تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854784533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/گزارش سفر به خراسان شمالي/ ديدار چهره‌به‌چهره با مردم، تشريح مصوبات، سفر به مشهد و... ـ رييس‌جمهور: دولت پاي ارزش‌هاي انقلابي و اسلامي محكم ايستاده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /گزارش سفر به خراسان شمالي/ ديدار چهره‌به‌چهره با مردم، تشريح مصوبات، سفر به مشهد و... ـ رييس‌جمهور: دولت پاي ارزش‌هاي انقلابي و اسلامي محكم ايستاده است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

روز پنجشنبه و در دومين روز از دور دوم سفر استاني هيات دولت به خراسان شمالي رييس‌جمهور در جمع علما و روحانيون سخنراني كرد و به ديدار چهره‌به چهره با مردم بجنورد پرداخت. وي چهارشنبه شب پس از حضور در چند كارگروه تخصصي استاني و پس از حضور در جلسه استاني هيات دولت به تشريح مصوبات اين جلسه براي خبرنگاران پرداخت و پس از آن براي بازديداز سه پروژه عمراني به مشهد مقدس رفت.

در ديدار علما و روحانيون: دولت پاي ارزش‌هاي انقلابي و اسلامي محكم ايستاده است

رييس جمهور گفت: دولت به طور جدي و محكم پاي ارزش‌هاي انقلابي و اسلامي ايستاده است و مخالفت‌هاي ديگران نه تنها اراده ما را سست نمي‌كند، بلكه تشجيع مي‌كند كه محكم‌تر و موثرتر در اين راه وارد شويم.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح پنج‌شنبه در ديدار علما و روحانيون استان خراسان شمالي اظهار كرد: براي تاثيرگذاري در معادلات جهاني ابتدا بايد ايران اسلامي را در مقياس كلان به صورت الگو در برابر چشم جهانيان قرار دهيم و اين امر مستلزم تلاش همه جانبه است.

وي گفت: خدا جهان را خلق كرده كه انسان‌ها به كمال برسند و اخلاق فاضله و كريمه و روابط الهي و عادلانه و ايثار بر جامعه متجلي شود و البته رسيدن به اين فضايل، نيازمند برنامه و حمايت است.

وي تصريح كرد: در شرايط امروز جهان بيش از گذشته نيازمند به كار علمي، ديني و تتبع در دين و ترويج ارزش‌هاي اخلاقي و اسلامي هستيم.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه " مدعيان جهان با ادعاها و شعارهاي فريبنده از جمله حقوق بشر و ايجاد آرامش و زندگي مرفه براي مردم حدود دويست سال اراده خود را بر جامعه انساني حاكم كردند" خاطرنشان كرد: امروز هيچ كدام از آن شعارها عملي نشده و نه تنها زندگي مادي مردم تامين نشد، بلكه امنيت جهاني نيز تقريبا متلاشي شده و شأن و كرامتي براي انسان باقي نمانده است. از اين رو دوران اين قدرت‌ها به پايان رسيده است و اين وعده الهي است.

وي در ادامه طرح تحول اقتصادي را مورد اشاره قرار داد و اظهار كرد: دولت به عنوان خادم مردم موظف بود كه عامل نابساماني‌هاي اقتصادي كشور را ريشه‌يابي كند از اين رو در دو سال و نيم گذشته در اين راستا حركت كرديم و در اين مدت شخصا ساعت‌ها به طور مستقيم در جلسات، جوانب امر را با كارشناسان مورد بحث، بررسي و كنكاش قرار داده‌ايم.

رييس‌جمهور نظام‌هاي بانكي، مالياتي، گمركي، توزيع كالا و يارانه را از جمله اشكالات اساسي اقتصادي كشور دانست و خاطرنشان كرد: دولت مصمم است اين امور را اصلاح كند و چنانچه اين نظام‌ها اصلاح شود به نفع عدالت خواهد بود؛ چراكه اگر عدالت جاري شود جامعه شكوفا شده و پايه‌هاي آن مستحكم‌تر خواهد شد.

ديدارچهره به چهره با مردم

به گزارش ايسنا احمدي‌نژاد در ادامه دور دوم سفر استاني خود به خراسان صبح روز پنجشنبه با تني چند از مردم خراسان شمالي و بجنورد ديدار چهره به چهره داشت كه در اين ديدار با بررسي مشكلات اين افراد دستورات لازم براي پيگيري مشكلات‌شان صادر ‌شد.

تشكيل جلسه هيات دولت و تشريح مصوبات

در دومين روز از سفر استاني رييس‌جمهور به خراسان شمالي روز پنجشنبه جلسه هيات دولت در بجنورد تشكيل شد.

به گزارش ايسنا احمدي‌نژاد در ابتداي اين جلسه گفت: خراسان شمالي از مناطق ويژه تمدني جهان است و زيباترين صحنه‌هاي تجلي فرهنگ و انسانيت در اين استان ديده مي‌شود.

احمدي‌نژاد افزود: از گذشته‌هاي دور تا امروز انسجام بسيار عميق و قوي اجتماعي و زندگي سرشار از محبت و دوستي و تعامل بين اقشار و اقوام مختلف در اين استان وجود دارد كه نشان دهنده سطح بالاي فرهنگ و انديشه و ايمان اسلامي مردم اين خطه است.

وي ادامه داد: در اين سفر امواج پرشور و پرخروش انساني به بهانه استقبال از خادمان سراسر اين شهر را در برگرفت كه انسان در برابر بزرگواري اين مردم احساس شرمندگي مي‌كند.

وي با ذكر اين‌كه " تلاش ما رسيدن مردم به منافع حقيقي و اعتلاي ميهن عزيز اسلامي است" افزود: حضور مردم خراسان شمالي پاسخ روشن و محكمي به همه بدخواهان و قدرت‌هاي استكباري و پيامي روشن و الهام بخش براي همه ملت‌ها بود كه راه آزادگي و عزت و راه واحد و عدالت و برادري را در برابر ملت‌هاي جهان قرار داد.

بنا به اعلام مسوولان خراسان شمالي 165 پروژه براي پيشنهاد در جلسه استاني هيات دولت تدوين شده است.

رييس‌جمهور عصر پنج‌شنبه در يك نشست خبري نيز مصوبات هيات دولت در سفر به استان خراسان شمالي را تشريح كرد.

به گزارش ايسنا احمدي‌نژاد درباره برنامه‌هاي سفرش به استان خراسان شمالي افزود: سفرهاي استاني از قبل تنظيم شده است. بررسي مصوبات سفر اول به شكل عميق‌تر، شناخت توانمندي‌ها و استعدادهاي استان و تصميم‌گيري‌هاي كلان‌تر براي حركت رو به رشد استان، ملاقات با مردم، شركت در شوراهاي اداري، ملاقات با علما، بازديد از مناطق مختلف شهري در دستور كار هيات دولت قرار دارد و در نهايت تشكيل جلسه دولت و قانوني كردن تصميم‌ها كه حق مردم است.

وي با بيان اين‌كه " دولت تصميم‌هاي خوبي براي استان خراسان شمالي گرفته است" اظهار كرد: بخش مهمي از تصميم‌هاي سفر اول به كارهاي فوري و اضطراري اختصاص داشت اما مصوبات دور دوم سفر با آينده‌نگري بيش‌تري انجام شد.

وي با بيان اين‌كه " در بخش زيربنايي صنعتي دو سه تصميم بسيار مهم گرفته شد" ادامه داد: 27 طرح بزرگ صنعتي به تصويب دولت رسيد كه بايد در تمام استان اجرا شود. براي شهرك‌هاي صنعتي و نواحي صنعتي استان و پروژه‌هاي توليدي كه از اين به بعد به نتيجه مي‌رسد و طرح‌هاي گردشگري دولت براي يك دوره 10 ساله معافيت مالي گذاشته است؛ ‌ايجاد چند ناحيه صنعتي و شهرك صنعتي به تصويب رسيد و توسعه شهرك‌هاي صنعتي موجود هم در دستور كار قرار گرفت.

رييس‌جمهور ادامه داد: در بخش راهسازي و عمراني، تعريض و توسعه راه‌هاي مهم استان به تصويب دولت رسيد. هم‌چنين توسعه و بهسازي تجهيزات فرودگاه بجنورد در سطح ناوبري كه يك سطح بالاتر برود تا در شرايط گوناگون آب و هوايي پروازها انجام شود از ديگر مصوبات هيات دولت در خراسان شمالي بود.

وي تصريح كرد: در بخش مسكن روستايي هم مصوبات خوبي بود. در بجنورد 20 هكتار زمين به شهرداري داده شد براي ساماندهي سكونت‌هاي غيررسمي كه شاهد حوادثي مثل احمدآباد نباشيم. چون اين مشي دولت نيست. هدف اين است كه مردم در محل مناسب آبرومند و عزت‌مند زندگي كنند. در شيروان به اندازه مناسب زمين در اختيار شهر براي ساماندهي سكونت‌هاي غيررسمي قرار گرفته شد.

وي با بيان اين‌كه " براي تغيير شيوه‌هاي آبياري دولت كمك مناسبي مي‌كند" در ادامه اظهار كرد: براي اسب تركمن و گوسفند كردي دولت تصميم گرفت كه ايستگاه‌هاي تحقيقاتي ايجاد كند؛ هم‌چنين تامين آب براي توسعه كشت گلخانه‌يي، مرمت قنوات و احياي كانال‌ها از ديگر مصوبات دولت در استان خراسان شمالي بود. در بخش انرژي نيز قرار شد به همه روستاهاي بالاي 20 خانوار و به شهرك‌هاي صنعتي برق‌رساني شود. هم‌چنين مصوب شد آب شهرك‌هاي صنعتي توسط وزارت نيرو تامين ‌شود.

احمدي‌نژاد با اشاره به اين‌كه " قرار شد به شهرهاي راز، صفي‌آباد و لوجلي گازرساني شود" اظهار كرد: به اين ترتيب همه شهرهاي استان زير پوشش گازرساني قرار مي‌گيرند. هم‌چنين فاز دوم نيروگاه سيكل تركيبي شيروان كلنگ‌زني مي‌شود و اين استان جزو صادركنندگان برق قرار مي‌گيرد. براي ساماندهي رودخانه‌ها نيز بودجه خوبي اختصاص داده شده است.

وي افزود: در بخش حمل و نقل شهري دولت بودجه خوبي براي شهرستان‌ها به خصوص مركز استان تخصيص داده كه گره‌هاي ترافيكي برطرف شود. هم‌چنين براي توسعه ناوگان حمل و نقل عمومي، اتوبوس، ميني‌بوس و تاكسي اختصاص داده شده. اتوبوس براي حمل و نقل عمومي با قيمت 100 ميليون تومان در اختيار متقاضيان قرار مي‌گيرد كه 5 /87 درصد قيمت آن را دولت مي‌پردازد؛ يعني فقط 17 و نيم ميليون تومان را متقاضي بايد بدهد كه آن هم به صورت اقساطي است. يعني عملا اتوبوس به صورت رايگان تحويل داده مي‌شود.

وي با بيان اين‌كه " در بخش اقتصادي قرار شد منابع استان افزوده شود" تصريح كرد: براي حمايت از تعاوني‌ها بودجه خوبي اختصاص داده شده است؛ هم‌چنين درباره وام‌هاي خود اشتغالي كميته امداد و بهزيستي تصميم‌هاي خوبي گرفته شد؛ براي حمايت از مددجويان بهزيستي و كميته امداد هم تسهيلات خوبي در نظر گرفته شده است.

وي ادامه داد: براي ساخت دانشكده‌هاي علوم قرآني، علوم انساني و هنر، براي تكميل و تجهيز 15 كتابخانه، توسعه فعاليت‌هاي صدا و سيما بودجه خوبي اختصاص داده شده است؛ ‌هم‌چنين در زمينه بهداشتي و آموزشي، ساخت بيمارستان 320 تختخوابي، 20 خانه بهداشت، پايگاه‌هاي امداد و نجات اعتبار خوبي تخصيص داده شد.

رييس‌جمهور تصريح كرد: در بخش ورزشي براي ساخت 36 مجموعه ورزشي روستايي اعتبار در نظر گرفته شد؛ براي تمام شهرها در مجموع به بحث ورزش 25 ميليارد تومان تخصيص داده شده كه اين جهش خوبي را در ورزش استان ايجاد خواهد كرد.

وي با بيان اين‌كه " از خداوند متعال تشكر مي‌كنم كه توفيق داده ايراني باشيم و خدمتگزار" اظهار كرد: مردم عزيز استان خراسان شمالي كه حقيقتا حادثه اتفاق افتاد با واژه‌ها قابل تعبير نيست زيرا در طول 5 كيلومتر مواجه با مردم همه با نشاط و انگيزه آماده بودند؛ شعار مي‌دادند و فرياد مي‌زدند. ديروز مردم خراسان شمالي عظمت و عزت ملت ايران را به تصوير كشيدند و تير خلاص را به جبهه دشمنان ايران شليك كردند.

وي با بيان اين‌كه " غربي‌ها با پول نمي‌توانند هزار نفر را جمع كنند" تصريح كرد: در سفر نيويورك تمام رسانه‌هاي آمريكا تبليغ مي‌كردند و گروه‌ها اطلاعيه مي‌دادند اما نتوانستند هزار نفر را جمع كنند. كساني هم كه آمده بودند دانش آموزان صهيونيستي بودندكه آن‌ها را هم با اتوبوس آورده بودند؛ اما در ايران مردم خودجوش مي‌آيند كه اين نشانه زنده بودن و مصمم بودن ملت ايران است و اين روحيه، دشمن را منهدم مي‌كند. طبيعي است چون اين خطه خطه تمدن است. تاريخ به خوبي گواهي مي‌دهد كه خراسان شمالي از خواستگاه‌هاي اصلي تمدن و ارزش‌هاي اسلامي است. صميمي‌ترين فضا در آن حاكم است. از ملت به خصوص جوانان تشكر مي‌كنم؛ مسووليت ما براي خدمتگزاري مضاعف شد.

احمدي‌نژاد ادامه داد: تشكر دوم از علما، ائمه جمعه كه همواره در سفر همراه ما بودند. نيروهاي نظامي، انتظامي، امنيتي استان كه سلامت مردم را تضمين كردند. ‌مديران و خادمان و كاركنان و استاندار كه در اجراي مصوبات دور اول زحمت خوبي كشيدند. موتور حركت دولت در استان مديران استاني هستند؛ بايد در كنار مردم و در خدمت مردم متواضع باشند چون مردم پول مي‌دهند و ما بايد برايشان كار كنيم.

وي افزود: درها بايد باز باشد؛ مردم مراجعه كنند، راهنمايي كنند. الان اين طور هست ولي تا حد مطلوب فاصله داريم. مديران بايد براي اجراي مصوبات دور دوم آماده شوند. تشكر ديگر از نمايندگان كه انصافا كمك كردند كه مصوبات دولت خوب پيش رود. اصحاب رسانه انصافا در اين سفر خوب كار كردند، ارتباط صميمي بين مردم و مسوولان برقرار شد. استان شما بسيار پر استعداد است، همه چيزهايي كه در كل ايران هست در استان شما هست. اين استان بايد به طور جهشي جلو برود. وظيفه ماست كه بودجه بدهيم و مصوبه داشته باشيم و يك بخش هم به عهده مردم است و رسانه‌ها هم در اين زمينه نقش مهمي دارند. فضايي كه درست مي‌كنيم و تصويري كه از استان بيرون مي‌دهيم بايد به همان زيبايي استان باشد. بايد فضايي درست كنيم كه از ساير نقاط بيايند، كارخانه و كشت و صنعت و غيره بزنند البته اشكالاتي هست كه بايد انتقاد دلسوزانه به عمل بيايد، رسانه‌ها چشم ناظر باشند، اجراي مصوبات را پيگيري كنند.

***‌115 مصوبه براي توسعه و آباداني بيش‌تر استان خراسان شمالي

هيات دولت در جلسه چهار ساعته روز پنج‌شنبه خود در دور دوم سفرهاي استاني به خراسان شمالي كه به رياست دكتر محمود احمدي‌نژاد، رييس جمهوري تشكيل شد، بيش از 115 مصوبه براي تسريع در آباداني و پيشرفت استان خراسان شمالي داشت.

مهم‌ترين مصوبات هيات دولت به اين شرح است:

ـ زير بنايي:

الف) صنعتي:

• اعمال معافيت‌هاي مالياتي 10 ساله براي واحدهاي جديد الاحداث داخل شهرك‌ها، نواحي و مجتمع هاي صنعتي و گردشگري خارج از شعاع 30 كيلومتر مركز استان (بجنورد)

• ارائه لايحه ايجاد منطقه ويژه اقتصادي در سطح استان به مجلس شوراي اسلامي

• اختصاص كمك مالي به بخش غيردولتي براي ايجاد نمايشگاه بين‌المللي

• اختصاص مبلغ 6740 ميليارد ريال تسهيلات بانكي براي حمايت از اجراي 27 طرح بزرگ صنعتي توسط بخش غيردولتي

• اختصاص مبلغ 4 ميليارد ريال براي ايجاد آزمايشگاه تشخيص نوع جنس، آزمون خشكبار و مواد سوختي در موسسه استاندارد گمرك استان

• اختصاص مبلغ 6 ميليارد ريال تسهيلات براي ايجاد، توسعه و تجهيز آزمايشگاه‌هاي همكار توسط بخش غيردولتي

• اختصاص تسهيلات براي ايجاد مركز تحقيقات آلومينيوم و سيمان توسط بخش غيردولتي

• اكتشاف مقدماتي و تكميلي مصالح ساختماني سطح استان توسط سازمان زمين‌شناسي و اكتشافات معدني

• تهيه نقشه‌هاي ژئوشيميايي 1.100000 بجنورد و شيروان و در صورت تأييد در فاروج، سيدآباد، كاكلي و آشخانه

• اختصاص مبلغ 11 ميليارد ريال جهت ايجاد و تكميل زيربناهاي معادن در بخش جاجرم

• مطالعه، طراحي و احداث تصفيه‌خانه شهرك‌هاي صنعتي شيروان و اسفراين

• مطالعه، طراحي و ايجاد مركز خدمات فن‌آوري كسب و كار

• ايجاد نواحي صنعتي جديد بام، ايور و درق و مطالعه، مكان‌يابي و امكان‌سنجي ايجاد نواحي صنعتي در پيش قلعه و لوجلي و توسعه شهرك صنعتي شيروان در سال‌هاي 1387 و 1388

• اختصاص مبلغ 17 ميليارد ريال براي ايجاد زيربناهاي (راه) معادن مرمر بجنورد (10 كيلومتر) در سال‌هاي 1387 و 1388

• مطالعه و پهنه‌بندي مناطق از نظر زلزله و رانش توسط سازمان زمين‌شناسي در سال‌هاي 1387 و 1388

• تهيه نقشه زمين‌شناسي كاربردي 1.25000 در شش ورقه براي هر شهرستان در سال‌هاي 1387 و 1388

• اختصاص مبلغ 12 ميليارد ريال براي انجام پي‌جويي و اكتشاف زون‌هاي معدني استان (كاني‌هاي فلزي و غير فلزي)

• اختصاص سالانه 70 ميليارد ريال به مدت 5 سال براي تأمين بخشي از هزينه‌هاي زيرساخت شهرك‌ها و نواحي صنعتي استان از سال 1388 تا 1392

• تسريع در تكميل طرح توليد شمش آلومينيوم جاجرم

• نظارت بر استانداردهاي لازم و رعايت ضمانت‌ها در توليد و خدمات پس از فروش تجهيزات و ماشين‌آلات كشاورزي و تجهيزات سيستم‌هاي آبياري

ب) راه سازي و عمراني:

• اختصاص مبلغ 15 ميليارد ريال براي توسعه مناطق محروم استان

• تكميل و تجهيز كامل گمرك استان

• مطالعه و ساخت بازداشتگاه بجنورد

• تكميل مطالعه و احداث زندان جديد اسفراين

• ساخت ساختمان‌هاي دادگستري شيروان، جاجرم، آشخانه، بجنورد و راز

• تكميل مطالعات فاز دوم و شروع عمليات اجرايي محور بام ـ دوغايي

• تكميل مطالعات فاز دوم جاده اصلي بجنورد ـ آزادشهر در سال 1387 و شروع عمليات اجرايي يك قطعه از آن (در خارج از محدوده جنگل گلستان) در سال 1388

• احداث كنارگذر شهرهاي فاروج و شيروان در سال 1389

• مطالعه مقدماتي بهسازي و تعريض محورهاي چمن بيد ـ گرمه، دوراهي پيش قلعه ـ راز و جرگلان و آشخانه ـ شهرآباد ـ كلاله و اصلاح دو راهي آشخانه

• توسعه و بهسازي امكانات و تجهيزات فرودگاه بجنورد در سال‌هاي 1387 و 1388

• خريد و نصب 2 دستگاه باسكول جهت پليس راه‌هاي استان

• اختصاص مبلغ 15 ميليارد ريال براي كمك به بهسازي و نوسازي بافت فرسوده

• ساخت 200 واحد مسكوني روستايي در روستاي جمي علاوه بر واحد مسكوني در حال ساخت

• ساماندهي اسكان غيررسمي در شهرهاي بجنورد و شيروان پس از تهيه طرح و تأييد كميسيون ماده 5 (از طريق واگذاري زمين به ميزان 20 هكتار در شهرك گلستان شهر بجنورد و براي شهر شيروان متناسب با ميزان مورد نياز به عنوان تنخواه به شهرداري)

• اختصاص مبلغ 330 ميليارد ريال براي تكميل مجتمع اداري مركز استان

• تقويت اعتبار رديف طرح‌هاي هادي روستايي كشور در سال 1388.

ج) كشاورزي:

• اختصاص يارانه تسهيلات ساخت سيلوي 50 هزار تني مانه و سملقان و دو واحد انبار مكانيزه گندم

• صدور مجوز و كمك به ايجاد پايانه صادراتي محصولات كشاورزي و واحدهاي توليدي فرآوري محصولات صادراتي استان

• تهيه نقشه پوشش جنگل‌هاي ايراني و توراني استان و تهيه طرح تفصيلي اجرايي صيانت از جنگل‌هاي ايراني و توراني

• تجهيز ساختمان آزمايشگاه تخصصي مركزي دامپزشكي

• پيش بيني اعتبار براي اجراي طرح مديريت مصرف آب كشاورزي در سطح 20 هزار هكتار اراضي كشاورزي

• صدور مجوز ايجاد ايستگاه‌هاي تحقيقات اسب تركمن و گوسفند كردي

• اختصاص مبلغ 12 ميليارد ريال جهت اجراي عمليات آب و خاك تعاونيهاي توليد روستايي

• مطالعه و اجراي طرح اصلاح و توسعه باغات زيتون (سهم دولت) در سطح 1000

• پيش‌بيني اعتبار مطالعه طرح گياهان دارويي و طبيعي استان

• تأمين اعتبار اجراي طرح‌هاي آبياري تحت فشار در سطح 1000 هكتار از اراضي استان با مشاركت بخش غيردولتي

• اختصاص مبلغ22 ميليارد ريال براي تجهيز و نوسازي اراضي استان

• تأمين يارانه تسهيلات براي اجراي طرح مهندسي فرآيند توليدات كشاورزي

• اختصاص مبلغ 90 ميليارد ريال به منظور احياء و مرمت قنوات

• اختصاص مبلغ 10 ميليارد ريال جهت مطالعه و اجراي طرح هاي تحقيقاتي و پژوهشي اولويت‌دار كشاورزي و منابع طبيعي استان

• تأمين آب مورد نياز اجراي طرح‌هاي آبياري تحت فشار از محل صرفه‌جويي آب چاه‌هاي مجاز حاصل از مسدود كردن چاه‌هاي غيرمجاز به نسبت مناسب (به ازاي هر 5 چاه مسدودي استفاده از آب دو چاه مجاز اعلام شود)

• مطالعه زهكشي دشت بجنورد در سال‌هاي 1387 و 1388

• تامين آب شرب مراكز دامداري

• ايجاد شبكه‌هاي فرعي 3 و4 پاياب سدهاي شيروان، شيرين‌دره و اسفراين (بيدواز ـ 18هزار هكتار)

د) انرژي:

• احداث خط لوله انتقال نفت از سبزوار به اسفراين

• مطالعه راه اندازي انبار نفت اسفراين و افزايش ظرفيت ذخيره‌سازي آن

• شروع گازرساني به شهرهاي راز، صفي آباد و لوجلي و مطالعه گازرساني به جاجرم و گرمه

• برق رساني به تمام روستاهاي بالاي 20 خانوار در سال 1387

• شروع تأمين تجهيزات و اجراي اتوماسيون شبكه توزيع برق از سال 1388 به مدت پنج سال

• اجراي خط و پست 132 كيلوولت بام صفي‌آباد و آشخانه به نحوي كه در سال 1390 به انجام برسد

• انجام مطالعه احداث پست 132 كيلوولت بجنورد و اجراي آن در صورت تأييد مطالعات از سال 1388

• برق‌رساني به شهرك‌هاي صنعتي فاروج، مانه و سملقان و جاجرم

• شروع به ساخت پست 400 كيلوولت جاجرم در سال 1387 و پايان در سال 1391

• تقويت اعتباري سدهاي سومبار، چندير و گلمندره در سال 1388

• افزايش اعتبار مورد نياز اجراي طرح تصفيه سپتاژ در قالب طرح فاضلاب بجنورد

• تأمين آب تمام شهرك‌ها و نواحي صنعتي مصوب استان (به ميزان 45 ليتر در ثانيه)

• اختصاص مبلغ 2 ميليارد ريال براي اتمام مطالعه سد قردانلو

• شروع به ساخت فاز دوم نيروگاه سيكل تركيبي شيروان به نحوي كه تا پايان سال 1389 يك واحد آن به بهره‌برداري برسد

و) ساير موارد:

• اختصاص مبلغ 30 ميليارد ريال براي انجام مطالعات بستر و حريم رودخانه‌ها و مسيل‌هاي اصلي استان در سال 1387 و پيش‌بيني رديف اجرايي مستقل در لايحه بودجه سال 1388

• اختصاص مبلغ 40 ميليارد ريال براي ساماندهي رودخانه مرزي استان از جمله سومبار علاوه بر اعتبارات مصوب

• اختصاص مبلغ 5/ 2 ميليارد ريال براي اجراي طرح شناسايي و مطالعه و كنترل نقاط بحراني سيل خيز استان

• تكميل و بهره برداري طرح آبرساني به شهر بجنورد تا سال 1390 و تكميل و بهره‌برداري طرح آبرساني شهرهاي شيروان و اسفراين تا سال 1389

• پيش‌بيني اعتبار اجرايي آبرساني به شهرهاي فاروج و آشخانه در سال 1388

• پيش‌بيني اعتبار براي اجراي طرح‌هاي فاضلاب شهرهاي شيروان، گرمه جاجرم و فاروج در سال 1388

• پيش بيني اعتبار مورد نياز براي تسريع در تكميل عمليات اجرايي فاز 2 طرح فاضلاب بجنورد تا پايان سال 1389

• تأمين اعتبار لازم براي تهيه عكس و نقشه‌هاي مقياس 1.25000 و 1.10000 كل شهرهاي استان

• ايجاد رديف اجرايي براي تأمين اعتبار مورد نياز آماده‌سازي زمين سايت اداري خدماتي اركان (بجنورد)

• اختصاص مبلغ 2 ميليارد ريال براي انجام مطالعات زيرپهنه‌بندي لرزه‌يي در شهرهاي استان

• واگذاري 19000 شماره تلفن ثابت، تأمين تعداد 10 ايستگاه ارتباط روستايي، راه‌اندازي تعداد 30 سايت BTS، نصب و راه‌اندازي تجهيزات ديتا در شهر ايور، بهره‌برداري از حدود 300 كيلومتر فيبرنوري ديگر و نصب و راه‌اندازي تجهيزات مربوط ICT روستايي در 38 روستاي ديگر استان

• اختصاص مبلغ 50 ميليارد ريال براي اجراي طرح كاداستر (مكانيزه‌سازي ثبت اطلاعات املاك) در استان

• خريدساختمان اداره كل تعزيرات حكومتي استان

• اختصاص مبلغ 5 ميليارد ريال براي انجام فعاليت‌هاي عمراني و خريد تجهيزات شهرداري‌ها و دهياري‌هاي استان

• اختصاص 30 دستگاه اتوبوس، 30 دستگاه ميني بوس، 1050 دستگاه تاكسي براي جايگزين مسافربر شخصي و نوسازي ناوگان تاكسيراني

• اختصاص مبلغ 50 ميليارد ريال براي بهبود عبور و مرور شهري

• اختصاص مبلغ 120 ميليارد ريال براي توسعه فعاليت‌هاي ستاد حوادث غيرمترقبه كشور

ـ اقتصادي:

• اختصاص مبلغ 50 ميليارد ريال وام قرض الحسنه

• افزايش منابع بانكي استان براي اجراي طرح‌هاي زودبازده و اقتصادي

• اختصاص تسهيلات بانكي به تعاوني‌هاي آببران (به نمايندگي اعضاي تعاوني)

• اختصاص مبلغ 12 ميليارد ريال تسهيلات براي تأديه ديه زندانيان نيازمند

• اختصاص مبلغ 30 ميليارد ريال تسهيلات سرمايه درگردش براي تعاوني‌هاي استان

• اعطاي تسهيلات به مبلغ 15 ميليارد ريال براي حمايت و تقويت تعاوني‌هاي زنان و جوانان فارغ التحصيل استان

• تأمين مبلغ 40 ميليارد ريال كمك بلاعوض بابت كسري سپرده‌گذاري اعضاي تعاوني‌هاي مسكن مهر

• تسريع در ابلاغ سهميه وام قرض الحسنه طرح‌هاي خود اشتغالي به مبلغ 10 هزار ميليارد ريال از محل اعتبارات بنگاه‌هاي زود بازده

ـ فرهنگي و رفاهي:

• ساخت ساختمان مديريت درمان سازمان تأمين اجتماعي استان

• تحت پوشش قراردادن 1200 نفر خانوار (زنان بي‌سرپرست و معلولان)

• راه اندازي سي تي اسكن در (مركز درماني) تأمين اجتماعي بجنورد در سال 1387

• اختصاص مبلغ 70 ميليارد ريال براي اجراي فعاليت‌هاي مربوط به محرومان و معلولان استان

• بررسي نحوه بيمه كارگران زنبوردار و ارائه گزارش لازم به هيأت دولت طي يك ماه

• اختصاص مبلغ 30 ميليارد ريال براي ساخت ساختمان دانشكده علوم قرآني استان

• اختصاص مبلغ 15 ميليارد ريال براي مرمت و تعمير مساجد و اماكن مذهبي

• مطالعه و ساخت پرديس سينمايي و موزه هنرهاي معاصر بجنورد

• اختصاص مبلغ 5 ميليارد ريال براي شروع عمليات اجرايي تالار (مجتمع فرهنگي و هنري) جشنواره‌هاي فرهنگي و هنري (تئاتر رضوي) در سال 1387 و پيش‌بيني اعتبار تكميل تالار ويژه در بودجه سال 1388

• اختصاص مبلغ 2 ميليارد ريال براي فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري از محل فصل پنجم بودجه سال 1387

• تامين اعتبار تكميل و تجهيز 15 كتابخانه در سطح استان

• اختصاص مبلغ 4 ميليارد ريال براي انجام راه‌اندازي سيماي استاني و توسعه فعاليت‌هاي راديو و تلويزيوني

• اختصاص مبلغ 40 ميليارد ريال براي تكميل مجتمع توانبخشي و فرهنگي ايثارگران

• اختصاص مبلغ 40 ميليارد ريال براي ساماندهي گلزار شهداي استان

• كمك به ساخت مسكن ايثارگران (والدين شهدا، همسران،- جانبازان و آزادگان)

• كمك به تكميل جايگاه شهداي گمنام استان

بهداشتي و آموزشي:

• احداث و تجهيز مجتمع آموزشي شاهد مركز استان طي سال‌هاي 1387 و 1388

• تجهيز مركز آموزشي، پژوهشي فرهنگيان

• احداث و تجهيز 4 باب مدرسه شبانه روزي جايگزين مدارس شبانه روزي تخريب شده

• تكميل پروژه هاي نيمه تمام مشاركتي با اولويت موارد با پيشرفت بالاي 50درصد

• تكميل ساختمان دانشكده علوم پزشكي

• اختصاص مبلغ 45 ميليارد ريال براي احداث پرديس دانشگاه علوم پزشكي

• مطالعه و احداث بيمارستان 320 تختخوابي جايگزين بيمارستان موجود امام رضا (ع)

• ساخت 20 خانه بهداشت و 2 مركز بهداشتي درماني روستايي و يك پايگاه بهداشت

• ساخت و تجهيز 3 پايگاه امداد جاده‌اي

• صدور مجوز راه‌اندازي يك دستگاه MRI در مركز استان از طريق بخش غيردولتي

• مطالعه ساخت بيمارستان 200 تختخوابي شيروان از سال 1388

• تكميل و بهره‌برداري از دانشكده فني و مهندسي در شش ماهه اول سال 1388

• اختصاص مبلغ 10 ميليارد ريال براي شروع احداث دانشكده هاي هنر و علوم انساني در سال 1388

• تكميل كتابخانه، سلف سرويس و پرديس دانشگاه در سال 1388

• اختصاص مبلغ 6 ميليارد ريال براي حصاركشي محوطه دانشگاه دولتي بجنورد

• اختصاص مبلغ 3 ميليارد ريال براي كمك به تأمين تجهيزات آموزشي و كمك آموزشي دانشگاه

• شروع احداث خوابگاه دانشجويي دانشگاه بجنورد در سال 1387 و پايان پروژه در سال 1388

• پيگيري موضوع انتقال سند زمين 168 هكتاري اهدايي به دانشگاه بجنورد تا پايان سال 1387

• اختصاص مبلغ 5/ 4 ميليارد ريال براي خريد ساختمان دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي واحد استان

• اختصاص مبلغ 75 ميليارد ريال به دانشگاه پيام نور براي توسعه فعاليت‌هاي آموزشي استان، ساخت مجتمع فرهنگي پيام‌نور بجنورد و وام قرض الحسنه دانشجويي

• واگذاري 50 قطعه زمين از سوي وزارت مسكن و شهرسازي به قيمت منطقه‌يي (فعلي) براي اختصاص به اساتيد دانشگاه‌هاي استان (دكتراي تخصصي و بالاتر و پزشكان متخصص)

• صدور مجوز جذب دانشجو و استاد براي مجتمع آموزشي اسفراين

• تجهيز مراكز آموزش فني و حرفه‌يي برادران راز و جرگلان و مراكز خواهران بجنورد و اسفراين

• تجهيز مركز تخصصي آموزش هتل‌داري و گردشگري استان

ـ گردشگري و محيط زيست:

• تعيين 12 منطقه نمونه گردشگري

• تجهيز مكان مناسب (تا سقف 4 مكان) براي ايجاد موزه كه محل آن‌ها توسط استان تأمين مي‌شود

• اختصاص مبلغ 3 ميليارد ريال براي تهيه نقشه باستان‌شناسي استان

• مطالعه و كاوش باستان‌شناسي در شهر تاريخي بلقيس و قلعه خان و ايجاد و راه‌اندازي پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي در مناطق مذكور

• مطالعه و ايجاد شهرك و بازارچه صنايع دستي استان در سال 1387 با مشاركت بخش غيردولتي

• اختصاص مبلغ 7 ميليارد ريال براي تجهيز و ساماندهي مناطق زيست حيطي استان

• انجام مطالعه تفصيلي منطقه حفاظت شده قزخود در سال‌هاي 1387 و 1388

ـ ورزشي:

• سرپوشيده نمودن گود زينب خان اسفراين

• تأمين اعتبار تكميل استخر شناي مجموعه ورزشي كارگران بجنورد و احداث سالن ورزشي كارگران شهرستان فاروج

• اختصاص مبلغ 18 ميليارد ريال براي ساخت 36 فضاي ورزشي روستايي

• اختصاص مبلغ 60 ميليارد ريال براي ساخت سالن‌هاي 2 هزار نفري در اسفراين و 3 هزار نفري در شيروان در سال‌هاي 1388 و 1389

• اختصاص مبلغ 5 /4 ميليارد ريال براي ساخت 3 گود باستاني در شهرستان‌هاي جاجرم، گرمه، مانه و سملقان و فاروج در سال‌هاي 1388 و 1389

• اختصاص مبلغ 7.5 ميليارد ريال براي ساخت گود كشتي با چوخه در بجنورد، فاروج، مانه و سملقان در سال‌هاي 1388 و 1389

• اختصاص مبلغ 36 ميليارد ريال براي ساخت استخر سرپوشيده در گرمه، مانه و سملقان و فاروج

• اختصاص مبلغ 8 /10 ميليارد ريال براي ساخت 3 خانه ژيمناستيك

• اختصاص مبلغ 5 /13 ميليارد ريال براي ساخت پيست تارتان در شهرهاي بجنورد، شيروان و اسفراين در سال‌هاي 1387 و 1388

• اختصاص مبلغ 15 ميليارد ريال براي بازسازي و تكميل استاديوم بجنورد، شيروان و اسفراين

• اختصاص مبلغ 5 /4 ميليارد ريال براي ساخت سالنؤ‌هاي اختصاصي ورزش‌هاي رزمي

• اختصاص مبلغ5/4 ميليارد ريال براي نصب ديواره سنگ نوردي اسفراين، بجنورد و مانه و سملقان در سال 1387

• اختصاص مبلغ 60 ميليارد ريال براي ساخت استاديوم 3 هزار نفري مانه و سملقان و 2 هزار نفري فاروج در سال‌هاي 1388 و 1389

كارگروه‌هاي تخصصي مسكن، آب و كشاورزي

نشست كارگروه‌هاي تخصصي مسكن، آب و كشاورزي استان خراسان شمالي با حضور رييس جمهوري و به منظور بررسي وضعيت اين استان در اين حوزه‌ها و نيز چاره‌انديشي براي نيازهاي جديد برگزار شد.

به گزارش ايسنا در نشست تخصصي كارگروه‌هاي مسكن، آب و كشاورزي استان خراسان شمال كه شامگاه چهارشنبه با حضور دكتر محمود احمدي نژاد، وزيران مربوطه، مديران بانك‌ها و رييسان سازمان‌هاي دولتي برگزار شد، وضعيت استان در حوزه‌هاي مسكن، آب و كشاورزي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

در اين جلسه هم‌چنين گزارشي از وضعيت استان خراسان شمالي درباره استعدادها، نيازها و پيشرفت‌هاي اين استان در زمينه مسكن، آب و كشاورزي ارائه شد و سپس پيشنهادهايي براي رفع كمبودهاي استان به بحث گذاشته شد و در نهايت نسبت به آن‌ها تصميم‌گيري و چاره انديشي صورت گرفت.

كارگروه‌هاي تخصصي اشتغال و صنعت

جلسه كارگروه‌هاي تخصصي اشتغال، صنعت و معدن استان خراسان شمالي با حضور رييس جمهوري برگزار شد.

به گزارش ايسنا در جلسه كارگروه‌هاي تخصصي اشتغال، صنعت و معدن كه شامگاه چهارشنبه به رياست دكتر محمود احمدي‌نژاد در محل استانداري خراسان شمالي برگزار شد، وزيران مربوطه به همراه مسوولان استاني و محلي گزارشي پيرامون آخرين وضعيت اين استان از لحاظ ميزان اشتغال، وضعيت صنعتي، تجاري، معدني و قابليت‌هاي بالقوه اين استان در زمينه‌هاي ياد شده ارائه كردند.

هم‌چنين در اين جلسه تخصصي مشكلات موجود پيرامون وضعيت رشد سريع‌تر نرخ اشتغال و كاهش بيكاري و موانع سرمايه‌گذاري صنعتي و معدني در اين استان مطرح و جهت رفع آن‌ها راهكارهاي لازم اتخاذ شد.

سفر به مشهد مقدس

رييس‌جمهور عصر پنج‌شنبه خراسان شمالي را به منظور زيارت حرم امام رضا(ع) و بازديد و افتتاح چند پروژه‌ صنعتي در استان خراسان رضوي به مقصد مشهد ترك كرد و در بدو ورود به فرودگاه مشهد مورداستقبال استاندار و چند تن از مقامات محلي خراسان رضوي قرار گرفت.

احمدي‌نژاد از سه پروژه‌ صنعتي اين شهر شامل يك پروژه‌ صنعتي در شهرك صنعتي بينالود، پروژه‌ نيروگاه گازي و پروژه‌ خودروسازي در اين استان بازديد كرد.

رييس‌جمهور هم‌چنين به زيارت بارگاه ملكوتي امام رضا(ع) رفت و قبل از ظهر روز جمعه مشهد را به مقصد تهران ترك مي‌كند.

انتهاي پيام
 جمعه 19 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 482]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن