با اعلام حمايت از دولت فعلي افزود: اصولگرايان در شرايط فعلي بنا را بر حمايت از دكتر احمدي نژاد گذاشته اند و اگر قرار است نقدي صورت گيرد بايد منصفانه باشد.
وي در خصوص موضع اصولگرايان براي دولت دهم افزود: آنچه كه بيشتر مورد نظر اصولگرايان براي دولت آينده است اين است كه از همه داشته هاي اصولگرايان، چهره هاي كارشناس و مديران بر جسته بر اساس شايسته سالاري استفاده كنند و همه ظرفيت ها را به خدمت بگيرند.
وي در خصوص مطالبات باز نشستگان آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش50 درصد از سهام شركت هاي مشهور را خريداري كرد كه با فروش آن 50 درصد از مطالبات اين قشر زحمت كش ادا شد و ما بقي سهام را پيش بيني مي كردند تا اواخر مهر ماه به فروش برسانند كه اين موضوع به تاخير افتاد و مشكل در پرداخت مطالبات بازنشستگان ايجاد شد.
وي با اشاره به كسري بودجه 50 هزار و 800 ميليارد توماني سازمان آموزش و پرورش اشاره كرد و افزود : بايد نگاه ما به سازمان آموزش و پرورش نگاه سرمايه گذاري باشد نه نگاه مصرفي چرا كه اموزش و پرورش اساسي ترين دستگاه در جامعه است.
وي بخش فرهنگ را مظلوم ترين حوزه خواند و افزود: مظلوميت بخش فرهنگ تنها اعتبار نيست بلكه نگرش نا درست مسئولان و وقت گذاري كم انها نيز از موارد ديگر مي باشد.
نايب رييس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اينكه چهار و نيم ميليون گيرنده ماهواره در كشور وجود دارد افزود: متاسفانه دستگاه هاي مرتبط وظيفه خود را به خوبي انجام نداده اند كه اين خود دريچه ورود فرهنگ بيگانه به كشور است.
آرين منش عدم تربيت نيروي انساني متخصص در صدا و سيما را يكي از مشكلات دانست و افزود : مجلس نظارت جدي تري را با حضور دو نفر از كميسيون فرهنگي بر روي صدا و سيما در نظر گرفته است.
وي در پايان تصريح كرد: در هفته آينده كميسيون فرهنگي مجلس با نهاد كتابخانه هاي عمومي ديداري خواهد داشت كه در آن مشكلات كتاب و كتابخواني و انتشار مورد بررس يقرار خواهد گرفت.
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]