تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826817353




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بانوان استان مركزي: نگاه مسوولان براي تقويت سلامت زنان بايد ريشه اي باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بانوان استان مركزي: نگاه مسوولان براي تقويت سلامت زنان بايد ريشه اي باشد
وجود فـاكتور سلامت در جوامع نشان از توسعه يافتگي و پيشترفت هر كشور در بحث بهداشت و سلامت افراد است.


بانوان استان مركزي اعتقاددارند: نگاه مسوولان براي تقويت سلامت زنان بايد به صورت ريشه اي وعمقي باشد.
آنان گفتند: زنان مهمترين نقش را در بحث خانه و خانواده در بقاي نسل و پرورش افرادي با سلامت روحي و رواني مناسب دارند كه بـراي اجـراي نـقش مهم خود نيازمند شرايط مناسب از جمله سلامت مي باشند.
يك زن كارمند گفت: تشكيل و توسعه موسسات تحيقاتي براي بهبود زندگي زنان كه ازطريق فعاليت هاي مشاركتي، علمي، پژوهـشي، آموزشي و ترويجي در ارتقاي توانمنـدي هاي زنان و دختران و ارتقاي سلامت زنان جامعه ضروري است.
"اكرم مرجاني" افزود: مديريت و نقش هاي چندگانه و متعدد زنان سلامت آنان را به مخاطره مي اندازد.
وي اضافه كرد: گاهي توان زنان جوابگوي نقش ووظيفه آنان دربرابر خانواده و جامعه نيست كه اين امر موجب افول سلامت آنان شده است.
وي گفت: زنان نقش محوري در حـفـظ و ارتـقاي سلامت اعضاي خانواده دارند و مي طلبد نهادهاي آموزشي و رسانه اي و سطح تصميم سازي كلان كشوربه صورت ريشه اي به آموزشها واطلاع رساني الـگوهاي تغذيه و زيست مناسب، تنظيم بعد خانواده، تهديدات سلامتي توجه كنند.
يك زن خانه دار اراكي گفت: بسياري از زنان به علت عدم آگـاهي، از مراجعه به پزشك براي معـاينات دوره اي خوداري مي كنند كه تغـيير ايـن نگرش نيازمند ارتقاي سطح آگاهي آنان است.
"مريم اسكندري" افزود: در چند سال اخير شـيوع سرطان سينه در زنان روبـه افزايش است و مراجعه دير هنگام زنان در بسياري موارد با پيشرفت بيماري و هزينه هاي سربار مالي و جاني همراه است.
يك معلم اراكي گفت: سازمان آموزش و پرورش به عنوان يك سازمان متولي امر آموزش مي تواند دختران جوان را كه مادران فردا هستند با اطلاع ساني مناسـب براي زندگي سالم و با كيفيت آماده كنند.
"مژگان بصيرت" افزود: درحال حاضر كم خوني و فقر آهـن و مشكلات اسكلتي در دختران دانش آمـوزبه عنوان يك معضل خودنمايي مي كند كه با آگـاهي دادن به آنان در خصوص نوع رژيم غذايي و تـشويق به تحرك بيشتر عـوارض ناشي از اين بيماريها قابل مهار است.
وي گفت: شبكه تشكلهاي غيردولتي زنان و بهره گيري ازدانش و توانمندي ظرفيت سازي آنان جهت مشاركت در برنامه هاي بهداشـتي افزايـش ضـريـب سلامت مادران، كودكان و خانواده بايد تقويت شود.
يك كارمند زن اراكي نـيز گفت: در جـوامـع پيشرفته، بار مضاعف فعاليتهاي اجتماعي در كنار مـسـووليت هاي خانه مانع رسيدگي زنان به نيازهاي بهداشتي نيست و در كشور مانيز بايد حساسيت فرهنگي لازم در اين خصوص فراهم شود.
"ليلا زماني"افزود: زندگي ماشيني امروز و مشكلات معيشتي و اجتماعي بـصورت پنهان بر روان اعضاي خانواده به ويژه زنان اثرگذاراست كه بايد متوليان اين بخش با گسترش فضاهاي ورزشي و تفريحي و ايجاد بسترهاي شاد و آموزنده براي اين قشر عوارض ناشي از فشار رواني را كاهش دهند.
كارشناس بهداشت و خانواده مركز بهداشت استان مركزي گفت: تـلاش بـهـداشـت همگاني در سازماندهي فعاليتها و ارتقاي سلامت و پيشگيري از بيماري در اقشار مختلف به خصوص زنان است.
"عزت وحيديان" افزود: اطلاعرساني و ارتقاي آگاهي زنان از الگوهاي تغذيه، بيماريهاي رواني،افسردگي و آموزش شيوه زندگي سالم در دستوركار مركزبهداشت است.
وي گفت: بحث يائستگي، اضافه وزن، فاصله زايمان از جمله مسايلي مربوط به زنان است كه كمتر مورد توجه بوده اما زنان اكنون تجارب تلخي را از آگاهي اندك در اين موضوعات تجربه مي كنند.
وي افزود: دومين علت مرگ و مير زنان بعد از قلب و عروق سرطان پستان است كه بايد آگاهي هاي لازم در خصوص اين بيماري به زنان داده شود.
وي اضافه كرد:طبق آمار موجود اينك 3 درصدزنان استان به ديابت ، 6/11درصد آنان به فشار خون بالا، 3/9 درصـد به گلسترول بالا و 4/3 درصد نيز به چربي خون دچارند.
وي گفت: مصرف مواد دخاني و اعتيادآور به ويژه از نوع شيميايي خطرناك طي سالهاي اخير در جمعيت زنان رو به فزوني گذاشته كه دسـتـگاهـهاي فرهنگي و اجتماعي بايد براي حفظ سلامت زنان تلاش مضاف و برنامه محوري دراين بخش داشته باشند.
مسوول ورزش بانوان استان مركزي گفت: سلامت بانوان از فاكتورهاي توسعه يافتگي جوامع است و به همين خاطر با دستورالعمل مديركل تربيت بدني استان مقرر شده اماكن ورزشي استان از صبح تا غروب در اختيار بانوان قرار گيرد.
"زهرا عراقيه فراهاني" افزود: اكثر بانوان به دليل مشغله روزانه فرصت ورزش ندارد و كم تحركي آنان به عنوان يك تهديد جدي به عنوان اپيدمي مطرح است.
وي گفت: در پاركهاي شهر اراك مقرر شده كه ورزش صبحگاهـي و همگاني توسط مربيان بصورت رايگان انجام مي شود كه اين مهم فرصت مغتنمي براي سلامت بانوان و دختران جوان است.
وي گفت: شناسايي مراكزي جهت ايجاد پارك زنان و كودكان نيز در دستور كار استانداري مركزي قرار گرفته است.
مشاور استاندار و مديـر كل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري مركزي گفت: زنان سالمند در كشـور ما كمتر با امكانات و برنامه هاي كاربردي براي گذاران مفيد دوران پيري و ارتقاي كيفيت زيست مواجه اند.
"اشرف جواهري" افزود: زنان به خاطر بارداري وفعاليتهاي متنوع دوران پيري زودرسي نسيت به مردان دارند و مسوولان بايد دراين بخش اطلاعات مفيد و امكانات مطلوب را براي سلامت زنان مهيا كنند.
وي، گسترش مهارتهاي زندگي و اطلاعرساني به دختران جوان در زمينه آسيبهاي اجتماعي و بيماريهاي نوپديد و بازپديد را از ديگر الزاماتي دانست كه بخش حاكميتي بايد به آن توجه خاص داشته باشد.
هم اينك تيمي از جمعيت يك ميليون 320 هزار نفري استان مركزي را زنان تشكيل مي دهند.
ك/4 7109/557 شماره 444 ساعت 12:53 تمام
 چهارشنبه 17 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 221]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن