تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827686049




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خنده سلامت مي آورد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


عمومی- گروه سلامت:
كسي البته مجبورتان نكرده، ميتوانيد به همين رويه ادامه بدهيد و هر موضوع را از جنبه ناراحتكنندهاش نگاه كنيد و زانوي غم به بغل بگيريد، يا ميتوانيد در هر موقعيتي، نكته بامزهاي بيابيد و به آن بخنديد.اما قبل از اينكه تصميمتان را بگيريد، به نتيجه تازهترين مطالعات در مورد تأثير خنده بر سلامت توجه كنيد.به گزارش خبرگزاري رويترز، يك تيم تحقيقاتي در دانشگاه لوماليندا در كاليفرنيا، چند سالي است كه روي تأثيرات روان شناسي و بيولوژيك خنده و شادي بر انسان مطالعه ميكند و آخرين مرحله اين مطالعات به نتايج جالبي دست يافته است؛ اينكه خنديدن روي هورمونهاي مرتبط با استرس تأثير ميگذارد و ميزان ترشح آن را در بدن كم ميكند.
مرحله اول اين مطالعات در سال 2001، روي تأثيرات رواني خنديدن متمركز بود. محققان مردم را به طريقي وادار به خنديدن ميكردند، بعد از آنها ميخواستند تا احساس خود را نسبت به قبل از آن، توضيح دهند. مقايسه اين احساسات، نشان داد كه خنديدن و ابراز شادي، باعث كم شدن محسوس احساس تنش و اضطراب، احساس انرژي مثبت و بهتر شدن خلق و خوي آنها شده بود.
در مرحله بعدي اين مطالعه، در سال 2006، اين تيم تحقيقاتي، سعي كرد واسطههاي بيولوژيك و شيميايي كه موجب اين احساس ميشود را پيدا كند. اندازهگيريهاي آزمايشگاهي نشان داد وقتي افراد فيلمهاي كمدي و خنده دار تماشا ميكنند، ميزان ترشح هورمون ضددرد دروني و طبيعي بدن، اندورفين، افزايش مييابد.
افزايش ترشح اين هورمونها، باعث ميشود كه فرد احساس آرامش و راحتي بيشتري كند و بهتر بتواند با شرايط ناسازگار كنار بيايد. ترشح اندورفينها، كه از دسته تركيبات شيميايي مشابه مرفينها هستند، حالتي ايجاد ميكند كه مصرفكنندگان موادمخدر، سعي ميكنند با استفاده از موادمخدر خارجي، آن را به دست بياورند. همچنين مطالعه اين محققان نشان داد ميزان ترشح هورمون رشد هم بعد ازخنديدن بيشتر ترشح ميشود.
در آخرين مرحله اين مطالعات، كه هفته گذشته نتايج آن منتشر شد، واسطههاي شيميايي ديگري نيز بررسي شد و اين طور نتيجه داد كه در اثر تماشاي فيلمهاي خنده دار، ميزان ترشح هورمونهاي نشانه استرس، مانند كورتيزول و آدرنالين كاهش قابل ملاحظهاي مييابد. (تا 70 درصد) بررسيهاي قبلي در گروههاي ديگر تحقيقاتي نشان داده بود كه ترشح بيش از حد هورمونهاي نشانه استرس، مانند كورتيزول، موجب كاهش قدرت دفاعي و ايمني بدن ميشود و بدن مستعد ابتلا به انواع عفونتها، همچنين بيماريهايي ميشود كه رابطه آنها با وضعيت التهابي روشن شده است.
بهعنوان مثال مطالعهاي كه نتايج آن 2 ماه پيش منتشر شد، مشخص شده بود افرادي كه بهطور درازمدت درگير استرسهاي شغلي هستند، بيشتر از سايرين احتمال دارد كه دچار بيماريهاي قلبي و عروقي شوند. مطالعه ديگر نشان داده بود كه افزايش سطح پايه اين هورمونها، ميتواند زمينه را براي ابتلاي افراد به ديابت نيز فراهم كند.
افرادي كه سطح استرس بالايي دارند، معمولا بيشتر سرما ميخورند و سرماخوردگي شان بيشتر طول ميكشد.حالا ديگر تصميم با خودتان است، ميتوانيد بيشتر بخنديد و سالم باشيد يا اينكه بازهم واقعيت را از نيمه تاريك آن ببينيد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن