واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: ميزگرد تشكل هاي دانشجويي/ ثابتي:(2) دانشجويان بايد عدالت را از مسئولان مطالبه كنند
مسئول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران گفت:از آنجا كه ما دانشجويان خود را صاحب گفتمان عدالتخواهي ميدانيم معتقديم كه همين دانشجويان بايد عدالت را از مسئولان مطالبه كنند و اولين كساني كهياري دهنده اين گفتمان خواهند بود همين دانشجويان هستند.
از آنجا كه ما دانشجويان خود را صاحب گفتمان عدالتخواهي ميدانيم معتقديم كه همين دانشجويان بايد عدالت را از مسئولان مطالبه كنند و اولين كساني كهياري دهنده اين گفتمان خواهند بود همين دانشجويان هستند.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبردانشجو»، اميرحسين ثابتي كه ديروز در ميزگرد خبري كه با موضوع «ديرو، امروز و فرداي عدالت خواهي در جنبش دانشجويي» در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران سخن مي گفت، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه دهه چهارم انقلاب، دهه عدالت و پيشرفت است، اظهار داشت: موضوع عدالت خواهي در جنبش دانشجويي همواره مطرح بوده اما خوشبختانه در اين دو و سه سال اخير در حال تبديل شدن به يك فرهنگ است.
وي با بيان اينكه اگر دولت قبلي تمام آرمانها و مدينه فاضله خود را در توسعه اقتصادي مي ديد، اين دولت هم بر روي عدالتخواهي تاكيد دارد، گفت: گفتمان عدالت هر چند كه با آفتهايي روبه رو خواهد شد، اما مطرح كردن آن توسط دولت نهم بسيار شجاعانه بود.
ثابتي در خصوص برگزاري چنين ميزگردهايي توسط فعالان دانشجويي اظهار داشت: فلسفه اين نشستها اين است كه جنبش دانشجويان مسلمان فارغ از هرگونه هياهو و جدل، گفتمان عدالتخواهي را بنا به رهنمودهاي مقام معظم رهبري دنبال كند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه اين جنبش عدالتخواهي از دانشگاه شروع شد، ادامه داد: بايد مباني و اصولي را كه به آن معتقديم به بحث و گفت وگو بگذاريم و بحث عدالتخواهي در جنبش دانشجويي از اول بوده است.
وي تصريح كرد: هرچند در اين مسير گاهي كاستيهايي وجود داشته است؛ اما توانستيم اين موضوع را به نوعي فرهنگسازي كنيم، هرچند معتقديم فاصله زيادي با رسيدن به نقطه ايدهآل داريم.
ثابتي گفت: شعار عدالتخواهي كه در دولت نهم دنبال ميشود، يك گفتمان شجاعانه است كه مباني انقلاب را مطرح كرد و ما نبايد دولت را در اين زمينه تنها بگذاريم هرچند گاهي اوقات بعضي مسائلي مانند قضيه كردان مطرح ميشود.
مسئول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران تاكيدكرد: دانشجويان بايد گفتمان عدالتخواهي را از سه قوه مجريه، قضائيه و مجلس به صورت جداگانه و با جديت دنبال كنند.
وي ادامه داد: نقش دانشجويان نقد كردن است و نبايد اجازه بدهيم كساني بيايند و با استفاده از نقاب عدالتخواهي اهداف و مقاصد خود را پيش ببرند؛ چرا كه اينها افرادي هستند كه اگر دوباره به قدرت برسند خودشان عدالت را خاك خواهند كرد.
ثابتي با اشاره به ماجراي پرونده دانشگاه آزاد، اظهار داشت: تا چه زماني بايد دانشجويان دنبال اين پرونده را بگيرند و تلاشهاي آنها نتيجهاي ندهد؟
مسئول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران اظهار داشت: اگر سليمي نمين از جايگاه حقوقي برخوردار نيست؛ اما زاكاني به عنوان نماينده مجلس و رئيس هيئت تخقيق و تفحص از آموزش عالي كشور كه سندهاي مختلفي راجع به مفاسد اين دانشگاه به قوه قضائيه ارائه كرده است، يك شخصيت حقوقي است ولي شاهد بوديم كه در جواب مدارك وي، سايتي كه اخبار وي در اين باره را منتشر ميكرد فيلتر شد و اين حركت را نيز در راستاي اصولگرايي مينامند.
وي با تاكيد بر اينكه عدم رسيدگي به پرونده دانشگاه آزاد موجب بدبيني مردم ميشود، خاطرنشان كرد: جاسبي درحالي منتقدان خود را اراذل سياسي معرفي ميكند كه هيچ برنامهاي با موضوع دانشگاه آزاد نبوده كه فرستادهها و به تعبير برخي دوستان، شعبان بيمخهاي او در آن حضور نيابند و برنامه را بهم نزنند و مردم خود ميدانند كه اراذل سياسي چه كساني هستند.
ثابتي با اشاره به موضوع محكوميت مدير سايت عدالتخانه از سوي قوه قضائيه اظهار داشت: سئوال ما اين است كه اگر اين محكوميت در راستاي عدالتخواهي است چرا بقيه كساني كه مانند وي عمل كردهاند محكوم نميشوند و اين خيلي بد است كه اگر كسي پشتيبان نداشت او را محكوم كنند و اگر افراد ديگري از حمايت و پشتيباني ديگران بهرهمند بود كسي با آنها كاري نداشته باشد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران ادامه داد: مسئول يكي از سايتهاي خبري كه راجع به قضيه موسويان فعاليت ميكرد از وي عذرخواهي كرد و موسويان نيز از موضع بالا با آنها برخورد كرد، ولي مدير سايت عدالتخانه حاضر به انجام اين كار نشد و همين باعث شد كه محكوميت او قطعي شود.
وي تاكيد كرد: اين برخوردها باعث كنار رفتن افراد سالم ميشود كه نتيجه آن روي كارآمدن كساني ديگر مانند كردان، وزير كشور است و قوه قضائيه بايد در اين زمينه پاسخگو باشد.
ثابتيخاطرنشان كرد: ما همچنان منتظر قولهاي چند ماه پيش دادستان تهران در تجمع دانشجويان در برابر كاخ دادگستري هستيم و معتقديم اشخاصي از جمله آيتالله شاهرودي يا دادستان تهران و يا سخنگوي قوه قضائيه بايد در دانشگاهها حضور يابند و به سئوالات دانشجويان پاسخ دهند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه ساختار قوه قضائيه مريض است و بايد اصلاح شود، گفت: موضوع پرداختن به دانه درشتها نيز ديگر بصورت كليشه درآمده است و قوه قضائيه بايد پاسخگو باشد كه چرا به قضيه مفسدان كلان كشور رسيدگي نميكند.
وي گفت: از آنجا كه ما دانشجويان خود را صاحب گفتمان عدالتخواهي ميدانند معتقديم كه همين دانشجويان بايد عدالت را از مسئولان مطالبه كنند و اولين كساني كه ياري دهنده اين گفتمان خواهند بود همين دانشجويان هستند.
ثابتي در خصوص موضوع پرداخت 100 ميليوني به نمايندگان مجلس نيز بيان داشت: خيليها معتقد بودند كه ما نبايد به اين موضوع انتقاد ميكرديم ولي ما هنوز هيچ پاسخ قانعكنندهاي از نمايندگان در اين رابطه نشنيدهايم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران افزود: حرف ما بنا بر گفته حضرت علي(ع) اين است كه مسئولان بايد مانند ضعيفترين اقشار مردم زندگي كنند و نمايندگان بايد بگويند كه با پول 20 ميليوني كه براي خريد خودرو گرفتهاند با آن چه ماشيني ميخواهند بخرندكه در سطح خريد ضعيفترين اقشار جامعه باشد.
وي اظهار داشت: برخي نمايندگان كه اين پول را نگرفتهاند و اعتراضي نيز نكردهاند بايد جوابگو باشند كه چرا به اين موضوع اعتراض نكردند.
ثابتي با اشاره به ديدارهاي مكرر رئيس جمهور با دانشجويان نيز اظهار داشت: نه تنها اين ديدارها كم نشده بلكه بيشتر هم شده است و در يكي از همين ديدارها بود كه يكي از دانشجويان مباحث روز را به طور صريح با رئيس جمهور مطرح كرد و ايشان در جواب گفت من افتخار ميكنم كه هنوز دانشجويان در مطالبات خود، آرمانخواهي را به عنوان اولويت اول درنظر ميگيرند./انتهاي پيام/
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]