تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840232119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديريت زمان (قابل توجه دانشجويان)


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: مديريت زمان (قابل توجه دانشجويان) در آغاز سخن ...
شكار فرصتها: چه در خوابگاه داخل دانشگاه مستقر هستيد يا براي خود خانه اي اجاره كرده ايد، فهرست كلاسها را به ترتيب زماني روزهاي نزديكتر و ديرتر تنظيم كنيد. و از زمانهاي بين كلاسها براي مطالعه استفاده كنيد. بهر حال در فواصل بين كلاسها، در محوطه دانشگاه وقتتان مي گذرد پس چرا براي مطالعه از اين فرصتها استفاده نكنيد؟
مواجهه با واقعيات: (صرفنظر از جزئيات) يك ساعت داخل دانشگاه و دو ساعت خارج از آن وقت تلف مي شود. بسته به زماني كه كسب مي كنيد اين برنامه مي تواند بسيار متنوع و متغير باشد. اگر زمان كافي براي مطالعه نيابيد، شانس كسب نمرات بالا، كاهش مي يابد.
سرگرمي هاي فكري:
در برنامه ام يك هفته را در نظر مي گيرم: در طي اولين هفته كلاس، اولين هفته از دو هفته را مطالعه كنيد، و به خاطر مشكلاتي مثل بيماري، مشكلات خانوادگي و غيره كه بعدها ممكن است پيش آيد، يك هفته ذخيره كنيد. زمان مدرسه از 9 صبح تا 5 عصر: (ساعت 9 صبح به دانشكده رسيده و 5 آنجا را ترك كنيد.) زمان گرانبهاست و من آن را هدر نخواهم داد: مطالعه را در زمانهاي مختلف روز امتحان كنيد تا ساعاتي كه تمركزتان حداكثر است را كشف كنيد. براي بسياري دانش آموزان يك ساعت مطالعه در روز معادل يك و نيم ساعت مطالعه در عصر است. من با مشكل ترين حالت شروع مي كنم: تكاليف سخت را در اول هر روز انجام دهيد (يا حداقل در اول روز شروع كنيد) چون هشيارتريد و مسايل مهم غير قابل حل به نظر نخواهد آمد. زمان همچنان مي گذرد! از هر لحظه در دسترس استفاده كنيد. حتي لحظات در حال رفت و آمد بين خانه و محل كار، انتظار در يك اداره، و وقت هاي استراحت در كار. فوت و فن هر تكليفي را مي دانيد پس به طور كاربردي آن تكليف را انجام دهيد و آن را همراه خود بياوريد مثلاً در قطار بخوانيد و يا در وقت استراحت كاري كمي مسايل رياضي حل كنيد و يا زماني كه منتظر اتوبوس هستيد يا در محوطه دانشگاه قدم مي زنيد فلاش كارت هاي زبانهاي خارجي را مطالعه كنيد. (فلاش كارت: خلاصه نويسي و يادداشت برداري كلمات و متن در برگه هاي كوچك). از اين فرصتهاي كوتاه بسيار مي توانيد شكار كرده و استفاده كنيد. حتي اگر احساس كنم الان مطالعه را دوست ندارم. با خود مي گويم من فقط 15 دقيقه مطالعه خواهم كرد. سخت ترين بخش مطالعه شروع آن است. اين راهي براي متقاعد كردن خودتان در شروع مطالعه است. من خودم را دروغگو خطاب مي كنم. هر وقت گفتم بعداً مطالعه مي كنم از خود بپرسيد واقعاً هر چند وقت به چند وقت «بعداً» مطالعه كرديد (بزودي وقتي به خانه رسيدم، يا در جمعه، ...) خرد كردن تكاليف
كارهاي بزرگ را به كارهاي معين كوچك تكه تكه كنيد. به خود نگوييد كه مي نشينم و 10 صفحه تكليف انجام مي دهم، بلكه بگوييد 3 عنوان را مي يابم و آنها را مي خوانم. تكليف هاي بلند خواندني را به قطعات كوچكتر تبديل كنيد. خواندني هاتان را 24 ساعت بعد دوباره مرور كنيد. اين كار 10 دقيقه وقت مي برد و بازدهي آن را زماني كه پيرامون آن مطلب امتحان داريد در مي يابيد. فاصله در بين مطالعه را فراموش نكنيد. بسياري دانش آموزان دوست دارند يك ساعت مطالعه كنند و 5 يا 10 دقيقه استراحت كنند. اين برنامه بسته به موضوعي كه مي خوانيد و اينكه چقدر آمادگي يادگيري داريد، مي تواند متنوع باشد. اجازه ندهيد مطالعه شما را گيج و سرگردان كند. در ميان كارهايي كه مي توانيد در زمان استراحت انجام دهيد، خوردن يك خوراكي كار صحيحي است اما نگاه كردن تلويزيون يا چك كردن ايميل به راحتي منجر به 2 ساعت زمان استراحت مي شود. چت كردن هم كه يكي از كارهاي بسيار زمان بر هستند مواظب باشيد به اين كار معتاد نشويد، چون موفقيت شما را تحت تاثير قرار خواهد داد. اگر كتاب سنگين است. در حالي كه استراحت مي كنيد يا به مكانهاي تفريحي مي رويد، اجباراً موضوعاتي از كتاب را بكنيد، با پانچ، سوراخ دار كرده و جلد كنيد كل كتاب را در پوشه يا زون كن بزرگي در منزل نگهداري كنيد. زماني كه به تفريح مي رويد موضوع مورد مطالعه را در كوله پشتي در قالب يك جلد كوچك حمل كنيد. بنابراين راهي براي اينكه يك كتاب سنگين را بخوانيد پيدا كرديد. رئيس خودتان باشيد: كارها را برنامه ريزي كنيد.
تقويم برنامه ترم خود را بالاي ميز يا هر جاي ديگر بزنيد. اين تقويم بايد شامل امتحانات و مقالات باشد اما تكاليف درسي را ننويسيد چون نياز به ديد بزرگتري در راستاي حركت رو به جلوي خود در نقشه داريد. رئيستان نمي گويد «كارهايي كه گاهگاهي انجام مي داديد را امتحان كنيد.» بلكه مي گويد چه كاري و در چه وقت انجام دهيد. آن كار را همراه تكليفتان انجام دهيد. عادت درس خواندن را در ساعات مخصوصي از روز ايجاد كنيد. اين عادت شما را از خوره فكري اينكه آيا بايستي الان درس بخوانم يا نه (و در نتيجه عذاب وجدان در زماني كه درس نمي خوانيد) را حفظ مي كند. سعي كنيد يك هفته طبق برنامه ريزي حركت كنيد. زمانهاي ثابت مثل زمان كلاس ها را يادداشت كنيد و مرتباً از روي ساعت كار كنيد. سپس اين برنامه را تكثير كنيد كه براي هر هفته از ترم كپي داشته باشيد. سرانجام هر جمعه شب (يا هر زمان ديگر)، تكاليف ويژه را به برنامه هفتگي انتقال دهيد. سعي كنيد ليست را انجام دهيد. اگر شخص انعطاف پذيري هستيد از يك برنامه روزانه يا هفتگي براي انجام ليست استفاده كنيد. هر جمعه شب ليستي از تكاليف و خواندني هاي هفته بعد را تهيه كنيد. هر بعدازظهر ليستي از آنچه فردا خواهيد داد را بنويسيد. (ممكن است بخواهيد ليست روزانه را به ديوار بزنيد يا در برنامه ساعتهاي زنگ دار آن را نصب كنيد. جداگانه ليستي از تكاليف مدرسه يا كارهايي كه انجام آنها در الويت است را تهيه كنيد. اگر برآورد مي كنيد صرف زمان «خريد يك لباس جديد» با صرف زمان «23 تا 56 صفحه درس خواندن» فكر كنيد كدام را اول انجام دهيد؟ اگر بخواهيد تمام كارهاي روزمره تان را قبل شروع مطالعه انجام دهيد، ساعت 10 شب مي شود و شما هنوز لاي كتاب را باز نكرده ايد. شما يك ماشين نيستيد.
7 تا 9 ساعت در شبانه روز بخوابيد. اين نكته اي است كه كمتر توجه مي شود محققان دريافته اند كه توانايي انجام كارهايي كه در بالا ذكر شد را نداريد اگر به اندازه كافي نخوابيد. تغذيه صحيح داشته باشيد و ورزش كنيد البته ورزش مهيج نكنيد بلكه كمي نرمش و ورزش سبك به مطالعه سالم، شاد و هوشياري بيشتر كمك مي كند. برنامه ريزي كنيد كه در هر آخر هفته بازي كنيد. خود را از بازي و تفريح براي مدت طولاني محروم نكنيد چون ممكن است در مسير اشتباهي بيفتيد. به خاطر داشته باشيد برنامه شما روي سنگ حك نشده است. در مواقعي نياز به انعطاف پذيري داريد. براساس اهميت الويت بندي كنيد.
تنها 24 ساعت در شبانه روز زمان داريد و همه كار را در اين زمان نمي توانيد انجام دهيد. از كارهاي فراوان خود مثل شركت در بسياري فعاليت ها بكاهيد. اولويت بندي كارها: چه كاري بيشترين اهميت را برايتان دارد؟ اگر مدرسه بيشترين اهميت را برايتان دارد از كارهاي فرعي ديگر در زندگي بزنيد. همه چيز را نمي توانيد يادبگيريد. آنچه بيشترين اهميت در كتاب يا سخنراني شما دارد را مشخص كنيد ممكن است از لحاظ زماني اشتباه كنيد اما اگر سعي كنيد همه چيز را ياد بگيريد، هيچ مطلبي را عمقي فرا نمي گيريد. و فراگيري نكات تستي را از دست مي دهيد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن