تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که از آبروی برادر مسلمان خود دفاع کند مطمئناً بهشت بر او واجب می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862956448




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رابطه شخصيت آدمها و نوع خواب


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: رابطه شخصيت آدمها و نوع خواب
حتماً شما هم شنيده ايد كه مي گويند فلاني امروز از دنده چپ بلند شده است. هيچ مي دانيد وضعيت خواب شما در هنگام شب مي تواند بيانگر شخصيت شما باشد؟ مطالعات اخير دانشمندان نشان داده است به طور كلي 6 حالت براي خواب وجود دارد كه هر كدام از اين حالات بيانگر نوعي از شخصيت اشخاص است...

همان طور كه اشاره شد دانشمندان بر اين باورند كه افراد شبها به 6 حالت متفاوت مي خوابند و اين حالات متفاوت مي تواند نشانه هايي از شخصيت آنها باشد.
به گزارش بي بي سي، همه ما از زبان بدن خود هنگام بيداري آگاهي داريم. اما در حال حاضر با تحقيقاتي كه انجام شده است، ما مي توانيم ببينيم ضمير ناخودآگاه ما چه چيزهايي را در موردمان مي گويد.در همين ارتباط اين مقوله به 6 نوع روش به خواب رفتن و اينكه هر كدام چه بعدي از شخصيت ما را نشان مي دهد، مي پردازد.
* خوابيدن به حالت جنيني
كساني كه به حالت جنيني مي خوابند، به عبارتي به پهلو مي خوابند و پاهايشان را در شكم خود جمع مي كنند، در حالي كه دستهايشان روي هم و در جلوي صورتشان قرار دارد، معمولاً از جمله اشخاصي هستند كه بسيار حساسند. آنها ممكن است در ابتدا كه با ديگران ملاقات مي كنند، خيلي خجالتي به نظر برسند، اما به زودي با ديگران ارتباط برقرار مي كنند. اين وضعيت خواب در ميان اشخاص مختلف بسيار متداول است و در زنان نسبت به مردان دو برابر افزايش مي يابد.
* خوابيدن به حالت صاف
اغلب كساني كه به پهلو و حالت صاف مي خوابند و دست هايشان نيز به حالت صاف در كنارشان قرار دارد، افرادي اجتماعي هستند كه خيلي زود به غريبه ها اطمينان مي كنند اگرچه ممكن است فريب بخورند.

* خوابيدن به حالت نيمه خميده
كساني كه به پهلو مي خوابند در حالتي كه تنه شان كمي به سمت جلو خم شده و دست هايشان هم كشيده و در جلوي صورتشان قرار دارد، به طور معمول آدمهاي رك و در عين حال شكاك و عيبجو نيز هستند. آنها خيلي دير تصميم مي گيرند، اما وقتي تصميم گرفتند، هرگز آن را عوض نمي كنند.
* خوابيدن به حالت طاق باز
كساني كه به پشت مي خوابند در حالي كه دست هايشان در كنارشان قرار دارد اغلب اشخاصي آرام و محتاط هستند. آنها هياهو و سر و صدا را دوست ندارند، اما استانداردهاي بالايي را براي خود و ديگران تعيين مي كنند.

* خوابيدن روي شكم
معمولاً كساني كه به حالت دمر مي خوابند، دستهايشان هم روي بالش است و سرشان به يك طرف قرار دارد، از جمله اشخاصي هستند كه اغلب اجتماعي، بي پروا و گاهي پررو هستند. آنها از انتقاد خوش شان نمي آيد و افراط را دوست ندارند.
* خوابيدن به پشت
كساني كه به حالت طاق باز مي خوابند و دست هايشان را روي بالش مي گذارند، به طور معمول دوستان خوبي براي خود پيدا مي كنند؛ زيرا آنها هميشه آماده شنيدن حرفهاي ديگران هستند و درصورت نياز به آنها كمك مي كنند.
در اين تحقيقات همچنين مشخص شد كه اين 6 حالت خواب بر سلامت اشخاص نيز تاثير مي گذارد. به عنوان مثال خوابيدن به حالت دمر در حالي كه دستها روي بالش قرار دارد، براي گوارش مفيد است. در حالي كه طاق باز خوابيدن به حالتي كه دستها روي بالش قرار داشته باشد يا در كنار بدن باشد موجب خرخر كردن و خواب بد شبانه مي شود. خوابيدن به پهلوي چپ نيز موجب استرس بيشتر اندامهاي دروني از جمله كبد و ريه ها مي شود. طاق باز خوابيدن به حالت صاف نيز موجب فراهم شدن فضاي بيشتري براي تنفس اندامهاي دروني شماست و وقتي شما از خواب بيدار مي شويد احساس بهتري خواهيد داشت.
گفتني است، از آنجا كه وضعيت خواب بيشتر اشخاص در طول شب تغيير نمي كند، بنابراين نحوه خواب آنها مي تواند مسايل بسياري را در خصوص شخصيت آنها بگويد.
 يکشنبه 21 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن