واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فرماندار همدان: پيشگيري از ابتلا به ايدز نيازمند آموزش مناسب است
خبرگزاري فارس: معاون سياسي ـ امنيتي فرماندار همدان گفت: پيشگيري از ابتلا به ايدز نيازمند مشاركت همه جانبه و آموزش مناسب است.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، عبدالحسين مرادي بعد از ظهر امروز در جلسه كارگروه ايدز در محل فرمانداري همدان افزود: بايد با استفاده بهينه از امكانات، نگاه فرابخشي و مشاركت همه جانبه در خصوص آموزشهاي پيشگيرانه در كميتههاي مختلف تلاش شده و به تعداد انگشت شمار دستگاههاي اداري اكتفا نشود.
وي با اشاره به حضور 50 هزار دانشجو در مراكز آموزشي گفت: آموزشهاي لازم آگاهيبخشي در كانونهاي جمعيتي انجام ميشود و معاونتهاي فرهنگي دانشگاهها در اين خصوص بايد اقدامات مناسبي را انجام دهند، همچنين لازم است در جلسات اوليا و مربيان، نيز آگاهيهاي لازم داده شود.
معاون ـ سياسي امنيتي فرماندار همدان ادامه داد: بايد از فرصتها استفاده كافي كرده و به تهديدها نيز توجه شود، ضمن آن كه بايد با ورود سازمان تبليغات، از روحانيان و ائمه جمعه و جماعات براي آگاهسازي مردم بهره برد.
وي با اشاره تشكيل كميتههاي مختلفي در كارگروه افزود: هدف تشكيل كميتهها، آسيبشناسي و اجرايي شدن مصوبات است و بايد افراد ثابتي در جلسه حضور داشته و مسائل را پيگيري كنند تا در ابتداي هر جلسه نياز به يادآوري طرح مسئله و اهميت موضوع نباشد.
مرادي تصريح كرد: در اقدامات عملياتي كه به اعتبار نياز دارد، لازم است ميزان اعتبار مورد نياز توسط كارگروهها اعلام شده تا براي تعيين وضعيت به كارگروه نيروي انساني منتقل شود.
وي افزود: بر اساس مصوبه جلسه استاني، تحت پوشش گرفتن افراد مجرد مبتلا به ايدز، بر عهده بهزيستي گذاشته شد كه در اين خصوص تنها صدور دفترچه بيمه كافي نيست و بايد از تمامي منابع موجود استفاده شود.
مرادي در زمينه زبالههاي عفوني بيمارستاني گفت: لازم است با همكاري شهرداري و مركز بهداشت و درمان گروه جداگانهاي تشكيل شود و در حمل، سركشي، بازديد و نظارت بر جداسازي زبالههاي عفوني نظارت بيشتري انجام شود.
در ادامه جلسه گزارشهاي كميتههاي كاهش آسيب، آموزش و اطلاع رساني، مراقبت درمان و ساير دستگاههاي عضو كميتهها ارائه شد.
دبير كميته آموزش و اطلاعرساني در اين جلسه مشكل اصلي در كار را قابليت اجرايي نداشتن برنامههاي پيشگيرانه دانست و گفت: برنامههاي مصوب جامع بوده اما عملياتي نيست.
عباس خاكسار با تأكيد بر بوميسازي برنامه افزود: در اين خصوص برنامهاي كاربردي و استراتژيك لازم است و بايد به صورت دقيقتري مشكلات بيرون آورده شود تا بتوان انتظار پيشرفت در كارها داشت.
وي اضافه كرد: از سه سال گذشته در آموزشهاي امداد و نجات، چهار ساعت آموزش پيشگيري از ايدز گذاشته شده، همچنين دورههاي آموزشي نيز در قهاوند، فامنين و نهاوند برگزار شد.
رئيس كميته امداد منطقه دو همدان در ادامه جلسه با اشاره به تحت پوشش قرار دادن افراد مبتلا به ايدز متأهل گفت: 9 خانواده متأهل مبتلا به ايدز زير پوشش كميته قرار دارد و حتي در مواردي بيشتر از مددجوهاي عادي، به آنها رسيدگي شده است.
علي نامدار افزود: كميته امداد به افراد متأهل ماهانه 460 هزار تومان پرداخت ميكند كه اين مبلغ براي افراد مجرد، ماهانه 350 هزار تومان است.
وي تصريح كرد: براي خانوادههايي كه شوهر آنها در زندان است يك جلسه خاص آموزشي همراه با پخش فيلم برگزار شده و به 400 خانم نيز آموزشهاي لازم داده شد، همچنين براي آگاهسازي بين 500 نفر، بروشور هايي توزيع شد.
نامدار خاطرنشان كرد: كميته امداد آمادگي دارد كليه خانوادههاي متأهل افراد مبتلا را بدون در نظر گرفتن نوبت، مورد حمايت قرار دهد و تنها مشكل اين كميته مراجعه افراد مجرد مبتلا است كه از تحت پوشش قرار نگرفتن توسط بهزيستي شكايت دارند.
انتهاي پيام/ر
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]