تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826363102




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اگر مي خواهي به آرزوهايت برسي خودت را دوست بدار


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اگر مي خواهي به آرزوهايت برسي خودت را دوست بدار
طنين - مهتا حياتي - راههاي بيشماري به ويزه اين روزها براي زسيدن به ارامش موفقيت ودر يك كلام زندگي بهتر و خوشبختي به چشم مي خورد. اگهي هاي زيادي كه مدعي هستند به ما نكاتي را تعليم مي دهند كه زندگي مارا از اين رو به ان رو ميكنند و خوشبختي و ثروت را برايمان به ارمغان مي اورند. برخي جنبه حركتي و ورزشي دارند با "ريكي"به شادي با مدي تيشن به شكيبايي و با يوگا به ارامش از اين قبيل اما مكاتب ونظرگاههايي هم هستند كه مي خواهند با تغيير الگوي ذهني وفكري مارا به هدفهاي زندگي مان برسانند .پيش از اين از تكنولوژي فكر كه باني ان دكتر عليرضا ازمنديان بوده است نوشتيم و اين بار با استفاده از منابع اينترنتي درباره كسي كه خود را باني مكتبي جهاني به نام "مكتب كمال" است مي نويسيم . كسي كه كه به نظر مي رسدسخنانش و مخاطبان مختلفي از هر طيف جامعه را در بر مي گيرد اماقيمت 350 هزار توماني تورهاي اموزشي وسمينارها و سي دي هاي اموزشي 15-10 هزار توماني اش چيز ديگري مي گويد. وهرچند حاضر نمي شود با هيچ روزنامه و مجله وروزنامه نگار داخلي مصاحبه اي داشته باشد اما يك ربع براي قشر ماهواره دار ! (ديش ماهواره دار) جامعه در يكي از شبكه ها سخن مي گويد واز بيان خاطرات وتجربيات پيش پا افتادهاي كه براي هر كسي روي مي دهدنتايج بزرگي براي تغيير نگرش در مخاطب استفاده مي كندو اميدوار است همه مردم به اين شعار او قلبا دل ببندد كه " خودت را دوست بدار وكمك كن تا ديگران هم خود را بيشتردوست بدارند .
دكتر محمود معظمي ميگويد شما مي خواهيد ثروتمند شويد ودر كار و حرفه خود بدرخشيد ويا تندرست وسلامت تر شويد... ودر يك كلام شما مي خواهيد خوشبخت تر شويد... اگر از صميم قلب بخواهيد اين مساله براي شما امكان پذير است.
او بزرگترين عامل وعلت نا خوشبختي انسانها را نداشتن تعريف مشخص و روشن از انچه كه در جست وجويش هستند مي داند .
به عبارت ديگر اكثر انسانها در جستجوي چيزي هستند كه خود نيز به روشني نمي دانند آن چيز چيست؟
ما همه مي خواهيم خوشبخت باشيم.
اما اگر از ما بپرسند، اين خوشبختي كه در طلبش هستيد چيست؟ چه مشخصاتي دارد؟ و..... پاسخ درست و مشخصي نداريم.
در مكتب كمال:"خوشبختي يعني احساس خوشبختي" و قابليت دوست داشتن و احترام به خود."
- دروني است و به هيچ چيز مادي وابسته نيست. پايدار نيست و براي حفظ ان مي بايست كارهايي انجام داد اموختني است واگر بدانيم چهگونه احساسات خود را مديريت كنيم خواهيم توانست ميزان خوشبختي خود را افزايش دهيم .مغز شما بايد بداند دنبال چه باشد "قابليت دوست داشتن و احترام به خود"
ممكن است بگوييد، من هر گاه كه دوست مورد علاقه، ماشين، خانه، در آمد كافي، فرزند يا همسرم را مي بيينم احساس خوشبختي مي نمايم. يا هنگامي حالم خوب مي شود كه به خواسته هايم برسم. مانند مواردي گفته شد. يا هيكل ام متناسب باشد، تندرست باشم و غيره....
پاسخ در خود پرسش شما نهفته است. به عبارت ديگر، "شما هنگامي از خودتان رضايت پيدا مي كنيد و خود را دوست مي داريد و احترام مي گذاريد كه به يك يا چند خواسته يا هدفي كه معيين كرده ايد برسيد." مانند دانش آموز و يا دانشجويي كه تنها با آوردن نمرات خوب و درخشان مي تواند رضايت اطرافيان و بزرگترهايش را كسب كند.
در مكتب كمال اعتقادبر اين است كه رضايت از خويشتن و احترام به خود را مشروط به عوامل بيرون از خود نكن. وگرنه مانند زورقي در امواج متلاطم درياي زندگي اسير استرس، دلشوره و بي اطميناني از خود وتوانايي هايت مي گردي. سكان كشتي زندگي ات را بدست خود بگير و با تعيين هدف و روشن نمودن موتور موفقيت سعادت و خوشبختي را از همان لحظه تجربه كن. ديگر منتظر و نگران رسيدن به هدف واينكه موفق مي شوي يا خير نباش. از اينكه هستي و از اينكه انجام مي دهي لذت ببر. آن وقت است كه درك خواهي نمود چرا ارزش يك انسان خوشيخت صدها برابر يك انسان مردد و نگران است. اين چنين انساني مي تواند براي خود و جامعه فردي موثر و ارزشمند باشد.
نكته مهم ديگري كه در مكتب كمال به ان توجه مي شود اين است كه
انسانها غالبا مي دانند چه چيزي خوب است و چه چيزي بد. آنها مي دانند و اگر هم ندانند به هزاران وسيله مي توانند دريابند چه كار بهتر است انجام دهند و از چه كارهايي مي بايست احتراز نمايند.
همچنين به روشني مي دانند:
پس چرا انجام نمي دهند؟ چرا پرهيز نمي كنند؟
ما معتقديم به دلايل مختلف اين واكنش مخرب صورت مي پذيرد كه مهمترين آن متاسفانه اين است:
"انسانها بر خلاف آنچه كه ادعا مي كنند، خودشان را بقدر كافي دوست نمي دارند و پيوسته در كار خود و در نتيجه ديگران تخريب و دشمني مي كنند."
شايد تعجب آور و يا باور نكردني به نظر برسد، وليكن كاملا حقيقت و واقعيت دارد. اين ميل به تخريب و انهدام خود را در حد اعلاي خود بصورت خودكشي مي بينيم. در حاليكه به صور خفيف و تدريجي آن كم توجه يا بي اعتنا هستيم.
در مكتب كمال
ثروت و فراواني، شاد و خوشي، عشق و اميد، رفاه و خوشبختي از طبيعي ترين و فراوان ترين عناصر زندگي هستند. دليل اينكه ما احساس ناخوشبختي مي كنيم و در فقر و استيصال به سر مي بريم و يا دوست و رفيق شايسته نمي يابيم، به جهت كمبود آنان نيست. بلكه دليل اصلي اين است كه:
"ما خود را بقدر كافي دوست نمي داريم و خود را شايسته آنها نمي بينيم." چنانچه به مجرد اينكه با خودمان آشتي مي كنيم و با خود مهربان مي شويم تمام خواسته ها يمان از گوشه كنار پديدار مي گردند.
اين گونه رفتار عجيب و غير قابل باور در نظر اول بقدري در مراجعين " فرويد" مشاهد مي شد كه به اشتباه وي را به خلق تئوري "غريزه مرگ" در انسانها هدايت نمود. وي بر اثر مشاهدات باليني خود به اين نتيجه رسيده بود كه شايد همانطور كه "غريزه حيات" وجود دارد غريزه اي هم به نام "غريزه مرگ" مي بايست وجود داشته باشد كه مراجعين وي اينچنين در راه از بين بردن خويش اقدام مي كنند. درست همان رفتاري با خود مي كند كه با يك دشمن خود انجام ميدهد.
خوشبختانه روانشناسان پس از وي توانستند توضيح بهتري براي اين رفتار بشري نشان دهند.
 شنبه 20 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن