واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: راهور: هر25دقيقه يك نفر كشته ميشود
وي با اشاره به اين كه وضعيت رانندگي در كشور طي دو سال گذشته بين 40 تا 50 درصد بهتر شده است، افزود: در عين حال راهنمايي و رانندگي به دنبال اجراي طرح «صفر يا ZEROO » در تلفات جادهاي و شهري است تا كشتههاي تصادفات را به صفر برسانيم.
جانشين رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اين كه سفر با خودرو در ايران 7 برابر كشورهاي پيشرفته است، افزود: آمارها نشان ميدهد هر ساعت 3/2 نفر به دليل عدم توجه به جلو، انجام حركات حادثهساز و يا نقص راه و وسيله نقليه در كشور كشته ميشوند.
به گزارش ايسنا، سردار سيد كمال هاديان فر در مراسم گشايش نمايشگاه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي كه به مناسبت هفته ناجا راهاندازي شد، با اشاره به اقدامات انجام شده در دو سال گذشته براي بهبود وضعيت ترافيك در كشور و كاهش كشتههاي تصادفات گفت: آمارها نشان ميدهد در هر 25 دقيقه يك نفر در كشور بر اثر تصادفات رانندگي كشته ميشود.
وي با اشاره به اين كه اتوبوسها و كاميونها تنها 8 درصد ناوگان حمل و نقل كشور را تشكيل ميدهند، افزود: اين در حاليست كه اين وسايط نقليه در 20 درصد تصادفات فوتي و جرحي مقصر و در 45 درصد تصادفات كشور نقش دارند.
جانشين رييس پليس راهور ناجا با اشاره به رشد يكهزار و 625 درصدي شمارهگذاري و 475 درصدي صدور گواهينامه در سال گذشته نسبت به سال 77 گفت: هم اكنون 11 ميليون خودرو و 6 ميليون موتورسيكلت در كشور فعال است و روزانه 6 ميليون سفر به مسافت 100 كيلومتر و بيشتر و 65 ميليون سفر شهري در كشور صورت ميگيرد.
وي با اشاره به اين كه سالانه 200 هزار تصادف در كشور اتفاق ميافتد، افزود: مرگ و مير ناشي از تصادفات در هر 100 هزار نفر جمعيت در سال گذشته به 32 نفر و مجروحان نيز در هر 100 هزار نفر جمعيت به 343 نفر كاهش يافته است.
به گزارش ايسنا، جانشين رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اين كه سال گذشته 4 هزار و 600 نفر معادل 17 درصد كشتههاي تصادفات و 34 هزار نفر معادل 11 درصد مجروحان تصادفات كاهش داشتهاند، افزود: اين در حاليست كه در سال جاري نيز كشتههاي تصادفات طي 5 ماهه نخست 414 نفر كاهش داشته كه با احتساب كاهش سال 86 بايد گفت تاكنون توانستهايم 20 درصد كشتههاي تصادفات را كم كنيم.
وي به شدت تصادفات در كشور اشاره كرد و گفت: آمارها نشان ميدهد كه شدت تصادفات فوتي در سال 86 نسبت به سال قبل از آن، 24 درصد و شدت تصادفات جرحي 23 درصد كاهش داشته است.
وي با اشاره به اين كه وضعيت رانندگي در كشور طي دو سال گذشته بين 40 تا 50 درصد بهتر شده است، افزود: در عين حال راهنمايي و رانندگي به دنبال اجراي طرح «صفر يا ZEROO » در تلفات جادهاي و شهري است تا كشتههاي تصادفات را به صفر برسانيم.
جانشين رييس پليس راهور ناجا به برنامههاي پليس راهور براي كاهش كشتههاي تصادفات اشاره كرد و گفت: توسعه و ترويج نظام جامع، توسعه مشاركت همگاني ، توسعه انصباط ترافيكي و كاهش 100 درصدي تلفات، بهبود مديريت، بهبود رفتار كاروران و ارتقاي رفتار ترافيكي ، افزايش ريسك و هزينههاي تخلفات ، استفاده از ITS، توسعه پليس نامحسوس و بهرهگيري از فنآوريهاي روز دنيا ، تغيير در نحوه صدور جرايم رانندگي و برخورد بدون اغماض با تخلفات رانندگي از جمله برنامههاي مهم پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي است.
وي سه برنامه مهم پليس راهور كه پس از تصويب فرمانده ناجا در دستوركار قرار خواهد گرفت را يادآورشد و گفت: بر اين اساس توسعه و ترويج انضباط ترافيكي با اولويت اهتمام جدي در استفاده از كمربند و كلاه ايمني ، ساماندهي تردد خودروهاي شخصي، ناوگان عمومي و موتورسيكلتها ، كنترل سرعت و سبقت غيرمجاز، برخورد جدي و بدون اغماض با تخلفات و جرايم حادثه آفرين، حركت بين خطوط ، رعايت حق تقدم و استفاده از خطوط عابر پياده يكي از اين برنامههاست.
جانشين رييس پليس راهور ناجا كاهش تلفات ناشي از تصادفات و سوانح رانندگي را يكي ديگر از برنامههاي پليس راهور عنوان كرد و گفت: اين برنامه با اولويت تشكيل ستاد ملي كاهش حوادث رانندگي و افزايش ايمني در حمل و نقل كشور،اجراي طرح «صفر يا ZEROO » در تلفات جادهاي شهري ، توسعه و تجهيز پليس به ويژه پليس نامحسوس و بهرهگيري از تجهيزات IT و ITS ، راهاندازي مركز مانيتورينگ جادهاي و شهري كشور در پليس راهور ناجا، بهرهگيري از سيستم GIS و GPS به صورت آنلاين و لحظهاي در تمامي وسايط نقليه اعم از شخصي، دولتي و عمومي ، تغيير نوع سفر به سوي استفاده از حمل و نقل عمومي ، ارتقاء رفتار ترافيكي رانندگان، آموزش مؤثر كاربران راه و توسعه ترافيكي ، ارتقاء و توجه جدي و بدون اغماض به ايمني وسايط نقليه ، توجه جدي به استاندارد كردن راهها و معابر شهري و عمومي و به صفر رساندن نقاط حادثه خيز كشور و ايجاد سامانه تصادفات و مديريت بر حوادث ترافيكي و امداد و نجات به اجرا در ميآيد .
وي به ارائه خدمات ترافيكي را سومين برنامه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي عنوان كرد و گفت: اين برنامه نيز با اولويت ارائه خدمات مطلوب ، سريع و آسان با رعايت تكريم ارباب رجوع، پيشبيني پذير نمودن خدمات پليس راهور براي تمامي احاد مردم و ارائه خدمات مكانيزه و الكترونيكي به منظور راحتي و كاهش سفرهاي مردمي اجرا ميشود .
به گزارش ايسنا، جانشين رييس پليس راهور ناجا با اشاره به اين كه در نمايشگاه امسال پليس راهور ناجا 8 طرح افتتاح ميشود ، افزود: رونمايي كتابهاي آموزش رانندگي ب 2 و موتورسيكلتسواران ، افتتاح سيستم جامع مديريت تصادفات، افتتاح رسيدگي غير حضوري به جريمهها ، پرداخت الكترونيك جرايم از طريق پايانه POS و كارتهاي عابر بانك، افتتاح آييننامه الكترونيكي مكانيزه رانندگي ، پخش آنلاين تصاوير جاده ها در مركز مانيتورينگ راهور ، افتتاح آموزشگاه ب 2 براي موتورسيكلت سواران و راهاندازي سيستم گواهينامه هوشمند كه از هفته آينده به صورت آزمايشي در كرج آغاز ميشود از جمله طرحهاي اين هفته است.
وي در عين حال خاطر نشان كرد: لوح سپاسي براي يك ميليون رانندهاي كه در سال 86 تخلف و تصادفي نداشته اند نيز در هفته ناجا ارسال ميشود.
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]