واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مصاحبه تلويزيوني رييس جمهوري - ۷ احمدي نژاد قطعنامه چهارم عليه ايران را بيخاصيت خواند
سياسي. رئيس جمهور. گفت و گو
رئيس جمهور قطعنامه چهارم عليه ايران را در مورد برنامه صلح آميز هسته اي ، بيخاصيت خواند و گفت: اين نوع اقدامات دست و پا زدن نظام سلطه غربي براي دفاع از خود و حفظ خود است.
دكتر احمدي نژاد سه شنبه شب در ادامه گفت و گوي تلويزيونياش افزود: نظام سلطه زماني تلاش كرد ايران، قدرتمند نشود اما از يك سال و نيم پيش به اين نتيجه رسيد كه نميتواند و از آن موقع تا كنون ساختارهايي را كه متضمن وجود خود آنهاست ميخواهند حفظ كنند.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه ايران از سنگينترين تحريمها به ويژه تحريمهاي بانكي عبور كرده است، گفت: آنها در اين مرحله هم شكست خوردند.
وي فلسفه وجودي شوراي امنيت را به بن بست رسيده خواند و گفت: صدور چنين قطعنامههايي آبرو ريزي بود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين قطعنامه مذاكرات ۵+۱را پيچيده تر نمي كند، گفت: آرايش سياسي به سرعت تغيير ميكند و حتي اگر قطعنامه ديگري صادر كنند تاثيري در روند حوادث ندارد.
احمدي نژاد افزود: آنها هر كاري عليه ايران توانستند كردند و شايد ژست هاي همراه با تهديد بگيرند اما قادر به اجرا نيستند.
وي گفت: همواره بر مبناي قانون و عدالت آماده گفتگو هستيم.
رئيس جمهور در ادامه اين گفت و گو در پاسخ به سوالي درباره مشكلات اخير در نظام اقتصادي آمريكا گفت: آمريكا و كشورهاي دنباله روي آن مدتها دلار بدون پشتوانه خرج، و تورم و كسريهاي خود را به ديگر كشورهاي دنيا منتقل كردند.
احمدي نژاد افزود: اكنون ظرفيت دنيا پر شده و اين مشكلات به اقتصاد آمريكا برگشت كرده و خودش را نشان داده است.
رئيس جمهور در پاسخ به اين سوال كه بحران اقتصادي آمريكا چه تبعاتي براي ايران دارد گفت: ما امروز در شوراي راهبردي اقتصادي دولت بحث مفصلي داشتيم و قرار شد كميتههايي در ۴بخش تاثير اين مسئله را بر اقتصاد ما بررسي كنند كه البته اين تاثير كم است.
احمدي نژاد همچنين بر لزوم صيانت از ذخاير ارزي تاكيد كرد و گفت: آنها ورشكست ميشوند اما ما بايد از ذخاير خود صيانت، و راه را براي انتقال سرمايههاي ايرانيهاي مقيم خارج از كشور نيز به حسابهاي ارزي داخل كشور فراهم كنيم.
رييس جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود درباره طرح ماليات بر ارزش افزوده گفت: به وزارت اقتصاد گفتم براي اجراي اين طرح با آرامش پيش برود و جلسات ويژهاي با مردم، اصناف و توليدكنندگان بگذارند.
احمدي نژاد، طرح ماليات بر ارزش افزوده را مصوبه قانوني مجلس و براي دولت لازم الاجرا دانست و افزود: لازمه كار اين است كه همه نظامها و سيستم هاي خود را به روز تنظيم كنند و اگر چنين كنند مطمئنا بر مردم، توليدكنندگان و اصناف فشار نخواهد آمد.
رئيس جمهور با تشريح و تعريف ماليات بر ارزش افزوده گفت: در برخي از كشورها اين مقدار ماليات ۳۰تا ۳۵درصد است اما من خودم به مجلس تاكيد كردم كه اين عدد را پايين بگذارد زيرا معتقدم همين ۳درصد هم بركت ويژه اي خواهد داشت و كار را جلو ميبرد.
احمدي نژاد در بخش ديگري از اين گفت و گوي تلويزيوني درباره مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي مبني بر افزايش ده درصدي ظرفيت پذيرش دانشگاههاي مهم كشورگفت : اين كار در شان مجلس نيست زيرا تمام وضع دانشگاهها را به هم مي زند .
رئيس جمهور با اشاره به برگزاري دقيق آزمون سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور در سال جاري همچون سالهاي گذشته گفت : اين آزمون همچون قانون سال ۶۹اجرا ميشود و اتفاق جديدي نيفتاده است .
احمدي نژاد اعتراض شماري از نمايندگان مجلس و اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي را درباره نتايج آزمون سراسري دانشگاهها و پاسخهاي ارائه شده از سازمان سنجش آموزش كشور را يادآور شد و افزود : با اين بررسيها مشخص شد كه ابهامات در مورد برخي معترضان درست نبوده و به علت بالاتر رفتن سطح دانشگاههاي كشور، حق افراد زبده تر داده شده است و آنها پذيرفته شده اند رئيس جمهور ورود مجلس به حوزه اجرا را باعث خراب شدن كارها دانست و گفت:
از يك احساس ايجاد شدهاي برخيها استفاده كردند كه هزينه هايش روي دوش دولت ميافتد و حق عده زيادي ضايع ميشود و اين كار خوبي نبود .
احمدي نژاد با اشاره به افزايش پنجاه هزار نفري ظرفيت پذيرش دانشگاههاي دولتي كشور در سال تحصيلي جديد گفت : اين مسئله كاري بنيادي است كه با تبليغات آن را در ذهن جوانان كشور شكستند.
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 309]