واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده گرمي در مجلس: فرهنگ كشور از تعدد متولي رنج ميبرد
خبرگزاري فارس: نماينده مردم گرمي در مجلس شوراي اسلامي گفت: بزرگترين مشكل حوزه فرهنگ كشور تعدد متولي است كه ماهيت و فعاليت اين حوزه را به شدت آسيبپذير كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، ولي اسماعيلي شامگاه امروز در آيين معارفه مدير كل جديد فرهنگ ارشاد اسلامي اردبيل، افزود: با وجود تلاش دولت نهم در افزايش اعتبار بخش فرهنگ و سپردن كار به انسانهاي كاردان و با كفايت اما همچنان اين حوزه به دليل داشتن متوليان متعدد جزيرهگونه اداره ميشود و اين به صلاح كشور نيست.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس به مسئوليت سنگين فرهنگ و ارشاد اسلامي اشاره كرد و گفت: هر سه كلمه اين مجموعه بار معنايي سنگيني دارند كه مسئوليت مديران و اهالي اين مجموعه را سنگينتر ميكند.
وي استحاله فرهنگي غرب را يادآور شد و گفت: هماكنون استكبار جهاني فرهنگ و تمدن ما را به شدت مورد هجمه قرار داده است و تنها راه برون رفت آن اتكا به فرهنگ اصيل و نگاه به باورهاي جوانان است.
اسماعيلي با برشمردن اهداف دشمن در تهاجم فرهنگي، تصريح كرد: دشمنان ما در تلاش هستند ضمن دينگريزي و منزوي كردن روحانيت، تحقير فرهنگي، انديشه سكولار و بيهويتي را به جوانان ما القا كنند و نسل جوان ما را با فرهنگ منحط خود در غفلت ببرند.
وي با تاكيد بر برنامهريزي و اختصاص اعتبار لازم براي مقابله با شبيخون فرهنگي اظهار داشت: متاسفانه با روي كار آمدن وزراي سابق فرهنگ و ارشاد كه به باور مردم و نظام اعتقاد نداشتند ضربه مهلكي به پيكره فرهنگ ما وارد شد كه در اين سه سال هنوز تاوان آن بيتوجهيها را دولت نهم پس ميدهد.
اسماعيلي گفت: مسئولان قبلي با پرداختن به امور كم اهميت، حوزه فرهنگ را به سياست آلوده كردند كه نتيجه آن توليد فيلمهاي مبتذل، ترجمه و نوشتن كتابهاي پوچگرايانه و ابتذال فرهنگي بوده است.
وي به اقدامات كميسيون فرهنگي مجلس در برطرف كردن نقيصه اين بخش اشاره كرد و گفت: براي مقابله با اين تهاجم فرهنگي برنامه مدوني طراحي شده تا با بسترسازي مناسب اين حوزه در ريل درست قرار گيرد.
نماينده گرمي در ادامه تصريح كرد: علت روي آوردن جوانان ما به برخي آموزههاي غربي بيتوجهي ما به گسترش فرهنگ اسلامي بوده و غرب با انديشه ايسمها ميخواهد هويت ما را سست نشان دهد كه راه مقابله با آن لشكركشي و جنگ افروزي نيست بلكه توجه به انديشه ناب اسلامي است.
وي خاطر نشان كرد: متاسفانه در حوزههاي متعدد فرهنگ و ارشاد نظير شعر، فيلم و داستان زنگ خطر از مدتها پيش به صدا درآمده و ما انتظار داريم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با دقت در صدور مجوز براي كتاب و مطبوعات خوراك تبليغاني به دست دشمنان ندهد.
نماينده گرمي در پايان بر توسعه كمي و كيفي حوزه فرهنگ در مناطق مرزي، توزيع عادلانه اعتبارات، افزايش سرانه كتاب، تيزبيني در صدور مجوز نشريات محلي و جلوگيري از چاپ نشريات قومگرا تاكيد كرد.
انتهاي پيام/ك
شنبه 20 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]