تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):اين (امام جواد(علیه الاسلام))مولودى است كه پر بركت ‏تر از او براى شيعه ما به دنيا ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816845729




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون برنامه ريزي استانداري كرمانشاه: بايد تدوين برنامه پنجم توسعه را همپاي كشور آغاز كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون برنامه ريزي استانداري كرمانشاه: بايد تدوين برنامه پنجم توسعه را همپاي كشور آغاز كنيم
خبرگزاري فارس: معاون برنامه‌ريزي استانداري كرمانشاه گفت: بايد با نظامي منسجم تدوين برنامه پنجم توسعه را همپاي كشور آغاز كنيم.


به گزارش خبرگزاري فارس از كرمانشاه، سيد دادوش هاشمي امروز در جلسه شوراي توسعه و برنامه ريزي استان كه در سالن شهداي دولت استاداري كرمانشاه برگزار شد، افزود: به منظور تدوين برنامه پنجم توسعه كشور شوراي عالي برنامه ايجاد و وظيفه راهبردي تدوين برنامه را به عنوان عالي ترين ركن برعهده دارد.
وي ادامه داد: شش كارگروه فرهنگي، اجتماعي و اداري، علمي و فناوري، اقتصادي، سياسي و امنيتي و قضايي و حقوقي در كميسيون برنامه ريزي تلفيق منطقه‌اي به منظور استفاده از نظرات استانها تشكيل مي شود.
هاشمي، تصريح كرد: كميسيون برنامه ريزي با تشكيل كميسيون هاي فرعي در 30 موضوع مختلف هماهنگي لازم را با استان ها به عمل مي آورد و نظرات استاني را در مورد احكام برنامه به كارگروه‌هاي شش گانه منتقل مي‌كند.
معاون برنامه ريزي استانداري كرمانشاه در ادامه گفت: تدوين برنامه پنجم توسعه لزوماً بايد بر مبناي آمايش سرزمين و رفع عدم تعادل تدوين شود و استفاده از نتايج مطالعات آمايش اجتناب ناپذير خواهد بود.
هاشمي افزود: استان‌ها بايد در مرحله اول با بررسي توقعات و ناكامي‌هاي برنامه‌هاي قبلي موضوع را بررسي و براي خود مشخص كنند كه چه انتظاراتي از برنامه پنجم توسعه دارند كه به نوعي آسيب شناسي برنامه چهارم توسعه است.
وي ادامه داد: بايد برش استاني نيز تهيه و اهداف برنامه در استان‌ها تعريف شود و تنور برنامه ريزي در استان‌ها بايد گرم شده و كارشناسان برنامه ريزي از همين ابتداي امر كار را شروع كنند و بر اساس نظامي منسجم كار تدوين برنامه پنجم توسعه را همپاي كشور آغاز ‌كنند.
هاشمي تصريح كرد: استان كرمانشاه در بحث تسهيلات بنگاه‌هاي اقتصادي زودبازده كمترين انحراف را داشته كه اين تلاش مستمر مديران و صداقت مردم را نشان مي‌دهد.
وي تفكر و برنامه ريزي را اساس توسعه يك جامعه دانست و افزود: هر جا توان فكري بالاتري داشته باشد و بهترين استفاده را از اين تفكرات داشته باشد مي‌تواند براي توسعه و ترقي گام‌هاي بزرگتر و موثرتري بردارد.
هاشمي رشد بي‌ثبات و پايين اقتصادي، بالابودن نرخ بيكاري و تورم و فاصله طبقاتي را مهم‌ترين مشكلات اقتصادي كشور عنوان كرد و گفت: اين عوامل يك تحول بزرگ اقتصادي را مي‌طلبد كه اين امر نيز تنها در سايه همكاري و هم انديشي و تدوين برنامه ريزي درست امكان پذير است.
وي ادامه داد: در نظام توزيع كالا، پايين بودن سرمايه گذاري در كشور و بالا بودن سهم اقتصاد عمومي و ابلاغ اصل 44 قانون اساسي سبب مي‌شود قيمت اقلام افزايش يابد كه نياز است يك تحول اقتصادي در كشور صورت گيرد و با يك رويكرد جديد با اين مشكلات روبه رو شويم.
معاون برنامه ريزي استانداري در ادامه گفت: نظام‌هاي بهره وري، يارانه‌ها، ماليات، گمرك، بانك‌ها، نظام ارزش گذاري پول ملي و نظام توزيع كالا و خدمات و صدور مجوزها، نظام‌هاي كليدي هستند كه راه و روش اصول كلي برنامه را تدوين مي كند.
هاشمي افزود: كشور به لحاظ تنوع و تغييراتي كه در مرحله توزيع كالا دارد كنترل قيمت كالاها را سخت و امكان ناپذير مي‌كند چرا كه واسطه گري‌ها سبب افزايش قيمت تمام شده كالا در بازار مي‌شوند و مصرف كننده كالا را با قيمت بالايي خريداري مي‌كند و تنها با استفاده از طرح تحول اقتصادي و قانون ماليات بر ارزش افزوده مي‌توان اصلاحات اقتصادي را انجام داد.
انتهاي پيام/ب
 دوشنبه 22 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 257]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن