واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از سوي گروهي از خانوادههاي قرباني تروريسم منافقين ؛ در ديدار اعضاي انجمن عدالت با مسئولان نهادهاي حقوق بشري در ژنو؛ نقش منافقين در شكنجه اسراي ايراني دوران جنگ افشا شد
خبرگزاري فارس: گروهي از خانوادههاي قرباني تروريسم منافقين در ملاقات با اعضاي سازمانهاي غير دولتي و فعالان حقوق بشري در سوئيس جزئيات شكنجه اسيران ايراني دوران جنگ توسط اعضاي سازمان منافقين را افشاء كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي انجمن عدالت خانواده شهداي ترور، نقش سازمان مجاهدين خلق (منافقين) در شكنجههاي روحي و جسمي اسراي ايراني جنگ با عراق در سفر گروهي از اعضاي اين انجمن و ملاقات با اعضاي سازمانهاي غير دولتي و فعالان حقوق بشري سوئيس افشاء شد.
در جريان اين سفر آقاي پاول بوير (paul bouvier) در ملاقات با سخنگوي انجمن عدالت گفت: دخالت مجاهدين در شكنجه روحي و جسمي اسرا برايم تازگي دارد اما بعيد و غير قابل باور نيست.
عليني از اعضاي انجمن عدالت، ضمن ملاقات با پاول بوير، مسئول بخش پزشكي و سلامت صليب سرخ جهاني به موضوع 9 سال اسارت خود در عراق تحت حاكميت رژيم صدام پرداخت و توضيح داد كه مورد شديدترين شكنجهها توسط مامورين سرويس اطلاعاتي صدام قرارگرفته و شديداً تحت فشارهاي روحي و جسماني قرار داشته است.
اين اسير دوران جنگ تحميلي در ادامه اين ديدار خاطر نشان كرد: با توجه به شناختي كه منافقين از جامعه ايراني به لحاظ اعتقادي و فرهنگي داشتند، همواره به عنوان مشاورين مورد اعتماد سرويس اطلاعاتي عراق (استخبارات ) در رابطه با اسراي ايراني مورد استفاده قرار ميگرفتند تا در بازجوئي و تخليه اطلاعاتي و فشارهاي سيستماتيك بر آنها راهنمائيهاي لازم را داشته باشند، منافقين با روشهاي روحي و رواني و با توجه به فشارهاي موجود در اردوگاه اسرا و با وعده و فريب مبني بر پيوستن به سازمان و سپس راهي اروپا شدن، توانستند عدهاي را جذب نموده و به كمپ اشرف منتقل نمايند.
عليني با اشاره به سرنوشت گروهي از اسرا كه به مجاهدين خلق پيوستند، افزود: اين گروه از اسرا بعد از ورود به اردوگاه و پادگان اشرف متوجه ميشدند كه از اسارت رژيم بعث به اسارت فرقه مجاهدين درآمدهاند. در اين حال ذهن و فكرشان نيز در اختيار خودشان نيست.
پاول بوير نيز در اين ديدار اظهار داشته است: از شكنجههاي رژيم عراق درباره اسراي ايراني در زمان جنگ مطلع بوده ولي موضوع دخالت مجاهدين براي من تازگي دارد وليكن بعيد و غيرقابل باور نيست.
وي ضمن تأسف از ناديده گرفتن حقوق پزشكي و سلامت اسرا و زندانيان به اوضاع وخيم زندانهاي گوانتانامو پرداخت و درباره وضعيت جسماني و روحي نفرات اسير در قرارگاه مجاهدين سؤالاتي نمود.
در بخش ديگري از اين ديدار عصمت سپهري دبير و سخنگوي انجمن عدالت در ديدار با آقاي پيتر گودرهام(Peter Gooderham) سفير دايمي بريتانيا در ژنو پس از توضيحات كامل در مورد ماهيت مخرب فرقهاي و تروريستي منافقين (MKO)، اسناد و تصاوير جنايات تروريستي منافقين عليه اقشار مختلف مردم ايران اعم از فرهنگيان، كارگران، كسبه و حتي كودكان را تحويل سفير داد و اشاره نمود خارج نمودن نام منافقين از ليست تروريستي دولت انگلستان ميتواند، بازتوليد تروريسم و فراهم شدن امكان اقامت تروريستهاي مجاهدين در انگليس را فراهم نمايد و مسئوليت اعمال تروريستي آنها بر عهده دولت انگلستان ميباشد.
وي پس از مشاهده اين مستندات اذعان نمود كه مجاهدين، يك تشكيلات تروريستي هستند و اين موضوع براي جهانيان روشن است و اطلاعات خوبي از عملكرد تروريستي مجاهدين دارد.
پس از آن سبحاني دختر يكي از شهداي ترور و عضو انجمن عدالت در ملاقات خود با خانم ايرن مارتينتي (Irene Martinetti) مسئول برنامه ريزي فعاليتهاي حقوق بشر سازمان ملل؛ ضمن معرفي و بررسي اهداف انجمن عدالت، آلبوم عكسي شامل تصاوير افرادي كه توسط منافقين ترور شدهاند را به وي ارائه نمود و توضيح داد كه برنامههاي انجمن عدالت در مورد مبارزه با خشونت و ترور در ايران معطوف به انتقال تجارب ناشي از تروريسم است كه بهاي اين تجربه توسط پدران ما پرداخت شده است و انجمن عدالت اين تجارب بي بديل را در اختيار مجامع بشردوست قرار ميدهد تا از بازتوليد تروريسم جلوگيري شود.
در اين ديدار خانم مارتين مسئول برنامه ريزي فعاليتهاي حقوق بشر سازمان ملل ضمن تاكيد بر ضرورت مبارزه با تروريسم و خشونت، اقدامات و اهداف تأسيس فدراسيون و انجمنهاي غيردولتي در سازمان ملل متحد را بازگو نمود و گفت: فدراسيون انجمنها در سازمان ملل داراي دو دفتر در ژنو و نيويورك است و هر ساله سمينارهايي روي موضوع حقوق بشر در جهان برگزار مينمايد.
خانم مارتين خواستار همكاري با انجمنهاي موجود در ايران شد كه نماينده انجمن عدالت ضمن دعوت از وي براي سفر به ايران، خواستار برگزاري دورههاي آموزش و بهرهمندي از ظرفيتهاي انجمن ملل متحد در تهران و ژنو شد.
در ادامه برنامههاي سفر به ژنو اعضاي انجمن عدالت ضمن ملاقات با هيئت آمريكايي حاضر در سازمان ملل با اشاره به ترور 12000 نفر از مردم ايران توسط تيمهاي تروريستي منافقين در شهرهاي ايران، اسامي و عكسهاي جنايتهاي منافقين را به هيئت آمريكايي تحويل داد.
هيئت آمريكايي ضمن ابراز تأسف و همدردي با قربانيان ترور كه انجمن عدالت را مديريت ميكنند اعلام داشت: اميدوار است تا عدالت درباره تروريستها، به اجرا درآيد و در انتهاي اين ملاقات هئيت امريكايي خواستار آن شد كه به رسم يادبود عكسي با انجمن عدالت داشته باشد.
آقاي كارلوس زاكاگني(Carlos Zaccagni) نماينده كميسر عالي سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ايران، ديگر مسئول سازمان ملل بود كه مورد ملاقات نمايندگان انجمن عدالت قرار گرفت و پس از توضيحاتي در مورد اهداف، عملكرد و ماهيت مخرب فرقه تروريستي منافقين، اسناد و مدارك مربوط به جنايات منافقين در ايران تحويل ايشان گرديد و از ايشان خواسته شد تا هيئتي از سازمان ملل در كمپ منافقين در عراق حضور يابند و امكانات و مطالبات آنها و خانوادههايشان مورد بررسي قرار گيرد.
كارلوس زاكاگني خاطر نشان كرد: با توجه به مطالبات خانوادهها و ملاقات با دو تن از آنها، در صدد است تا زمينه ملاقات خانوادهها با فرزندانشان در كمپ مجاهدين را در عراق فراهم نمايد.
وي ضمن سؤالاتي در مورد وضعيت نيروهاي حاضر در قرارگاه منافقين متذكر شد كه لازم است وزارت امور خارجه ايران از دفتر امور پناهندگان سازمان ملل متحد درخواست نمايد تا ما بتوانيم اين موارد را پيگيري نماييم.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]