واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: به گفته داوران جشنواره اطلاعرساني گسترده لازمه تقويت جشنواره هنري، ادبي قرآني دانشجويان است
گروه هنر: در مراسم داوري آثار هفتمين جشنواره هنري، ادبي قرآني دانشجويان ايران، داوران با تأكيد بر لزوم ايجاد انگيزه در دانشجويان هنرمند، خواستار تعامل مستمر و اطلاعرساني بيشتر دانشگاهها و سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان ايران بهمنظور افزايش كيفي و كمي آثار در دورههاي آتي شدند.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، مراسم داوري آثار هفتمين جشنواره هنري، ادبي قرآني دانشجويان كشور عصر امروز دوشنبه 15 مهرماه با حضور تعدادي از داوران آثار هنري و قرآني و اساتيد دانشگاه سوره در سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان ايران برگزار شد.
آثار هنري ارائه شده در اين دوره از جشنواره شامل تذهيب، خط نستعليق، نقاشي، نقاشي خط، طراحي پوستر، طراحي لوگو، خط كوفي و ثلث، فيلمنامه و نماهنگ بود كه پس از بررسي نهايي داوران كه همين امروز انجام شد، برگزيدگان اين دوره براي دريافت جوايز به دبيرخانه اين جشنواره واقع در سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان ايران معرفي ميشوند.
«سليمان سعيدآبادي»، «مهران هوشيار»، «سعيد شريفي» و «خسرو خسروي» از جمله اساتيدي بودند كه در اين جشنواره علاوه بر بازديد از آثار كار داوري آنها را نيز بر عهده داشتند.
دقتنظر در انتخاب موضوعات هنري و ادبي براي جشنواره هشتم، اطلاعرساني صحيح و به موقع سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان در سطح دانشگاهها و همچنين ايجاد ارتباط و تعامل مستمر ميان دانشگاه و سازمان بهمنظور ارتقاي سطح كيفي و كمي آثار از جمله مواردي بود كه همه اساتيد حاضر در اين جلسه بر آن تأكيد داشتند.
سعيدآبادي عضو هيأت علمي دانشگاه سوره و داور بخش تذهيب در خلال بازديد از آثار و داوري آنها، خواستار راهاندازي جشنواره هنري، ادبي و قرآني براي اساتيد شد و جاي خالي اين پيشنهاد را يكي از خلأهاي جشنوارههاي هنري و قرآني دانست.
شريفي داور اين جشنواره و مدير امور فرهنگي دانشگاه سوره با متوسط دانستن سطح آثار به مشكل بودن برخي از موضوعات درج شده در فراخوان اشاره كرد و گفت: بهعنوان مثال در بخش نقاشيخط بهتر بود از آياتي استفاده ميشد كه قابليت فرمپذيري بيشتري داشته باشد بهگونهاي كه دست هنرمند را براي خلق آثار جديد با طراحيهاي زيباتر باز كند كه اين درخواست قرار است از دورههاي آينده عملي شود.
وي در ادامه افزود: بايد تمامي امكانات دانشگاهها براي اطلاعرساني و برگزاري باشكوهتر اين قبيل جشنوارههاي قرآني بهكار گرفته شود تا از اين رهگذر جامعه شاهد شكوفايي در عرصه آثار هنري و ادبي مبتني بر آموزههاي قرآني باشد.
در ادامه مراسم داوري آثار هنري هفتمين جشنواره هنري، ادبي قرآني دانشجويان ايران، «عيسي عليزاده» دبير اين جشنواره، بهبود سطح جوايز را يكي از ابزارهاي كارآمد براي جذب دانشجويان به حوزه آثار هنري قرآني دانست و به اين منظور خواستار همكاري بيشتر دانشگاه سوره با سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان ايران شد.
خسروي، داور بخش نقاشي و نقاشيخط در هفتمين جشنواره هنري، ادبي قرآني دانشجويان ايران به اندك بودن تعداد آثار رسيده در حوزه نقاشي اشاره كرد و درباره دلايل كاهش اين آثار نسبت به سال گذشته به خبرنگار ايكنا گفت: مسلماً اگر نحوه اطلاعرساني به دانشگاهها بهگونهاي بود كه زمان مناسبي در اختيار دانشجويان علاقهمند و هنرمند قرار ميگرفت، ميزان اين آثار سير نزولي پيدا نميكرد اما با اين وجود دانشگاهها نيز بايد با همكاري متقابل با سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان ايران به بهبود وضعيت اين حوزه كمك كنند.
يادآوري ميشود آثار برگزيده اين جلسه داوري پس از بررسيهاي نهايي به دبيرخانه معرفي ميشوند تا از خالقان اين آثار بهمنظور دريافت جوايز دعوت بهعمل آيد.
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]