واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: گزيده اخبار
مراقب باشيم توسعه قدرت و ثروت به هر قيمتى نباشد
394170.jpg
حسن رحيم پورازغدى اظهار كرد: در مورد دنيا دو دسته از آيات و روايات وجود دارد؛ يك دسته آياتى كه به بعد دنياستيزى اشاره مى كنند و دسته ديگرهم تأكيد مى كند كه قدر دنيا را بدانيد و لحظه هاى آن را غنيمت بدانيد كه جمع اين دو امر از شاهكارهاى عرفان اسلامى است.
عضو شوراى عالى انقلاب فرهنگى كه در همايش تشكيلاتى «ياوران آفتاب» سخن مى گفت، افزود: در واقع دين مطرح مى كند كه انسان بايد به گونه اى زندگى كند كه مرگى وجود ندارد و به لحاظ دل بستن به دنيا نيز به گونه اى باشد كه فردا خواهد مرد و انسان سالم كسى است كه اين دو را با هم جمع كند.
رحيم پور ازغدى با بيان اين كه يكى از مبانى نظرى توسعه و پيشرفت در جامعه جمع اين دو است، اظهار كرد: ما هم الگوى توسعه و پيشرفتى را قبول داريم كه اين دو با هم جمع باشد. وى در ادامه تأكيد كرد: هيچ عملى بدون ارتباط با خدا نمى تواند عمل صالح باشد و عدل هم در اين مورد ابزار است و جهاد اقتصادى، علمى و فرهنگى نيز در صورتى ارزش دارد كه الى الله باشد.
وى با اشاره به بحث حق محورى گفت: اين امر مخصوص جامعه انسانى نيست و يك ضرورت كيهانى و جهانى است. يعنى يك ضرورت كيهانى و جهانى در تمام عالم است. وى با اشاره به دو الگوى توسعه گفت: يك الگو اين است كه رفاه حق همه است و توسعه علم و ثروت و قدرت بايد براى همه حاكم شود و الگوى دوم كه الگوى توسعه ليبراليستى است، مى گويد توسعه قدرت و ثروت و لذت به هر قيمتى كه ما بايد مراقب باشيم اين دو الگو با هم اشتباه نشوند. رحيم پور ازغدى با اشاره به صحبت هاى امام(ره) مبنى بر اين كه نبايد تصميم گيرى را به دست كسانى بسپاريد كه در لذت و رفاه بزرگ شده اند حتى اگر آدم هاى خوبى باشند، برمواردى چون عدم رفاه مسئولان، ايجاد رفاه براى همه مردم، رفاه توأم با اخلاق، رفاه براى مردم و نه فقط براى حاكمان تأكيد كرد.
وى افزود: الگوى توسعه جامعه ليبرال سرمايه دارى اين است كه مالكيت خصوصى و سرمايه دارى و آزادى فردى مهم و با ارزش است و دولت وظيفه و حقى در رشد معنوى افراد جامعه ندارد اما وقتى ما سخن از الگوى توسعه ايرانى اسلامى و دعوت به اخلاق مى كنيم، به اين معنى نيست كه حكومت در مسائل شخصى و دينى افراد دخالت كند، چون نتيجه عكس دارد ولى نمى تواند بى دخالت هم باشد.
بيانيه تشكل هاى دانشجويى سيستان و بلوچستان
درباره اعطاى تسهيلات ۱۰۰ ميليونى به نمايندگان
تعدادى از تشكل هاى دانشجويى دانشگاه سيستان و بلوچستان در اعتراض به اعطاى تسهيلات ۱۰۰ ميليون تومانى به نمايندگان مجلس بيانيه اى صادر كردند.
به گزارش ايسنا، در اين بيانيه آمده است: جنبش دانشجويى بر اساس مطالبه آن يار سفر كرده مبنى بر مبارزه با اشرافيت و رهنمودهاى مقام عظماى ولايت مبنى برجديت در مطالبه عدالت، اعلام مى دارد كه: اقدام انقلابى برخى نمايندگان در افشاى اين عدول از آرمان ها و بيان اعتراض و همراه نشدن با اين حركت ارتجاعى، مورد تأييد دانشجويان بوده و حمايت خود را از پايبندى به آرمان هاى انقلاب اعلام مى دارند.
جنبش دانشجويى به عنوان چشم بيدار مردم، اين مسئله و روند آن را رها نخواهد كرد و هرگونه تخطى از اصول انقلاب و ولايت فقيه را برنخواهند تافت و در صورت عدم اصلاح اين انحراف از سوى نمايندگان اقدامات مقتضى را انجام خواهد داد تا از انحراف هاى آينده مسئوليت يافتن اشراف جلوگيرى كند چرا كه رهبر مستضعفان جهان اين گونه تحذير دادند كه «كسى كه براى خود مسئوليتى قائل است اگر دنيا و رفاه زده شد كارش زار خواهد شد و كار مردم را هم زار خواهد كرد.// ترف، فسق به دنبال مى آورد.» اين بيانيه مى افزايد: ضمن درخواست از نمايندگان براى روشن شدن موضوع، خواستار مشخص كردن تكليف خانه هاى سازمانى گذشته مجلس، اعلام رسمى مقدار و نوع تسهيلات اختصاص داده شده و شيوه نظارت بر دريافت و بازگشت اين تسهيلات به بيت المال است.
بهره بردارى ازطرح هاى عمرانى دولت نهم ۵/۵ برابر دولت قبل
معاون برنامه ريزى و امور اقتصادى وزارت كشور اعلام كرد: بهره بردارى از طرح ها و پروژه هاى عمرانى در دولت نهم سالانه حدود ۲۳ هزار پروژه عمرانى بوده است كه اين رقم ۵/۵ برابر دولت قبلى است. به گزارش ايرنا، على محمد شاعرى در گردهمايى يك روزه معاونين برنامه ريزى و مديران كل دفاتر اقتصادى استاندارى ها در وزارت كشور با اعلام اين مطلب افزود: در دولت قبلى سالانه حدود ۴ هزار پروژه عمرانى به بهره بردارى مى رسيد. وى افزايش بهره بردارى از طرح هاى عمرانى در دولت نهم را ناشى از اين دانست كه اولويت هاى اين دولت پيشرفت، توسعه و ارائه خدمات عمرانى به مردم است. معاون وزير كشور اظهار داشت: در حال حاضر ۵۷ پروژه عمرانى در كشور در حال اجراست كه با احتساب پروژه هاى عمرانى در شهردارى ها و بخش خصوصى اين تعداد به ۸۰ هزار پروژه عمرانى در حال اجرا در دولت نهم مى رسد.
شاعرى توضيح داد: اگر در سال جارى ۲۳ هزار پروژه عمرانى و در سال آينده ۲۳ هزار پروژه عمرانى ديگر به بهره بردارى برسد، ۱۱ هزار پروژه عمرانى باقى مى ماند كه بايد مورد توجه قرار گيرد. معاون برنامه ريزى و امور اقتصادى وزارت كشور به تدوين بودجه سال ۸۸ اشاره كرد و ادامه داد: مصوبات سفر مقام معظم رهبرى و رئيس جمهور بايد از اولويت هاى كار باشد و مسئولين در استاندارى ها بايد از شروع پروژه هاى جديد خوددارى كنند.
شاعرى با بيان اينكه سال ۸۸ پايان برنامه چهارم و آغاز برنامه پنجم توسعه تلقى مى شود، از استاندارى ها خواست بودجه ۸۸ را به گونه اى پيشنهاد بدهند كه پايه و اساس منطقى براى سال ۸۹ و سنوات آينده باشد و بتواند تعهدات سالهاى قبل را نيز پوشش دهد.
محكوميت تعقيب و اسارت دانشمندان منتقد و روشنفكران مستقل غرب
بنياد جهانى بررسى هولوكاست با صدور بيانيه اى تعقيب و اسارت دانشمندان منتقد و روشنفكران مستقل غرب را محكوم كرد.
در اين بيانيه با اعلام اين كه دستگيرى دكتر فرديك جرالد توبن در اول اكتبر ۲۰۰۸ در فرودگاه لندن به جرم انتقاد از ماهيت و عوارض هولوكاست، موجب نگرانى آزاد انديشان جهان و محققان مستقل شده، آمده است: دكتر توبن انديشمند و پژوهشگر مستقل تاريخ معاصر اروپا و عضو «كميته حقيقت ياب بين المللى هولوكاست» و از مؤسسين «بنياد جهانى بررسى هولوكاست» همانند بسيارى از دانشمندان برجسته جهان معتقد به «بازخوانى پرونده هولوكاست» هستند.آيا كسانى كه مدعى شش ميليون قتل سازمان يافته يهوديان توسط آلمانى ها در جنگ دوم اروپا هستند بايد براى مدعيان خود سند ارائه دهند، يا پرسشگران و محققان بايد محاكمه و مجازات شوند
صادركنندگان اين بيانيه تأكيد كرده اند: آيا دولتمردان اروپا تصور مى كنند با گسترش تفتيش عقايد، تحميل باورهاى دروغين و غيرقابل فهم، تحريم هر نوع تفكر آزاد و جلوگيرى از هر تحقيق مستقل براى درك حقايق، شهروندان اروپا را به پذيرش «انگاره هاى رسانه اى» وادار خواهند كرد آيا با سركوب روشنفكران و تعقيب پژوهشگران مستقل، جوامع غربى تسليم اراده مستبدانه مدعيان هولوكاست خواهند شد
بنياد جهانى هولوكاست در بيانيه خود آورده است: آنچه امروز در كشورهاى آلمان، اتريش، فرانسه، بلژيك و سوئيس عليه شهروندان حقيقت طلب و مخالف «سلطه صهيونيسم» انجام مى گيرد، با همه رعب و وحشتى كه ايجاد مى كند، به نظر مى رسد «نفرت از اسرائيل و صهيونيست هاى مسلط بر اروپا و امريكا» را متأسفانه به سمت «نفرت از قوم يهود» سوق مى دهد.اين بنياد از همه سياستمداران، قضات، نويسندگان، روشنفكران و وجدان هاى بيدار رسانه هاى اروپا درخواست كرده است تا محققان مستقل و صاحبنظران و منتقدان «ماجراى هولوكاست» را در برابر اتهامات عجيب «صهيونيست ها و پيروان آنها» تنها نگذارند و «كميته حقيقت ياب بين المللى» را براى يافتن «تمام حقيقت» يارى رسانند.
كنگره امريكا خواستار مذاكره با مجلس ايران شده است
سخنگوى هيأت رئيسه مجلس با تأييد دريافت تقاضاى نمايندگان كنگره امريكا براى مذاكره با مجلس شوراى اسلامى، گفت: تصميم مقتضى در اين خصوص اتخاذ خواهد شد. محسن كوهكن در گفت و گو با ايرنا، دريافت نامه از سوى نمايندگان كنگره امريكا براى مذاكره با نمايندگان مجلس شوراى اسلامى را تأييد كرد و گفت: تعداد نمايندگان كنگره امريكا كه اين نامه را امضا كرده اند، محفوظ خواهد ماند.
سخنگوى هيأت رئيسه مجلس تصريح كرد كه تصميم گيرى در خصوص نامه ارسالى نمايندگان كنگره امريكا بر عهده نمايندگان مجلس است و نمايندگان پس از بررسى ابعاد مختلف اين موضوع درباره آن تصميم نهايى را خواهند گرفت. كوهكن در پاسخ به اينكه چه زمانى مجلس شوراى اسلامى به اين درخواست نمايندگان امريكا پاسخ خواهد داد، گفت: ما عجله اى براى پاسخگويى به اين درخواست نداريم.
سيد على رياض قائم مقام معاون پارلمانى رئيس جمهور شد
دكتر سيد على رياض نماينده تهران در مجلس هفتم قائم مقام محمدرضا رحيمى معاون پارلمانى و حقوقى رئيس جمهور شد.
به گزارش ايرنا، در حكم محمدرضا رحيمى خطاب به سيد على رياض، برقرارى زمينه تعامل و مثبت و سازنده بين دولت و مجلس، تحكيم روابط با نمايندگان و كميسيون هاى تخصصى، پيگيرى و برگزارى جلسات و نشست هاى مشترك دولت و مجلس، پيگيرى طرح ها و لوايح، نظارت و ارزيابى مؤثر بر حوزه هاى حقوقى و امور مجلس كليه دستگاه هاى اجرايى از جمله وظايف اصلى وى عنوان شده است.
انتصاب ۳ مدير ارشد معاونت توسعه مديريت و سرمايه انسانى رياست جمهورى
در پى تشكيل و تأييد ساختار معاونت توسعه مديريت و سرمايه انسانى رياست جمهورى، رئيس مركز ملى بهره بردارى ايران، معاون نوسازى ادارى و معاون راهبردى منابع انسانى اين معاونت منصوب شدند.
به گزارش پايگاه اطلاع رسانى دولت، ابراهيم عزيزى معاون توسعه مديريت و سرمايه انسانى رئيس جمهور طى احكام جداگانه اى محسن ميرزايى، محمد جعفر اكرام جعفرى و سيد احمد طباطبايى را به ترتيب به سمت رئيس مركز ملى بهره ورى ايران، معاون نوسازى ادارى و معاون راهبردى منابع انسانى و معاونت توسعه مديريت و سرمايه انسانى رياست جمهورى منصوب كرد.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]