واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: معاون فرهنگي بنياد شهيد:ساماندهي فعاليتهاي نخبگان شاهد در گرو بهرهمندي از خردجمعي آنان است
گروه اجتماعي: حجتالاسلام «لواساني» معاون فرهنگي بنياد شهيد در جمع نخبگان ايثارگر و شاهد ابراز اميدواري كرد تا با بهرهمندي از خردجمعي نخبگان شاهد در ساماندهي فعاليت آنها گامهاي مؤثري برداشته شود.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، همايش «تجليل از نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر سراسر كشور» روز گذشته 18 مهرماه با قرائت پيام «حسين دهقان» رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با حضور 267 نفر از نخبگان شاهد و ايثارگر در هتل المپيك تهران برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم حجتالاسلاموالمسليمن «سعيد لواساني» معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: خوشبختانه تاكنون موفق شدهايم يك هزار و 850 نفر از نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر را شناسايي كنيم.
وي افزود: اين نخبگان در بخشهاي مختلف همچون مخترع، مبتكر، قاري و حافظ بينالمللي قرآن كريم، مدرس حوزههاي علميه كه حداقل در سطح 2 تدريس ميكنند، اعضاي هيئت علمي دانشگاهها، هنرمندان برتر شاهد و ايثارگر كه رتبههاي ملي و بينالمللي دارند، مدالآوران شاهد و ايثارگر در المپيادها و المپيكها و رتبههاي برتر كنكور فعاليت ميكنند.
معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران همچنين تصريح كرد: تجليل از نخبگان شاهد و ايثارگر و ايجاد زمينه آشنايي و تعامل ميان نخبگان و سرآمدان بهمنظور تبادل تجربيات از اهداف برگزاري اين همايش است.
لواساني ارائه دستاوردهاي علمي و پژوهشي نخبگان را از ديگر اهداف برگزاري اين همايش عنوان و اظهار كرد: اميدواريم بتوانيم با بهرهگيري از خردجمعي نخبگان شاهد و ايثارگر در ساماندهي فعاليت آنها گامهاي مؤثري را برداريم.
ديگر سخنران اين همايش «علي لاريجاني» رئيس مجلس شوراي اسلامي بود. وي در ابتدا گفت: خانوادههاي شهدا و ايثارگران ستونهايي هستند كه فكر اسلامي و انقلابي را تداوم ميبخشند و موجب استواري نظام جمهوري اسلامي ميشوند.
وي نخبهپروري را عين عدالت عنوان و اظهار كرد: نخبهپروري متضاد با عدالت نيست، چراكه بر اساس مباني اسلامي زمينهسازي براي رقابت مطلوب است تا افراد به كمال ذاتي خود برسند و در همه مسائل سياسي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و هنري اين امر وجود دارد.
لاريجاني با اشاره به وضعيت آموزش و پرورش در اوايل انقلاب افزود: در اوايل انقلاب فضايي در آموزش و پرورش بوجود آمده بود كه هدف همسنخ كردن مدارس با يكديگر بود كه اين امر به مناقشات در سطح بالاي كشور تبديل شد.
وي خواستار شكار نخبگان به جاي از بين بردن آنان شد و گفت: مناقشات بوجود آمده در طرح بوميگرايي در زمينه كنكور لازم نبود چراكه مناقشات بيمورد فرصتها را از بين ميبرد.
لاريجاني در پايان اظهار كرد: نخبگان تشنه مجاهدت و حركت در مسير علم هستند، شما بهترين موتور براي رسيدن به نقطه اوج چشمانداز نظام هستيد چراكه رسيدن به اين هدف نيازمند فداكاري و مجاهدت است، همچنين براي رسيدن به چشمانداز بايد اختلاف بر سر مسائل جزئي و بيمورد را كنار بگذاريم.
در ادامه اين همايش تعدادي از نخبگان نكاتي در ارتباط با مشكلات خود را بيان كردند.
«حسين دهقان» رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در بخش دوم اين همايش خطاب به ايثارگران گفت: نگاه مثبت داشتن به مسائل در هر چيزي موجب رشد و تعالي ميشود از اينرو از جمله اهداف ما در برگزاري اين مراسم اين است تا با جمع كردن نخبگان شاهد و ايثارگر بتوانيم از ظرفيت و استعدادهاي اين افراد بهمنظور رفع مشكلات اين حوزه استفاده كنيم.
وي در ادامه افزود: امروزه فضاي فعاليت و حضور ايثارگران و جانبازان در جامعه به قدري وسيع و گسترده است كه اگر تلاش و همت خود را افزايش دهند با مشاركت همديگر قادر به فتح كرات خواهند بود.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در پايان اظهار كرد: اگر ما بتوانيم حوزه ايثارگري را تقويت كنيم ميتوانيم بسياري از مسائل و مشكلات جامعه ايثارگري را رفع كنيم همچنين ظرفيتي را براي حل مسائل جامعه ايجاد كنيم.
اهداي تنديس به نخبگان و سرآمدان ايثار و شاهد، برپايي نمايشگاهي از دستاوردهاي نخبگان، برگزاري نشستهايي با حضور نخبگان و بخش كليپ از ديگر برنامهها و فعاليتهاي اين همايش يكروزه بود.
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]